God Morgon!

Idag tog vi oss en liten sovmorgon, jag och barnen! Och idag är det äntligen fredag igen :) Tror jag ska ta med mig barnen en runda till stan idag.

Häromdagen hade vi Marie och Manne på besök. Var så trevligt så :)

Imorgon är det redan nyårsafton. Det är ju helt sjukt va tiden går.. Jag har ju för sjutton varit hemma i över 2 år och snart börjar jag jobba igen. Vi ska iallafall till tingsryd på nyår, hem till Jimmy och Mimmi. Vi ska ha med oss efterrätt så vi får väl se vad vi hittar på för nåt skoj! Får väl fixa det idag för imorgon har vi massor att göra!

Usch igår gjorde Felicia illa sig i fingret och när jag torkade bort blodet så svimmade hon nästan. Gud så hemskt det var. Antar att det var för att det gjorde så ont, men jag fick ju panik. Men hon hann nog aldrig svimma riktigt tror jag för hon var vid medvetandet hela tiden, ja förutom under några sekunder då =( Usch det vill jag aldrig vara med om igen. Jag vill inte att mina barn ska göra sig illa över huvud taget, haha. Mission impossible!

Puss & Kram

Julen

Julen har verkligen varit kanon. Både vi och barnen har fått mycket fina saker och det har varit väldigt trevligt sällskap och mycket god mat. På juldagen var ju alla här och då kör vi med lite knytis så vi gjorde jansson/gratäng och bröd med tillbehör så det blir ju inte så mycket till varje person och det är ganska skönt faktiskt.

Idag har jag och barnen bara varit hemma och myst. Ikväll ska Felicia åka till farmor och farfar! Själv ska man väl städa lite som vanligt. Behöver tvätta också!

Imorgon är det nöjesnyttsfesten som jag ska gå på med jobbet. Vi är ju nominerade som årets café i år igen och förhoppningsvis så vinner vi!! =)

Och snart är det ju nyår också och sen är det inte långt kvar tills jag börjar jobba igen :)

Nu ska jag dock försöka komma på vad man ska äta till mat! Inte alltid det lättaste men vi har bestämt oss för att börja beställa hem matkasse från City Gross. Har kollat runt på lite olika, men dem verkar vara bäst. Så skönt att ha menyn färdig för veckan så man slipper tänka på det och kan lägga den tiden till något roligare istället.

Puss & Kram

Finaste små nissorna


God jul

Hoppas alla har haft en toppenjul!! Det har iallafall jag haft och imorgon fortsätter det. Felicia somnade nöjd och belåten över alla julklappar hon har fått!


Dan före dopparedan

1 dag kvar till julafton. Allt är klart (förutom städning) så denna dagen ska jag tillbringa med mina fina barn. Leka och busa hela dagen :) Och städa lite såklart.

Just nu myser jag och Felicia framför händige Manny. Hon äter mackor med prickikorv och jag yoggi. Twinsen sover fortfarande.

Hoppas alla får en mysig dag innan julafton och stressa inte för mycket.

Puss & Kram

Trollungarna ♥♥♥


Audionommottagningen

Allt gick bra på öron idag! Så nu ska vi inte dit förräns om 3 månader och då ska rören kontrolleras. Vet inte om dem ska ut då också. Man har ju rör i 6 månader och sen plockas de ut och eventuellt byts.

Sen har vi köpt bingolotter till uppesittarkvällen idag, såklart :) Ska hem till mamma och Johns föräldrar ska också dit. Det blir mat och massa gott och förhoppningsvis vinner vi storvinsten. Jag hade blivit glad för 100 kr! Jag är inte så kräsen, hehe.

Åkte till maxi en runda och det var ju inte bara vi som hade tänkt den tanken. Alla handlar det sista idag. Blev även en runda till giraffaffären (toys r us). Sen åkte vi hemåt!

Nu har Felicia fått jullov så imorgon ska vi baka lite och göra julgodis.

Nu är det hopp in i duschen och sen sova.

Puss & Kram

Dan före dan före dopparedan :)

Nu är det nära. Julstämningen kommer mer och mer för varje dag! Tror jag ska ta en runda upp till Grand Samarkand idag och kolla läget lite :) och klockan 15 ska vi ju till öron med Clara.

Igår fick jag ett roligt sms av älskling. Han skrev: välj antingen sol, shopping eller avkoppling! Hmm vad är det nu han kokar ihop!? Sen när han kom hem så sa han att jag kommer få den bästa julklappen någonsin. Jag är ju inte bara liiite nyfiken på vad det kan vara! Tur att jag snart får veta.

Nähä dags att ta tag i fläsket och göra nåt med denna dagen också :)

Puss & kram


Baka, baka liten kaka

Idag har jag sått i köket hela dagen! Har bakat, gjort julgodis och fixat med julklappar så nu är jag så gott som färdig. Förstår inte varför alla ska stressa upp sig vid den här högtiden. Vad är det för mening med det? Jag är inte ett dugg stressad och jag tar det som det kommer helt enkelt.

Igår var tomten på Felicias dagis och hon var så glad när hon kom hem. Hon hade fått ett paket utav tomten! Hon längtar så mycket efter julafton. Om hon bara visste hur glad hon kommer bli när hon ser vad vi har köpt till henne! Finaste Felicia.

På julafton ska vi hem till min farmor och farfar som vanligt och på kvällen ska vi till Johns föräldrar. På juldagen kommer Mamma, Kalle,Malin, morbror med familj, mormor, Erik och syster med familj hit. Så gör vi alltid och det är hur bra som helst :)

Imorgon ska vi till öron med Clara igen. Så får vi hoppas att det är lika bra som det var sist och att det inte har blivit sämre. Men bara sen hon fick röret inopererat så har ju vi märkt skillnad på henne.

Bjuder på några bilder



Svenska hjältar

Helt underbart program och vilka människor det finns! Inte ett öga var torrt under hela programmet tror jag! Såna underbara människor skulle det finnas fler av.

Även jag har gjort en god gärning idag! Vi hjälpte en dam som hade kört på ett rådjur. Hon var helt i chock stackarn så vi pratade med polisen och allt sånt! Skrämmande många människor som inte stannar och frågar om man kan hjälpa till. Så svårt är det faktiskt inte!!! Men huvudsaken är väl att det finns vissa ändå. Hon var så glad och tacksam.

Resten av familjen sover och jag tänkte kolla på lite film innan jag går och lägger mig!

Hoppas alla får en toppen helg.
Puss & Kram

Tröttare än tröttast

Jag är så fruktansvärt trött idag! Vet inte vad det är med mig men jobbigt är det! Ska iallafall göra lite pannkakor med barnen snart! Felicia ville ha det idag :) och jag tror inte twinsen tackar nej till det.

Jag tror twinsen gör allting för att reta upp mig idag! De gör allt som de vet att de inte får göra.. Och sen typ 100 gånger om! Felicia hade en jätte dålig dag igår då hon var jätte arg på allt och alla men idag är det mycket bättre!!

Nähä dags och steka pannkakor.
Puss & Kram


Trotsa vädret!!

Nu är jag och barnen trötta på det här tråkiga vädret så vi tog på oss ytterkläderna och gick bort till lekplatsen! Konstigt nog så var det bara vi där idag :P men vi hade roligt iallafall! Barnen gungade och grävde i sanden och skitade ner sig som bara den. Precis som det ska vara!! Nu ska vi höja volymen på radion och städa och dansa! Jag ska dansa och barnen ska städa. Önsketänkande iallafall :)


Finaste lucian


Sena kvällar

Usch va sent det blir varje kväll! Har så svårt att sova för det är så många "måsten" som måste göras innan man ska sova. Sen är det ju skönt att bara ha sin egentid när sambo och barn sover och bara sitta och titta på en bra film! Men sen är det ju allt annat som ska göras också.. Dessa måsten hela tiden! På tal om det så måste jag tvätta! Ett evighetsprojekt javisst!

Idag när Felicia kom hem från dagis gav hon mig en stor kram och sa; Mamma jag har saknat dig idag! Mamma hjärtat smälter och man blir så fruktansvärt glad över att ha såna underbara barn.

Jag tycker faktiskt att det kan komma lite snö nu istället för allt regn och rusk! Jag vill ut i pulkabacken med mina barn och leka hela dagarna. Förra året var twinsen lite för små för pulka men nu tror jag verkligen att de hade älskat det. Ja, vem gör inte det förresten!? Man blir ju som barn på nytt när man sätter sig i pulkan efter att ha kämpat sig upp för hela backen. Och det är inte alltid det lättaste :P

Häromdagen var jag på jobbet och gjorde en sisådär 100 landgångar!! Hua vilket jobb. Hade mardrömmar om landgångar efter det, haha! Men samtidigt så var det ändå ganska så kul.

Imorgon ska jag städa. Pest och pina men det måste ju göras! Jag är fortfarande inte färdig med julpyntandet. Har en kartong i vardagsrummet med julgrejer som säkert har stått där i 3 veckor nu. Va duktig jag är! Jag älskar ju dock julen och vill att barnen ska få uppleva den här magiska känslan som man själv hade när man var liten, men pynta är för jädra tråkigt! Och byta gardiner är ju ännu tråkigare haha. Men lite tomtar har jag fått upp iallafall och snart ska granen upp och då blir det mysvarning :) 

På julaftons morgon lyssnade alltid jag och mina systrar på en speciell lp-skiva. Jul i ankeborg! Åhh vilka underbara minnen. Skulle vilja hitta den på cd-skiva för den musiken gör hela julen!! Helt underbart. 

Nu ska jag försöka sova!

Puss & Kram 

sant, sant

"En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre, plånboken mindre, hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgångna bortglömt och framtiden värd att leva för."
-Don Herold



Tjing, tjing

Då har snön kommit.. Och försvunnit också för den delen! Ska den komma så kan den väl ligga kvar ett tag iallafall så man kan gå ut med barnen och leka lite i snön. Bättre snö än massa slask..

Hade en toppen helg. Umgicks med min familj och partajade med fina vänner :) Var verkligen jätte skoj! Vi åt god mat, pratade en MASSA och sen blev det utgång. Måste göras om snart!

Imorgon är ska vi fira lucia på Felicias dagis. Ska bli jätte mysigt! Senare på dagen ska jag jobba lite! Ska bli skoj. Twinsen får vara hos mamma en stund imorgon för John hinner inte sluta innan jag börjar.


RSS 2.0