Kalas!

Idag har vi varit hemma hos Marie och Manne på 1-års kalas! Var en himla massa goa mammor och barn och firade Manne idag! Supertrevligt och jätte god fika fick vi också!

När John slutade jobba åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem och lagade mat!

Imorgon blir det nog en lugn hemmadag tror jag! Kanske åker in till stan på dagen om barnen är snälla :P

På lördag kommer Tomas & Emine och deras barn hit på dagen och på kvällen kommer Jimmy, Mimmi och lilla Doris hit på middag! =)

På söndag ska jag på blingoparty hos My! Ska bli skoj för dem har så fina kläder. Hoppas på att jag ska hitta lite fint =)

Dags och sova!

Puss & Kram

Ny bil =)

Japp det ska vi skaffa oss! Våran har ju inte gjort annat än å krabba sen vi köpte skiten så nu har vi bstämt oss för att köpa ny! Eller rättare sagt den här



Den passar oss perfekt! Är dessutom 7-sitsig! Var och kollade på den idag så nu har vi en likadan bil som den fast annan färg och årsmodell som vi provkör lite!! Dem ska nämnligen byta till vinterdäck och lite sånt innan vi köper den! =)

Imorgon ska vi på 1-års kalas hos Manne som fyller på söndag! Stora killen nu =)

Idag när jag kom in till twinsen på morgonen så blev Ebba så glad att se mig så hon kiknade av skratt och hoppade upp och ner i sängen! Gu vilken gullig unge jag har! Inga problem alls att stiga upp på morgonen när man möts av så glada barn! ♥

Tror att jag äntligen börjar bli frisk nu! Har haft feber, ont i halsen och så satans ont i huvudet i flera dagar, men imorgon ska jag vara frisk! Det har jag bestämt.

Blir kanske en runda på stan imorgon också om jag hinner/orkar =)

Dags att ta tag i tvätten och sen blir sen sängen!

Puss & Kram

Trött mamma, pigga barn!

Ingen bra kombo. Häromdagen var vi på simhallen med stora tjejen och då fick jag vatten i örat. Slog huvudet som en galning på kudden för att få ut vattnet så jag tror jag fick en liten hjärnskakning. haha! Lyckat!

Idag är det fredag. John jobbar hela dagen och jag måste in till stan fast det blir ju svårt med 3 barn men jag får se hur jag gör! Måste köpa träningskläder och present till pappa!

På lördag ska jag till gymmet med Anna! Ska bli så skönt att komma igång så jag längtar verkligen. Efter gymmet blir det kalas hos pappa och efter det kalas hos mormor och erik! Och där sket det sig att jag gick till gymmet haha =)

På söndag blir det kalas hos Johns mamma som fyller på måndag! Mycket kalas denna och nästa och nästa månad... Jaja det ska nog gå det me =)

Just det vi var ju på BVC med twinsen i onsdags. Gick toppen och Ebba är ju uppei normalkurvan. Clara ligger fortfarande under medel men hon kommer nog snart ikapp! Vikterna var iallafall

Ebba: 7720 gr, 68,5 cm lång
Clara: 6670 gr, 66 cm lång

Inga små tjejer vi har längre, men ack så söta ♥

Ebba reser sig utan problem numera och traskar även runt litegranna med lära-gå-vagnen! Hon är så söt när man kommer in till dem på morgonen så står hon upp i sängen och skrattar och säger oftast mamma! ♥

Clara ålar runt som vanligt. Verkar vara nöjd med det så jag ska inte stressa på henne! Hon kommer ju fram lika fort som Ebba iallafall och det är ju faktiskt inte alla barn som kryper! ♥

Nu har vi skickat iväg alla inbjudningskorten till twinsens kalas också. Skönt att ha det gjort! Då är det bara kalaset kvar också =) Tänk att dem redan blir 1 år. Jag kan inte fatta det!

Nä nu tjatar Felicia på mig att jag ska hämta strumpor till henne så hon kan ta på dem på sina fötter för jag har ju strumpor på mina fötter. Sötunge!

Trevlig helg

Puss & Kram

En moders kärlek till sina barn

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.
 
Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror


Toppen helg!

Helgen har varit toppen! I fredags var jag ju på fika med Sundh, alltid lika skoj och efter det köpte vi pizza och åkte hem och kollade på film =)

Lördagen blev toppen bra! Var ju med Marie på stan. Först blev det tapas/quesidillas på Sangria. Supergott var det och vi delade på en flaska vin till det =) Efter maten fick vi på bio, The tourist! Mycket bra film, och rolig hehe!
När bion var slut gick vi till paus och drack lite vin och sen blev det hemgång. Men kul hade vi och skönt att komma iväg lite ibland =)

I veckan är det fullt upp.. Lugnt idag dock, tror jag! Imorgon är det babysång, onsdag är det BVC, fika hos Ullis, mykidoo party hos Ingela. På torsdag fick John för sig att han skulle ha tupperware party här hemma. Man fick en superbra köksmaskin som inte behöver någon ström om man var värd/värdinna. Jag lovar det tar typ 20 sekunder att vispa grädde till smör i den =)



Fredag ska eventuellt John jobba så då får jag vara hemma och mysa med barnen! Lördag fyller pappa år så då blir det kalas och söndag är nog inget bokat ännu!

Puss & Kram


Mat hos mamma och helgen

Nyss hemkomna från mamma! Hon bjöd på mat och fika. Så trevlig så =)

I helgen blir det fullt upp. Imorgon ska vi åka och kolla på bilbarnstolar till tvillingarna. Behöver ju byta snart så det är ju lika bra att köpa nu så man har det! Efter det blir det en efterlängtad fika med Sundh.

På lördag ska jag och Marie göra stan osäkra hehe! Vi ska gå på bio och ta ett glas vin helt barnfritt och det ska bli så skoj =)

På söndag blir det ljusparty hos Katta! och sen ska vi än en gång fixa lite i huset =) Man blir aldrig färdig, men gud så skoj det är! Ska börja göra barnrummet nu och sitter och funderar lite på hur det ska se ut där inne! Men det kommer bli bra när det är färdigt. Nu ropar sängen!

Puss & Kram

Härlig dag!

Idag har vi varit på mammafika! Var jätte skoj att träffa alla mammor och barn igen! Alla barnen börjar bli så stora nu =) Längtar tills i sommar när vi sitter i strandbjörket hela gänget och barnen springer runt och leker =)

Efter fikat blev det en runda på stan och sen åkte jag och twinsen och handlade!! Efter det blev det hämtning på dagis och sen åkte vi och sålde våran gamla vagn! Så himla sorgligt var det. Vet inte varför men det är väl alltid nåt speciellt med första bebis grejerna man har! Snart är det ju dags att sälja babysittern och de grejerna också när twinsen inte vill vara där mer!

Vi har börjat planera twinsens 1-års kalas också! Kommer bli toppen! Tänk att dem snart är 1 år! Kommer fram så mycket känslor när man tänker på vad man gjorde vid denna tiden förra året. Då gick man och var superorolig för varje dag som gick och var på ultraljud 2-3 ggr /veckan. Kommer nog aldrig kunna släppa den tiden i mitt liv!

Har börjat planera köket lite smått. Kommer bli toppen när det är färdigt! Längtar så mycket.

Har lite planer på att läsa några kurser nu när man ändå är f-ledig. Kul att ha i framtiden sen! Men får väl se om jag hinner. Barnen tar ju lite tid! Fast tänk va tråkigt man hade haft utan dem! Ebba är så mammig just nu så jag kan inte göra någonting förräns hon kryper efter och ska vara i famnen. Lilla sötnosen! Hon är så söt när hon kommer efter en i himla fart och låtsas gråta =) Clara är nöjd där hon är. Hon ålar runt lite och tittar på saker och småler lite för sig själv! En väldigt nöjd bebis är hon! Felicia är en stor tjej nu. Blir ju 3 till sommaren! Helt sjukt. Och hon kan så mycket och är så snäll och rar mot sina systrar. Hon är världens bästa Felicia helt enkelt!

Hela familjen ligger och sover nu utom jag! Tyst och lugnt. Ska kolla på en film och bara ta det lugnt! Ladda upp inför allt som händer nu framöver =)

Puss & Kram

Helgen

Idag har vi haft finbesök av Marie och Manne!! Alltid lika skoj och träffa er =) Får hoppas att Manne snappade upp lite av twinsen nu då hehe!!

Helgen har för övrigt varit lugn. I lördags var mamma och syster med familj här!! Vi var ute och grillade korv, drack varm choklad och åkte massa pulka! Var superkul och man är ju inte äldre än vad man gör sig :)

På kvällen tog vi det lugnt och kollade på film!

I morgon börjar Felicia dagis igen efter att ha haft lov i 2 veckor! Kommer bli så tomt utan henne här hemma, fast har ju iofs fullt upp med twinsen!

Ska på mammafika hos Sofie i veckan också och jag ska försöka ta mig till gymmet någon dag me!

Imorgon ska jag och John sluta äta onyttigheter och börja motionera varje dag! Får väl se hur det går i detta vädret men vi ska ge oss fan på det! Beach 2011 - here i come :P

Dags och sova nu!

Puss & Kram

Härliga Fredag

Jag älskar fredagar. Känns så bra på nåt sett! Är alltid lite extra glad på fredagar =)

Idag är barnen hos farmor och farfar. Hade lite att fixa här hemma så det blev enklast så! Gick en runda på stan när John var och klippte sig och träffade mamma och Sandra!! Gick lite på stan och sen tog vi en fika på askelyckan! Nu är vi hemma och skottar taket! Så himla skoj.... :P Ska sätta upp lite lister och sånt snart också!

Sen ska vi hämta barnen och bara ta det lugnt! Imorgon ska vi ut i skogen med mamma och syster med familj och grilla korv och åka pulka =)

Hoppas ni får en mysig fredagskväll

Puss & Kram


Braaaa


Ebba står


Lite bilder från julen (bättre sent än aldrig)


Snö, snö och åter snö!

Nej nu räcker det med snö tycker jag. Det är ju skitjobbigt att bara åka någonstans pga. all snö =/ Vill ha sommar NUUUUU!! Nu har jag gnällt av mig lite.

Ebba har börjat resa sig mot precis allt nu. Hon är så himla söt när hon tittar upp med huvudet vid vardagsrumsbordet och sen skrattar hon! Clara ålar sig fortfarande framåt men är lika glad för det =)

Igår kväll åkte jag och handlade alldeles själv. LYX! Riktigt skönt att gå runt i affären i sin egna takt!

Felicia är mycket bättre nu. Hon blev ju magsjuk efter John men hon blev inte alls så dålig som John var. Hon brukar bli helt hysterisk och jätte ledsen när hon kräks men inte då. Hon stog bara lugnt och stilla och sa jag spydde visst! Sötnosen min =)

Den här månaden är verkligen fullbokad. Det är massa kalas, mammafikor, klädpartyn, plastparty m.m!! Skönt att John är ledig nu ett par dagar. Kan verkligen behövas! Och nästa månad blir twinsen redan 1 år! Helt sjukt va tiden har gått fort. Mina små troll har blivit så stora nu ♥ Blir nog snart återbesök på neo nu då! Skulle ju bli det vid 1-års åldern!! Men jag är inte ett dugg orolig!! Ska väl blir kallade till öron med Clara också snart!! Skulle egentligen blivit det i november, hmm..

Vi var på ikea häromdagen också!! Blev visst enhel del. B.la ett nytt vardagsrumsbord, matta, hyllor till lekrummet, lampor och en massa småplock
IMFORS Soffbord vit Diameter: 80 cm Höjd: 50 cm  FILLSTA Taklampa vit Diameter: 35 cm Sladdlängd: 180 cm
HAMPEN Matta, lång lugg vit Längd: 195 cm Bredd: 133 cm Luggtäthet: 1170 g/m² Max. lugghöjd: 30 mm  EXPEDIT Hylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg

Lite av grejerna vi köpte!! Riktig mysfaktor här hemma nu!! Sen har vi bestämt oss för att spara pengar och sen fixa iordning hela köket istället!! Med inbyggnads ugn och micro och lite mer förvaring =) Kommer bli toppen!
Nu blir det musses klubbhus med Felicia!

Puss & Kram


RSS 2.0