Gó kväll!!

Idag har vi nog vart i varenda tapetaffär som finns känns det som.. Men vi har hittat många fina så nu återstår det bara att hitta den perfekta.. Vi har iallafall hittat en till Felicias rum och en fondvägg till sovrummet :) sen är det ju köket och vardgsrummet kvar men det ska vi kika lite mer på!!

Vi var en runda i den nya lägenheten idag och kikade och mätte lite.. Första gången man kollar på en lägenhet så kollar man ju inte så speciellt noga på saker och ting utan det kommer man på i efterhand sen!!

Nu sitter vi och glor på Desperate Housewifes *love it*, men det är reklam nu! Det blev lite korv med bröd till kvällsmat idag.. orkade inte göra något annat..

Nähä nu börjar det igen!
 
P o K

Hej hopp.. :)

Idag har jag jobbat heldag.. var ganska lugnt så det var ok!! Men jobbigt är det ju ändå.. John har också jobbat idag så Felicia fick vara hos sin mormor under tiden och det hade gått superbra!! Hon är så snäll Felicia när någon passar henne.. Ja annars också förstås.. Hon säger inte ett ljud!! Gullunge :)

Helgen var lugn.. Jobbade Fre, lör och i lördags var vi på kalas och i söndags tog vi det bara lugnt.. Var och åt middag hemma hos mamma.. Vildsvinsstek med kokt potatis och skysås.. Så jäkla gott!!

Idag har vi haft visning på vår lägenhet och dem som eventuellt ska flytta hit verkade väldigt intresserade.. Vi ska ju även lämna kvar lite grejer och sälja lite och dem ville köpa allt ihop!! Och det betyder nya möbler till oss.. *wee*

Imorgon är jag ledig.. ska bli så jäkla skönt.. Tror att jag ska köpa lite grejer till Felicias kalas också.. Kan ju behövas.. Är ju inte så länge tills hon fyller år nu!! Annars händer det nog inte så mycket i veckan..

I helgen blir det iallfall party!! Var länge sen nu så det ska bli riktigt skoj.. :)

Mina tider denna veckan:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: Ledig
Torsdag: 7-20
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Synd och klaga.. Lite många heldagar bara men det blir ju färre dagar på så vis!!

Nu ska jag glo färdigt på spårlöst och sen blir det in i duschen..

P o K

Äntligen slutat jobba!

Skönt som sjutton att vara hemma igen!! Jobbat heldag idag..!! Men har haft ganska så lugnt så det var rätt okej :)
Nu sitter jag i soffan och John står i köket och lagar mat.. Det blir en liten överraskning vad det blir till middag idag för John vill inte tala om det.. Men det blir 2-rätters iallfall.. *hihi*

Igår var vi och badade med Katta-Teo och Wictoria-Sebastian.. Supertrevligt hade vi!! Felicia älskar ju vatten så hon blev överlycklig. Teo var lite rädd i början men det släppte sen!! Lilla sebastian var lite rädd och ville bara vara med mamma.. Men det går nog bättre nästa gång :)

Efter badet gick vi ner till stan och shoppade lite.. Jag köpte mig en klänning som jag blev kär i :)
Sen åkte vi hem allihopa!! Men det var en supertrevlig dag.. Det får vi absolut göra om!!

Imorgon blir det barntimman igen.. Det har varit uppehåll 2 gånger nu tyvärr men nu jäklar.. hehe!! Sen får vi se vad som händer..

 Här kommer lite bilder från gårdagen!!



Helgen är över!!

Äntligen.. Jag har ju jobbat hela helgen.. Men det har vart super lugnt så man har ju inte slitit ut sig iallfall.. haha :) Nu är jag iallfall ledig 2 dar.. Ska bli superskönt!

Igår var vi på påsk middag hemma hos mamma.. Vi åt ugnskokt lax och kokt potatis.. Supergott var det! John kunde tyvärr inte följa med för han har åkt på nån jäkla magsjuka.. Mindre kul! =/

Hoppas det blir fint väder denna veckan med för jag har ju jobbat varenda dag det har vart fint väder.. Typiskt! Men det är ju bara april som tur är så jag hinner nog med lite fint väder jag också!!

Ikväll blir det till att ta det lugnt.. John på en soffa och jag på en.. Felicia kryper mellan oss.. hehe!

Veckans tider:

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-20
Torsdag: Ledig
Fredag: 11-20
Lördag: 7-15
Söndag: Ledig

Helt ok!! Nu ska jag lägga ut lite bilder hade jag tänkt mig..




Sommar och soliga dagar!!

Nja inte än kanske.. men det är ju på god väg iallafall!! :) Himla skönt väder ute idag!! Och i morgon skulle det ju bli ännu finare.. Synd bara att man jobbar =( Men nån måste ju göra det också!!

Idag var vi på hundutställning en snabbis på förmiddagen och efter det åkte vi till ikea.. Vi köpte utemöbler och ett nytt köksbord!! Superfint kommer det bli i den nya lägenheten.. Längtar som sjutton nu!!

Jag och John håller på att rensa i alla lådor och skåp nu och få bort allt skit innan man börjar packa.. Det är ju bara 2 månader tills vi flyttar och det går ju ganska så fort!!

Om en stund kommer Jimmy och Mimmi och hälsar på! Kul med lite besök =)

Ikväll blir det väl lugnt.. Vill grilla så vi får väl se vad som händer. Men det är nog inte helt omöjligt!!! Perfekt grillväder idag.. Jag skulle kunna grilla varje dag om det var så.. hehe!!

Nähä jag får väl ta och hjälpa John lite nu och Felicia ska få lite mat också.. Nu är hennes 4:e tand på väg ut förresten!! *hihi*



Ja, ja, ja, ja, ja... :)

Äntligen.. Vi ska flytta!! Vi har fått en jätte fin lägenhet på teleborg så vi flyttar den 15:e juni.. :) Helt perfekt till sommaren ju! Ska bli så underbart att äntligen få en liten trädgård och större lägenhet såklart..!! Är helt otroligt glad.. Nu måste man bara shoppa massa nya grejer som man ska ha i den nya lyan.. B.la vill man ju ha lite nya möbler.. Men den som lever får se..!!

Nu börjar vi närma oss påsken och jag ska jobba lör,sön.. Tråkigt som fan.. Men måste man så måste man.. Firar ju inte nåt speciellt på påsken mer än att äta lite påskmiddag men det kan man ju göra ändå.. Slutar ju vid 17.30 så man har ju ändå kvällen fri!!

Vad har hänt senaste veckan då? Vet faktiskt inte riktigt.. Jag kommer inte ihåg.. haha!! Jag har ju jobbat iallfall.. Denna veckans tider är

Mån: ledig
Tis: ledig
Ons: 7-20
Tor: ledig
Fre: ledig
Lör: 7-18
Sön: 8-18


Helt ok måste jag säga.. förutom helgen då! hehe..

Felicia gör framsteg.. Hon går mer och mer.. Och nu har hon börjat härma oss en massa.. Superkul är det haha!! Hon kan även kasta boll.. Kastar man till henne så kastar hon tillbaka!!

Imorgon är det fullt upp.. Ska fixa inbjudningskorten till Felicias kalas och vi ska till ikea en runda och eventuellt köpa nytt köksbord.. Sen blir det nog till att köpa lite påsk presenter till lite olika folk!! :) Men det ska vi nog hinna med..

Åhh jag vill flytta nu, nu, nu!!! Börjar bli trött på att bo här nu.. grannarna krabbar som f*n.. Men men snart så slipper vi dem!! Nu ska jag ta och somna framför tv:n!!

Puss och kram!!


Årets första grillning :)

Japp, det har vi gjort idag!! Väldigt gott var det.. Vi grillade karré och åt potatis i ugn med aioli!! Jag och John blev så sugna på det idag eftersom det var så fint väder så vi ringde till Johns föräldrar och dem ville jätte gärna grilla och så blev det!! Johns bror var också där..

Innan idag var vi och hälsade på min syster och snackade lite skit.. Hon bjöd på fruktsallad *mums* Alltid lika trevligt och träffa henne!!

Vi var på Johns jobb en runda innan också för dem bjöd på lite fika.. Så det blev kaffe och muffins ute i gräset i det underbart fina vädret.. Man blir så glad när det är så fint väder... Typiskt bara att man inte tål solen =/ Men det får man leva med..

Imorgon blir det jobb igen.. Hoppas att det blir lite lugnt imån eftersom det ska bli fint väder.. Men man vet ju aldrig.. Är ju torgdag på lördagar och då brukar det ju alltid komma en himla massa folk!!

Nu ska jag slänga mig i soffan lite.. Kommer troligtvis somna.. hehe :)

God natt på er!!

P o K

Sol, Sol, Sol.. Jaaaa :)

Kanske ska ta och uppdatera lite vad som händer i mitt liv just nu!! Fullt upp med att jobba som vanligt iallfall.. men vi kan ju börja med vad vi gjorde i helgen!! På fredagen jobbade jag och sen var vi bara hemma och tog det lugnt.. På lördagen åkte vi till kalmar med Eric, Emma och Andreas för Eric fyllde år så vi var på O'learys och käkade god mat och glodde på fotbollen!! Efter det åkte vi till Sandra's och kollade på Lasse Stefans.. :) Trevligt som sjutton hade vi!! På söndagen tog vi det bara lugnt..

Resten av veckan har jag mest bara jobbat.. Denna veckan jobbar jag allra mest på.. :(

Mån: 7-20
Tis: Ledig
Ons: 7-20
Tor: 7-15
Fre: Ledig
Lör: 8-18
Sön: 8-18

Så det blir ju klart några timmar!!

I går var jag på stan och  fikade med Anna! Alltid lika trevligt att träffa henne :) Sen var det ju 1:a April igår me.. Var det någon som blev lurad? Jag blev inte lurad.. Och tur var väl det.. hehe!!

Idag gick jag och John en runda på stan efter jobbet och jag köpte lite ljusstakar, handdukar, en tröja och lite sånt små skit som man alltid behöver!! Vi åt varsin kyckling panini på coretto. Supergoda är dem!!

Sen åkte vi hem till Johns föräldrar och lämnade lite grejer och efter det åkte vi och kollade på en lägenhet.. Men den var inte så mycket att ha!! Vi ska däremot titta på en lägenhet på lördag som jag vet är nåt att ha!! Den har verkligen allt.. Tvättpelare, diskmaskin, badkar, dusch, terass, trädgård :) Ja allt möjligt.. Man kan ju hoppas att man får den!! Och den ligger ju på teleborg såklart!

Vi kollade ju på ett hus som vi hade tänkt och köpa men priset blev tyvärr lite för högt. Vi hade haft råd med dagens ränta men man vet ju aldrig hur stabil den kommer att vara de närmsta åren!! Men det är ju våran vanliga otur :(

Imorgon får vi se lite vad som händer.. Jag hoppas att det kommer bli fint väder så man kan vara ute hela dagen!! Vi pratade lite om att gå till simhallen och bada lite också!! Ska nog åka och köpa lite presenter till min lilla prinsessa också!! Hon blir ju 1 år om 1 månad.. Måste skriva inbjudningskorten också.. Mycket att göra, ingen och skicka!!

Nu är John ute och springer och Felicia ligger och sover och jag sitter här alldeles själv.. Så tråkigt så.. Tror jag ska ta och ringa min syster och se om hon svarar.. Så det inte är upptaget som vanligt.. Hehe :)



RSS 2.0