Back to work

Idag har jag äntligen kunnat jobba igen! Nu vill jag inte vara sjuk mer, jag strejkar!! Jobbade 7-15 idag. Åh va skönt det var ute idag. Helt underbart :) Mer sånt väder tack. Jag väntade på John i stan och sen åkte vi och hämtade barnen. Blev en runda till maxi och handlade lite, sen hem och då kom Johns föräldrar hit och vi grillade! Gud så gott det var. Grillat är alltid gott :)

Imorgon blir det jobb 14-19.30 och efter det är det mammafest! Ska bli superskoj :) På dagen blir det massa mys med mina underbara barn. Förhoppningsvis blir det fint väder imorgon också och då ska vi vara ute och mysa :)

Twinsen är så duktiga. De härmar varenda ord vi säger och mer och mer meningar kommer! Så roligt att höra. Felicia var ju så himla tidig med att börja prata. Hon pratade ju rent vid 1,5-2 år :) Twinsen är ju lite senare, men det finns ju en förklaring till det. För tidigt födda barn har ända till 7 års ålder att komma ikapp med allt så jag tycker ändå att de är ganska tidiga :)

Man märker så tydligt att de är två helt olika individer. Även fast dom är tvillingar så är dom inte lika varandra till sättet. Inte det lilla minsta faktiskt! Ganska coolt tycker jag. Så lika fast ändå så olika ♥♥

På lördag har Älskling gjort upp planer. Vet inte vad dock så det ska bli spännande. Han är alltid lika hemlighetsfull!

Nu ska jag kolla på nyaste avsnittet av once upon a time och sen blir det nog sängen!

Puss & Kram

Desperate Housewives

Tjohoo nu börjar desperate. Gud så tråkigt att det är sista säsongen NÅGONSIN!!! =( Vad ska man då titta på på tisdagar? Tur att Greys inte slutar på onsdagar iallafall!!

Idag har vi inte gjort så mycket. John kom hem tidigt från jobbet då han var sjuk och Ebba har varit lite hängig idag. Troligtvis är det rs-virus John och twinsen har fått! Clara verkar dock ha bättre immunförsvar än Ebba så hon blir inte lika sjuk av det. Men vi har iallafall oljat altanen och köpt färg till utemöblerna. Ska troligtvis måla dem i helgen om det hinns med! Är ju så mycket annat man vill hinna med på helgen.

Imorgon blir det lite jobb och sen hem och städa lite.


Vår

Idag har våren varit här och jag hoppas att den är här för att stanna. Idag har jag jobbat halvdag, 15-19.30! Skulle jobbat hela men fick vabba då barnen fortfarande är sjuka! är ju på bättringsvägen iallafall, men inte dagis pigga! Tur att jag är ledig imorgon, då blir det massa mys :) Blir kanske en runda till ikea om barnen är pigga. Behöver köpa en madrass till Felicias nya säng. Men det är sånt man märker!

I helgen träffade jag bästa tjejerna Elin, Anna och Maria. Kollade på Mello, drack vin och pratade massa skit :) På fredagen var vi hemma hos mamma hela kvällen och Ebba fick riktigt hög feber. Kräktes vid alla febertoppar hon fick. Dumma dagisbaciller!

Denna veckan är min lugna vecka. Jobbar onsdag, 7-14 och fredag, 7-15! Helt ok tycker jag. Så nu hoppas vi på mycket fint väder denna veckan, och friska barn såklart.

Nu ska jag kolla på bästa serien just nu: Once upon a time



Puss & Kram

RSS 2.0