SEMESTER!!!

wiii äntligen har jag semester :) Ska bli så satans skönt..!! Har jobbat hela helgen men nu är den äntligen slut!! Men det har varit superlugnt så det var skönt. Fast nästan lite för lugnt faktiskt.. men men ingen som vill sitta inne och fika när det är så himla fint väder ute!!

I fredags iallafall så träffade jag en gammal barndomskompis!! Har inte träffat henne på flera år så det var supertrevligt.. Hon har 2 små söta pojkar!! Vi tog ett varv runt sjön och efter det blev det fika i linné parken.. Barnen var dock inte så sugna på att fika, det var ju mycket roligare att jaga fåglarna och gunga ju!! :)

I lördags jobbade jag 7-17 och sen åkte jag hem till mamma och hämtade Felicia för hon passade henne eftersom John också jobbade igår. Där fick jag lite mat så då var man nöjd och glad!! Förutom Felicia för hon var sjuk. Hon har haft sån här 3-dagars feber och nu har hon fått prickar på hela kroppen. Stackars liten!! Men det är en väldigt vanlig sjukdom hos små barn och det försvinner av sig självt!! Hon sov 4 timmar i streck hos mamma igår och det brukar hon aldrig göra mitt på dagen men hon var lite uttorkad också så hon drack en himla massa när hon vaknade och sen mådde hon lite bättre!! Idag har det inte varit någon feber iallafall men prickarna är kvar!!

Efter jobbet idag åkte vi hem till min syster Sandra och hennes sambo Mattias. Dem hade lite förlovningsfika!! Så vi fick lite tårta och kaffe.

Imorgon ska våran nya lägenhet vara klar så vi börjar väl troligtvis flytta in på onsdag eller torsdag för imorgon ska vi eventuellt åka till Sthlm!! Blir skansken och lite sånt isåfall, men vi får se lite om vi orkar och om Felicia är frisk!!

Nu ska vi glo på en film som vi var och hyrde innan.. Verkade himla bra iallafall!!



Ska se om Felicia har lust att sova också, men det har jag ju svårt att tro!! Men jaja nu är det dax för lite familjemys!!

Puss & Kram


Pusskalas :)

Det har jag och Felicia haft nu!! Min lilla underbaring :) Hon är så underbar!!! har verkligen haft tur som har fått en sån underbar älskling :)

Igår var vi nere på stan en runda. Träffade Wictoria och lilla sebbe där så vi gick en stund på stan och sen åkte jag hem till min syster och fikade lite med henne och mormor!! Sen kom även mamma och Malin förbi!!
När John slutade jobba så åkte vi och hämtade ut lite tapeter som vi hade beställt!! Men jag vet inte riktigt när Anders ska sätta upp dem, men vi får se!! Dem har iallafall fortfarande inte tapetserat färdigt i lägenheten (det som vi skulle få), så John ringde dit idag och dem blev förvånade att det inte var klart än!! Förhoppningisvis blir det klart tills i helgen :)

Imorgon är det jobb igen.. 7-15!! får se vad som händer efter det.. John börjar ju jobba när jag slutar =(

Nästa vecka har vi pratat lite om att åka till Sthlm så förhoppningsvis så blir det så.. Ska gå på skansen och lite så då :) Våran semester börjar ju nästa vecka =) Ska bli så skönt!!

Nu ska jag ta och fixa lite välling till lillan också ska vi mysa lite innan hon ska sova!!

Puss & Kram



Hem, hem, hem

Hemma igen.. Lugn dag på jobbet idag!! Skönt som attan så jag och Helena har mest suttit och snackat massa skit.. :) Alltid skoj!! Var färdiga redan 19.15 idag, för det är ingen som vill fika när det är så fint väder ute!! Men men..

John hämtade mig och vi tog varsin pizza på hemvägen!! Gott, men väldans onyttigt.. Hihi!!

Idag har dem inte gjort någonting på lägenheten så förhoppningsvis gör dem det imån!! Imån ska vi iallafall hämta fondväggen som vi ska ha i köket och den ska Anders sätta upp åt oss :) Ska nog ta en liten fika med mamma och Sandra imorgon också!! Trevligt, trevligt... Funderar på att kanske gå ner en sväng på stan men den som lever får se!! Är ju ledig imorgon..  :)

Ska glo lite på tv nu och natta Felicia som inte vill sova idag!! Brukar aldrig vara några problem men det är nog för att det är så ljust ute. Har haft sån jäkla tur med Felicia! Hon har sovit hela natten från det att hon var 1 månad och hom gnäller nästan aldrig. Ska vara om hon är väldigt trött eller hungrig men annars är det väldigt sällan man hör det!!

Puss & Kram


Midsommar, öland och kalas!!

Så var midsommarhelgen snart över!! Har verkligen haft en toppen helg :)

I fredags kom Jimmy och Mimmi hem till oss och vi grillade, drack, spelade spel och hade supertrevligt.. :) En väldigt lugn och skön midsommar!! Fick även reda på att Sandra och Mattias äntligen har förlovat sig.. Stooort GRATTIS till er!!
Se hela bilden
I lördags tog vi vårt pick och pack och åkte till öland!! Mamma och Kalle var där med sin husvagn så vi åkte och hälsade på.. När vi kom så åkte vi in till borgholm och satte oss och åt på pappa blå.. Supergott var det!! :) Sen gick vi lite inne i borgholm och jag köpte b.la en supersnygg klänning och ett par nya solglasögon :) När vi var färdiga där så åkte vi till husvagnen och spelade kubb och sen grillade vi lite senare!! Sen var det dax att åka hem!!

Idag har vi varit på 1-års kalas hos lilla Teo!! Mycket trevligt var det med god fika :) Blev ju superfint väder också så vi satt ute och alla barnen kunde springa och leka av sig lite hehe :) Sen lekte vi lite lekar och dansade runt midsommaratången!!

Nu kom vi nyss hem från Johns föräldrar.. Har vart och ätit lite mat och blivit lite ompysslade.. Alltid skoj :) Kan ju behövas ibland.. Men måste sammanfatta det med en mycket trevlig helg!!

Imorgon börjar jobbet igen och målarna kommer förhoppningsvis och tapetserar färdigt lägenheten för dem var ju och spacklade hela lägenheten i fredags.. Himla snabba är dem!! Det är annat än där vi bor nu.. Här fick vi vänta 6 månader innan dem gjorde ett skit.. Men men så kan det va!!

Veckans tider är:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-20
Torsdag: 7-15
Fredag: Ledig
Lördag: 7-18
Söndag: 8-18

Jobbigt, Jobbigt, men sen är det semester :) Ska försöka flytta endel denna veckan också.. Men vi får se lite vad vi hinner med!! Nu blir det lite mys i soffan innan sängen!! Ska lägga ut lite bilder först bara!!

Puss & Kram

Midsommar:



                                             Jag gjorde kransen :)


                                            Världens finaste




Teo's kalas:





Glad Midsommar

På er alla.. :) Som vanligt så har vi ju inget toppenväder men det får väl gå ändå!! :) Ingen midsommar utan regn eller vad säger ni.. hehe!!

Det blir en lugn midsommar idag med grillning och lite vänner.. Kommer bli superkul!! Man kan ju behöva en lugn midsommar ibland me ju.. hehe!! Jag har alltid firat midsommar på öland så långt jag kan minnas och där brukar det ju inte vara så lugnt kanske.. =) Men det var gamla tider det!!

Blir nog att vi drar ner till evedal en runda och dansar lite runt midsommarstången.. hehe! Eller inte kanske.. Men man kan ju alltid kolla på alla andra som gör det.. :)

Ska nog ta mig en dusch nu tror jag och sen ska vi laga lite mat!!

Puss & Kram



Mycket å göra ingen att skicka :)

Ja  idag har vi fullt upp... Vet inte riktigt vad jag ska börja bara.. haha :)
Innan 13.00 ska vi handla, hämta vagnen, packa, köpa grill och fixa lite små grejer till..
Sen klockan 13.00 ska vi träffa katta och Teo inne i stan.. :) Var ju ett tag sen nu men det har vart så mycket med flytt och jobb m.m!!

men det ska vi nog hinna med om jag rappar på lite snart!! hehe.. Igår var jag och Malin i den nya lägenheten och fixade en massa.. Satte b.la upp våra nya fina utemöbler som jag köpte på ikea igår!! Blev superfint.. Skulle egentligen bara dit för att byta en köksstol men det blev visst lite mer.. Farligt att vara där ju haha!! :)

Planterade lite blommor och städa lite gjorde vi också! Men vi kan ju tyvärr inte flytta dit möblerna förräns nästa vecka för dem ska komma dit och slipa golven m.m.. Och nästan alla rum ska tapetseras.. Vi var och beställde en fondvägg till köket igår.. Kommer bli superduper fint!! :) Så den kommer på tisdag..

Nähä dax att ta tag i sitt liv kanske..

 Puss & Kram

Äntligen

Ja nu äntligen har vi fått nyckeln till nya lägenheten!! Vi ska få hur mycket som helst omgjort så det är helt underbart!! :) Är så himla glad.. Det enda vi ska göra är typ måla köket och sätta upp en fond vägg i sovrummet, och vi började redan igår med att måla köket!! :) Kommer bli superfint när det blir färdigt!! Sen inom en 2-års period så kommer de lägenheterna att bli bostadsrätter så då ska dem göra om rubbet!! Byta golv, nya tapeter, nya vitvaror m.m!! Toppen ju!! =)

Ska dit sen när John har slutat jobba och måla ett lager till!! Sen på kvällen ska vi hem till mamma och fira min lillasyster lite för hon får sommarlov idag.. :) Vi har det som en liten tradition i min familj att den som går ut skolan får tårta och en liten present.. Väldigt mysigt och något jag definitivt kommer föra vidare till Felicia!!

Funderar på att cykla ner till stan och byta en tröja för John har ju vagnen i bilen!! Men cykla går ju också bra.. Hon tycker det är så kul att åka cykel så hon tjuter av lycka.. haha :)

Men nu är det dax att hänga upp lite tvätt.. Felicia tycker det är så kul att hjälpa till för när de blöta kläderna ligger i korgen så räcker hon dem till mig så jag kan hänga upp dem!! Så söt :)

Igår sa hon ett nytt ord också.. Gunga sa hon och pekade på en gunga.. Vi har gungor precis utanför i den nya lägenheten!! Sen sa hon även koko (sko) för någon dag sen..

Hon kan även härma en ko, häst, hund, katt, fågel m.m och hon vet precis vem alla är.. Så säger man vart är mormor så pekar hon på mormor!! Världens duktigaste lilla tjej!! :)

Nähä tillbaka till tvätten!!

Puss & Kram


Jobb helgen är över =)

Jaa äntligen.. Så jäkla skönt!! Nu är jag ledig i en hel vecka.. Verkligen behövligt!!

Nu sitter vi hemma hos Johns föräldrar och har ätit lite mat.. Jobbade till 18.00 och sen åkte vi hit!! Har verkligen varit superlugnt på jobbet idag.. Skönt det för igår hade vi och göra kan jag lova!! Men sen var det ju lördag också!!

Idag fyller Helen år så jag vill önska ett STORT GRATTIS till dig!! och hoppas att din dag blir fortsatt bra..

Imorgon bär det av till ikea för vi ska köpa fyra köksstolar till vårt nya bord som vi har köpt!! Ska även köpa en diskmaskin imorgon.. *glad* Skönt att slippa diska.. hehe!!

Sen får vi ju även nycklarna till vår nya lägenhet imorgon.. Ska bli superkul! Ska börja med att tapetsera och lite så, så som vi vill ha det!! :)

Nu ska vi åka hemåt.. Ska försöka lägga ut lite bilder sen också!!

Puss & Kram


Just det!!

Glömde ju säga att vi har köpt en ny jätte fin vagn till Felicia.. Det blev en rosa sulky carena..
Drn vi har är likadan fast rosa då!! Mycket enklare att ha en sån vagn om man bara ska iväg en snabbis och slippa släpa med sig den där stora vagnen..
Näe nu ropar sägen på mig..

Puss & kram

Klicka för att se nästa bild

Oj, oj, oj

Näe det här går ju inte.. Skärpning Sofie!! Måste börja ta tag i bloggandet igen!! Har vart så mycket på jobbet nu på sistone så man är ju halvdöd när man kommer hem och då ska man vara glad och ta hand om Felicia också!! Så bloggandet glöms lätt bort!!

Jaja jag kanske ska ta en liten uppdatering.. Sist jag skrev så fyllde ju Felicia år och det har ju hänt enhel den sen dess vill jag lova!! Men jag ska inte tråka ut er med en massa onödig uppdatering så vi tar väl bara vad som har hänt sista veckan!!

Har ju somsagt jobbat lite grann.. Jag har faktiskt shoppat lite också.. Till mig för en gångs skull.. Hittade en massa fint.. B.la en jätte fin jeanskjol, en klänning, väska, skjorta och sen lite till Felicia också såklart.. Hittade en jätte söt liten keps till henne!!

Igåt var vi på studenfest hos Mimmi!! Var supertrevligt.. Full som en alika var hon.. haha!! Men det är definitivt så det ska va.. :) Kommer ihåg min student.. Hade så jäkla kul!! Det är redan 3 år sen jag tog studenten.. Kan knappt fatta det!! Måste vart en av de roligaste dagarna i mitt liv.. Hade sån jäkla skoskav bara, men det är sånt man får leva med!!

Idag har jag jobbat och sen var jag och Felicia och handlade lite för John började jobba när jag slutade.. =/ Men så blir det tyvärr ibland! Sen blir det väl sängen om en stund för jag ska jobba i helgen.. =/ Men jag är ledig nästa vecka iallafall.. Ska bli suuperskönt!!

På måndag kl.15.00 får vi nycklarna till vår nya lägenhet.. Äntligen.. Längtar som sjutton.. Ska bli såå skönt att flytta!! Och det är ju verkligen en underbar lägenhet!! *happy, happpy* Snacka om att vi kommer käka grillat i sommar.. Haha! Ni som vill komma och grilla säg bara till.. hehe!! :)

Jag har även bestämt mig för att börja gå på gym.. Måste bli av med min "bäbis mage" Ni som har fött barn fattar vad jag menar!! Även om jag har nått min målvikt så vill man ju ändå forma kroppen lite också!!

Ja det var väl lite vad som har hänt.. Lite uppdatering om min älskling kan vi ju också ta.. Hon har nu 7 små söta tänder!! Hon blir bara duktigare och duktigare för varje dag och hon pratar mer och mer!! Hon har till och med sagt en och annan mening.. *duktig* Hon har börjat intressera sig lite smått för tv:n nu..

Jag har ju även massor med bilder att lägga upp men våran dator har vart inne på lagning ett par gånger nu och alla bilder som var på datorn är borta så måste lägga in dem igen och det tar en stund, men jag lovar att dem kommer!! Tyvärr så försvann endel bilder från förlossningen och Felicias första dygn när datajäveln pajade.. Kan nog få fram de flesta iallafall!!

Nu ska jag försöka natta Felicia och sen blir det talang 2009 =)

Puss & Kram

RSS 2.0