Semestern är slut

Idag är det många som börjar jobba igen efter deras semester. Det känns jätte tråkigt tycker jag för det betyder ju att sommaren snart är slut. Som man längtar efter denna sommaren och sen är den slut på ett ögonblick. Men men det är snart sommar igen :)

Tror jag och twinsen ska mysa ner oss i soffan och kolla på film idag!

Puss & Kram


6 månader idag!

Idag blir twinsen hela 6 månader. Det känns som det var igår man låg inne på neo med dem och trodde att man aldrig skulle få komma hem! Men hem kom vi och har varit hemma i 4 månader :)

Idag har vi haft besök av Julia och hennes lilla familj! Jätte trevligt var det att träffa dem. Och nu vill jag ju flytta ännu mera så vi kan fika hela tiden hehe!

Imorgon blir det mamma/bebis fika igen. Mysigt! Och på tisdag ska jag troligtvis träffa Yvonne som jag inte har träffat på jättelänge. På onsdag ska jag på meandi party hos Tina. Sen har jag inte resten av veckan i huvudet.

Helgen har varit lugn. Var på kusinträff igår och där hade vi fisketävling. Vi fiskade i 1 timme och den som hade fångat mest fisk vann. Jag fick bara 3 små firrar så jag kom på 8:e plats. Men är nöjd ändå! Sen grillade vi lite korv och fikade och hade det mysigt. 

Puss & Kram
 

Fredag den 13:e

Oj, oj undrar vad som kommer hända för nåt hemskt idag då :P

Dagen började ju "bra" iallafall med världens åska. Felicia sprang till John och frågade - Vad var det för nåt? Lite skrajsen blev hon nog.

Sen har hon sovit hela natten utan blöja och inte kissat en enda gång. Hon var utan hela dagen igår på dagis och hemma också! Så duktig är hon. Nu står hon här jämte mig och kollar på pingu och bygger slott med en massa små russinpaket. Hur det nu ska gå till, och där skulle jag tydligen bo sen! Tokunge ♥

Twisen ligger här och pratar lite. Dem verkar inte kunna bestämma sig för om dem vill äta eller sova. Kanske både och :) 

Får se vad denna dagen har att erbjuda!

Puss & Kram
 

Övertrötta barn

Ja det har jag just nu. Och inte vill dem sova heller!! Nej då kan man ju missa något. Tokar :) Hoppas dem somnar snart så dem är på lite bättre humör när dem vaknar sen!

Om ett par timmar kommer resten av familjen hem. Då ska vi hitta på något roligt med Felicia!! =) Tror det blir att åka å bada lite eller nåt sånt.

Stackars Ebba blev förstoppad igår igen! Hade feber och väldigt ont. Stackars liten. Men idag är det bra igen iallafall :)

Puss & Kram

Tiden bara springer iväg

Snart är mina fina små pluttar 6 månader :) Fast dem är ju inga små pluttar längre, nu börjar dem bli riktigt stora. Dem är så fina alla mina barn =)

Vad har hänt på sista tiden då? Var ute med sundh förr förra helgen. Riktigt roligt hade vi! Kändes precis som förr! Bör göras om =) Sen har även karl-oskar passerat. På fredagen gick vi en sväng med sandra, mattias & Noah och på lördagen var vi inne en sväng på dagen och kollade på supersnälla silversara och stålhenrik med Felicia! På kvällen åkte vi hem till Emma & Eric och drack lite vin och hade det trevligt!

Vi har även varit och hälsat på i vårat nya hus. Är ju så fint!! Såg även att vi har äppelträd, plommonträd och päronträd. Kan ju inte bli mycket bättre. Just nu vill man faktiskt att tiden ska gå lite fortare!

Har även varit på lite mamma/bebis fikor som alltid är lika trevligt.

Nu har ju John börjat jobba igen och Felicia har börjat dagis så vardagen börjar sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten. Nu vet man hur det känns att vara tvillingmamma när man är själv med dem varje dag. Tur att man får så mycket hjälp av underbara vänner och familj :) Men jag klagar inte för jag kunde verkligen inte varit lyckligare än vad jag är nu! Allt är verkligen perfekt.

Ja vi har ju även hunnit med ett dop också! Det gick bra, men skönt att ha det avklarat. Twinsen var såå fina i sina klänningar.

Till helgen ska vi på kusinträff. Kommer inte ihåg vart, men nånstans i småland iallafall!

Felicia utvecklas mer för varje dag. Hon är så klok och hon kan säga nästan allting. Pott träningen går framåt så nu slipper hon snart blöjan. Hon tycker det är roligt att gå på toaletten och på dagis har hon inte heller blöja mestadels av dagen. Så duktig är hon min prinsessa.

Vi ska även hinna med liseberg och astrid lindgrens värld denna sommaren :) Jaja det får väl gå!

Nu ska jag mysa lite med mina små flickor

Puss & Kram


RSS 2.0