Svim attacker!!

Ja nu har dem börjat igen.. Hade det förra gången jag var gravid också! Superjobbigt är det. Jag var tvungen att gå hem från jobbet idag för så fort jag reste mig upp så började det flimra framför ögonen på mig!! Tur att man har så snälla arbetskamrater som ställer upp :)

Imorgon blir det leo's lekland med Katta och Teo!! ett tag sen man var där nu så det ska bli skoj. Felicia lär ju tycka att det är skoj iallafall och det är ju huvudsaken!

Nu kom John och Felicia hem :)

Puss & Kram

Bebisen ju :)

Fick sovmorgon idag :) Det tackar man inte nej till.. Inte jag iallafall!

Igår var vi och lyssnade på bebisens lilla hjärta!! Man känner sig nästan som först föderska igen. Var så underbart att få höra det lilla livet ♥. Allt lät bra iallafall men hon trodde att jag hade gått längre än vad jag trodde hehe!! Men det visar ju sig på ultraljudet sen!!

Igår fyllde lilla Kevin 4 år också så vi var på kalas hos honom :)

Idag är jag ledig och mamma, kalle och Malin åker till gran canaria idag!! Hoppas att ni får en trevlig vecka med mycket regn och rusk *skadeglädje* Skojar bara* Men drick några goa drinkar i polen åt mig också.. :)

Imorgon är det jobb igen 7-15 och på fredag är jag ledig!! Sen jobbar jag hela helgen =/ Men på lördag kväll kommer Yvonne och Niklas hit och vi ska laga lite mat och ha det trevligt.

Tror jag ska ta och plantera mina blommor som jag köpte i helgen!! Jag är duktig på sånt där haha :) Sen blir det lite tvätt och lite sånt också..

Förresten nu är det inte långt kvar tills min syster ska föda!! Spännande, spännande!! Det kanske gör att tiden inte går så sakta tills jag får hålla min lilla bebis för jag kan ju låna Sandras lite så länge ♥

Puss & Kram

Godmorgon!

Fick sova ända tills 8.30 idag! Duktig tjej man har hehe :) Nu sitter hon här och leker med klossar och sjunger bäbä vita lamm och lille jag, lille jag... Tror jag ska ta och göra mig lite frukost snart.

Glömde säga att vi var hos tandläkarn med Felicia i tisdags för att kolla tanden som hon slog i, men det såg bra ut tyckte hon, men man ska ändå hålla lite koll på den så den inte skiftar färg m.m!

Idag är man ledig! Så himla skönt. Får se vad som händer men nu är det frukost tajm.

Puss & Kram

Våran lilla tripp!!

Till stockholm bar det av i fredags. Tåget gick kl. 15.15 så vi var framme ca 18.20! Gick och åt på mc donalds när vi var framme och sen gick vi till hotellet!! Var jätte mysigt. Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen.
I lördags vaknade vi ganska så tidigt och gick och åt frukost. När vi var färdiga gick vi ner till centrum och shoppade en massa! Roligt, roligt :) Efter det gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för att gå ut och äta. Åt på en jätte mysig restaurang som hette Michelangelo, mitt i gamla stan. Supergod mat var det också :) Rätt som det var när vi satt och åt så kom ett filmteam och filmade något och lite senare så kommer typ 200 pers utklädda till zombies som går precis utanför fönstret på restaurangen och dem klängde på fönstrena och kletade ner md "blod".. Ganska jobbigt när man satt och åt, men ändå ganska coolt!!

När vi hade ätit färdigt iallafall så gick vi till göta lejon där vi kollade på Buddy Holly med Brolle Jr!! Var verkligen superbra. rekommenderar starkt att se den om ni har vägarna förbi stockholm hehe :) När det var slut så gick vi hem till hotellet!

På söndagen gick inte tåget hem förräns 17.40 så vi hade lite dötid att slå ihjäl, men det gjorde vi så bra med lite till shopping och fikande på lite mysiga fik. En mycket lyckad helg var detta måste jag säga, men jag saknade ju ihjäl Felicia. Men hon hade det så bra hemma hos farmor och farfar. När vi kom och hämtade henne så sjöng hon bä, bä vita lamm för oss.. Vår lilla sötnos! ♥ Sen åkte vi hem och sov och på måndagen var det jobb igen!!

Denna veckan är ganska lugn. Jobbar bara måndag, onsdag, fredag!! På torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Anna och i helgen vill jag träffa mina mamma kompisar.. hehe!! Var ju så länge sen nu :( Men vi får väl se lite!

Ska ta och köpa mig en nu kamera också eftersom min pajade.. Har hittat en jätte söt på siba som det nog får bli! Vi har ju en systemkamera också men den är ju så stor och klumpig och ha med sig i väskan hehe :)

Nu ska jag ta och natta Felicia och sen blir det onsdagsmys i soffan!! ♥

Puss & Kram


18 månader

Det blir Felicia idag.. Grattis :) Tiden går fort när man har roligt.. Och hon är världens mest underbara barn. Vet inte vad jag hade gjort utan dig!
Mamma älskar dig ♥


God morgon :)

Vaknade med ett ryck att Felicia hade världens host attack. Stackars liten ♥. Så det var bara till att stiga upp!! Nu sitter vi här och vet inte riktigt vad vi ska hitta på!

John var inte alls speciellt pigg när han steg upp idag. Denna jäkla hosta och förkylning. Min hosta har ju så gott som försvunnit iallafall *skönt*

Idag är man ledig. Får kanske bli en runda ner på torget och köpa lite höst lökar och lite nya blommor att plantera.

Snart åker vi.. Hoppas bara att John är frisk så han inte blir sjuk igen nu precis när vi ska åka. Har ju sett fram emot denna resan, men tyvärr så kan man ju inte göra något åt sjukdom. Fast känner jag John rätt så kommer han pallra sig dit ändå hehe :)

Igår blev det minsann storhandling och storstädning, så nu kan man va här hemma iallafall. Och självklart var det ju säsongspremiär för desperate housewifes igår och det kan man ju bara inte missa. Tyckte att Mike valde rätt fru eller vad tycker ni!? Och åter igen så kommer det en familj som inte är som dem ska.. Men men Spännande är det!!

Nähä nu ska jag ta och busa lite men min busunge och sen blir det nog en runda till stan!

Puss & Kram ♥

Hej, hej!!

Nej jag har inte lagt ner bloggen, som många kanske tror. Har inte haft någon som helst blogg lust bara!!
Vet inte vart jag ska börja för någonstans!?

Denna veckan blir det bara till att jobba 2 dagar för på fredag åker jag och John iväg på en hemlig resa som han har ordnat där vi ska fira våran 5-års dag. Tiden går fort när man har roligt!! Felicia ska var hos farmor och farfar hela helgen och jag vet inte hur jag ska kunna vara ifrån henne så länge!!

Dagis går bra och Felicia lär sig mer och mer för varje dag som går!! Hon kan säga väldigt många ord och hon är aldrig tyst. Knappt när hon sover :)

John har bytt jobb så numera är han kökschef på stenladan!! Helt perfekt med tiderna och Felicias dagis ligger typ 10 meter där ifrån! Kan ju inte bli mycket bättre.

I helgen firade vi min syster som fyllde 25 år. Hon kunde ju dock inte fira med någon alkohol då hon typ är höggravid, men det får bli en annan gång. Men det var himla trevligt, förutom när vi nästan skulle gå hem för då ramlar  Felicia och slår sig och det bara rinner blod från munnen, och jag får ju typ panik!! Ser ju alltid mycket mer ut än vad det är. Det var iallafall en tand som lossnade lite men den fastnade sen igen *tur*, Sen när vi kom hem så fick Felicia sova mellan oss och på något kostigt sett så kravlade hon över John på natten och trillade ner för sängen också!! Stackars barn. ♥

Sjuka har vi vart hela familjen. Jag har haft nån halsfluss och John har haft något liknanade. Vi har legat som 2 lik här hemma och inte orkat göra någonting. Felicia har varit väldigt förkyld med hosta och sen fick hon ögoninflammation också. Men nu verkar vi må bra allihopa igen. Felicia har fortfarande lite hosta och igår hostade hon så mycket så hon spydde rätt ut, men efter det mådde hon jätte bra!! Satte henne i badet och hon lekte på som om inget hade hänt. Kanske bara fick nåt i halsen. Jag vet inte!!

Idag när John slutar jobbet så blir det till att åka och handla för vi har ju ingen mat hemma. Blir lätt så när man är sjuka. Allt blir för gammalt för man orkar inte äta något ändå. Hade ju behövt städa också, men vi får väl se vad vi hinner med!!

Denna veckan kommer en gubbe hit till oss och ska kolla skicket på lägenheten. Kolla golven, tapeterna, toaletterna m.m och se vad som ska bytas eftersom våra lägenheter ska bli bostadsrätter så ska allt vara i toppskick när man köper den sen!!

Nähä man kanske skulle hasa fram dammsugarn när man ändå inte har nåt annat för sig.

Puss & Kram

RSS 2.0