Allt klart- äntligen!!

Japp nu är allt klart i den gamla lägenheten och besiktningen var idag!! Den gick igenom och vi behövde inte fixa någonting så det känns jätte skönt!! Nu ska man bara bli klara i den nya också men det är inte långt kvar nu!! Det känns verkligen som att man bor i ett hus och det är så satans skönt!! :)

I helgen umgicks jag mest med min familj. Var i ullared i lördags med mamma och mina systrar och Felicia såklart!! John jobbade. På kvällen var vi hos Johns föräldrar och åt grillat!! Gott som attans..

I söndags städade vi klart gamla lägenheten och tömde resten av förrådet.. Gick väldigt snabbt och smidigt!! Mamma och mormor var där och hjälpte oss och det tackar jag för!! Går ju så enkelt om man hjälps åt några stycken :)
Så nu kan man lägga det bakom sig!!

Idag var det jobb igen och Felicia har varit på ölands djurpark med sin mormor!! Hon hade haft superkul och varit jätte snäll hela dagen. Åkt karuseller hade hon också gjort och klappat djuren. Så skönt att man har en sån underbart snäll dotter. Det är aldrig några problem att lämna henne någonstans!!

Efter att jag slutat jobba så åkte vi och hämtade Felicia och sen bar det av hem till Eric. Där grillade vi lite och sen var det dax att åka hem och natta Felicia.

Nu sitter man här och tar det lite lugnt..

Veckans tider är:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-14
Torsdag: Ledig
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Så om någon vill hitta på något är det bara att ringa :)

Tänkte lägga ut lite bilder också!!

Puss & Kram


God morgon!!

Här sitter jag i min ensamhet.. John åkte och handla lite för vi ska göra våfflor till frukost *mums* och Felicia har inte vaknat ännu.. En rikig sjusovare :)

Gårdagen var jätte trevlig.. Först var vi ju i billa och fotade Felicia. Det gick väl lite sådär för hon ville verkligen inte sitta still på duken *busunge*, men några bra bilder måste det iallafall ha blivit!!

Efter det så åkte vi hem och då kom Mange med familj och vi grillade och satt och snackade massa skit!! Dem har en liten bebis på 2.5 månad som var så söt.. Kan inte fatta att Felicia har varit så liten, men tydligen ännu mindre då hehe!! Felicia kändes nästan som en tonåring!! :) Fast världens sötaste och underbaraste tonåring hehe!!

Idag ska vi till den gamla lägenheten och städa lite och sen ikväll blir det Harry potter premiären.. Längtar som bara den. Felicia ska vara hos sin mormor under tiden!!

Idag ringde Felicias dagis och sa att det inte blir inskolning förräns 10/8. Helt sjukt ju för innan sa hon att det skulle vara inskolning de 2 sista veckorna i juli och det var ju därför John tog semester hela juli för hade vi vetat detta så hade han ju tagit semester i augusti!! Men tydligen så var byggarna inte färdiga m.m.. Åhh blir så sur på sånt här!! Hur har dem tänkt att man ska göra nu då?? Jaja det får väl lösa sig antar jag!!

Nu kom John tillbax så nu är det våffel time.

Puss & Kram

Måndag, jobb och allsång

Måndagen är nu över.. Jobbade heldag idag men det var ganska lugnt så det var ok!! Första dagen efter semestern.. Efter jobbet gick jag ner till linné parken för där var det allsång idag!! Träffade hela familjen så det var så trevligt!! Satt på en filt i gräset och fikade och lyssnade på musiken!! Träffade även lite mamma kompisar och annat roligt folk!! Mycket trevligt..

Imorgon blir det till att stiga upp tidigt för vi ska städa lite i gamla lägenheten och sen ska vi handla lite till kvällen för då kommer ju mange och hans tjej och deras lilla bebis hit!! :) Ska bli trevligt..

Blir nog till att åka och fiska en runda i morgon också.. Är jätte sugen på det!! Jag kan tycka att det är superkul ibland.. Men nappar det inte så tröttnar jag rätt så fort haha!! :)

Nu sitter jag och kollar på John när han byter skal på min mobil.. Ser superkul ut.. haha!! är superkrabbigt att byta skal för det är massa småpill och supersmå skruvar m.m.. Tur att jag slipper!! Då har jag ju någon att skylla på om det blir fel!! Hehe skojar bara älskling!!

" Svar till anonym: Bilder kommer när jag har tagit några. Har inte hunnit det ännu! "

Nää nu ropar sängen på mig..

Puss & Kram


Veckan lång, Eller ganska kort egentligen!!

Semestern är snart slut.. =( Usch så tråkigt.. Och det har ju inte vart något väder att hurra för heller direkt!! Lite uppdatering från veckan som gått:

I måndags åkte vi till halmstad och hälsade på pappa i stugan!! Tyvärr så var det bara regn så vi kunde inte göra så mycket. Vi gick en sväng och sen var vi ute och åt!! Vi sov över tills på tisdagen.. Åkte hem vid lunchtid och tittade in på eurostop på vägen hem!! Hittade inget speciellt mer än en skit snygg tunika som jag köpte till mamma på hennes födelsedag!! Ångrar att jag inte köpte en till mig med.. haha!!

Sen ville ju såklart John in på biltema en sväng också så så fick det bli!! kollade runt lite bara men var mest ute efter en duschkabin, men vi hittade bara en och den hade blivit för stor. Vi frågade en i personalen om dem hade fler, men det hade dem inte, men han sa en annan affär som vi kunde åka till och där hittade vi en som vi köpte :) Blev superfint!!

Onsdagen ägnade vi mest åt att fixa här hemma!! Satte upp lite tavlor och sånt så nu börjar det bli riktigt fint!! Åkte ner en runda till stan och glodde lite också men hittade ingenting =( Efter det åkte vi till RMG och fikade lite :)

I torsdags så fyllde mamma år så då hade hon lite kalas. Hon blev jätte glad för tunikan :) Tur det! hehe. Sen följde min lillasyster Malin med oss hem och sov över!! På fredagen åkte jag, John och Felicia till Leo´s lekland med dem andra mammorna.. Hade supertrevligt!! Det var Wictoria-sebastian, Katta-Teo, Nicole-Thilian!! Efter att vi hade varit där så åkte vi till vår gamla lägenhet och hämtade de sista kartongerna så nu är det helt tomt där! Bara städningen kvar =/ Är ju sådär kul!!

Idag (lördag) har jag och Felicia varit på ronnebys marknad med mamma, kalle, malin, sandra, mattias och thelma. John skulle jobba idag så han kunde inte följa med!! Felicia ville absolut inte sitta i vagnen så vi fick gå runt och bära på henne mestadels av tiden. Fatta jag kommer ha träningsvärk i  armarna imorgon!! Hehe.. Men det var jätte trevligt iallafall!! Och tack allihopa för all hjälp!! När vi kom hem så åkte jag och Felicia och handlade lite och när vi var hemma igen så fick Felicia mat och somnade så snällt och jag gjorde lite mat till mig själv också!! Sen såg jag en sån underbart bra film. Har inte grinat så mycket på länge!!



Imorgon ska vi på 1-års kalas hos lilla Sebastian!! Helt sjukt vad stora våra barn har blivit!!

Nästa vecka börjar jag jobba igen och veckans tider är:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: Ledig
Torsdag: 7-20
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Börjar med en ganska lugn vecka!! Eller om den blir så lugn vet jag inte för vi har massor att göra!! På tisdag ska vi på fotografering med Felicia och sen på kvällen kommer mange och hans sambo hit och deras lilla dotter!! Så då ska vi grilla lite m.m. Och på onsdag så har vi köpt biljetter till Harry potter :) *wii* Har längtat så.. Oj vilket långt inlägg. Var skrivsugen idag!! Men nu ropar sängen på mig!!

Puss & Kram

Uppdatering från nya lyan :)

Nu börjar vi sakta men säkert börja komma i ordning lite här.. Har fortfarande lite grejer kvar att flytta men det ska inte ta så lång tid. Sov första natten här inatt!! Underbart :) Varmt bara men det får man stå ut med.. Lägger ut lite bilder sen när allt är klart!! Idag ska jag och min syster sortera mina kläder.. Något jag verkligen verkligen fasar över för jag vet att det är hur mycket som helst :( Men jag får ju hjälp iallafall!!

Lite om tidigare i veckan:

I måndags åkte vi till stockholm och gick på allsång på skansen!! Jätte mysigt, men supervarmt hade vi det!! Medans det var åskväder hemma i växjö, så hade vi 25-30 grader hela dagen :) Vi gick även runt och kollade på alla djuren och hade det allmänt trevligt!! När vi var klara där så åkte vi ner till centrum och åt lite!! Och sen gick vi till gamla stan.. Hur mysigt som helst var det där!! Måste tillägga att jag hittade hela vägen från stockholm centrum till sjöfarthotellet som vi låg på!! Var ca 5 km och ingen av oss hade någon aning egentligen hur vi skulle gå, men jag hade det på känn bara :) Hur grymm som helst!! hehe :) När vi kom till hotellet så gick vi nästan och la oss med en gång för vi var supertrötta!! Dagen efter åkte vi hem sen för jag skulle ut och äta med jobbet!! Vi var på akropolis och hade superskoj där med!!

Igår (torsdag) gick det första stora lasset hit och idag ska vi ta resten!! Hade sån otur med regnet igår bara, men det löste sig ändå!! Var faktiskt jäkligt skönt att det kom lite regn för det blev så behagligt ute sen!! Jag hoppas att vi ska bli färdiga idag!! Men det är ju alltid lite småplock när man har flyttat allt. Nähä nu ska vi börja dona lite. Ska bara lägga ut lite bilder från skansen m.m!!

Puss & Kram



RSS 2.0