:) :)

GOD JUL PÅ ER ALLA :) 


Tiden går fort

jag får ursäkta dålig uppdatering men jag hinner inte blogga. Fullt upp med allt nu runt juletid, men jag ska ändå försöka hinna med att skriva lite nu!!

Nu är nästan alla julklapparna inhandlade så det är ju skönt iallafall. Idag ska vi köpa det sista och även slå in allihopa. Efter det ska vi sätta upp granen och pynta färdigt här hemma!!

Ska lämna in bilen idag också för våra halvlysen funkar inte. Dem pajade när vi var i Köpenhamn i torsdags så vi fick köra med hellyset hela vägen hem *oups* men måste man så måste man. Märkte att vi inte hade några lampor när vi kom ut på E4:an och där kan det ju vara lite svårt att stanna :) Men vi har kollat typ allt och lamporna är hela, säkringarna är hela, relät är helt. Superkonstigt!!

Jag är fortfarande sjukskriven så inget har ändrats där. Går på täta kontroller och gör UL varje vecka typ. Man hoppas ju varje gång att något ska ändra sig men ännu har det inte ändrats till det bättre iallafall!! Börjar redan bli tugnt och jag har ont överallt känns det som. Väldigt stor skillnad att vänta tvillingar som att vänta 1 barn. Magen är redan runt och gó hehe :)

Nu är redan lilla systersonen 3 veckor och han är så söt!! Man längtar så mycket efter sina egna små när man träffar han ♥

Felicia blir bara större och hon pratar mer och mer och hon sätter ihop flera meningar också. Hon vet precis vad hon vill och inte vill så hon är en bestämd liten donna!! Men hon är världens underbaraste på denna jord!! Mammas lilla charmtroll.

Vad har annars hänt då? säkert massor som jag inte kommer på nu. Tänkte lägga upp lite bilder *om jag kan* annars får jag vänta tills John kommer hem. Det är hans sista dag nu på jobbet innan julledigheten! Sen får han vara hemma och ta hand om sin trötta flickvän.. hehe!! Tycker synd om han men jag älskar honom så mycket för att han står ut ♥

Puss & Kram

Bebis besök

Nu har systra mi vart på besök med sin lilla familj. Så roligt att träffa lilla Noah, han är ju så söt!! Men det gör ju inte att man längtar mindre direkt efter mina egna :)

Nu ska vi snart åka till Johns föräldrar och äta söndagsmiddag *mums* så skönt att slippa laga mat!
Och idag är det redan andra advent så då får vi tända det andra ljuset!!

Imorgon bär det av till Köpenhamn igen och vi hoppas på ett klarare besked denna gången. Åker efter att vi har lämnat Felicia på dagis imorgon så hon får vara hos mamma mån, tis iallafall.. Vet ju inte alls vad som händer och om vi får stanna kvar eller inte.

Nu kom John hem så jag ska göra mig i ordning. Trevlig söndag

Puss & Kram


Aj, aj, aj

Oj va jag gnäller. hehe!! Men idag har jag så ont i mitt bäcken botten. Kunde knappt gå innan när jag gick ur bilen! Tvillingarna ligger och trycker på, och dem ligger så långt ner också och det gör ju inte saken bättre precis. Men det är bara till att bita ihop, le och se glad ut. Jag har annat för mig än att klaga.

Felicia har haft ont i armen idag efter sprutan så hon har också gått runt och sagt aj. Hon fick feber innan också, men det botade vi med en alvedon. Egentligen ska man ju låta febern vara men hon hade jätte ont i armen också och det tyckte inte jag att hon skulle ha! ♥

Lite senare kommer kanske syster hit och hämtar lite bra att ha grejer när man precis har fått barn. Vi har ju det mesta och det kan ju vara svårt att veta vad man ska ha ibland. Men vi ska nog rota igenom förrådet och hitta lite grejer :) Kan ju bli skoj med lite sällskap också för John jobbar hela dagen idag. Nu har ju julborden börjat så där är det fullt upp. Men imorgon är han ledig och då får vi allt hitta på något!!

Har förresten hittat en fin lägenhet också så vi får väl se vad som händer. Älskar ju våran lägenheten, men den blir tyvärr lite liten när det kommer tvillingar ♥

Puss & Kram


Fredag!!

Jaha då var det fredag igen och både jag och fis-lisa tog lite sovmorgon idag. Var ganska välbehövligt. Synd bara att hon hade bajsat ner hela sängen när hon vaknade så det var bara till att börja tvätta!! Men nu sitter hon här jämte mig och sjunger som bara den. :) Favoriten är ju lilla snigel akta dig...

Vad ska man göra idag då? John jobbar hela dagen för julborden börjar nu så det blir bara jag och Felicia idag. Förhoppningsvis får lille Noah komma hem idag och då ska vi ju självklart åka och hälsa på honom.. Blir nog att jag åker hem till mamma en sväng sen me.

Nu tycker inte Felicia att jag ska sitta här mer så det är väl bäst att lyda henne!!

Puss & Kram

Många tankar samlade

Tankarna går väldigt upp och ner just nu. Ska jag skratta eller gråta? Det är så svårt att veta. Har väl gjort lite både och!! På måndag blir det återbesök och då får vi hoppas att allt ser bra ut och att ingenting har förändrats!! Men jag hatar denna väntan. Jag vill bara veta att allting är bra just nu så jag kan bli lite glad och se fram emot denna julen. Så som det känns nu så vill jag inte ha jul!

Jag kan iallafall vara glad åt min lilla systerson som har sluppit alla slangar nu och nu får han äntligen vara hos sin mamma!! Hoppas att man får träffa honom snart. *längtar* Har ju bara sett lite bilder på det lilla livet. Men söt är han :)

Idag ska Felicia ta sprutan mot svininfluensan. Får hoppas att det går bra och att hon inte blir sjuk!!
Jag är så glad att jag har detta lilla mirakel till dotter. Det finns ingen i världen som gör mig lyckligare än vad hon gör. Att bara titta på henne hjälper!! Hon är ljuset i allt mörker ♥

John kommer inte långt efter han. Han vet precis hur han ska göra för att få mig glad. *älskar dig*
Är så glad att jag har min lilla familj.

Ikväll kommer inte John hem förräns ganska sent för dem har en bokning på jobbet så får se vad jag och lillan hittar på. Kanske går till lekparken och leker lite.. :) Sen ikväll ska vi pyssla lite. Även fast inte jag är sugen på julen så tänker jag inte ta bort det ifrån henne!! :)

Nu ska jag laga lite mat.

Puss & Kram


RSS 2.0