Lördag

Idag har jag faktiskt jobbat lite.. ganska skönt att komma ut i arbetslivet när man har vart hemma så länge.. men jag ska va hemma ett tag till.. men skönt å jobba nån gång ibland!!
Sen har det väl inte hänt så mycket mer tror jag.. ska ha myskväll med mina älsklingar nu.. den ena iallfall.. den lilla älsklingen sover.. hon var så trött innan så hon var alldeles förtvivlad.. stackarn.. :(
Trevlig helg på er.. :)

Svar på provsvar

jo jag fick reda på mina provsvar också och jag har ju järnbrist så det står härliga till.. haha!! men ska käka tabletter och ska på kontroll om 3 månader igen!! hoppas det e bättre då..
Haj...


Veckan

Denna veckan har det inte hänt så mycket.. har mest bara tatt det lugnt.. var på städparty hos mormor igår.. var även och kollade på en bil till mej men den var inte så mycket och ha.. :( men men så kan det va!! Min syster och hennes pojkvän har köpt en ny bil nu... jätte fin =)
Idag ska jag och john storhandla.. eftersom vi bara ska äta hemma nu så måste man ju ha lite mat hemma me.. hehe..!! kan va en fördel.. sen vet jag inte vad vi hittar på idag.. men nåt kul kanske..
på lördag ska jag och john jobba så då måste jag ha barnvakt till felicia.. Så jobbigt att lämna bort henne men måste man så måste man.. pengar behöver man ju alltid!!
Ska bada lilla älskligen idag me.. hon tycker det e så kul.. om man skvätter lite vatten på henne så skriker hon av glädje..!! just nu ligger hon och sover i sin babysitter.. =) hon e så söt min älskling!!
Nu ska jag laga lite mat till mig.. bäst och passa på medans hon sover..
Ha det fint.. :)

Danmark!

Hej hej.. i fredags var jag och älsklingen i Danmark.. vi hade jätte skoj hela dan =) behövde verkligen bara komma bort lite och bara va lixom.. men men!
Igår var jag på MVC igen. kollade mitt hb och nu låg det på 101 så det har stigit lite men det är fortf. inte bra! men tog lite blodprover m.m iallafall så får se om jag får åka in igen!
Nu har jag och john bestämt att vi ska inte äta ute på hela september.. får se hur det går.. det är ju så enkelt att bara köpa en hamburgare eller nåt ju.. så tråkigt att laga mat.. men det SKA gå.. hehe! ska även börja ut och gå varje dag.. :)
Var på stan med min mamma och syster igår me.. träffade massa roligt folk. hade Felicia i bärselen.. hon älskar att sitta i den. hon e så söt.. =) å john hade ju vagnen i bilen så jag hade inte så mkt annat val.. haha!! var så skönt väder me igår ju!!
Idag har jag haft körlektion.. Gick riktigt bra.. så snart så har jag mitt körkort hoppas jag!!
Nu sover min älskling. hon e så duktig. somnar direkt när man lägger henne och sen säger hon inte ett ljud!! måste ha det efter mig.. eller nåt.. *tss*
Snart börjar föräldrargruppen också.. ska bli skoj att gå på och se alla andra söta bebisar.. och träffa några att ut å gå med kanske.. hehe!! I början efter förlossningen var man ju helt avskräckt från att skaffa barn igen men dem tankarna har försvunnit för länge sen.. nån gång kommer det bli en liten buse till.. =) saknar magen lite faktiskt och sparkarna..
Åhh är så arg.. vi har inget varmvatten idag och jag som vill duscha.. hyresbostäder har stängt av det för dem skulle göra något.. men men.. That's all folks.. :)

Helgen

Jaha då var även denna helgen slut.. =/ det går ju så fort.. men men..
I fredags hade jag en heldag med min mamma å syster typ.. vi var på marknad och sen var jag hos dem hela kvällen..
Vi lagade mat och var ute och gick en lång runda m.m.. det var trevligt och john jobbade ju ändå så!!
I lördags åkte jag, john och felcia till karlskrona.. =) det var skoj.. vi var på marinmuseét och sen var vi och käkade på o´learys.. dem har så god mat där!! sen åkte vi hem och då kom Anna hem till oss så vi satt och drack vin och snackade skit hela kvällen!! det får vi göra om =) igår tog vi det bara lugnt!! var hos johns föräldrar på kvällen och käkade middag.. alltid lika trevligt!
Denna veckan e john ledig så vi funderar på att åka till tyskland en runda och sen får vi se vad som händer!!
Jo förresten jag gjorde ju halkbanan idag =)) så nu e det bara uppkörningen kvar!! har planerat att ha körkort innan november iallafall...
Felcia är fortf lika duktig och sover så bra på nätterna!! idag sov hon ända till 9.. men hon har inte ätit så jätte bra ett par dar nu men vi får hoppas det blir bättre!!
See yah!


Efterkontroll

Idag har jag vart på efterkontroll hos barnmorskan för att se så allt är okej efter förlossningen. Allt såg bra ut förutom mitt hb som ska ligga på 120. det låg på 90.. oups.. :) Fick även veta nu såhär efteråt att efter förlossningen hade jag en ganska stor blödning som dem inte kunde hitta vart den kom ifrån.. =/ usch!! men men så kan det va!!
Snart är det helg igen.. kanske ska ut.. får se om jag orkar.. inte konstigt att jag e så trött hela tiden när mitt hb bara ligger på 90... =/ men det ska det bli ändring på..!!
Idag har min syster och mamma vart här och fikat.. alltid lika trevligt med lite besök.. =) hehe! dem hade köpt lite nya kläder till felicia.. =) Nähä nu tycker jag att john kan komma hem.. inget kul å va själv ju.. och felicia är ju inte heller nåt sällskap för hon ligger och sover.. hehe!! hon e så duktig.. somnar vid 20-20.30 och sen sover hon heeela natten =)
Nähä nu ska jag duscha.. Ha det bra!!

Bilder på Dopet :)


Karl-oscar dagarna

Hej hej.. då har vi kommit fram till karl-oscar dagarna nu då.. var nere en runda innan men det var inte så mkt å ha tyckte jag.. ska nog ner en runda ikväll å ta en öl eller nåt.. =) har fixat barnvakt å allt ju.. saknar min älskling ju.. hihi!! var så svårt å lämna henne idag för hon var på sånt där gos humör när vi gick.. =/ men men.. john ska ju hämta henne när han slutar jobba så.. Synd att inte yvonne kunde hänga med.. men vi får ta en fika nån da =)
Denna helgen e john ledig så vi ska nog hitta på nåt.. han har jobbat så konstigt nu i sommar för dem har haft lunch stängt så det har bara vart kvällar.. bläää.. men det är bara idag me som tur är!!
Nähä.. Have a nice day!!

Vaccination

Nu har jag och Felicia kommit hem från BVC. hon fick sin första spruta idag.. Usch så hemskt det var! men hon var så duktig.. skrek ingenting! men nu är hon iallafall vaccinerad mot: Difteri, Stelkramp, Kikhosta, polio och Hemofilus Inf B. men om vi har otur nu så kan hon bli sjuk och få feber men det varar inte så länge som tur är.. Nu väger hon 6280 och är 60 cm lång =) hon börjar bli stor min lilla älskling!!
Jaha och i helgen är det karl-oscar dagarna igen då =) tror jag ska ner en sväng på dagen.. får se om jag fixar barnvakt och går ut på kvällen...
Nähä nu ska vi till apoteket och köpa alvedon ifall hon blir sjuk.. lika bra att ha det hemma då!!
SIMMA LUGNT!!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då var man här då.. =) nu ska man bara komma på hur man piffar upp bloggen lite också.. hehe!
men det löser sej nog.. nu ska jag mata Felicia.. Ha det bäst


RSS 2.0