Soliga tisdag :)

Idag har vi haft finbesök utav Marie och Manne! Vi satt ute i trädgården och njöt medans barnen lekte =) Sen käkade vi lite vattenmelon också!!



När John kom hem åkte vi och jobbade lite på ladan. Han ska ha en bokning där imorgon så jag hjälpte honom lite idag! Barnen var hos farmor och farfar så länge.. Vi grillade där när vi hämtade barnen =)

Imorgon ska vi på 1-års kalas och sen är det långhelg! Tjohoo =)


barnakuten

Jahapp då var det Felicias tur att åka in =( Hon har fått sån hosta så hon kräks. Och den slutar aldrig! har fått både hostmedicin och annat men inget hjälper! Så de tyckte att vi skulle komma in så hon får inhalera. Tycker så synd om min älskling. Man vet ju själv hur jobbigt det är med hosta och hosta som aldrig slutar måste ju vara super jobbigt! Så hon och John åkte in nu! Hoppas på att det blir bättre!


Mors dag

Dagen började med frukost på sängen! Sen fick jag blommor och ett jätte fint armband som Felicia hade gjort till mig på dagis ♥ Sen åkte vi till mormor där vi var ute på gården och grillade med hela gänget =) Efter det åkte vi hem till Johns föräldrar och grillade där också!

Mycket har hänt.. Ebba tog sina första steg igår! Är så stolt i mammahjärtat! Köket börjar bli färdigt, bordet och stolarna är uppe! Med mera, med mera :)

Veckan som kommer är det fullt upp! John ska jobba endel och jag ska på tjejfest, mammafikor, sång och lek och massa bus med barnen såklart! På torsdag och fredag är John ledig så på torsdag ska vi hem till pappa och äta lite middag!

Tänkte bjuda på lite bilder också :)





KÄRLEK

Kaos

Ja idag är det totalt kaos här hemma! Påbörjade renoveringen av köket igår och nu är det grejer precis överallt! Och utöver detta så råkade vi ju självkart göra världens repa på golvet av kylen också! LYCKAT... NOT! Tur bara att det inte var kylen som fick en repa för golvet är ju bara och byta 1 klickbit men kylen hade vart jävligare! Vi ska försöka hinna färdigt med resten idag och sen blir det en runda till tippen imorgon och slänga allt skräp! Blir ju som sagt en hel del! Men barnen har himla kul i stöket! Tossungar =) Ni får bilder på resultatet förhoppningsvis ikväll!! (om vi blir färdiga).

Nä nu ska twinsen sova middag och jag ska försöka hinna skruva ihop ett skåp eller 2 :)


Och ikväll är det Desperate Housewives!

Puss & Kram


Ikea

Idag när John har slutat jobba så bär det av mot ikea för att hämta hem vårt kök =) På hemvägen svänger vi förbi media markt och hämtar upp vår nya kyl+frys som vi köpte där igår =) Blev verkligen toppen nöjd med kylen och frysen och sen att vi fick ett mycket bra pris är ju bara ett stort plus! De prutade självmant nästan 4000 kr om man tog det som paketpris! inte illa :) Fast nu vet jag inte riktigt vilket bord+stolar vi ska köpa på ikea! Det finns 3 olika kandidater och jag tycker att alla är lika fina. Fy så jobbigt! Men vi får väl helt enkelt se när vi kommer dit vilket som passar oss bäst.

Helgen har varit bra! Har mest tagit det lugnt. åkt runt i lite affärer och kikat lite! I fredags var jag och älskling på bio och sen var vi ute och åt efteråt. Felicia var hos min syster och twinsen hos sin farmor och farfar! Hade gått kanon bra. Fast det gör det ju alltid :)

Ebba har en ny tand på väg. Höger framtand. Ska bli spännande om Clara får samma tand om ett tag då :)

I veckan blir det 1-års kalas, renovering av kök såklart =), Handla, mysa med trollen, tandläkaren med Felicia och säkert en massa annat!

Nu ska vi börja göra oss i ordning om vi ska hinna med allt som står på agendan idag!

Puss & Kram

Imorgon är det fredag =)

Jaha nu har pekfingret vart framme igen och klickat hem en massa nya fina kläder till barnen! Man kan ju inte låta bli när alla får in nya fina sommarkläder! Dem kommer vara så fina i sommar ♥

Imorgon eller på lördag ska vi troligtvis åka och köpa första halvan av nya köket! Kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och skåp till det! Weee =) Kommer bli så fint fast jag har inte riktigt bestämt mig vad vi ska ha för luckor ännu. Står väl lite mellan högblank vit och old fashion white. Svårt det där men vi får väl se lite vad som passar oss!

Jag var inne på jobbet häromdagen och hälsade på lite! Var ju tvungen och se hur renoveringen och uteserveringen blev också! Och det blev toppen. Kommer bli kul att börja jobba sen igen, fast det är ju ett tag till! Möjligt att jag hjälper till lite i sommar om dom ringer mig :) Men det är skönt att komma igång lite! Ska jobba på ett bröllop i augusti också! Länge sedan man gjorde det nu så det kommer bli kul!

Imorgon är det äntligen fredag igen! Tror jag ska åka till grand samarkand en sväng och kika lite! Ja så får det nog bli! =) Snart åker John till jobbet och jag ska gå och lägga mig. Jobbigt att inte sova med varandra men det är ju bara 3 dar i veckan nu. Sen blir det ju 6 dar men det får vi ta då! Jag har ju Felicia som kommer in till oss varje natt ♥
 

Onsdag 18/5-2011

Och älsklingens födelsedag! Vi har haft lite gäster och ätit tårta =) Så trevligt så!

I helgen som var, var vi på ölands djurpark! Det var jätte trevligt och Felicia hade superskoj! Det fanns alldeles nyfödda lejonungar som var SÅ söta. Även nyfödda apor och getter! Perfekt att åka dit på våren när alla djuren får ungar =)  När vi var färdiga där så åkte vi till kalmar och åt på o'learys! Lika gott som alltid!



En mycket rolig och solig dag! Och barnen var så snälla =) Geten som är på bilden hade smitit ut och hade inga planer på att gå tillbaka in i inhängnaden igen! Men rosorna utanför var jätte goda =)

Annars rullar allt på som vanligt! Vi har planerat våran semester lite och vi har gjort färdigt ritningen på hur vi vill ha köket, så vi kommer troligtvis påbörja renoveringen nästa vecka =) Åh, vad jag längtar!

Idag var jag på stan en runda med syster! Gick mest runt och tittade lite. Det får bli shopping på fredag då barnbidraget kommer! Hittade så fina kläder på lindex till flickorna.

Jag har fått min iphone nu! Att man inte skaffade en tidigare, hehe! Det finns ju allt på den jäkla mobilen! Nu kanske man kan hålla reda på mitt liv igen! Smidigt att ha allting på samma ställe!

Blir en lugn vecka (tror jag) Det dyker alltid upp något. I helgen ska jag och älskling iallafall på bio! Ska se nya pirates of the caribbean filmen! Ska bli skönt att få lite egentid. Händer ju allt för sällan, men det är ju så jobbigt att vara utan barnen för länge. De är ju så underbara! Ebba håller förresten på att få en tand till och Clara är helt ikapp Ebba nu vad gäller motoriken! Hon vill gå mer än Ebba och hon traskar runt som sjutton med gåvagnen! Och hon tycker det är så kul när man säger att hon är duktig, då ställer hon sig och hoppar av glädje! ♥♥♥
Finns ju inget underbarare än att se barnen skratta!

Vi har äntligen fått en tid till audionommottagningen för Claras öron. Vi ringde till dem och då visade det sig att de hade glömt bort att skicka en kallelse till oss. Hon skulle vart kallad i november! Idioter. Men, men vi får hoppas att det ser bra ut nu iallafall! Fast vi vet ju att hon hör oss för hon reagerar ju när vi pratar med henne!

Nähä nu är det dags och sova

Puss & Kram

Jag har världens bästaste familj ♥

Fredag den 13:e

Brukar inte hända mig någon speciellt den här dagen så jag är inte orolig! Fast det finns säkert de som har en jäkla otur!

Äntligen fredag igen! Som vi har längtat. Idag blir det en tripp till grand samarkand med älsklingen och sen ska jag hämta ut ett klädpaket till barnen som jag beställde för ett tag sen, men jag beställde fel storlek så fick skicka tillbaka och krabba! Men nu har dom kommit iallafall och twinsen kommer bli så fina i sina nya dressar! :)
Mina ser ut som på bilden fast en är rosa och en är gul!



Älskar pomp de lux kläder skarpt så ta en titt på deras website
http://www.pompdelux.se/
Ni kommer inte att ångra er! :)

Och nu tittar solen fram också! Fast det blir nog inte så varmt idag.

Hoppas alla får en toppen helg, för det ska jag ha!

Puss & Kram

Nya skor

Imorgon är det äntligen fredag! Känner för att åka någonstans i helgen, men det beror väl lite på vädret!

Idag har vi varit hos syster och hälsat på! Mormor var också där och bjöd på fika :) När J slutade jobba åkte vi till skokanonen och köpte sandaler till Felicia. Hon fick välja (nästan) själv. Sen blev hon sugen på päron så då fick vi ju gå in på Lid'l och köpa ett päron också =) På hemvägen svängde vi förbi Johns föräldrar för de hade köpt ett par nya gympadojor till Felicia. Och sen ville ju inte hon följa med oss hem!!

Felicias klippning blev jättebra förresten och alla på dagis sa hur fin hon var idag! Gissa vem som blev stolt då! Jo Felicia förstås hihi =)

Nu blir det lite Criminal Minds innan sängen!

Puss & Kram

Åska

Vaknade med världens huvudvärk idag! JIPPI... Så det var bara att knapra alvedon och lägga sig ner igen! Som tur var så ville twinsen också ha sovmorgon idag! Och jag klagar inte! Nu har huvudvärken gått över och vi gör oss sakta iordning för att åka mot stan! Kanske kör till syster en sväng om hon är hemma!

Och vilken åska det var inatt. Fast tillslut var den så långt borta så man såg bara blixtrarna men hörde ingen åska!



Ganska mäktigt är det allt!!

Felicia var inte alls sugen på dagis i morse, men efter en banan macka så var det andra bullar!

Nu skriker twinsen på varandra så jag får väl gå och kolla vad de sysslar med :P

Simma Lugnt!


Ny design?

Börjar bli sugen på en ny design igen! Får flörta lite med mannen min och se vad han kan ordna! Ännu en solig dag har gått till ända. Idag har det varit mycket bus, lek och plask i poolen! Vi ska köpa oss en ny pool från jula. Den ser ut såhär


Kommer bli mycket uppskattad tror jag! och den är alldeles lagom stor också! Helt perfekt helt enkelt.

Imorgon ska jag och småtjejerna på 1-års kalas till Sussi och Emilio! Sen tar vi nog oss en tur in till stan och kollar efter lite sandaler till flickorna! Kanske även blir en runda till blomsterlandet för att inhandla en massa blommor så vi får det lite fint på altanen och i landet!

Vi har bestämt oss för att lägga marksten jämte altanen och sen en trappa ner från altanen! Tror att det blir bättre faktiskt och det tar ju inte upp så mycket plats i trädgården heller! Och eftersom vi ändå ska lägga marksten på massa andra ställen så kan man ju lika gärna passa på! Så om jag kännes oss rätt så blir det säkert en runda till jem och fix och handla lite marksten också!

Snart får jag mig en iphone4. Ja jag lät mig övertalas! Facebook tönt som man är så är det väl lika bra :)

Hoppas på fint väder imorgon men jag hörde att det skulle bli regn och åska så vi får väl se!

Jag har klippt Felicia idag! Blev faktiskt helt okej. Fast vi får väl se hur det ser ut imorgon i dags ljus och med torrt hår. Men det är säkert inte värre än att man får ta lite till på vissa ställen!

Bjuder på en bild på mig och twinsen! Jag har förresten skickat efter journalerna från neo också så snart kommer jag skriva lite om neo tiden!



Puss & Kram


Underbar!

Denna låten går rakt in i hjärtat!!

Kalas och annat

Helgen slut igen, men vilken toppen helg det har vart! Felicia har ju fyllt år och hon fick så mycket fint! Jätte många superfina klänningar och andra jättefina kläder! Sen fick hon en cykel, pengar, trädgårdspyssel, pärlor, ett picknick bord med parasoll, jordgubbstårta (som hon hade beställt) och mycket, mycket mer! Kalaset gick toppen och vi hade ju sån tur med vädret också! Vi grillade lite korv med bröd och John hade gjort en potatissallad till det! Vi satt ute hela gänget och njöt! Till efterrätt blev det ju då tårta och även glass =) Kalaset slutade i vattenkrig, och det kan ha vart jag som började :) Man är ju inte äldre än vad man gör sig haha!!

Efter kalaset åkte jag hem till Anna och hade tjejfest med Anna, Elin och Maria! Var jätte skoj att träffas och prata och grilla lite! Måste göras om snart!

Vi firade ju John på samma gång som Felicia så nu har han (vi) fått ett litet kapital till våran altan som vi ska bygga! Så snart är det bara att börja =)

Igår var vi inne i stan och åt på lanterna. Sen åkte vi till strandbjörket där syster med familj var! Felicia lekte som bara den. Twinsen satt på filt och verkade ha det ganska mysigt dem också ♥ Sen åkte vi hem och lekte i trädgården och grillade! Åt på altanen för första gången då möblerna är färdigmålade nu! Och det var helt underbart att sitta där och se när solen går ner mellan träden och höra barnen leka i alla hus runt omkring! Vi har äntligen hittat rätt =)

Idag blir det nog stan en runda och ikväll ska jag på plastparty hos mormor! Alltid lika skoj att träffas lite.

Nu har John börjat på sitt nya jobb också. Fast han ska ju jobba kvar på det andra jobbet också så nu har han 2 jobb ett tag! Men det kommer gå jätte bra. Och snart har vi ju pengar så vi kan fixa kök och allt vad vi vill göra =)
Nähä nu ska jag ut och hänga upp tvätten! Inte ens det känns tråkigt i detta vädret!

Puss & Kram


♥♥

Om exakt 1 timme (00.30) för 3 år sedan föddes en helt underbar flicka vin namn Felicia! Den bästa dagen i mitt liv var det när du kom mitt ♥ (och dina systrar med förstås)


Bara några timmar gammal



Tisdag 3/5-2011

Ja vart ska man börja? Valborg var bra. På dagen åkte vi till 4H och klappade djuren och fikade och hade det jätte mysigt! På kvällen var vi hos Andreas och Linda och eldade och grillade. Åkte in till stan på kvällen och kollade på elden och fyrverkerierna =)

Ebba var sjuk hela förra veckan. Varken åt eller annat och bara hostade och hostade! Men nu är hon bättre tack och lov och äter iallafall välling! Stort framsteg. Hon reser på sig mer och mer nu och traskar runt med gå vagnen som bara den! Är nog bara en tidsfråga innan hon släpper och börjar gå =)

Claras första tänder är nu äntligen påväg upp! Exakt på samma ställe som Ebba och Clara får också 2 samtidigt =) Clara har också lärt sig en massa nya saker och säger mer och mer ord!

Imorgon är det dags för 1-års kalas hos lilla Lisa! Det kommer bli många kalas framöver då alla små "bebisar" fyller år nu i krokarna! På torsdag blir det Leos lekland med mammor och barn! =)

På fredag ska vi handla till Felicias kalas på lördag då hon blir hela 3 år! Min stora tjej. tänk va tiden har gått fort.
Blir eventuellt att gå ut på lite after work, eller "after baby" med mammorna på fredag, men får se om jag hinner. Ska ju partaja med underbara tjejer på lördag =) Kommer bli så kul!

Annars rullar dagarna på och jag njuter för fullt av mammalivet! =) Har så fina och underbara barn så man kan ju inte göra annat ♥♥

Felicia kommer bli så glad för alla sina presenter hon kommer få på lördag! Jag tror att jag längtar mer än vad hon gör haha! Ska göra frukost på sängen till henne och sen ha kul hela dagen! Älskade barn.

Måste måla färdigt våra ute möbler också om vi ska ha gäster här på lördag! Kan ju vara bra att ha någonstans att sitta :P

Nä nu är det dags att sova om vi ska orka gå på kalas imorgon!

Puss & Kram

RSS 2.0