Måndag 25/4-2011

Vilken toppen påsk detta har varit!! Och vädret har ju varit helt underbart =)

Mammafesten i torsdags var superkul! Så glad att jag har lärt känns dessa underbara människor! Mycket god mat och många, många skratt under kvällen!

I fredags var vi på kalas. I lördags var vi på tivoli på dagen och på kvällen grillade vi hemma hos Johns föräldrar!
På söndagen var vi också på tivoli på dagen. Sen åkte vi och hämtade en studsmatta till Felicia som hon fick i för tidig födelsedags present! Tänk att min prinsessa snart blir 3 år ♥ De 3 bästa åren i mitt liv!
På kvällen åkte vi hem till mamma och åt påskmiddag! Var där hela kvällen. Idag har vi varit hos farmor och farfar på påskmiddag och haft mycket försenat kalas för mig =) Fick även Claras doptavla av farmor idag! Hon har sytt varsin doptavla till Ebba & Clara. Felicia fick också en när hon var liten! Jätte fina är dem =)

Imorgon börjar John jobba igen och Felicia ska till dagis.. Tråkigt, hade gärna haft dem hemma hela tiden! Men jobba måste man ju tyvärr.

Nu sitter John ute och målar ute möblerna. Vi grillade lite korv till kvällsmat idag! Mycket godare att grilla än att steka. Man orkar ju knappt äta när det är så varmt ute! Men jag klagar inte för jag älskar solen och värmen!

Och stackars Ebba har blivit sjuk nu. Hade nästan 40 graders feber innan och hon hostar massor. Usch jag tycker så synd om henne! Hon som alltid är så glad och sprallig bara ligger och är ledsen =( Alvedonen tar bara ner febern ytterst lite! Men hoppas på att febern försvinner fort så hon blir samma gamla Ebba Pebba igen =) ♥

Åh va underbart det är att vara ute i trädgården nu och se när allt börjar växa. Ska bli kul att se vad som finns i rabatterna här och vad alla buskar och träd är för något!

Nu ska jag bänka mig i soffan en stund innan sängen!

Puss & Kram



GLAD PÅSK!!!

På er alla =) Idag kommer bli en toppen dag! Felicia är på dagis nu på påsk fest! Hon var utklädd som påskkärring idag och jag kan lova att hon är den finaste påskkärringarna av dem alla hihi ♥

Ikväll kommer bli superkul! Ska ju äta mat och dricka vin med de goa mammorna =) Då bara måste det ju bli kul! Men först ska Felicia få gå lite påskkärring!

Kanske blir en runda till stan också, eller grand samarkand! Måste ju hitta något att ha på mig ikväll.. Att det ska vara så svårt! Nej nu har jag inte tid att sitta här mer!

Puss & Kram


Onsdag 20/4-2011

Och påsken närmar sig med stormsteg! Ska iväg och handla massa godis idag som Felicia kan få i sitt påskägg! Hon tycker det är så kul att påskharen ska komma =)
Ikväll ska vi på kalas/inflyttningsfest. Så man kanske skulle slå in lite presenter också!
Felicia har gjort så fint påskpyssel på dagis! Hon är så duktig. Dagispersonalen säger att hon ritar och pysslar bättre än de flesta 4-åringar och det är ju superkul att höra att man har en sån duktig dotter!

Och vilket underbart väder vi har haft i ett par dagar nu! Helt underbart =) Igår var vi hos Marie och Manne och fikade lite och efter det åkte vi hem och njöt i solen! åkte till stan när John slutade jobba och köpte lite presenter och lite fler stenar till landet!

Åh vad jag längtar till imorgon! Blir ju mat och party med mammorna! Är ju alltid lika kul =) Men innan det ska Felicia få gå lite påskkärring! Hoppas på att John kan sluta lite tidigare imorgon!


Allt och inget

Fullt upp idag!! Först var vi här hemma och fixade lite.. Klippte lite träd och buskar och lite sånt! Sen åkte vi till Jem och fix och köpte stenar att lägga i vårat land som vi har grävt upp!



Det blir såna växter där i nu! Blev superfint!

Sen åkte vi och köpte nya dynor till utemöblerna. De blev ljusgröna och imorgon ska utemöblerna målas om och bli vita! När det är färdigt ska vi påbörja projekt "lägga nya stenplattor på uppfarten" Så det kommer se ut som på bilden! Det kommer bli superfint =)



Annars har helgen varit lugn. I fredags lämnade vi alla barnen hos barnvakt och gick ut och åt! Det kändes konstigt att sitta på restaurang alldeles själva.. Jag menar vad ska man göra? haha
I lördags var vi och hälsade på hemma hos Andreas och Linda! Var jätte trevligt och Felicia hade superkul! Hon höll i en livs levandes bebis kräfta. Den var så söt hehe! Sen höll hon i en salamander också! Hon klappade även hästar och skrämde slag på en massa höns :P På hemvägen tog vi en pizza och sen var det hem och dona lite med trädgården! Hämtade ju hem trädgårdsmöblerna i lördags!

Och snart är det påsk! Och idag är det bara 12 dagar tills att twinsen skulle ha vart födda! Det krävs lite extra firande med deras kompis Manne som också skulle vart född där i krokarna!

Denna veckan är det fullt upp igen! Imorgon tänkte jag åka till strandbjörket om vädret håller i sig. På tisdag ska vi hem till Marie och Manne och leka =) Onsdag är nog lugnt än så länge?, torsdag blir det middag och massa vin med mammorna hemma hos Sussi! Ska bli jätte skoj =). På fredag är det kalas och resten av helgen kommer jag inte ihåg...

Måste slänga in en bild på min fina Ebba också som är såhär duktig.



Snart har jag fullt upp med massa små barnfötter som tassar omkring =) Men gud så underbart det är med tvillingar! Dem har så himla roligt ihop. Om Ebba kryper iväg så sticker Clara efter och tvärtom. Så söta så det är inte klokt! Älskar mina fina barn så otroligt mycket.

Jag hade snart tänkt att börja skriva om tiden på neo. Så håll utkik =) Ska bara få hem journalerna först (om man nu vågar läsa igenom det som står). Men det visar sig!

Och förresten så har Clara börjat krypa istället för att åla nu! Hon har nog inte tyckt att det har varit så viktigt innan för hon har ju tagit sig framåt andå, men nu är ju Ebba riktigt snabb så hon måste väl hinna ikapp ♥

Men nu är det dags att sova. 

Natti, Natti

Underbara helg!

Åh, har verkligen haft en toppen helg! I fredags när John hade slutat åkte vi till grand samarkand och shoppade lite och käkade middag! åkte hem till mamma efter det och kollade på film och hade det trevligt!

I lördags gick vi på stan en runda! På kvällen bjöd vi hit Sandra med fam på grillning! Var jätte trevligt och alla barnen lekte och hade så skoj i trädgården =)

I går åkte familjen till 4H-gården på hovshaga och kollade på alla djuren! Hade fika med oss också och det var helt underbart att sitta i solen och bara njuta av det underbara vädret! Alla barnen var jätte glada och nöjda och Felicia fick till och med klappa små 9-veckors kaninungar! Hon var i himmelriket =)
Efter det åkte vi till kosta och shoppade lite! Alltid trevligt det också!
Sen åkte vi vidare hem till Johns föräldrar där vi grillade! Sen åkte vi hem och kollade på film =)

Så en toppen helg helt enkelt! Jag har verkligen saknat detta vädret och jag hoppas det är här för att stanna nu! Man märker ju att alla människor blir på så bra humör så fort solen tittar fram!

Lägger upp lite bilder senare från gårdagen!

Puss & Kram

hahahaha

Klockren!

Hämtat bilen!

Japp nu har vi varit och hämtat bilen!! Skulle ha hämtat den igår egentligen, men då hade de märkt att den nya rutan de hade satt på också var trasig!! Hur stor är chansen lixom... Men men så är det! Men nu är den hemma iallafall med tonade rutor och allt!!

Imorgon är det äntligen fredag igen!! Om det blir fint väder så ska vi grilla!! Mums så gott.. Det är verkligen det man ser fram emot mest med sommaren =)

På lördag ska jag träffa Anna! Ska bli kul =)

Sen ska vi köpa lite presenter till Felicia som snart fyller år och planera kalas! Jag hoppas verkligen på fint väder på hennes kalas då vi ska vara i trädgården!

Nä nu måste jag dammsuga!

Tjingeling

Torsdag är det idag!

Idag blir det en hemmadag och ta hand om 2 sjuka flickor!! Eller magsjuka flickor för att vara exakt.. Så typiskt, trodde vi skulle slippa den skiten igen nu när det går mot ljusare tider! Men icke... Hoppas på att det går över snabbt iallafall, eller att det inte alls är magsjuka utan något annat! Nu ligger dem och sussar så sött! Dem mår inte alls dåligt för övrigt.. Är ju bara blöjorna som inte är så roliga!

Och jag måste verkligen städa idag! Ser ut som ett krig här hemma.. Helt otroligt vad två ettåringar kan stöka ner!!

Kanske tar en promenad senare. Kan ju inte skada! Frisk luft är ju alltid bra, även om man är magsjuk!! Hoppas bara att inte John får det igen.. Han får käka massa vitpeppar nu! Själv är jag immun mot skiten och jag klagar inte :) Har aldrig haft det och kommer förhoppningsvis aldrig att få det heller! Fast det har väl både för och nackdelar för det är ju jag som får ta hand om alla sen... Men men sånt är livet!

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev, men jag hoppas verkligen att vi får vara friska efter denna omgången!

Bäst och passa på och äta lite när twinsen sover!!

Puss & Kram

Fullt upp =)

Vilken underbar dag det har varit idag! Helt underbart väder! love it =) Hoppas att det blir likadant imorgon. Då ska jag ut i trädgården och fixa lite!

Ikväll hade vi premiärgrillning! Hur gott som helst.. Vi har även satt ihop barnens gungställning och satt på trappmattorna på trappan! Blev superfint.

Helgen har varit jätte bra. I fredags hjälpte vi syster med familj att flytta! Var inte hemma förräns sent. Jätte fin lägenhet är det =) Och speciellt med alla mina bra ideér haha *blink*

I lördags var vi på kalas i billa! Vi firade Anton och Veronica som har fyllt år! På kvällen var vi på 25-års kalas på West side då Sarah fyllde år! Var superkul och man lärde känna mycket nytt trevligt folk! Sen bjöds det på god mat och efterrätt =)

Igår var vi på kalas hos Johns bror! Blev fika där också och alla barnen fick superfina röda converse skor av Andreas och Linda som har varit i USA! Tack så hemskt mycket. Dem kommer bli så fina alla tre till våren/sommaren!

Imorgon ska vi till tingsryd och lämna in vår bil som ska få tonade rutor + en ny framruta som skulle ha bytts för sådär en 100 år sen.. Men men bättre sent än aldrig!

Nu är det dags att sova om jag ska orka busa med mina små troll imorgon ♥ Det absolut bästa som finns! Älskar er mest av allt!

Natti, Natti

RSS 2.0