BILDER

Heej.. :) Hinner inte skriva så mkt nu för nu ska vi ha mys kväll... men jag skriver mer imån!! Tänkte bara lägga upp lite underbara bilder på min underbara dotter!!




BVC idag...

Nu kom vi nyss hem. Har varit på kyrkans barntimma och sen åkte vi och åt på Eriks (Johns bror) jobb. Det blev lasagne idag. *mums* Vi bokade en ny tid på BVC så ska dit vid 14.45!! Och senare blir det ju kalas..

Nähä dax att göra oss i ordning och gå bort!

P o K



Helt glömt bort...

Att man kanske ska skriva lite här också, så ni vet vad som händer i mitt liv!! De senaste dagarna har vart fullspäckade. Och eftersom Felicia kryper runt som bara den nu så kan man inte bara gå och sätta sig här när som helst för det gäller ju att vara med henne överallt.. :) Men hon sköter sig så bra så *hihi*

Jaha vart ska man börja då? Jag låste ute mig häromdan. Inte så smart kanske. Jag skulle åka och hämta John på jobbet och när jag gick hemifrån så smällde jag bara igen dörren (våran dörr låses av sig självt) och tänkte ju inte alls på att jag inte hade nycklarna inne i lägenheten. Så jag fick ringa till John och han lånade en bil på jobbet och kom och gav mig nycklar och sen fick vi köra tillbaka till hans jobb för att lämna den lånade bilen och sen åka hem igen! Såå typiskt.. Hahah! Men det var ganska kul ändå. Tur att Felicia var nymatad och allt sånt där.. :)

Sen har det ju vart lite kalas och sånt därnt också. Skulle vart på BVC igår men det glömde jag helt bort. Vet inte riktigt vart jag har huvudet nu för tiden. Så mycket att göra och ingen att skicka!!

Idag åkte jag och Felicia hem till Emine och William en runda.. :) Trevligt var det! Gick en runda ner till stan och sen hem igen. Skulle till banken och lite så. Sen satt vi och drack te och pratade skit..!!

Imorgon blir det kyrkans barntimma igen.. :) Måste ringa Lisa imorgon och se om vi ska gå tillsammans. Mycket roligare att gå med någon tycker jag! lite senare på kvällen så blir det kalas. Igen! Men det är trevligt.

Och sen var vi ju snart framme vid helgen igen. Vet att det händer nåt men jag kommer sjutton inte på vad!!

Ja juste. John köpte ju en ny mobil häromdagen och då fick man en skit snygg NIKON kamera till.. Så nu kan vi ta superbra bilder på våran lilla älskling! Det är ju så kul att ha bilder. Love it!!

Nu ska jag mysa framför tv:n lite och vänta på att John kommer hem..

P o K



Fredag är det idag!

Ja och snart är den väl över.. :) går ju så himskans fort! Idag har vi varit hemma hos Lisa och Stella och fikat lite. Eddie var också där med hans föräldrar!! Så trevligt så.

Igår var vi ju på kyrkans barntimma och det var supertrevligt. Felicia tycker verkligen att det är superkul! En liten kul sak som hände var att alla barnen skulle spela instrument och då hade församlingen köpt in en ny liten skallra som kostade 100 kr, men barnen fick gärna ha den me!! Gissa vem som var framme först och tog just det instrumentet när det fanns 20 andra att välja mellan. Ja, Felicia så klart.. :) Hon är ju bara för go.. Hon vet minsann skillnad så kvalitet och kvantitet! *haha*

På kvällen var vi iallfall ute och åt med pappa på akropolis. Mkt gott var det! Blir ju inte att man äter ute så ofta nu för tiden så när man väl gör det så gäller det att njuta.. :)

Snart slutar John jobba. Får se vad vi hittar på då!! Nu ska jag gå och busa lite med Felicia.

P o K



Jobb

Idag har jag jobbat! Riktigt skoj faktiskt.. Man måste ju börja komma in i det lite nu innan jag börjar jobba 1 mars igen! Så skönt att man har ett jobb och komma tillbaka till när det är så mycket varslande hit och dit! Jobbigt vore det ju annars! Så skönt att både jag och John har fast jobb.. :)

John hade Felicia på dagen men sen fick  han köra och lämna henne hos min mamma för han började jobba lite tidigare idag, så jag hämtade Felicia där när jag slutade jobba! Det hade gått jätte bra.. *puh* hehe!! Så skönt när allt går bra!

Imorgon ska vi på kyrkans barntimma igen. Ska bli skoj! Felicia tycker det är superkul iallfall. Kanske blir lite svårt att få henne å sitta still nu när hon kryper runt hela tiden, men det ska nog fixa sig det me!

Senare i morgon ska vi fira min pappa för han blir 50 år! Vi ska ut och äta på kvällen har vi bestämt, men måste köpa något mer. *tänk, tänk, tänk* Tankeverksamheten funkar inte så bra just nu =/ Men det gör den ju iofs aldrig!

Usch det är inget kul på tv idag. Vad ska man göra då? Felicia sover och jag börjar tröttna lite på datan nu. Och John är ju på jobbet så han kan man ju inte heller umgås med. Jag får väl ta å lägga mig helt enkelt! Godnatt.


P o K




Veckans planer

sådärja då var denna dagen me slut snart! Hade nyss besök av Sandra, Mamma,  Mormor, Malin och Helen! Vi stickade och virkade lite och jag hade lagat middag också! Det blev pasta med köttfärssås som en gratäng med ost på och sen in i ugnen! Hade bakat en banakaka också!! Så det blev himla lyckat tycker jag allt!!

Denna veckan känns fullspäckad. Den enda dagen som jag egentligen inte ska göra något speciellt på är i morgon (tisdag), förutom att jag ska försöka hitta en 50-års present till pappa. Någon som har något tips? 

Veckans planer:

Måndag: Handla lite + symöte
Tisdag: Handla present till pappa (John är ledig)
Onsdag: Jobba 9-15
Torsdag: Kyrkans barntimma + pappas födelsedag (ut och äta)
Fredag: Hem till Lisa och Stella och fika
Lördag: Kalas hos farmor och farfar
Söndag: Middag på teleborg

Så lite har jag allt å göra.. :) Nu försöker jag få lillan till att somna, men hon vill inte riktigt idag. Hon ligger inne i sin säng och pratar med sina gosedjur! Hon skriker ju inte iallfall så det är ju klart ett ++++ !!

Snart slutar John jobba. Kanske glor på en film sen när han kommer hem. Man får ju passa på att umgås och mysa så mkt som möjligt när man kan det. Felicia tillåter ju inte alltid det.. *hihi*

Nu är Felicia helt tokig, Hon kryper runt som bara den och reser sig mot ALLT!! Så duktig är hon, men det gäller ju att ha ögon i nacken och va med hela tiden! Hennes egna leksaker är ju inte roliga att leka med, nej det ska ju vara mammas väska eller cd-skivorna är ganska roliga också!! Eller varför inte en tidning... :) ♥

Det här med min diet går ganska så bra nu iallfall. Jag försöker gå minst en runda varje dag och äta nyttigare + mindre portioner. Än så länge har jag gått ner 1 kg och minskat 4 cm runt midjan! Blir mycket roligare att kämpa när man ser lite resultat!

P o K



Lördag 17/1-08

Då var man hemma igen! Har vart hos Anna och hälsat på idag.. Super trevligt hade vi!! :) Sen passade vi på att ta ett varv runt sjön också. Så nyttiga! Efter allt fika.. Haha!! Mycket skönare att va ute och gå på kvällarna tycker jag..

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag och Felicia var och handlade innan när John hade åkt till jobbet. Hon tycker det är jätte kul att sitta i kundvagnen och titta på ALLT OCH ALLA!! *hihi*

Nu ska jag ta och laga mig lite mat hade jag tänkt mig och sen slänga mig framför tv:n och hoppas på att det är nån bra film på tv idag!! Sen kommer John hem vid 23.30! Så tråkigt när han jobbar kväll, men det finns inte så mycket att göra åt det tyvärr!!

Nu kryper Felicia riktigt bra. Full fart framåt är det som gäller så det gäller att ha stenkoll hela tiden. Katt matskålarna är ju jätte intressanta tycker hon. Men inte jag :) Nu sitter hon inne på sitt rum och leker så snällt med sina leksaker! Min duktiga, underbara dotter!! Nu är hon på väg till mig så hon vill nog att jag ska leka lite med henne. Och då är det väl bäst att lyda... *hihi*

P o K



Kyrkans barntimma

Idag på morgonen så var jag och Felicia på kyrkans barntimma. Det var supermysigt och Felicia tyckte att det var jätte kul.. Speciellt när man skulle dansa!! :) Sen fick ju barnen spela egna instrument också och det var ju me jätte kul såklart! Efter det åkte vi och kollade på en lägenhet men den var inget och ha tyvärr! Det vi kollar på måste ju överträffa den vi har nu och den är ju jäkligt fin och bra planlösning, men vi vill ju gärna ha en liten trädgård.

Men iallfall. Sen åkte vi ner till stan en runda och jag köpte en tröja och sen kollade vi mest runt lite. Träffade på Julia. Alltid lika trevligt!! Nu kom vi nyss hem från Emine och har hunnit äta middag också!

Antingen så händer det inget på en dag eller så händer allt! Och jag älskar ju när det händer mycket :) Klockan 21.00 ska jag och John på bio så Felicia ska vara hos sin farmor då! Vi ska se på Changeling!! Verkar vara helt ok iallfall!

I helgen jobbar John tyvärr så jag får väl träffa lite vänner eller nåt! Tänkte hälsa på Anna någon dag iallfall.
Nu ska jag ladda upp lite nya bilder på Felicia. Enjoy!






Lite av en familjedag!!

Hej, hej.. Nu sitter jag här hemma hos mamma och tar det lite lugnt!! Hon bjöd på mat idag.. *tihi* Mamma, Sandra och mormor var hos mig tidigare idag så vi fikade lite. Dem hade med sig semlor. Gott, men inte bra för min diet.. :)

Jag och John var på stan en runda idag. Skulle leta efter ett par jeans til John men vi hittade inga idag. Istället blev det en tunika till mig och ett par byxor till Felicia!

Nu har Felicia lärt sig att krypa. Hon är så duktig!! Så kul att se alla framsteg! Måste bara berätta en sån söt grej som hände på f-gruppen igår. Alla bebisarna kröp omkring och lekte och då satte sig en pojk framför Felicia och då pussades dem! Var nog det sötaste jag nånsin sett.. Haha! Det gäller ju att börja i tid!

Det här med min diet kan jag ju inte påstå gå sådär jätte bra, men jag ska skärpa mig. Jag MÅSTE skärpa mig rättare sagt. Men det är ju så himla tråkigt att vara nyttig! Men det ska väl lösa sig det med.

På Torsdag börjar kyrkans barntimma igen som vi ska gå på!! Trevligt värre. Alla barnen är ju så söta när man dansar och sjunger! Mysigt.

Nu sitter Felicia och gnäller lite i mammas knä. Hon är så trött, men hon vill inte sova. Nej då kan man ju missa något! Tänk att man kan vakna varje morgon med ett leénde på läpparna och tänka att man är mamma! *underbart*

Ska hämta John sen när han har slutat jobba. Får se om pluttisen hinner somna tills dess!!

P o K



Helgen

Helgen var toppen! I fredags var jag hos min syster och hjälpte henne att flytta så nu är det klart.. :) Välkommen till öster.. *hihi* På kvällen hade vi lite familjemys med filmer och god mat!

I lördags var jag, Yvonne, Fredde och 2 till på oléo!! Vi hade SUPER KUL!! Jag och Yvonne iallfall :) Först förfestade vi lite hemma hos Yvonne med pizza och massa dricka!! Sen tog vi taxi ner till stan. + att vi fick smita förbi hela kön för vi hade fribiljetter!! ca 20 min innan det stängde träffade jag Mange och Davve! Sket fulla var dem! haha.. Så där fick man sig ett gott skratt iallfall! Glömde tyvärr bort att ta bilder men det får bli en annan gång!

Igår var vi på söndags middag på Teleborg som vanligt.. :) Gott, Gott! Innan det var vi och handlade och sen var vi och hälsade på min syster lite för att se hur långt dem hade kommit i lägenheten!

Nu ropar Felicia på mig så det är väl bäst att jag busar lite med henne. Kl. 13.00 ska jag hämta John på jobbet och sen ska vi på f-gruppen på BVC! Ska prata om dagis platser m.m idag! Kan ju behövas!! 

 P o K



Stan idag!!

Idag på morgonen gjorde jag lite ärenden och sen åkte jag in till stan och träffade Katta och Victoria! Och Teo och Sebastian såklart.. :) Trevligt var det, men kallt som attans så man kan ju knappt var utomhus! Vi åt lite på mc-donalds och sen skulle katta hem och då gick jag och Victoria och satte oss på espresso och fikade lite!

Efter stan åkte jag hem till min syster i hennes nya lägenhet och hälsade på lite. Imorgon ska dem flytta in allting så vi börjar kl.9.00 på morgonen att flytta!

Nu sitter jag hemma hos mamma och hon bjöd på mat idag!! Och det tackar man ju inte nej till.

Idag när jag vaknade så var jag jätte förkyld. Kände mig lite hängig redan igår kväll. Jag hatar att vara förkyld och näsan bara rinner hela tiden. Bara jag inte blir sjuk och får feber.. Då kan jag ju inte gå ut i helgen, men vi får hoppas att det blir bättre!!

Nu är Felicia jätte nära på att börja krypa. Hon kan ju bakåt och lite framåt. Men om ett par dar så går det nog.. :) Det är så kul att se alla framsteg som hon gör! Man blir ju så stolt.. *hihi*

P o K



Löpare

Var nyss nere i stan och köpt en löpare till vårt nya bord!! Jätte fint blev det. Ska snart köra bort till Emine och snacka lite skit med henne!! Alltid lika trevligt.. Lite senare ska jag hem till syster!! Om jag hinner iallfall.

Nu ligger Felicia här på golvet och krålar som bara den. Hon vill så gärna krypa, men hon kommer inte riktigt på hur hon ska göra än. Men det är nog bara en tidsfråga innan hon kryper runt här!!

Nu ska vi klä på oss och åka!

P o K

FJÄRIL



Tisdag 6/1-08

Tiden går så fort. Imorgon börjar John jobba igen och sen jobbar han bara i 7 veckor och efter det blir han pappaledig! Så jag börjar jobba igen 1 mars. Vart har detta året tagit vägen egentligen? En sak kan jag säga och det är att det har varit det bästa året i hela mitt liv! Jag fick ju min underbara dotter!! Kan man önska sig något mer än det? Vi får hoppas att 2009 blir lika bra som 2008 var!

Idag har vi inte gjort så mkt. Handlat lite och efter det var vi hemma hos Yvonne en runda och vi bestämde att vi ska ut i helgen.. :) Alltid lika trevligt. Sen har jag tvättat lite och plockat lite här hemma. Mycket mer hinner man inte på en dag!
Nu håller vi på att laga mat. Kyckling med ris och sås. *mums* Efter det ska vi gå en runda. Det var vårat nyårslöfte. Att gå minst en runda varje dag. Jag har minskar 3 cm runt midjan men inte tappat någon vikt ännu :( Men det kommer väl!
John har gått ner 5,5 kg sen 1 december. Så det är ju ganska bra!!

Denna veckan flyttar Sandra och Mattias in i sin nya lägenhet. (Vill ni ha hjälp så ring), så snart blir vi grannar igen :)
Mycket trevligt!

P o K



Kalmar- dit och hem igen!!

Japp idag har vi vart i kalmar. Har köpt ett skit snyggt matsalsbord med 6 stolar till på jysk där.. :) Vi skulle ha köpt det här i växjö egentligen, men som vanligt så hade dem inget inne!! Och vi är ju som vi är så vi orkade inte vänta i 100 år på att bordet skulle komma så då ringde vi till jysk i kalmar och frågade om dem hade bordet inne och det hade dem.. :) Sicken tur!! Har letat efter ett sånt här bord jätte länge och nu hittade vi ett som var billigt dessutom!! Kan ju inte bli mycket bättre!
Vi behövde verkligen ett bord för det är så jobbigt när man har gäster och alla ska behöva sitta i soffan och äta!!

Nu håller vi på att montera för fullt och Felicia går runt i sin lilla gåstol och tittat så allt blir rätt.. :) Hihi! Nu ska jag börja laga lite middag. Tror det får bli varma mackor idag!!

P o K





Underbara dag!!

Idag är det söndag och solen står högt på himlen! Ser helt underbart ut. Blir nog en väldigt lång runda vi går idag nu när det är så fint väder!

Felicia sitter här jämte mig och tjattrar som bara den. Hon säger gaga, mamma, hejhej och massa annat som man inte fattar.. :) Kanske ska köpa en liten pulka till henne idag som hon kan åka i. Det tycker hon nog är kul!

Igår hade vi lite filmkväll. Vi kollade på 100 feet och barnhemmet. Barnhemmet är verkligen en film jag kan rekommendera för dem var superbra! 100 feet var helt ok!

Får väl se om det blir någon söndagsmiddag hos Johns föräldrar idag.. Brukar ju bli så, men vi får se!
Nu ska vi gå.

P o K







Godmorgon - Eller god middag!?

Jag fick sova läänge idag. John tog Felicia på morgonen så jag fick verkligen sova ut, skönt! Inte för att Felicia heller vaknar så tidigt, men ändå haha!!

Nu ska vi snart ta ett varv runt sjön med Eric och eventuellt Emma! Och Felicia såklart.. :) Men hon är ju alltid inräknad.
Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! sånt man aldrig vet.

P o K



Tjolahopp!!

Nu är både jul och nyårsfirandet avklarat! Nyår var mycket trevligt. God mat och trevligt folk! Och Felicia var så snäll hela dagen! Det var ju en 10 månaders bebis där som hon raggade lite på.. :) Väldigt skönt var det att det var så lugnt lixom! lagom fulla personer och lagom med raketer. Toppen helt enkelt!!

Kvällens citat bara måste skrivas: Jo men det går ju också bra, bara man möts på mitten :) - Jennie

Tänk lite på den du.. :) Vi gjorde även lite lekar och sånt på festen och det är ju alltid kul! Felicia somnade exakt 00.00! Precis när vi hade gått utanför dörren och skulle kolla på raketerna så somnade hon på min axel! Min sötnos!

Nu tror jag bestämt att det är en tand på väg. Såhär mycket har hon aldrig dreglat förut. Så fort hon öpnnar munnen så bara rinner det. Sen håller hon nog på att blir sjuk nu också! Hon har en himla rethosta och sen rinner näsan på henne hela tiden. Men ingen feber än så länge iallafall!

Igår var jag, John, Felicia, Mamma, Kalle och Malin ute och grillade korv på hissö! Himla mysigt, men väldigt kallt. Det är så gott att äta ute i skogen. Vet inte varför men allt smakar mycket godare. Konstigt!

Nu har Sandra och Mattias fått nycklarna till sin nya lägenhet så snart kommer dem hit :) *yippie*

Idag har vi lite mys fredag här hemma! Bara lilla familjen. Vi sitter och glor på sagan om konungens återkomst- som om man aldrig har sett den innan. Men det är ju alltid lika bra!! Felicia sitter på sin lilla filt och leker. Men nu är det nyheter. Mitt i filmen. Helt totalt meningslöst. Kan dem inte vänta tills filmen är slut iallfall. Först är det reklam, sen är det nyheter och sen är det reklam i nyheterna och sen är det reklam efteråt också. Helt sjukt ju! Men vad ska man göra!?

Imorgon är det lördag igen. Får se vad vi hittar på då för skoj. Vi ska iallfall ut och gå en låååång runda för vi gick ingenting idag.. Inte alls duktiga! Vi ska gå minst en runda varje dag har vi bestämt. Nu måste det ju för sjutton hända nogonting med alla extra kilon som man har fått! Bort med er.

Näe nu ska jag busa lite med Felicia men först ska jag lägga upp lite bilder..

P o K









RSS 2.0