Må bra musik!


Onsdag 30/3 2011

vart tog det fina vädret vägen då? Tycker allt att det kan komma tillbaka nu!

Igår var mamma och Malin här och fikade lite och sen gick vi en promenad!! När John slutade jobba så åkte vi till Leo's lekland allihopa!! Man var allt lite mör efteråt haha! Man blir ju som barn på nytt när man är där =) Och Felicia har verkligen superkul! Får se om vi hinner åka dit i helgen också kanske. Vi var ju där ganska sent så vi hann inte vara där så jättelänge innan de stängde!

Ikväll ska jag på pomp de lux party hos Tina! Ska bli jätte skoj för jag älskar verkligen deras kläder. Så det lär nog bli ett och annat fint till barnen =) En massa fina sommakläder kanske!

Och senare ikväll är det ju greys anatomy och off the map =) Älskar dessa serier! Och förhoppningsvis kan John fixa datorn idag också!

Ha en mysig lilllördag!

Puss & Kram

Måndag 28/3 2011

Dagen började med snö, men nu ser det bättre ut =) Längtar tills på lördag då det stog att det skulle bli 13+! Me like.

Helgen har varit toppen. I fredags var jag och twinsen nere på stan med Sandra, Noah, Mamma och Malin! Gick runt och kikade lite och tog en fika på coretto! Sen kom John och hämtade oss efter jobbet och då åkte vi och handlade lite! På kvällen åkte vi hem till Syster och åt våfflor.. Mycket gott! Drack lite vin och hade det trevligt!

I lördags var Johns föräldrar här på dagen och fikade lite och lämnade Felicia! På kvällen målade vi färdigt trappan så nu är den äntligen färdig! Och det blev såå fint! Känns som en helt ny hall =)

Igår fixade och donade vi lite här hemma. Och våran dator kraschade också! Satan... Så nu lånar vi en dator! Hoppas på att det inte är något allvarligt fel! Som tur är så har vi ju back up på alla bilder, filmer, musik och sånt men det är ju tråkigt ändå! På kvällen åkte vi iallafall till Johns föräldrar och åt söndagsmiddag! Passade på att sno med oss lite bilder också som de har tagit på barnen. Tur att någon är bra på att fotografera iallafall! Så nu ska vi bara gå igenom sisådär en 6000 bilder till haha =) Underbart!

På hemvägen hyrde vi en film som hette Dear John! Var helt okej. Och nu var det måndag igen!

Denna veckan ska jag på pomp de lux party hos Tina, det blir 25-års kalas och massa annat skoj!

Puss & Kram

Färdiga resultatet



Myspys i babygymmet


Clara busunge


Välkommen våren ♥

Vilket underbart väder vi har haft i ett par dagar nu! Hoppas det håller i sig också. Idag har vi haft en hemma mys dag! Jag och twinsen. Dem är ju så roliga så jag kan gå och skratta åt dem hela dagarna haha! Clara brukar krypa fram till kattmatskålarna och då hör man plötsligt Ebba säga: Aj, aj! Haha de är ju för goa =)

Felicia fick beröm ifrån dagis för att hon är så duktig på att sjunga och hon kan hela texten till massor med låtar samt att hon sjunger och spelar leksaksgitarr i takt! Va stolt man blir över våran prinsessa! Hon kommer bli något stort en dag ♥

Hade tänkt åka in till stan idag, men det blev inte så, men jag tror att jag ska göra det imorgon istället! Och fika lite med mammorna =) Så skönt att alla äntligen är friska och twinsen äter oss ur huset som vanligt! Precis som det ska vara.

Ikväll ska vi måla andra strykningen på trappan. Kommer bli såå fint när det är färdigt! Längtar verkligen. Vi har ju gjort 1 strykning och hela huset blev så mycket ljusare med en gång! Love it :)

Har äntligen köpt mig en liten radio till köket nu! Jag bara älskar den. Så fin och helt grön =) Jag vill även ha en ny hallbyrå och en massa andra grejer. Men det kommer det också! Eller kanske målar om den byrå som vi har.. Men det märker vi!

Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta till kvällsmat. Varför ska det alltid vara så svårt?? Måste ju passa så twinsen kan äta det också. Men oftast så går det ju bra. Kanske gör lite spenat till twinsen idag så äter vi något annat =)

Trappan innan förvandlingen


Lite vårblommor som tittat upp hos oss




Tisdag 22/3-2011

Tisdag idag och hela familjen är friska och glada! Vågar man skriva så.... Peppar, peppar :)

Hade tänkt åka in till stan en sväng, men John fick med sig min bilnyckel idag! Skit också! Jaja vi får roa oss på hemmaplan istället. =) Har ju en trappa som ska målas! Började slipa hela trappan igår så det är färdigt iallafall! Har börjat lite smått med grundfärgen och ska fortsätta när John kommer hem sen. Kanske gör lite när twinsen sover middag!

Igår fick jag hem min matkasse som jag vann från Linas Matkasse! Var en massa god mat, färskt och väldigt fräscht! Me like. Så det ska nog kunna bli lite goda middagar utav det!

Var på plastparty hos mamma igår också, men jag köpte ingenting! Sparar mig till pomp de lux partyt som jag ska på nästa vecka! Då ska det shoppas. Älskar deras kläder =)

Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Har vart på ikea och kosta och shoppat lite! Pysslat lite i huset m.m.. I lördags var vi hemma hos pappa och han bjöd på kinamat. Inte helt fel =)

Och ikväll är det Desperate igen! Wee. Annars blir det nog en hyfsat lugn vecka. Ska på fika ons, tors och John jobbar heldag på torsdag! Och i helgen är det löning! Lite sugen på att gå ut, eller bara sitta hemma och dricka vin! Se om nån är sugen på det! Fast det brukar inte vara några problem hehe =)

Nä nu ska jag dammsuga upp allt damm från trappan.. Blir ju endel!

Puss & Kram

Onsdag 16/3-2011

Hemma igen från mammafikat! Var jätte trevligt och alla barnen har blivit så stora nu och de leker så himla bra ihop! Är så kul att se =)

Imorgon blir det mammafika hos Julia! =) Fika får man aldrig för mycket av!

Funderar på att åka till kosta en runda, men först blir det lite mat!

Puss & Kram

Tisdag = Desperate Housewives!!!

Wiii äntligen har det börjat igen! Inte en dag för sent =) Och imorgon börjar greys!! Underbart.

Idag har vi hunnit med enhel del! Rensat garaget och vart på tippen och slängt skiten, tvättat, handlat m.m! Köpte mig ett par jättefina gummistövlar! Är ju så skönt och ha det! Älskar dem =)



Och imorgon är det äntligen mamma/barn fika igen! Hemma hos Tina blir det denna gången!

Ska försöka börja med trappan imorgon också! Drar ju bara ut på det hela tiden, men jag vill verkligen börja måla den nuuuu! Ska till färgaffären och köpa lite färg också!

Ska kolla färdigt på the middle nu och sen ska jag sova!

Puss & Kram

Måndag 14/3-2011

Jisses, helgerna bara springer ju iväg! Tycker allt att de borde vara lite längre. fast veckorna går ju iofs också jätte fort!

I fredags var vi hemma och tog det lugnt. I lördags var vi på grand samarkand en runda på förmiddagen och efter det åkte vi till Jimmy och Mimmi i tingsryd på lollopardparty! Var trevligt! =) På kvällen kom Sandra, Mattias, Thelma och Noah hit och kollade på malodifestivalen och vi gjorde tacos och drack lite vin! Var jätte skoj!
Igår hade vi en hemmafixar dag. Hängde upp barnens nya gardiner (bara 4 månader för sent :P), satte upp listerna, var ute och klippte ner äppelträden och på kvällen var vi och åt hos Johns föräldrar! Var jätte gott! Vi skulle egentligen städat garaget igår också, men det hann vi inte så vi får väl börja lite smått idag istället!

Sitter och väntar på den där utlovade solen som skulle komma idag så jag och twinsen kan gå ut och gå lite! Men det ser tyvärr ut som att jag får vänta då. Fast vi kan ju gå ut och gå iallafall!

Denna veckan bjuder på massa, massa fika =) Ska bli så roligt att träffa alla igen! Som vi har längtat! Vintern är en hemsk årstid med alla sjukdomar som den kommer med! Vad hände med ozonlagret och den globala uppvärmningen? Får nog gå ut och elda lite plast för att snabba på proceduren :) Haha, eller inte!

Nu ska jag försöka komma på vad jag och twinsen ska äta till middag idag! Inte alltid det lättaste!

Simma lugnt

Fredag 11/3-2011

Äntligen helg =) Busar med mina barn för fullt! Dem är så himla goa och glada idag =) Och Felicia kommer ju med sina roliga kommentarer hela tiden! Mina underbaringar. ♥Felicia♥Ebba♥Clara♥

Har fastnat för en ny serie igen! OC. är ju helt underbart bra =) Sitter här när alla sover och har OC- maraton =) hehe!

Idag ska vi åka till Grand samarkand och shoppa lite! Får se om man kommer fram där idag bara, men hoppas på att det inte är så jätte mycket folk! Barnen är iallafall pigga nu så det är skönt!

Ikväll blir det nog bio med älsklingen! Var länge sen nu det bara var vi två så det ska bli kul!

Imorgon ska vi till Tingsryd och hälsa på Jimmy, Mimmi och doris! De ska ha lollopardparty! Ska bli skoj att träffa dem igen! =) På kvällen ska vi eventuellt hem till pappa om han inte skulle iväg!

Nähä dags att busa med barnen igen!



Simma lugnt

Fettisdagen!

Har ni ätit några semlor idag på fettisdagen? Jag har inte ätit någon än, men ska göra det när John har nattat Felicia! Blir goa semlor från broqvist =)

I helgen har det varit marknad och vi har vart på kalas, vart på middag och säkert en massa grejer till som jag inte kommer på =/

Men vilket UNDERBART väder vi har haft i några dagar nu! I love it =) Tyvärr ska det ju snöa igen på fredag! VARFÖR? Finns ju ingen mening med det över huvud taget. Hoppas iallafall att det försvinner fort.

Imorgon blir det fika och pomp de lux visning hos Ulrika. Kommer bli skoj! Var ett tag sen vi träffade alla mammor och barn nu eftersom alla har varit så sjuka, men nu jäklar! Blir BVC med twinsen imorgon också och jag hoppas verkligen att de har gått upp de kilo som dom blev av med när dom var sjuka!

Ebbas bissingar växer mer och mer, men Clara har inte fått några än. Kommer kanske snart! Hon har faktiskt inte reagerat alls på tänderna. Skönt det! Hon är lika glad som vanligt min prinsessa =) Och lika mammig som vanligt är hon också. Lyser upp som en sol när hon ser mig! Tyckte så synd om henne häromdagen. Då satt hon på golvet och räckte upp armarna mot mig för att jag skulle plocka upp henne. Då räckte hon upp armarna lite för långt så hon ramlade baklänges istället! Såg ju dock väldigt roligt ut men tyckte så synd om henne!

Puss & Kram

Fortfarande ingen napp!

Åh, vilken duktig tjej vi har. Trodde aldrig att det skulle gå såhär bra att sluta med nappen! Hon blev superglad för presenten hon fick utav "tomten"



Nähä dags att sova! Imorgon blir det marknad och kalas =)

Natti, natti!

torsdag 3/3-2011

Och imorgon är det äntligen fredag igen!! Nu är Ebba pebbas första tand på väg upp!! Wiihoo hon slapp bli tandalös hehe =) Nu väntar vi bara på att Claras ska dyka upp också! Men troligtvis så dyker den upp inom de närmsta dagarna. Brukar ju vara så på tvillingar!! Hörde om ett tvillingpar som hade varit hos tandläkaren och båda två hade haft hål i samma tand! Ganska komiskt! Det hade dessutom varit ett lika stort hål!

Annars händer inte mycket idag! Hoppas på att Felicia fortfarande inte vill ha nappen så hon kan få sitt fina paket när hon kommer hem sen! Natten gick superbra och hon bad inte om nappen en enda gång!

Ska börja fundera ut vad vi ska ha för mat ikväll! Inte alltid det lättaste. Och på tal om mat, bli medlemmar ni också på Linas matkasse så har ni chans att vinna en matkasse hem till dörren! Jag är med och tävlar!

Klicka här och bli medlem:
http://linassverigeresa.se/c/785

Puss & Kram


onsdag 2/3-2011

Idag lämnade vi alla sjukdomar hemma och åkte till syster och fikade! Mamma var också där och hade köpt med sig semlor =) John kom och hämtade mig när han slutade jobba och då åkte vi till elda butiken och kikade lite!

Nu ska vi få Felicia att sluta med sin napp så vi har skickat iväg napparna till tomten och Felicia ritade en fin teckning till tomten också! Och om man är så duktig så ska man ju självklart ha en present av tomten också så vi åkte till toys r us och där fick hon välja en sak som hon ville ha! Och är hon duktig nu och inte vill ha nappen mer så ska hon få paketet som hon valde! Än så länge går det jätte bra och hon somnade utan problem utan nappen! Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig!

Fick världens goaste kram av Felicia idag på morgonen innan de åkte till dagis och hon sa jag älskar dig lilla mamsen! Det värmer verkligen i mamma hjärtat! Älskade barn om du bara visste hur mycket jag älskar dig! ♥

Annars har jag mest bara tvättat och städat idag!

Imorgon hoppas vi på fint väder!

Puss & Kram


tisdag 1/3-2011

Äntligen är februari över och nu kan vi se framåt mot ljusare tider! Tänk att denna tiden förra året spenderade vi våra dagar på sjukhuset! Känns konstigt när man tänker på det nu!

Men iallafall! Idag har jag varit på vårdcentralen med mina öron. Dubbelsidig öroninflammation hade jag så nu blir det till att käka pencillin i en vecka! Är ju ganska ovanligt att vuxna får öroninflammation, men med min vanliga otur så är det ju klart att jag ska få det! Som tur är så är det ju inget som smittar så man kan ju träffa folk ändå =)! Har kännt mig helt isolerad här hemma nu när barnen har varit sjuka och jag har varit sjuk och man har ju inte velat att barnen ska dra på sig massa annan skit så därför har det blivit så! Men nu är vi iallafall på bättringsvägen. Clara mår mycket bättre idag, fast hon är ju inte helt 100 ännu! Ebba däremot är superpigg. Felicia är också pigg fortfarande så det är skönt!

Jag längtar så mycket till våren när man kan ta på sig converse och skinnjacka och barnen inte behöver ha så mycket kläder på sig! Känna alla underbara dofter och bara vara ute hela dagarna. Jag är inget stort fan utav kyla! När värmen kommer så kommer jag troligtvis spendera mina dagar i strandbjörket med alla andra växjös mammor =) hehe! Och det ska bli så kul att börja fixa med utsidan på huset också! Bygga till altanen, sätta upp grindar, leka i trädgården! Underbart =) VILL NU!!!!!!!!!

Men jag får snällt vänta lite till! Nu ska jag nog städa lite. Kan ju behövas! Men usch så tråkigt det lät!

Puss & Kram

RSS 2.0