God morgon!!

Här sitter jag i min ensamhet.. John åkte och handla lite för vi ska göra våfflor till frukost *mums* och Felicia har inte vaknat ännu.. En rikig sjusovare :)

Gårdagen var jätte trevlig.. Först var vi ju i billa och fotade Felicia. Det gick väl lite sådär för hon ville verkligen inte sitta still på duken *busunge*, men några bra bilder måste det iallafall ha blivit!!

Efter det så åkte vi hem och då kom Mange med familj och vi grillade och satt och snackade massa skit!! Dem har en liten bebis på 2.5 månad som var så söt.. Kan inte fatta att Felicia har varit så liten, men tydligen ännu mindre då hehe!! Felicia kändes nästan som en tonåring!! :) Fast världens sötaste och underbaraste tonåring hehe!!

Idag ska vi till den gamla lägenheten och städa lite och sen ikväll blir det Harry potter premiären.. Längtar som bara den. Felicia ska vara hos sin mormor under tiden!!

Idag ringde Felicias dagis och sa att det inte blir inskolning förräns 10/8. Helt sjukt ju för innan sa hon att det skulle vara inskolning de 2 sista veckorna i juli och det var ju därför John tog semester hela juli för hade vi vetat detta så hade han ju tagit semester i augusti!! Men tydligen så var byggarna inte färdiga m.m.. Åhh blir så sur på sånt här!! Hur har dem tänkt att man ska göra nu då?? Jaja det får väl lösa sig antar jag!!

Nu kom John tillbax så nu är det våffel time.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0