BVC

Igår var vi på 1-års kontroll på BVC!! Och hon fick sin 1-års spruta.. Allting såg jätte bra ut men hon blev jätte ledsen när hon skulle få sprutan.. Stackarn.. Sen började hon gråta så fort läkaren bara tittade på henne.. Poppis.. Haha!!

Vi mätte och vägde också.. nu väger hon 10,2 kg och är 74 cm lång.. Min stora tjej!! :)

Har jobbat heldag idag.. seeg som fan!! Har haft massor å göra.. Men nu är man iallfall hemma.. *skönt* John står och fixar lite mat, men jag får inte veta vad det är för nåt.. hehe!! Taskigt.. :)

Imorgon efter jobbet har John fixat barnvakt för vi ska gå på bio.. Änglar och demoner blir det!! Hoppas den är bra!! Han är så go min pojk som fixar mat och bio och grejer.. *love you*

Nu ropar han att maten är klar.. Och för er som undrar så kommer bilderna på kalaset men har inte fått dem ännu!!

Puss&Kram

Kalas och vårruset!!

Igår hade vi 1-års kalas för Felicia med släkt och vänner.. Supetrevligt var det och Felicia fick massa fina presenter!! Hon var så snäll hela tiden och bara skrattade och lekte.. Hon fick även äta lite tårta och det tyckte hon var jätte gott..
Helt plötsligt när vi inte tittade på henne så satt hon och åt från ena tårtan med hela ansiktet.. Så himla söt är hon!! Bilder kommer på alltihopa men måste skaffa fram dem först för det var Johns pappa som fotade!! :)

Nu kom jag nyss hem från vårruset..!! Var där med jobbet.. Men jag gick runt!! Orkade inte springa.. hehe.. Efteråt fikade vi i regnet.. Det var iallafall uppehåll när vi gick!!

Har jobbat hela dagen idag med så det känns i kroppen nu vill jag lova!!

Nu åkte John och hyrde en film så vi ska ha lite myskväll.. Jag är ju ledig imorgon *wee* Men John fick hoppa in och jobba åt hans bror för dem är i Göteborg!! Men han jobbar bara 7-15!! På kvällen sen blir det symöte hos mormor :)

Somsagt alla bilderna kommer men det kanske dröjer en dag eller två.. :)

Veckans tiden:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-20
Torsdag: 7-15
Fredag: Ledig
Lördag: 8-18
Sändag: 8-18

Detta är den jobbigaste veckan jag har.. Blää!! Som tur är så går det ju så fort!!

Puss&Kram

Då var denna dagen också över!!

Japp det är den.. Snart iallafall.. :) Imorgon ska vi vara i kyrkan kl 11.00 för min lillasyster Malin ska konfirmeras... Sen håller det på i ca 2 timmar och efter det ska vi fira henne med lite smg-tårta och presenter..
Segt som f*n att sitta i kyrkan i 2 timmar.. hehe!! Funderar på hur det kommer gå med Felicia, men vi har ringt och varnat Johns föräldrar att dem kanske får hämta henne om det blir för jäkligt.. hehe!! :)

Felicia somnade vid 21.30 idag.. Ganska så sent, men vi har varit iväg hela dagen!! Det var iallafall bara att lägga henne ner och säga godnatt så somnade hon med en gång!! Duktig tjej man har...

Igår var det ju då Felicias födelsedag.. Jag och John gick in och sjöng för henne kl 6.15 på morgonen och hon fattade ju ingenting.. Tittade på oss helt yrvaken och undrade nog vad fan vi höll på med.. Men hon skrattade och var glad iallafall.. Sen körde John mig till jobbet och han och Felicia åkte till barntimman och där sjöng alla barnen för Felicia och hon hade blivit jätte glad.. :) På eftermiddagen när jag hade slutat jobba kom mamma, Sandra, Malin och Johns föräldrar och grattade Felicia lite.. Den bästa presenten var ett presentsnöre.. Min lilla toktjej!! Hon sprang runt med snöret och katten sprang efter och hon skrattade som sjutton.. Har aldrig hört henne skratta så mycket innan!! :) Men hon verkade ha en bra födelsedag iallafall.. hehe!!

Resten av gänget får hon ju träffa på söndag för då ska vi ha det stora kalaset för henne!!

Ska gå och mysa lite med John nu innan det är läggdax..

Puss&Kram

Imorgon händer det!!

Jajemen för imorgon fyller min prinsessa 1 helt år!! Hon är så stor nu... =) Och jag kunde inte varit gladare för att jag har fått en sån underbar dotter.. John och Felicia ska baka imorgon när jag jobbar.. Dem ska göra sockerfria muffins som Felicia ska få äta i morgon.. Hur gott nu det kan vara.. hehe!! Men vad gör man inte för sin älskling!!

Sen när jag har kommit hem från jobbet så ska vi ha ett litet mini kalas för Felicia med bara den närmsta släkten för det stora kalaset blir på söndag!! :)

Idag har jag jobbat.. Började vid 13.00 idag för ovanlighetens skull.. Var enhel del att göra idag faktiskt.. Men tiden går ju så mycket fortare då så det gör ju inget!!

Felicia är så söt när man sjunger "klappa händerna när du är riktigt glad", för hon klappar med i sången.. Så duktig är hon.. Och när hon gör något som hon vet att hon inte får göra t.ex. öppna tv-bänken så öppnar hon bara pyttelite och sen tittar hon in genom springan.. Sötnos!!

Ska nog ta och glo lite på tv innan jag ska sova.. Ska nog börja lite tidigare imån på jobbet för det var ganska mycket smg-tårtor och sånt som skulle göras..

Puss & kram

Attans också..

Väl hemma från jobbet kommer jag på att jag måste åka tillbaka igen.. Glömde banka kassan ju.. Blää!! hehe :)
Får ta mig en liten tripp ner dit snart!!

Imorgon får jag äntligen träffa Helen.. *miss you* :) Ska bli skoj.. Hoppas det gick bra på intervjun idag.. Har hållt tummarna hela dan.. hehe!!

Men men.. Det har varit relativt lugnt på jobbet idag.. Fast det har ändå vart och göra hela tiden.. Det har vart så himla drygt folk som har fikat.. Det ringde en gubbe som nästan krävde att han skulle på rabatt om han beställde 2 tårtor.. Jag menar varför ska han få det när ingen annan får det?? PUCKO!! Jaja nog om det.. Ska sticka ner till jobbet nu så jag får det gjort!!

Puss & Kram


Hej hopp!!

Heeej.. :) Kommer ni ihåg mig?? hehe..!! jag kan ju inte skryta med att jag har uppdatarad så mycket här den senaste tiden.. Men det beror dels på att vi har fått nått CP virus på våran dator så den går inte ens att starta.. :( Har lånat en dator nu iallfall så ska försöka uppdatera lite oftare vad som händer i mitt liv.. Måste bara påpeka att datorn är superseg.. =/ Men det är väl sånt man får leva med!!

Happ vi kan väl börja med förra helgen.. Var ju på 20-års fest hos Wictoria då.. Vi drack, Grillade och hade allmänt trevligt.. Bilder kommer sen!!  På söndagen var vi på kalas hos min morbror och där blev det också grillning.. Var ute hela eftermiddagen och det var superhärligt!!

Veckan har varit lugn.. Jobbade mån 7-13 och ons 7-14 och sen har jag varit ledig resten.. Jätte skönt har det vart!! Har mest tagit det lugnt i solen och handlat och fixat till Felicias kalas.. Jag har ju verkligen haft tur med vädret nu iallfall när jag har varit ledig.. :)

 På valborg var vi ute och åt med våra familjer och sen var vi nere och kollade på elden.. Vi åt på Lanterna och både Anna och Elin jobbade så då fick man träffa dem också.. :) Mycket trevligt.. Felcia var jätte snäll hela kvällen.. Satt tyst och lugn på sin plats.. Världens duktigaste är hon!!

I Fredags grillade vi.. *mums* och i lördags var vi på kalas igen hos min mormor!! :) Där blev det också mycket god mat och trevligt sällskap.. Drack lite vin och hade trevligt..

Idag (söndag) blir det nog till att tillbringa mestadels av dagen till att packa.. Vi kom ju på att man måste göra det om man ska flytta.. Smarta vi är :) Flytten närmar sig med stormsteg och jag längtar som sjutton.. Ska bli så skönt att ha en liten trädgård så Felicia kan gå ut och leka!! Kommer ju kännas som ett eget litet hus nästan eftersom det är ju ett radhus och vi har bara grannar på ena sidan så vi har ju en hörntomt!!

Veckans tider:

Mån: 7-20
Tis: Ledig
Ons: 13-20
Tor: 7-15
Fre:Ledig
Lör: Ledig
Sön: ledig

På tisdag ska jag ha sminkparty.. Ska bli kul!! Hon ska sminka oss och säga vad vi passar i och såna grejer.. Tänk om man har sminkat sig helt fel.. hehe!! Ska bli kul och se iallafall..

Måste köpa färdigt Felicias presenter denna veckan också för hon fyller ju år på torsdag (7/5) och vi ska ha kalaset på söndag.. Skulle haft det på lördagen egentligen men då skulle min lillasyster konfimeras och det kan ju vara lite svårt att flytta på kanske.. hehe!! :)

Måste bara säga att jag ska bli moster.. Grattis på er!! Superglad för eran skull men det visste ni väl redan.. hehe!! Äntligen får Felicia en liten kusin.. Det var minsann på tiden.. hehe!!

Nu går Felicia hela tiden.. Jag sa ju att hon skulle gå innan hon blev 1!! Haha.. Och rätt hade jag minsann.. Hon är så söt när hon staplar fram här hemma... Hon lär sig så snabbt.. Det är väl bara en tidsfråga innan hon springer och pratar och sen börjar hon skolan och sen tar hon hem killar och ja.. Ni fattar!! Haha.. Tiden går så fort :)

Nu ska jag försöka ladda upp lite bilder om jag kommer på hur man gör på denna konstiga dator.. hehe!! Sen får jag väl hjälpa John att packa.. Tråkigt att packa men kul att flytta.. Haha!! Får anlita nån som packar åt mig.. :)







RSS 2.0