Söndag 30/10-2011

Gó kväll! Det var inte igår jag skrev här. Har så mycket annat och göra så jag hinner aldrig sitta ner och skriva! Men nu ska jag försöka skriva lite iallafall. Helgen har varit skoj! Vi hade gatufest igår och det var grymt kul! Vi har verkligen haft tur som har fått såna bra grannar. Grannarna är verkligen viktigt att man kommer bra överens med och att man kan hjälpa varandra när det behövs osv. Och såna grannar har vi verkligen :) Men idag mår man ju som man förtjänar, men det var det värt!

Idag har vi bara haft en vilodag. Var inne i stan och hadlade lite bara, men annars har det bara varit lugnt och bus och lek med barnen såklart!

Förra veckan var vi på återkontroll på neo med twinsen! Båda blev utskrivna med ett stort OK i rumpan och han sa att de är helt friska och krya och väldigt välmående. Då blir man glad!

Vi var även och pratade med narkos läkaren och han berättade vad de kommer göra och om allt vi ville veta! Självklart är man orolig att det kommer hända något, men han sa att risken är så liten så det kändes ju lite skönt iallafall. Men han sa även att barn under 8 kg söver man nästan aldrig då det är väldigt riskabelt och Clara väger ju bara 9,2. Inte så långt ifrån gränsen alltså.

Twinsen har börjat prata lite mer nu och ibland låter det som att Clara säger meningar, men jag vet inte, kanske!Duktiga är dem iallafall och dem förgyller min dag varje dag! Tillsammans med Felicia såklart. Världens finaste barn.

Imorgon ska jag jobba lite och twinsen ska vara hos min mormor då. Det blir första gången så jag hoppas det kommer gå bra, men det tror jag! Det brukar ju gå bra när inte jag är med, för är jag där så ska dem helst vara hos mig hela tiden.
Vi ska kolla på en ny bilbarnstol till Felicia i veckan för hon har växt ur sin nu! Det lutar åt en Acta Graco så det ska nog bli bra! Nähä nu ska jag lägga upp lite bilder också och sen blir det sängen!





Sova

Då var det dags att sova! Upp tidigt imorgon och träffa Sandra på öppna förskolan och efter det ska vi vidare ner på höstmarknaden i stan! När John slutat jobbet ska vi gå och kolla på en jacka till mig och köpa present till Johns pappa och sen vidare på kalas :) så det blir en fullspäckad dag med massor av roligheter! Och om ni undrar varför texten är så sammanhängande så är det för att jag bloggar från mobilen! Ja just det Claras läkare ringde idag och sa att tiden är flyttad till den 9:e november istället för tydligen fanns det ingen tid den 2:a. Och det kunde dem inte kollat upp lite tidigare!? Har massor med läkartider på schemat framöver! Båda twinsen ska på återbesök på neo. Vet inte varför Ebba ska dit då hon blev godkänd sist.. Men men vad är en bal på slottet!? Nä nu är det dags att sova så sov så gott!!

Puss & kram


Finaste brudnäbben


Snabba ryck

Nu ringde sköterskan som skulle ringa om Clara. Vi har fått en tid inbokad den 2:a november och vi ska dit någon vecka innan för att prata om risker och sånt med narkos. Allt som allt skulle väl undersökningen ta 4 timmar... Usch klump i magen :(

Veckan

Veckan blir ganska lugn. På fredag är det höstmarknad och då ska vi köpa en pumpa som jag och Felicia ska gröpa ur och göra fin! Ska till kyrkan och sjunga och leka på fredag också :)

På lördagen ska jag jobba och det ska bli jättekul! Börjar längta tillbaka nu faktiskt för jag har ju varit hemma i snart 2 år! Så det lär bli fullt upp på jobbet eftersom det är marknad och då vill ALLA fika.

Ska väl försöka handla lite någon dag också, men för övrigt så blir det en lugn vecka!

Och jag måste hitta mig en ny vinterjacka. Kom på att förra året hade jag en höstjacka hela vintern. Inte konstigt att jag frös kanske ;)


Onsdag 12/10-2011

Idag ringde Claras öronläkare och sa att hon måste sövas med narkos! Så nu är vi uppsatta på väntelistan och när det börjar närma sig ska en sköterksa ringa hit och ta massa uppgifter om Clara och då ska vi även ha tagit ett beslut om vi vill göra detta med henne! Usch jag är så osäker, men jag antar att det är det enda sättet att få reda på vad det är för fel! Dem skulle sätta impulser och sånt på hjärnan och kolla med ultraljud och massa sånt. Man har ju hört fall där folk inte har vaknat upp ifrån en narkos och eftersom hon är så liten så vet jag inte hur vi ska göra :( Finns det någon som har erfarenhet av narkos på små barn?

Ja över till någon roligare. I helgen var vi på bröllop i Jäts kyrka där Andreas och Linda gifte sig! Felicia var brudnäbb och hon var så himla duktig. Strödde rosenblad på gången och sen satt hon där framme med Andreas och Linda under hela vigseln! Så stolt blev jag. Det är inte illa för en 3,5 åring att klara av det ♥♥♥ Älskade barn.

Bröllopet var jätte fint och festen var supertrevlig! Twinsen somnade i sin vagn och Felicia somnade i min famn under kvällen. God mat var det också :)

På söndagen åkte vi hem till Lindas föräldrar och fick god middag och Linda och Andreas öppnade alla presenter dem fick!



Testing, testing

Testar att blogga från mobilen :)


Passa på

Bli medlem på http://digster.se och skriv in koden "buzzador" så får du premium i månader gratis! Smidigt för alla som har spotify :)


RSS 2.0