Imorgon :)

Jaaaaaaaa äntligen. Imorgon får vi komma hem med våra barn!! Har varit på Neo i 6,5 vecka nu så man är ju så lagom trött på sjukhuset!! Ska bli så skönt att komma in i sina egna rutiner och bara börja njuta nu!!

Vi åker hem med syrgas till båda flickorna, men det är absolut inget hinder!! Clara har även sin sond kvar men är det inte värre så, så kan lätt leva med det :)

Barnrummet är så gott som färdigt nu, bara lite spåslip kvar men det kan vi göra när dem är hemma!!

Imorgon är det skärtorsdagen och Felicia ska gå påskkärring!! Det tycker hon ska bli kul. Hon är så duktig nu, hon pratar hela tiden och kan så gott som säga allting. Hon kan flera sånger helt utantill och hon är så klok! Hon förstår precis vad man säger till henne!! Hon kan räkna till 10 och tycker om att gå på pottan!!

Nu har jag städat hela lägenheten för hemkomsten imorgon.. tråkigt men behövligt.

Nu är det dags för sängen :)

Puss & Kram

oj, oj, oj

Ja det var ju inte igår man skrev här...
Jag ska ta och göra mig en ny blogg design eller om det finns någon som känner någon som kan sånt där så säg till mig är ni snälla :)

Så småningom har jag tänkt att skriva en liten förlossningsberättelse från början till slut så håll utkik!!

Det har ju hänt enhel del sen jag skrev sist så tiden har ju inte räckt till helt enkelt!! Men för er som kanske inte vet än så har det kommit 2 små underbara prinsessor till denna världen. Föddes i v.29+2 med snitt, men som sagt berättelse kommer :)

Nu ska jag ta och sova för imorgon blir det ikea och ullared för att inhandla det sista till flickornas hemkomst!!

Puss & Kram



RSS 2.0