Snart kommer du till oss ♥


Gó kväll!

Vilka härliga sommardagar vi har haft! Synd bara att det ska komma massa regn nu. Bra för gräsmattan dock :) Igår var svärföräldrarna här och vi bjöd på grillat! Samtidigt fick jag mina fönster putsade av svärfar! Stort tack till det :) Behövdes vill jag lova. Vi gjorde även jordgubbssaft och jordgubbssylt igår, blev supergott.

Stackars Clara blev sjuk igår när vi var på öhrs lantcafé och fikade. Febern bara kom från ingenstans och mina barn har en tendens att kräkas när febern kommer fort! Idag har hon bara haft lite feber så förhoppningsvis är hon piggelin imorgon.

Sen har jag ju semester nu! Känns väldigt skönt :) Har hela juli så vi ska nog hinna med enhel del. Fast i mitten på juli så kommer vårt nya kök och då ska vi skruva möbler. Nya kissen kommer också i mitten på juli så då får vi ju hålla oss hemma :)

I helgen är det tossiga bonnadan i Ronneby och dit ska vi ju såklart. På lördagkvällen ska vi på drinkfest inne hos grannarna. Ska bli superskoj, och på söndag ska mamma ha kalas för hon fyller år på måndag.

Sen nästa vecka ska vi till halmstad med syster m. fam, och då kommer det även bli ett besök på gekås i Ullared!

Men nu ska jag och älskling kolla på film, och idag blir det den här


RSS 2.0