Måndag 27/8-2012

Det har varit ett par tuffa dagar! Min morfar gick bort i fredags. (fick veta det på lördagkvällen) Min första nära som går bort så det känns väldigt tungt... Man vet inte riktigt hur man ska hantera hela situationen och jag tycker så synd om min mormor. Har varit hemma från jobbet idag för jag orkade helt enkelt inte gå dit! Ska jobba på onsdag och förhoppningsvis ska det gå bra! Man måste ju försöka iallafall.
 
Annars har det hänt ganska så mycket här hemma. Är mer eller mindre färdiga med köket nu! Bara fläkten som ska kopplas in, men vi väntar på lite delar som inte var med!
 
Var på Astrid Lindgrens värld i lördags. Var mysigt, men efter ett tag började det regna och det slutade inte så då åkte vi hem! Blev förkyld på kuppen också.
 
Har varit hemma hos mamma ikväll med mormor och mina systrar. Kändes skönt att prata om allt..
 
Usch detta känns verkligen som ett klag inlägg men ibland behövs det också! Har ju såklart hänt mycket kul i sommar också. Ett tag sen jag skrev här nu, men man tar sig aldrig tiden till att sitta ner och skriva!
 
Twinsen börjar bli stora nu. Pratar så mycket och är verkligen jätteduktiga. Bytte till vanliga sängar för ett tag sen och det går superbra. Felicia var ju inne hos oss var och varannan natt när vi bytte till vanlig säng till henne, men twinsen har faktiskt inte kommit in till oss en enda gång! Tror det är en viss trygghet när man är två också. Fördelen men tvillingar, de har alltid varandra!
 
Dags och sova. Ska försöka lägga in lite bilder från sommaren som gått imorgon!
 
 
 
 

RSS 2.0