GOTT NYTT ÅR

Ja då var det snart nytt år igen! 2010 har varit ett både väldigt lyckligt och jobbigt år! Har ju fått 2 underbara flickor som ville ut lite för tidigt! Mycket sjukhustid och en väldigt jobbig period, men samtidigt helt underbar! Vem vet vad som hade hänt om dem inte hade plockat ut dem som de gjorde! Men allt blev bra tillslut iallafall!

Sen har vi ju även köpt hus detta året. Vi trivs verkligen hur bra som helst och är så nöjda med vårt köp!

Men sammanfattningsvis så har det varit ett väldigt påfrestande år både fysiskt och psykiskt och man har fått vara med om sånt som man aldrig skulle drabba en själv. Samtidigt så har jag fått många nya vänner detta året, både gamla och nya vänner egentligen! Har varit massa fikor och massa prat och det har varit superkul!

Jag hoppas att 2011 kommer bli ett lika bra år som 2010 (om inte bättre)!!

Det ska bli så fruktansvärt roligt att få se mina små växa upp och bli mer och mer lika varandra för varje dag som går! Två små mirakel är det! Ni förgyller mitt liv och jag älskar er så otroligt mycket!

Hoppas alla får en toppen nyårsafton för det ska jag ha iallafall =)


Trötter!!

Usch idag mår jag inte bra. Är trött och hängig men hoppas att det bara är tillfälligt!! Skickade Felicia till farmor och farfar för hon har säkerligen roligare där när jag inte är på topp!! Har nog med att underhålla twinsen!! Ebba är inte stilla två sekunder längre. Och hon har börjar resa sig mot grejer också så här är det ingen vila inte!!

Hade velat åka in till stan någon dag och fynda lite. Får se om jag hinner det imorgon kanske! Har ju bara köpt kläder som inte är på rea hehe! Typiskt mig, men jag har hittat en ny favoritklädaffär. Är helt och hållet min stil och jag bara älskar deras kläder
http://www.rutmfl.se/kollektion/alla-plagg/

Och snart är det nyårsafton! Ska bli skoj. Kommer hit lite kompisar och vi ska fixa lite mat och sånt. Kommer bli toppen! Ska nog handla lite till det imorgon =)

Imorgon kommer även anticimex hit. Dem ska komma hit med jämna mellanrum och bara kolla så att allt är ok med huset!! Tecknade en superbra försäkring och fick det på köpet så det känns superbra!!

Ska mysa lite med twinsen nu.

Puss & Kram

Annandag jul!

Julen har varit toppen =) Har fått många fina paket och det har varit supergod mat!! Barnen har fått jätte fina saker och dem är så nöjda så! Tänk bara vad mycket dem ska gunga i sommar!! Och vilka fina mössor så man äntligen kan se skillnad på dem *blink,blink* hehe =)

Ikväll blir det bio med Andreas och Linda. Ska se nya narnia filmen på 3D! Innan det blir det pizza =) Och imorgon blir det jobb igen för John =( Tråkigt men sånt är livet!!

Veckan som kommer blir nog ganska lugn.. Lite shopping och sånt ska nog hinnas med! Och säkerligen lite mammafikor också!

Här kommer lite bilder på mina underbaringar:



GOD JUL!!!!!

6 minuter över 12 är klockan i detta nuet. Så då önskar jag er alla en underbart bra jul!!! För det ska jag ha iallafall =)

Ikväll har vi varit hemma hos mamma på uppesittarkvällen. Johns föräldrar var också där och vi fick god mat!! Men vann gjorde jag minsann inte men vad hade man väntat.. :)

Imorgon är det fullt upp och lika så på juldagen!! Annandagen blir det bio med Andreas och Linda!!

Puss & Kram


2 dagar kvar till jul!

http://julradio.se  Man får väl försöka lyssna på lite jullåtar och se om julstämningen kommer snart!! Igår kokades det knäck och kola!! Blev hur gott som helst så vi får väl se hur mycket som finns kvar på jul!! =)

Ska in till stan idag och handla det sista och det blir även BVC idag!

Felicia har jullov nu så hon sitter här jämte mig och kollar på tv! Twinsen sover.. Skulle egentligen vilja gå ut men då fryser man väl ihjäl. Vill inte utsätta barnen för denna kylan!! Vi lider ju när det är så kallt så man kan ju bara tänka sig vad dem gör. Bäst att stanna inne i värmen istälelt!

Nu är det endast 2 dagar kvar till jul



Glad =)

Idag fick jag på mig ett par byxor som jag hade innan Felicia var påtänkt!! Känns helt underbart =)

Nu ska vi åka till Grand Samarkand och shoppa lite!! Jag och twinsen!! Idag är det sista dagen som Felicia går på dagis och sen har hon lov och jag kan lova att det inte är lätt att springa runt i affärer med 3 ungar!!

Igår kväll/natt satte vi upp våran julgran. Blev jätte fint och nu luktar det gott i hela huset!!

Senare ikväll ska jag göra knäck och kola =)

En bild på våran fina gran!! Felicia har gjort smällkaramellerna =)


Just det =)


♥♥♥♥♥
 You're so beautiful , so sweet and just adorable.
You are a miracle, simply irresistable

♥♥♥♥♥





Dan före dan före dan före dopparedan

4 dagar kvar till julafton och jag har fortfarande ingen direkt julkänsla. Få hoppas att den kommer när vi får in julgranen ikväll!!


Fjärde advent

Alla redan fjärde advent! Vart tog alla de andra adventarna vägen hehe = )Idag är det 5 dagar kvar till julafton och jag har 2 julklappar kvar att köpa! Känns väldigt bra faktiskt!!

 Helgen har varit lugn. I fredags jobbade ju som sagt John hela kvällen och jag var hemma hos mamma!! Var en jävel som prejde mig av vägen när jag var på väg till mamma och självklart hade jag ingen mobil med mig... Varför ska man aldrig ha mobilen med sig när sånt händer!? Iallafall så fick jag gå till närmsta hus och ringa efter Kalle som kom och drog upp mig!! Allt gick iallafall bra tillslut men är så arg på snubben som gjorde det och att han inte ens kunde stanna och hjälpa till eller ringa efter hjälp. IDIOT!!

 Nu ska vi ta och lägga ut massa grejer på blocket. Har en himla massa som ska säljas så det kanske blir lite pengar i kassan till vårt nya kök :)

I morgon ska Johns bror hugga en julgran till oss!! För första gången sen vi flyttade ihop ska vi ha en riktig gran. Kommer bli så fint! Och jag älskar doften av julgranar. Då är det verkligen jul =)

Resten av veckan står städning, tvättning och sånt på schemat. Blir väl en runda in till stan också och någon mammafika måste ju hinnas med också!!

 Puss & Kram



Kryper

Nu kryper Ebba helt och hållet!! Har inga alls problem att ta sig framåt. Clara tittar på henne som om hon vore dum i huvet eller nåt!! Hennes min säger "Va f*n sysslar du med" hehe!! Tror hon är lite avis men hon tar sig framåt genom att åla sig och rulla =)

Clara, Felicia och John hade nyss vattenkrig i köket!! Clara badade och sparkade med benen som bara den och Felicia skvätte vatten på Clara och John och Clara gapskrattade. Underbara ungar ♥

Idag har vi varit i stan en runda och handlat lite. Ska snart börja med middagen och sen blir det mys i soffan med en bra film!!

Ha en härlig lördagskväll =)






Regina spektor

http://www.youtube.com/watch?v=TQs7_22CICI
http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8

Bilder!!

1 frisk och 2 snoriga!! Det går ju åt rätt håll iallafall!! Fast John är ju jätte förkyld han också. Och när karlar är förkylda, ja ni fattar!! Jorden går nästan under haha =) Jag har klarat mig än så länge iallafall. Hoppas på att jag inte blir förkyld såhär innan jul för blir jag väl förkyld så sitter det kvar jätte länge =/

Jag och Felicia har nyss ätit lite och twinsen sover middag. Så skönt att man bara kan lägga dem i sängen när dem börjar bli trötta så somnar dem på 2 sekunder!!

Ikväll ska vi åka hem till mamma en runda. John jobbar hela kvällen och mamma skulle bjuda på lite middag =)

Blir nog en lugn helg annars!!

Bjussar på lite bilder =)



Trevlig helg!! =)

SNÖÖÖ

Jisses vad det snöar ute!! Skulle egentligen till BVC idag men jag vette sjutton om jag vill köra i detta vädret! Känns skönast att sitta inne i mitt varma hus =) Det fattas bara en braskamin men det kommer!!

Ebba åt min hemlagade torskgryta med potatis och morötter innan!! Den tyckte hon var jätte god =) Clara ville inte alls ha men det kommer väl!

Ikväll är det plastparty hemma hos mormor men får se om jag kör dit! Får se om det slutar snöa och isåfall så åker jag dit!!

Idag mådde Felicia jätte bra, eller hon mådde bra redan igår egentligen så hon fick väl bara en mild grad av förkylningen. Ebba & Clara ligger och snorar fortfarande.

Puss & Kram

förkylningen från helv**et

Usch och fy nu är alla mina stackars barn förkylda. Bröt ut igår på allihopa och Ebba fick även lite feber och Felicia världens hosta =(

Jag och John var på gekås i Ullared heeela dagen igår! Så nu är vi färdiga med julklapparna och lite till fick vi med oss hem! Massa kläder till barnen, till och med lite kläder till oss själva! En jätte stor och superfin lampa, hushållsartiklar och massa, massa annat =) Me like!

Ebba & Clara var hos mormor och Felicia var hos farmor och farfar! Idag har jag alla barnen hemma!! =)

Igår kom tomten till Felicias dagis så hon fick paket! Gladare unge får man leta efter. Hon är inte ett dugg rädd för tomten!! Ska försöka ge hennes napp till tomten i år! Får se om hon går med på det, men vi har köpt en jätte fin julklapp till henne om hon lämnar ifrån sig nappen! Hon kommer ju iofs få det i vilket fall men ändå hehe!!

Jag hoppas jag klarar mig ifrån förkylningen. Har verkligen inte tid med det nu.

Nähä dags och kurera och mysa med barnen!!


Lucia!

Idag är det lucia! Felicias dagis hade lussefirande förra veckan!! Funderar dock på att gå till domkyrkan idag och kolla på lucia tåget där! Får se om man orkar ställa sig i den satans kön bara!

I helgen har vi varit på dop. Lilla Doris har döpts och vi fick god mat och och en trevlig dag! Igår var vi på Leo's lekland med Mange, sara, Ellie och Elias. Var skoj att träffa dem och samtidigt fick Felicia springa av sig lite!! På kvällen var Johns föräldrar här och åt lite och när dem hade åkt började vi med sortering av barnens kläder! Har inte hunnit med det på ett tag så det var ju enhel del!! Satta upp lite tavlor också så nu är det jätte fint =)

Imorgon blir det ullared. Ska köpa (nästan) alla julklappar och en massa nya kläder till barnen. Dem växer ju så det knakar! Fast tur är väl det.

Ebba rör på sig mer och mer! Nu sitter hon nästan och hon har börjat resa sig upp i sängen så det var bara till att sänka den =)



Kan man va sötare än så eller =)

Ikväll jobbar John lite längre eftersom han ska vara ledig imorgon! Men jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt. Finns ju alltid nåt att göra när man har hus! Men gud så underbart det är! Längtar så mycket till sommaren nu så man kan sitta ute på våran inglasade altan och bara njuta av alla underbara sommarkvällar! Och jisses vad vi kommer grilla om jag känner oss rätt! Grillat kan man äta varje dag hehe!

Bjuder på en liten luciabild på barnen också!



Barnens farmor som har photoshopat ihop denna bilden! Så fint =)

Älskar denna!

http://www.youtube.com/watch?v=v1HUYOVBbBE


Torsdag

Haha det är ingen mening att jag säger att jag ska lägga upp bilder när jag aldrig gör det :P Men det kommer någon gång iallafall =)

Idag har jag varit på mammafika hemma hos Kim! Var jätte trevligt som vanligt och alla bebisarna har blivit så stora nu och sååå söta!!

Efter mammafikat var vi på ögonkontroll med twinsen! Allt såg bra ut så nästa kontroll blir inte förräns twinsen är 2,5 år! Då ska det även avgöras om dem eventuellt behöver glasögon! Är ju väldigt vanligt på prematura barn men är det inte värre än så, så =)

Nu kom vi precis hem och twinsen var jätte trötta! La dem i sina sängar och dem somnade nästan med en gång♥  

Imorgon ska vi hem till syster på fika och åka massa pulka med barnen!! John jobbar hela dagen idag och imorgon men på lördag är han ledig för då ska vi på dop!

Tjingeling

Måndag!

Tänkte ta lite bilder på huset idag så vi får se om dem kommer upp på bloggen idag eller imorgon!

Helgen har varit ganska lugn. John har ju varit ledig så det var skönt! Igår var vi hemma hos svärföräldrarna och fick god mat! Försökte även ta julkort på barnen men det var ju lättare sagt än gjort. Men men några bra bilder blev det iallafall =)

Idag blir det en mys dag med twinsen. Man kommer ju knappt ut för det är så mycket snö! Fast hellre snö än slask iallafall!

Twinsen ligger här och pratar för fullt. Dem är ju bara så himla sockersöta. De blir helt tokiga när katterna kommer. Ebba kryper nästan iväg för att hinna ifatt hehe! Hon har börjat ta sig framåt mer och mer nu =)

Veckan som kommer är det sång, mammafika, ögonläkare, dop och massa annat skoj!! Ska till jobbet någon dag och hälsa på líte också!

Dags för mat!

Puss & Kram


Lördag kväll

Sitter och kollar lite på tv! Har nyss ätit middag och lite så =) Det blev en heldag på stan idag. Köpte lite julklappar och lite annan skit!!

Igår var jag och älsklingen på bio! Kollade på Harry potter och dödsrelikerna! Superbra så jag längtar verkligen efter del 2 nu! Alla barnen var hemma hos farmor och farfar och hade det bra =)

Jag vill ha en braskamin! Ska minsann köpa mig en sån när jag blir miljonär hehe!! Annars blir det till att börja spara!

Är såå glad att vi har bundit våran el nu när det börjar bli kallare och elen blir dyrare! Men inte för oss hihi =)

Imorgon blir det nog en dag i pulkabacken. Vi ska tydligen ha en superrolig pulkabacke här i åryd men vi vet inte vart ännu! Men det får bli en liten promenad så hittar vi säkert den till slut!

Dags för film och mys!!

Puss & Kram


Tycker jag låter bra!

"Snygga kvinnor föder fler barn – och framför allt fler döttrar"
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8203951.ab

Idag har jag haft ett mysigt mammagäng här på fika! Var jätte trevligt =)

John har jobbat hela dagen och kommer inte hem än på ett par timmar! Han jobbar på stenladan ikväll, är ju en massa julbord nu som han hjälper till med! Idag var det tydligen alla från Neonatalavdelningen som var där och åt julbord. Synd att man inte var där då och fick hälsa på alla igen och tacka för tusende gången hehe! Måste göra en tacktavla till de underbara människorna.

Annars har jag mest bara myst med mina underbara flickor idag! ♥♥♥ Skulle ha blivit en runda in till stan men jag kom fram till att det var alldeles för kallt ute!

Om en stund ska jag kolla på Greys Anatomy och sen blir det sängen för jag är verkligen supertrött idag!

Och imorgon blir det musik quiz på Harrys med mammorna! Ska bli skönt att komma hemifrån lite också =) 
Blir troligtvis babysång imorgon också!

Puss & Kram
 

RSS 2.0