Helgen redan slut!!

Men skoj har vi haft!! I fredags var vi i huset halva dagen och på kvällen var vi hemma hos syster som bjöd på middag och vi kollade på idol och käkade massa godis!

Lördagen var vi en runda på stan och grand samarkand. Efter det blev det huset en runda och rev en massa tapeter. På kvällen var vi hemma hos Marie som hade 25-års fest/inflyttningsfest. Hade superskoj och god smörgåstårta fick vi där också!!

Idag har vi rivit tapeter hela dagen. Mina och Johns föräldrar har hjälpt till idag så nu är snart alla tapeter nere. Så himla skönt!! Älskar verkligen vårt nya hus. Kommer trivas som fisken i vattnet, det är jag säker på!!
Ikväll har vi varit hos Johns föräldrar och käkat pizza!

Nu blir det mys och imorgon ska vi måla och dona i huset! Längtar =)

Puss & Kram

Äntligen fredag igen!!

Idag ska vi vara i huset hela dagen. Riva ner gamla tapeter och måla!! Fick ju nycklarna igår och dem som bodde där innan oss hade ju såna fula strukturtapeter som måste rivas ner innan man tapetserar om. Typiskt men tyvärr inget att göra åt.

Igår träffade jag Sundh på en fika!! Alltid lika skoj och träffa henne!! =)

Fick hem alla bilder vi hade beställt igår också! Roligt, roligt. Så nu blir det till att klistra in i barnens album!! Beställde lite förstoringar också som ska upp på väggen.

Annars är det fullt upp i helgen igen!! Men det är lika bra det. Jag älskar när jag har mycket att göra!! Funkar inte riktigt som alla andra hehe =)

Nähä dags att återgå till packandet men ha en mysig fredag allihop =)


Lite bilder från NEO =)




Första promenaden


Clara i alldeles för stor blöja


Stolta föräldrar visar barnbarnen för första gången


Ebba endast några timmar gammal


Första badet


Myser och matar på sond

1 dag kvar

Ja, imorgon klockan 10.00 ska vi på möte på banken med de nuvarande husägarna och våran bankman. Då får vi nycklar och allt sånt till huset =) Åhh jag längtar så jag kan dö!!

Vi ska börja med och renovera lite innan vi flyttar in våra grejer. I de flesta rum iallafall! Kommer bli så fint när det är färdigt =)

Igår beställde vi en himla massa bilder och lite olika förstoringar på barnen också! Ska bli kul när dem kommer.

Ebba & Clara har blivit lite förkylda och hostiga. Stackars små! Men Felicia är pigg och kry.

Idag blir det en ganska lugn dag eftersom twinsen inte är riktigt pigga. Får väl åka och handla lite sen när John kommer hem. Ganska skönt att gå och handla själv ibland!!

Imorgon blir det en fika med sundh också =) Länge sen nu så det är allt å tiden!


2 dagar kvar =)))

Sen flyttar vi!! Åhh va roligt det ska bli. Längtar verkligen efter att få göra det fint och hemtrevligt!

Idag har jag gått en underbar promenad runt sjön med f-gruppen!! Stannade till på en liten fika också såklart =)
Efter det gick jag ner till stan och shoppade lite. Farligt att låta mig gå på stan när pengarna har kommit! Men fina saker till barnen blev det =)

Resten av dagen blir väl till att packa lite!

Imorgon är det mammafika igen =)

Overall Röd
Dessa blev jag mest nöjd med till twinsen! Så fina =)

Bilder


Söndag igen!

Idag har vi varit och hälsat på Bamse! Det tyckte både Felicia och twinsen var jätte kul. Bamse var och hälsade på, på BVC city och vi ska ju ändå byta dit så då passade det ju bra att gå dit och kika lite! Träffade en barnsjuksköterska där som vi hade på neo med twinsen, men som hade börjat jobba där nu så det är ju perfekt! Hon vet ju redan allt om twinsen och deras tidiga ankomst :)

Helgen har för övrigt varit ganska så fartfylld. I fredags var jag och flickorna hemma hos Marie och Manne! Hon bjöd på mat och fika och vi hade jätte trevligt! Och dem hade fått så fint i deras nya hus =)

Efter det så var vi på BVC med Felicia på 2,5 års kontroll. Alla tester gick superbra och hon klarade allt hon skulle klara + lite till =) Min duktiga tjej.

När vi hade varit där så åkte vi vidare till tingsryd och hämtade våran nya bil som John ska ha som extra bil när han kör till jobbet osv. Tog oss även en pizza i tingsryd innan vi åkte hemåt och kollade på film hela kvällen!

I lördags var vi på barnkalas hos Kevin som fyllde 5! Det var fartfyllt vill jag lova.
Senare på kvällen firade vi Malin och Kalle och åt god mat och tårta. Fick även i mig ett glas vin eller 2 =)

Idag har vi plockat ner ganska så mycket här hemma. Lite tavlor och sånt som man har på väggarna och hyllor. Nu ska vi snart åka och handla oss lite kvällsmat. Är sugen på något riktigt gott idag =)

Ha en mysig söndag!

Haha vilket lokalsinne :)

Mitt lokalsinne är verkligen lika med 0. Iallafall när jag kör bil! Skulle hem till majsan idag på mamma/barn fika och jag virrar ju runt som en jäkla idiot och har ingen aning om vart jag var för nånstans, bara att jag var i närheten. Som tur var så stötte jag på Sussi som inte heller hittade så vi hittade dit tillsammans tillslut :) Hade jag inte träffat henne hade jag nog aldrig hittat dit, hehe!! Men fikan var iallafall jätte trevlig. Fast mitt huvud har varit nån helt annanstans idag.

Efter fikat åkte jag och twinsen ner på stan och fixade lite grejer. Köpte present till Malin och lite sånt. Så skönt att twinsen tycker om att sitta i vagen!

Ikväll har vi varit hemma hos mamma och firat Malin. Fick mat och tårta! Inte fel alls.

Imorgon ska vi åka hem till Marie! Ska bli skoj. Tar med mig alla barnen så vi får väl se hur det går :P
Ska till BVC med Felicia imorgon också och efter det ska vi åka och hämta våran nya "extra bil" Så det är fullt upp imorgon också.

Nu väntar sängen på mig. Kommer ha såå ont i mina armar i morgon då jag har konkat på bilbarnstolarna halva dagen idag...

Natti Natti

8 Månader idag

Idag blir twinsen 8 hela månader. Egentligen skulle dem ju bara ha varit 5,5 månad (korrigerad ålder)!! Men vilken tur jag har haft då som har haft dem mycket längre i mitt liv ♥♥

Nu ska vi fixa iordning oss. Clara har inte vaknat ännu så det börjar ju bli dags att väcka henne också!

Fredag =)

Äntligen fredag igen! Blir alltid sådär lite extra glad på fredagar!! Blev väckt av Felicia idag. Hon är ju hemma från dagis varje fredag!! Hon tittade på mig och sa - godmorgon lilla mamma! Och det gör ju inte att man blir på sämre humör direkt!!

Idag ska vi på höstmarknad i stan. Felicia tycker det ska bli jätte kul =)

Resten av helgen blir det nog en massa packning! Men om jag känner mig rätt så inte så jätte mycket packning.

Nu ska jag och Felicia mysa ner oss i soffan och kolla på Nalle Puh :)

Trevlig helg allihopa!

Hemma igen

Nu är vi hemma igen! Har varit på mamma/barn fika. Himla trevligt var det!! Efter fikat tog jag och Marie en runda på stan och kikade lite!! Nu väntar jag mest på att John ska komma hem så vi kan åka och mäta och fixa lite i huset!! =) Me like!

Ebba ligger och kämpar för fullt nu med att börja krypa. Hon blir helt förtvivlad när det inte går. Stackars liten!

Vi var ju på BVC igår också! Deras vikter och längder är nu:

Ebba: 6240 gr 64 cm
Clara: 5510 gr 61 cm

Inte illa alls. Dem som var så små!! Dem växer på bra vill jag lova ♥

Tror jag ska ta och beställa hem deras journaler från Neo! Kan ju vara intressant att läsa, allt som hände när dem låg inne som man inte själv vet om! Fast vissa saker man kanske inte vill veta!?

Imorgon blir twinsen redan 8 månader!! Än en gång, tiden går allt för fort!

Magsjukan har försvunnit HOPPAS JAG! Det var bara John som blev sjuk hemma hos oss! Tur det för jag avskyr när barnen är så sjuka. Felicia har haft magsjukan 1 gång och jag tyckte så synd om henne. Hon var så ledsen hela tiden och tyckte det var så jobbigt att kräkas. Hoppas hon slipper det fler gånger!

Ikväll fortsätter packningen. Ska försöka ta tag i Felicias rum. Hon har ju sååå mycket prylar så jag vet inte vart man ska börja. Kommer nog packa ner en hel del i lådor som ska läggas i förrådet. Och endel grejer får nog twinsen ta över nu!


Felicia Får Ebba Att Skratta


Desperate Housewives idag!

Jippie, äntligen tisdag igen =) Det betyder ju desperate såklart!

Idag har det varit en lugn dag. Har kännt mig lite halv slö idag, men nu känns  det mycket bättre!
Imorgon är det dags för BVC med twisen igen. Tror vikten ligger runt 5,5 och 6,5 kg. Men vi får helt enkelt se imorgon! 

John mår mycket bättre nu och jag tror jag slipper skiten jag också! Men allra skönast är ju såklart om barnen klarar sig. Felicia har sovit hos farmor och farfar i ett par dar nu bara för att inte hon ska bli smittad!

Läste en sån hemsk sak idag, om en kille som ville hänga sig själv. Han hade skrivit det på flashbacks forum och ingen trodde på honom utan skrev bara - Gör det om du vågar, skjut dig istället, du är ett troll osv, osv! Det slutade iallafall att han tog sitt liv live i en web cam så att alla kunde se det! (jag har inte sett det och vill inte se det heller)!! Denna kille hade även aspergers syndrom!! tycker detta är så sjukt så man mår ju dåligt av alltihop. Att dem inte försökte hjälpa honom istället.

Jaja nu är det iallafall dags för desperate!

BLÄÄ för magsjukan!

Här hemma kämpar jag för fullt för att hålla mig och barnen friska. John har ju åkt på magsjukan :(
Jag har verkligen inte tid med detta nu! Idag skulle vi ju åkt och valt ut tapeter som vi ska ha i huset. Men men det får bli en annan dag istället! Måste ju packa också. Är ju bara 2 veckor kvar tills vi flyttar nu =)

Känns som vi aldrig blir friska här hemma. Men det är väl de jäkla dagis bekterierna! Föräldrar som inte kan hålla sina barn hemma när de är sjuka! På vårat dagis har de fått skicka hem barn redan när de har kommit på morgonen pga. att de har varit magsjuka! Borde väl föräldrarna märkt innan de tog dem till dagiset och smittade ner alla andra barnen! tråkigt när det ska vara så.

Undar om det finns några tips på hur man kan klara sig undan magsjukan?? Ska nog kolla upp det där eller så får vi väl isolera oss haha!

Jaja nedräkningen har nu börjat iallafall! =) Alltid nåt att se fram emot. Nu ska vi ut och gå en runda och få oss lite frisk luft!






Program om enäggstvillingar

http://svtplay.se/v/2181258/dokumentarfilm/enaggstvillingar__del_1_av_2
http://svtplay.se/v/2183209/dokumentarfilm/enaggstvillingar__del_2_av_2

Supertrevlig helg!!

Varför måste helgen gå så himla fort? Kan dem inte ändra så att måndagen också blir helg! Det hade vart en bra grej =)

I helgen har det iallafall vart fullt upp! I fredags var Anna och Marius här. Vi åt och drack och hade det supertrevligt.

I lördags Hade vi lite familjemys på dagen och på kvällen åkte vi till Tingsryd och hälsade på Jimmy, Mimmi och Doris! Fick jätte god mat och hade det himla trevligt! Felicia sprang runt och sa så roliga kommentarer hela kvällen! Förstår inte vad hon får allt ifrån.

Idag har det varit en slappardag. Har bara legat i soffan och myst och kollat på Pippi Långstrump om och om och om och om igen! Felicia fick bestämma vad vi skulle kolla på och då blev det så! Ikväll har vi varit hos svärföräldrarna och ätit god middag även där! Felicia somnade vid ca 18.30 idag helt utslagen efter helgen så hon fick faktiskt sova där! Tror inte att hon hade något emot det =)

Och imorgon är det jobb och dagis och allt igen! Får se vad jag och twinsen hittar på! Har ju ingen bil imorgon för den ska besiktigas.

Nu ska vi somna till en film i soffan.

Puss & Kram

Vilken tråkig dag!

Idag har jag absolut inte gjort något vettigt alls. Och John har jobbat hela dagen så där har man ju inte heller fått nåt sällskap. Men jag har ju haft fullt upp med barnen iallafall :) Helgen blir desto roligare.

Imorgon kommer Anna och hennes Marius hit och dricker vin och äter mat =) Ska bli superkul!

På lördag ska vi hem till Jimmy & Mimmi och deras lilla Doris! Känns så länge sen twinsen var så små, fast dem är ju inte så stora ändå.. Tycker alla bebisar är så små så man kan ju inte förstå hur små twisen var!

På söndag tror jag inte att vi har något planerat ännu så det får väl bli en heldag att packa på eller nåt! Får väl se vad vi känner för. Nu ska jag iallafall slänga mig i duschen och stå där ett par timmar!! LOVELY =)

Puss & Kram

Färdigt för idag!

Nu har vi packat färdigt för idag. Blev enhel del nerpackat minsann så det känns bra!! Bara resten kvar nu då.
Snart kommer J och F hem =) då ska vi fixa lite middag och mysa hela kvällen!



Onsdag!

Jaha då var det onsdag igen. Snart kommer mamma och mormor hit och ska hjälpa till och packa lite =) Kan ju vara behövligt. Kommer ju ingenstans annars. Någon som har några flyttkartonger ni vill bli av med? Bara säg till isåfall!

Nu ska jag ta och hänga upp sista tvätten från igår. Skönt att det äntligen är upptvättat, men snart kommer det ju ny så jag behöver ju inte vara speciellt orolig över den saken :P


Bullbak

Nu bakas det för fullt här hemma. Hann inte med det igår så det fick bli idag istället. Fast istället för kanelbullar så blir det vaniljbullar =)

Imorgon kommer mamma och mormor hit och ska hjälpa mig att packa lite! Så svårt att hinna med det också när man har twinsen själv här hemma! Men jag har allt varit effektiv idag. Har tvättat all tvätt vi hade, dammsugit, plockat undan, lagat mat, ätit mat och nu jäser bullarna medans jag och John ska rensa lite i förrådet!

Och ikväll är det ju Desperate Housewifes igen! Yippie =) Som jag har längtat efter detta.

Trevlig kväll

Sovmorgon!!

Åh va skönt, jag fick mig lite sovmorgon idag!! Hoppade faktiskt sången idag för det var skönare att sova lite längre när man äntligen får göra det =)

Idag står städning på schemet!! Har ingen ork, men det måste göras! Måste tvätta alla lakan också! Bäst jag börjar snart kanske.



Det första andetaget

http://www.youtube.com/watch?v=Mx78Tvojc5c&feature=related



Kanelbullens dag

Man kanske skulle ta och baka sig lite bullar idag då när det är kanelbullens dag! Fullt upp på jobbet idag kan jag tro!!

Nu blir det till att åka och handla lite och sen hem och laga mat!!


Trött idag!!

Ja usch va trött jag var idag. Ville inte stiga upp, men har man två små söta flickor så är det bara till att masa sig upp. :)

Idag har Felicia fotografering på dagis. Får hoppas det går bra!! Själv hade jag tänkt städa men vi får väl se hur det blir med det! Känns så onödigt när man snart har hela lägenheten full med flyttkartonger ändå!

Igår fick twinsen deras försenade doppresent. Dem fick varsin baby mobil som var handsydda ifrån Australien. Veronicas mamma hade gjort dem. Dem var verkligen superfina! Passar perfekt till nya huset!! =)

Ska fixa oss lite mat och sen blir det mys och städning hela dagen! Kanske tar oss en promenad ute i det fina höstvädret!


Då var det klart

Visst blev den nya designen fin. Blev riktigt nöjd!!

I helgen har det varit fullt upp. Var på Ladies Night i fredags och det var superkul! Åt middag på Scandic hotell innan showen och då var killarna där och uppträdde lite =)

I lördags var vi på kräftskiva hemma hos mamma! Mycket trevligt även där och vi avslutade helgen med att stora syster fyllde år så hon hade lite kalas! Blev en liten middag hemma hos svärföräldrarna också och sen rakt hem och ner i soffan och här har vi suttit sen dess =)

Barnen har varit så snälla hela helgen! Har verkligen haft sån tur. Älskar min fina familj så himla mycket!

Men nu blir det sängen

Puss & Kram

RSS 2.0