Heja sverige!!

Sitter och kollar på fotbollen mellan Sverige-Ukraina! Spännande, spännande! Hoppas på en bra match!



Idag har jag jobbat heldag! nu är man så lagom seg. Imorgon är hela familjen lediga så då ska vi fixa lite i trädgården! Och är det fint väder så fixar vi nog till lite fika och åker till någon rolig lekplats!! Tycker faktiskt att det kan komma lite fint väder nu!

Puss puss!


Lördag kväll!

Då var det lördag kväll igen! Helgen går allt för fort.. Idag har vi varit en runda på grand och sen var vi några timmar på lekplatsen med kidsen, mamma, Sandra och Noah :) Sen åkte vi hem och grillade lite fläskfilé! Helt underbart gott var det. Grillat är ALLTID godast :) Ska snart kolla på Snow White and the Huntsman, hoppas på att den är bra



Imorgon ska vi försöka åka till ikea en runda och sätta oss med en köksplanerare! Nu är det nära, tjohoo :) Har ju gjort det mesta på ikeas köksplanerare på nätet men måste finslipas lite.

Tjingeling

Träning

Jag har börjat träna lite smått. Springer varje dag, gör plankan, benlyft osv. Kollade så magmusklerna sitter på plats efter graviditeterna och jajjamen det gör dem!!!! Många som får sy ihop magmusklerna, speciellt efter en tvillinggraviditet. Blir ju lite extra träning också om de inte sitter på plats.



Du känner om magmusklerna sitter på plats genom att lägga dig på rygg, upp med benen som om du skulle göra situps, ta 2 fingrar i bredd några cm ovanför naveln och sen lyft på överkroppen. Får du in 2 fingrar eller fler så är magmusklerna delade, annars inte!

Vinki vink!

Nya sandlådan



Älskade barn med sand överallt! ♥

Fredag

Ja då var det fredag igen! Jobbat 7-15 idag och sen var vi en runda hos mamma och lämnade Felicia som ville sova där inatt. Sen åkte vi hem, lagade mat och busade lite med twinsen innan det var läggdags! Nu sitter jag och John och spelar lite tv-spel :) Ibland måste man få leka lite! I helgen har vi faktiskt ingenting planerat än så länge. Blir nog lite loppisar på söndag men imorgon får vi se!

Tänkte lägga upp lite bilder från high chaparral

Clara rider


Ebba rider

Sveriges nationaldag

Det har vi firat genom att åka till High Chapparal. Hade en underbar dag med väldigt glada och snälla barn. Mer kan man inte önska sig! ♥ Twinsen red på en ponny idag för första gången och det var väldigt poppis. Mina små flickor börjar bli stora nu.

Igår var jag på stan med 10 andra mammor! Åt på stars and stripes och drack vin och hade det jätte trevligt! Som alltid med dessa mammor.

Häromdagen tog vi en liten spontantripp till ikea. Köpte äntligen en "skänk" att ha i vardagsrummet och jag är hur nöjd som helst! Det blev en sånhär


Sen blev det lite annat smått och gott också. B.la. en ny klädsel till våran fåtölj, stekpanna, ljus och massa småskit.

Imorgon är jag ledig och då ska jag och barnen mysa hela dagen! Barnen fick en sandlåda av sin farmor och farfar som de verkligen älskar, så vi får väl leka där hela dagen, haha :) Nu fattas det bara en lekstuga också till trädgården så är den komplett sen!

Snart ska vi ta tag i projekt kök igen. Har ju haft ett litet uppehåll nu men vi har tänkt oss att hela köket ska vara färdig till augusti/september någon gång. Åh vad jag långtar! Vårt nuvarande kök faller snart sönder så det ska bli såå skönt! Efter det ska vi värdera upp huset och förhoppningsvis har det höjts något efter all renovering vi har gjort! :)

Nu ska jag sova. Bilder från high chaparral kommer imorgon!

Hasta la vista!

Hej å hå!

Oj oj här vart det torrt!! Inget bloggande alls på sista tiden! Har haft fullt upp med annat... Jaha vad ska man säga!? Livet rullar på som vanligt. Jobbar, umgås med familj, vänner och har det allmänt bra! Livet är rätt bra gott egentligen :)

Måste ju skriva om min och Sundhs lilla tripp till Malmö och NKOTBSB! Fy fan så kul vi hade och BSB var ju helt awsome :) Skulle lätt göra om det igen! Sen stog vi ju längst fram också och rörde både Howie och Nicks händer *hihi*



Ja vad händer annars då? Kidsen växer så det knakar. Twinsen pratar mer och mer och kommunicerar riktigt bra nu! Och Felicia är ju Felicia. Hon kan ju allt min lilla stjärna :) Var på 4-års kontroll förra veckan och hon är väl ungefär som en 5-åring i utveckling! Känns så jädra bra och man blir ju så stolt som mamma <3
Sen har ju lillskruttan hunnit bli hela 4 år också! Och jag har inte åldrats en dag.. Eller!? Hon fick massor med fina paket och jag gjorde en hello kitty tårta till henne som hon hade önskat sig! För att vara första gången så blev den helt ok!



I huset har det inte hänt jätte mycket. Tiden har helt enkelt inte funnits, men vi har stora planer :)

Och snart är det semester. Har inte spikat ännu men troligtvis ska vi åka till danmark, halmstad, Liseberg och sen lär det bli öland också! Det som faller oss in helt enkelt. I halmstad har min farmor och farfar en stuga så den brukar vi låna nån vecka varje sommar! Verkligen kanon och den ligger bara ca 150 m från havet! UNDERBART!

Denna helgen är jag ledig. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och fredag och på tisdagen ska jag dricka vin och äta mat med underbaraste mammorna.

Blir nog en lugn helg. Kanske ett besök till Ikea eller något annat skoj. Och på söndag ska vi till min farmor och farfar.


Felicia på pettsson och Findus teater med farmor och farfar



Hur kunde man ha sån tur att få 3 såna underbara barn <3

Vinki Vink!

RSS 2.0