GRATTIS!!

Idag på morgon ca 4.45 blev jag moster till en liten pojk :) Har dock tyvärr inte fått träffa det lilla livet ännu då det är besöksförbud på lassarettet pga. svininfluensan. Men det får vi ta igen sen!! Längtar så mycket tills jag får träffa honom. Han vägde 3600 g och ska heta Noa! ♥

Imorgon ska jag och John åka till Köpenhamn. Jag är jätte orolig över vad som kommer att hända, men vi får hoppas på det bästa iallafall. ♥ Kommer inte kunna sova inatt iallafall! Åker troligtvis hem på tisdag men vi kanske får stanna längre. Får se vad som händer och vad dem säger!

Jag har blivit sjukskriven nu också. Var väl lika bra antar jag men jag har så dåligt samvete att jag överger jobbet nu... Nu när dem har som mest att göra och det redan fattas personal. Känns inte alls bra! :( Hoppas det löser sig med det också.

Nu ska jag ta mig ett bad och sen är det sängen för vi får åka tidigt imorgon. Håll tummarna allihopa att det kommer gå bra!

Puss & Kram



Helgen avklarad :)

Ja då var denna jobbar helgen också avklarad!! Skönt.

I fredags var vi på Leo´s lekland med Katta och Teo! Var jätte skoj och Felicia åkte rutschekana hela tiden. Tycker hon är superkul. Sen fick hon för sig att hon hade ont i huvudet varje gång hon hade åkt så då var jag tvungen att blåsa och pussa på huvudet och sen fick jag en puss av Felicia. Vilka ideér dem har för sig!! Min älskling.

I Lördags efter Jobbet kom Yvonne och Niklas hit och vi åt 3-rätters middag och hade det supertrevligt. Måste verkligen göras om inom snar framtid :) Dem gick inte förräns ganska sent och då vr det läggdags för det var nu jobbedag igår!!

Söndagen gick bra på jobbet. Det var ju inte lugnt men det var inte supermycket och göra så det var ganska skönt. Efter jobbet åkte vi hem till Johns färöldrar och åt god middag med efterrätt. Skönt att bli ompysslade lite när man har jobbat hela helgen!! Felicia är så söt när hon äter för tycker hon att någonting är gott så säger hon högt och tydligt GOTT! Och det låter så jäddrans sött :)

Nu är jag ledig måndag, tisdag. Ska bli jätte skönt och imorgon är det dax fö BVC igen för 18-månaders kontrollen och efter det ska vi kolla på ett hus *glad* Det ska ju bli lite tillökning i familjen och innerst inne så vill vi ju ha ett hus så vi får se lite!!

Min chef ringde nyss och sa att det har varit inbrott på jobbet inatt. Läskigt!! Tänk om dem hade kommit när jag jobbade.. Usch hemska tanke men man vet ju aldrig hur sånt folk tänker. Men det har ju varit inbrott på både askelyckan och skåres så de väntade väl egentligen bara på att dem skulle komma till broqvist också. Men tyvärr är det sånt som händer =(

Nähä nu ska jag ta och laga mig lite middag och kanske åker ner på stan en runda. Fast John har ju bilen iofs. Får väl bli till att cykla då :)

Puss & Kram

RSS 2.0