Dagis!!

Imorgon är det redan 4:e dagen på dagis och det går hur bra som helst!! Inga problem att lämna iväg henne. Eller rättare sagt det är inte vi som lämnar henne utan hon som lämnar oss.. haha :) Hon är så duktig vår lilla tjej!!

Idag har jag jobbat hela dagen.. Segt men det gick bra!! Var mycket och göra på förmiddagen men på kvällen var det lugnare sen!!

Nu är jag ledig tor, fre!! Himla skönt och imån ska jag på Me and I party hos Tina!! Ska bli jätte kul. Jag gillar verkligen deras kläder så nåt ska man väl hitta :) Ni som inte vet så är Me and I barnkläder och vuxen kläder som är likadana :)
Helena hämtar mig vid 17.15 så åker vi dit tillsammans!!

Jag och John kanske ska köpa en ny säng imån. Vi ska kolla på den iallafall och se om vi verkligen vill ha den, men jag tror det!! Kommer bli så himla fint i sovrummet. Så om någon vill köpa våran sängstomme säg bara till!! Det är en 160 säng men tillhörande sängbord!! Bok mönstrad från ikea!!

Tänkte lägga upp lite bilder också så förbered er på en bild bomb :)






















Jodå jag lever!!

Ja jag lovar.. hehe!! Har haft ett litet skriv uppehåll bara!! Kan bli så ibland.. :)

Så vad har hänt de sista veckorna då? Allt möjligt.. Träffat vänner, familj, jobbat, festat, solat, badat, shoppat :) En snabb sammanfattning hehe!!

Igår var vi på öppet hus på Felicias dagis.. Det var jätte bra. Stora och fräscha lokaler och supertrevlig personal. Felicia ville inte gå därifrån och det är ju alltid ett gott tecken :) Dem bjöd på fika och lite sånt också.. Så på måndag börjar inskolningen på dagis. 9-10 är det första dagen men det blir ju mer och mer!! Tur att jag inte jobbar så mycket nästa vecka så jag kan vara med! :)

I Helgen har det varit Karl-Oscar dagarna här i växjö och jag har jobbat!! Men jag har hunnit med att partaja lite också!! hehe.. Var ledig i fredags och då var jag nere på stan med mammorna!! :), I lördags var jag nere en runda med mamma och systrarna och på kvällen bjöd pappa på mat på akropolis!! =) gick ner till stan igen och lyssnade på Melody Club och sen bar det av hemåt!! Skönt att ha varit lite barnfri i helgen men man har ju saknat henne hela tiden!!

Nu sitter jag hemma hos mamma efter en lång arbetsdag. Hon har passat Felicia idag för både jag och John har jobbat. Ska äta lite och sen ska jag och Felicia åka hem och busa lite.. :)

Veckans tider:
Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-20
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: 7-18
Söndag: 8-18

Nä nu är det dax för mat. Magen kurrar !!

Puss & Kram

RSS 2.0