Första steget

Ja det kom igår.. Hon är så duktig min älskling! Vi åkte till tinsgsryd till Johns bror och hälsa på hans bror och föräldrar som även var där och städade lite för han ska sälja huset nu!! Men så iallfall så gick hon 2 små steg =)

Hon gick även några små steg idag!! Innan vi kom till tingsryd igår så stannade vi till vid en jätte mysig affär som ligger i ingelstad. Dem säljer villervalla kläder. Ett väldigt bra märke och väldigt mjuka och gosiga kläder!! Affären heter Mylla för er som undrar!!

Idag blir det jobb igen.. Börjar kl. 14.00 och slutar vid 20.00!! Men är ledig i helgen iallfall... Och sen i helgen ska vi iväg :)

Nu ska jag in till stan och hämta min mobil som har varit inne på lagning!! Skönt att den är klar nu.. :)



Hej å hå!

Jaha då var man hemma igen.. Hade massor att göra idag på jobbet och både jag och sus var trötta så vi visste typ inte vad vi gjorde.. Men vi lyckades stänga och komma hem iallafall.. haha!!

Nu fixar vi lite mat. Kycklingwok med nydlar och ris. *mums*

Var ju på föräldrargrupp på BVC innan me ju och snackade skit.. Fast mest om tänder.. hehe! Jag kände tandhygienisten.. Min gamla bästa kompis mamma. Så det var ju lite kul!!

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt för jag börjar ju jobba vid 7 imån.. Men får nog börja tidigare för det var ju en himla massa mackor som skulle göras imorgon..


Våffeldagen

Japp det är det idag.. John står och gör våfflor till frukost.. *mums* klockan 10.00 ska vi vara på BVC och då kommer en tandhygienist dit som ska prata om barnens tänder :) Sen börjar jag jobba kl. 13.00 så det blir ju inte att man hinner äta våfflor senare!

Går nog till mamma på
http://attentionkronoberg.se när jag har slutat jobba så får hon köra mig hem =)

Nu är det våffeldax.. :)



Hej, hej!!

länge sen jag skrev nu.. Är ju så trött när jag kommer hem från jobbet så jag orkar ju inte.. hehe :) det har väl inte hänt så jätte mycket sista veckan tror jag.. Lite sånggrupper och sånt som det är varje vecka.. Sen har jag ju jobbat me såklart.. Man börjar komma in i det nu iallfall :)

Helgen var bra.. Helen var här i lördags och vi satt och drack vin och snackade en himla massa skit.. Jätte trevligt hade vi!! Det får vi göra om snart.. hehe!

I söndags hade vi en riktig slappar dag och låg bara i soffan hela dan.. På kvällen åkte vi hem till mamma för hon bjöd på middag *mums*

Nu pratar vi lite om att köpa hus igen.. Är bara priset rätt så blir vi nog husägare om ett tag!! *hoppas, hoppas, hoppas* Det är ju verkligen ett jätte fint hus och det passar oss helt perfekt.. Ligger ju dessutom på teleborg! Inte alltför lång bort från allt, men ändå inte mitt i lixom :)

Imorgon ska vi ringa till banken och fixa lite möten och kolla lån m.m!! Sen ska vi ringa runt till lite olika dagis och kolla läget lite också!! Vi vill ju ha Felicia på alpgatans dagis men vi har hört att dem inte öppnar förräns 7.30 och jag börjar ju jobba 6.30 och John vid 7.00 så det är ju lite kört.. haha!! Men vi ska kolla upp om det verkligen är så för det låter ju lite konstigt tycker jag!

Imorgon blir det även sångtimme med massa lek och bus!! Vi ska börja gå i en till grupp med både små och stora barn och där är det lite mer lek och bus!! Ska bli skoj.. Kanske åker ner en runda på stan och kollar lite också!! Jag är ju ledig imån.. *wee* Mina tider denna veckan är:

Mån: 7-20
Tis: Ledig
Ons: 13-20
Tor: 7-15
Fre: 14-20

Nästa vecka ser jag inte fram emot för då jobbar jag typ 55 timmar.. Blää!! Men annars så har jag ett helt okej schema tycker jag! Och man ska ju inte klaga för tänk va många som inte har något jobb =/

Nu är Felicias 3:e tand på väg upp.. Denna gången har hon reagerat lite mer.. B.la. blivit lös i magen och dreglar som bara den.. Men ingen feber eller nåt!! Skönt det..

Det är ju så himla kul att komma hem efter jobbet för när man öppnar dörren så möts man av ett stort leende från Felicia.. Då känner man sig verkligen älskad :) Jag har världens underbaraste dotter! Kunde inte önskat mig något bättre än det.

Nu ska jag gå och mysa med älsklingen lite innan det är sovtajm.. Trött som man är :)

Natti, Natti

Hem, ljuva hem!!

Hemma igen efter en låång dag..!! Så skönt att bara slänga sig i soffan och mysa med sina älsklingar när man kommer
hem!! John hade lagat mat idag när jag kom hem.. Blev fläskfilé gryta med potatis.. *mums*

Det var en ganska lugn dag på jobbet idag.. Men man står ju och går hela dagarna så det känns ju i kroppen ändå!! Sån tur att jag fick ett par nya jobbar skor av min älskling häromdagen.. :) Han tänker på sin trötta flickvän.. *love*

Imorgon är jag iallfall ledig.. Ska bli skönt!! Blir väl stan en runda kanske.. Men nu ska jag mysa med Felicia en stund till innan hon somnar..





Söndagen

Då var denna dagen över!! Idag när vi hade vaknat och gjort oss i ordning så åkte vi och städade och tvättade bilen.. Det var verkligen behövligt måste jag säga :) Efter det åkte vi hem till Johns föräldrar och fikade lite och Felicia åt. Eric och Emma kom dit med lilla Kiwi samtidigt som oss så vi pratade lite med dem me!!

När vi hade vart hos dem så åkte vi till simhallen och hade den superskoj.. Felicia var överlycklig. Först var vi i den varma basängen men sen gick vi till äventyrsbadet och det tyckte hon om.. Hon åkte vatten rutsckana med sin pappa också :)

När vi var färdiga där så åkte vi och kollade på en lägenhet som vi har fått erbjudande på, på boplats.. Den var verkligen SUPERFIN!! Ligger på hovshaga men är tyvärr ingen marklägenhet.. Men nu får man bara hoppas att man ligger först i kön också.. Men det är väl våran vanliga otur antar jag så vi ligger väl sist :(

Sen hade vi inget och göra så vi åkte till ikea en snabbis!! Köpte lite småskit som man alltid gör när man är där. Sånt man egentligen inte behöver, men köper för att man ska.. Hahha!! Men det blev iallfall en ny lampa till Felicias rum, gardiner, nytt skötbord, ljus, batterier och lite annat skit.. :) Har länge kollat på en tavla där men den kostar 600 kr.
Får bli till att köpa den när jag blir miljonär... Jag har stora framtidsplaner.. *hehe*

Nu är vi iallfall hemma och ska glo lite på tv innan sängen.. ska ju upp tidigt och jobba :(

God morgon!!

Nu har jag vaknat och stigit upp.. Fick lite sovmorgon idag :) Skönt att John är så morgonpigg *hihi!
Igår var vi på bio med Sandra, Mattias och pappa. Vi kollade på
"män som hatar kvinnor" Verkligen superbra film!

Innan det var vi och hälsade på Yvonne lite och firade henne för hon fyllde år för några dar sen!! Så vi satt och fikade lite och snackade skit.. Trevligt, trevligt..

Efter bion åkte vi hem till Johns föräldrar (Felicia var där) och då hade dem gjort lite mat så vi åt och kollade på melodifestivalen.. :) Jag säger bara tur att inte hon Ugglan vann för då vet jag inte vad jag hade gjort!!
Sen åkte vi hem och somnade nästan med en gång.. Trötta föräldrar..

Idag ska vi åka och bada lite i simhallen.. Ska bli roligt, och Felicia ÄLSKAR ju att bada!! Får se vad som händer resten av dagen :)

Imån börjar jobbet igen.. Fast det blir en ganska lugn vecka måste jag säga!!

Mån: 7-20
tis: Ledig
Ons: 7-14
Tor. Ledig
Fre: 7-15

Ganska så skönt när det inte är så många dagar/veckan för då hinner man ju umgås lite med familjen me.. :)
Nu ska jag ta och mysa med Felicia lite..








Jobb, jobb, jobb

Jaha då var man hemma igen efter en lååång dag på jobbet!! Men som tur är så har det inte varit så mycket att göra.. :) *skönt* Och imorgon är det fredag igen.. Jobbar 7-15 och sen är jag ledig hela helgen!! Ska bli skönt.. Nästa vecka blir också ganska lugn.. Jobbar bara mån, ons, fre!!

Idag kom John och Felicia in och hälsade på mig på jobbet... Felicia blev överlycklig när hon fick se mig!! Hon skrattade och ville kramas och gosa.. Jag tycker det känns så underbart när dem små verkligen känner igen en.. Man blir ju så glad :) Det gjorde ju min dag iallfall!!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer.. Men blir nog till att shoppa lite imån och fira Yvonne lite på lördag och kanske gå på bio med pappa, Sandra, Mattias och John.. :) Kan ju blir trevligt... På söndag vet jag inte vad som händer än!!

Fy sjutton va jag är trött.. Somnar nog tidigt idag.. Ska försöka ta mig till duschen innan jag somnar bara!!




Hej hopp :)

Igår var vi ju då på Leo´s!! Hade superkul.. Det var jag, Wictoria-Sebastian, Nicole-Thilian och Katta-Teo!! Felicia börjar verkligen bli jätte duktig på att resa sig själv nu utan att hålla i någonting.. Hon gjorde det ganska mycket igår!

Idag ska jag hem till Emine och William.. Ska bli kul nu när William och Felicia kan krypa ikapp.. hehe :)
Senare ikväll ska jag hem till Sandra på symöte!! John får nog passa Felicia under tiden.. Hon tycker ju inte att det är så kul att gå på symöte!!

Imorgon börjar jobbet igen.. Jobbar tor-fre och sen är jag ledig i helgen :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning..





















God morgon!!

Igår jobbade jag lite.. 7-15!! Var verkligen supermycket och göra så jag hade jätte ont i benen när jag kom hem sen!! Men jag hann inte vara hemma länge för vid ca 16.20 så hämtade vi upp katta på stationen och John körde oss till Vislanda.. Wictoria hade mamma tjejkväll hemma hos sig igår så det var jag, katta, wictoria, sabina och nicole!! Vi käkade tacos och drack och hade supertrevligt!! Det får vi verkligen göra om.. Papporna var hemma och passade barnen :)

Man kan verkligen behöva lite sån egentid ibland!! Men idag ska jag gosa med henne hela dagen :)

Och idag är det ju söndag och imån jobbar man igen =/ Heldag är det ju me.. blää!! Men men sånt man får leva med. Det är ju ett jobb iallfall..

Jag har fått en sån himla hosta och superjobbig förkylning.. avskyr verkligen att vara förkyld.. Men det finns ju tyvärr inte så mycket att säga till om.. Bara att leva med det helt enkelt!

Nu är John ute och går lite med Felicia.. Han skulle följa Fredde ner til stationen för han skulle till sthlm. Jag orkade inte följa med.. :) Men han är nog snart hemma igen skulle jag tro..

Nu ska jag hoppa in i duschen..



Oj, oj, oj!!

Nu var det minsann länge sen jag uppdaterade här.. :) Jag har ju somsagt börjat jobba nu iallfall.. Men tyvärr så blir jag ju sjuk FÖRSTA dan tillbaka på jobbet.. Men det var bara till att bita i det sura äpplet och gå dit ändå! Fick knapra alvedon!! Jag är fortfarande inte riktigt frisk.. Blev så himla förkyld idag och fick ont i halsen så vi får väl se vad som händer!!
Felicia har också varit lite sjuk.. *stackarn* jag står inte ut och se henne sjuk.. tycker så himla synd om henne!!

Denna veckan har det nog inte hänt så mycket tror jag.. I måndags var jag på stan med Wictoria-sebastian och Katta-teo!! Var trevligt, men himla tråkigt väder.. Var nog därför jag blev sjuk tror jag!

I tisdags låg jag mest i soffan hela dagen och mådde dåligt.. i onsdags började jag ju jobba igen! Första dagen var en heldag.. =( Men sånt man får ta tyvärr! Då jobbar man 07.00-20.00!! ledig mellan 13-15.

I torsdags var jag ledig men låg mest bara i soffan då me.. Var och handlade lite..

Idag har jag jobbat igen 11.00-20.00 och imån ska jag jobba 7-15 och på söndag är jag ledig!!

Nu står John och fixar lite mat.. Han är så duktig min älskling.. :) Det blir kyckling med wok och nudlar *mums*.. Felciia sitter på sitt rum och leker.. Det var inte bara en tand som var på väg utan det var två på samma gång.. :)

Idag när John och Felicia var hemma hos hans föräldrar så klättrade Felicia (utan hjälp, fast med mycket uppsikt) uppför hela deras trappa! Hihi! Duktig är hon.. Sen stog hon upp flera sekunder alldeles själv!!

Nu ropar han att maten är klar..


RSS 2.0