Operation

Just det min syster ska ju opereras imån.. tänkte bara sända en tanke åt dig och jag vet att allt kommer gå bra!!
Love u sis!!



Mammorna på stan

Idag har jag och Felicia vart i stan hela dan med en massa andra mammor.. superskoj.. =) Fast Felicia har vart lite gnällig.. men men det är ju så ibland! Vi käkade kina och gick lite på stan.. sen fikade vi och sen åkte jag hem..!!
Kanske ska ut med mammorna på lördag!!
Jobbet ringde idag och undrade om jag kunde jobba om några helger.. och det är väl lika bra!! hehe :)
Nu har jag kollat på desparate housewifes.. så jäkla bra!!

Här kommer några bilder från idag!


Matstol till Felicia

Hej hej.. Idag skulle föräldrargruppen vara men den blev inställd.. men jag umgicks lite med Helen istället.. :)
När John kom hem på lunchen så åkte vi och köpte en matstol till Felicia.. en Graco blev det.. hon tyckte bäst om den.. hehe.. och hon är så stabil nu så det går hur bra som helst att sitta i en matstol!! Sen körde John till jobbet igen och jag satte ihop barnstolen.. hon tycker jätte mkt om att sitta i den.. =) och det var ju mkt bättre att mata henne när hon sitter i den också!! Hon har blivit jätte duktig på att äta nu också och man ser verkligen hur mkt hon tycker om det..

Jaja nog pratat om det.. hehe!! Min syster var här en stund innan!! alltid lika trevligt med lite besök.. =)

Näe nu ska jag glo lite på tv och sen sova.. ZzZzZzZz


Såhär ser matstolen ut iallfall!




 

Festen!

Hej hej.. Det var super trevligt igår!! hade förfest här hemma och sen stack jag och 2 kompisar till oléo.. fick vänta typ 30 min på att komma in men när vi väl var inne hade vi skitskoj.. :) Förfesten var också supertrevlig! Så kul att alla kunde komma.. vi var väl ca 10 pers kanske! Nu är det bara disken kvar.. bläää..
men men jag ska inte babbla på mer men en bild säger ju mer än tusen ord... *hihi*



Lördag

Godmorgon.. Filmen var bra igår! John hoppade flera gånger.. okej jag me då.. haha :) Felicia var hos sin mormor under tiden.. det hade gått bra men hon hade vart lite skrikig i början.. men det gick över!
Idag har vi massor att göra.. ska städa, handla, åka till stan m.m!! kommer ju massa folk hit ikvälll så det blir utgång.. kanske oléo eller nåt.. ska bli riktigt skoj!! Näe nu är det väl bäst att jag börjar innan alla kommer haha :)
Puss ♥




Stan idag

idag blir det stan en runda :) Fint väder idag me ju!
funderar på att köpa mig en jacka på veromoda som jag blev kär i.. hihi.. farligt att bli kär i saker så.. plånboken blir ju tom.. hehe! Ska handla lite tills imån också!!
Nu vill Felicia busa lite..
Tjingeling!

Go kväll

Idag har jag kört biil.. :) gick jätte bra!! john passade lillan på lunchen!! så snart så har jag kanske mitt körkort *wee* skönt att ha det klart sen iallfall.. har inte kännt att jag har behövt något innan men nu när man har fått barn så känns det mer som att man behöver ett!!
Nu sitter jag hemma hos mamma.. hon bjöd på mat idag.. *mums* Kollade på idol innan.. så himla många bra i år men jag håller på Yazmina.. :)

♥ Idag åkte Sanna in till BB.. får se om det kommer en liten knate idag.. man får väl hoppas på det så man kan hålla och lukta lite.. hehe.. Min älskling har ju blivit så stoor nu.. *hihi* men desta roligare och sötare blir dem, men man blir ju sugen på en till när man håller en sån liten.. *tihi* ♥

Var ute och gick en långrunda innan.. så skönt! har vart så fint väder idag me!! Det gillar vi.. hehe

Imorgon blir det bio! den där nya skräckisen. Mirror tror jag att den hette! *scary* gillar skräckisar!


SF Bio: Mirrors

Klart!

Nu är det iallafall klart.. haha :)
Sitter här med fis lisa och har nyss käkat frukost.. ska ringa syrran och kolla om hon vill hänka med ner på stan idag.. :) så fint väder idag ju!! John börjar ju jobba klockan 13.00 idag!


21.23

Nu har min syster precis åkt hem.. var nere på stan en runda och fikade lite innan =) Träffade lite roligt folk.. hehe! Sen åkte vi hem och lagade mat och sen kollade vi på idol! Nu väntar jag på att john ska komma hem! han jobbar hela dan imån.. blää! men han är ledig i helgen iallafall! ser fram emot denna helgen.. händer enhel del skoj.. :) *wee* hihi! Nu ska jag gå och ta mig en piggelin.. *mums* världens bästa glass..
Kram



Fast i helgen kanske det blir en sånhär piggelin istället.. *tihi*






F*N

Det blir ju inte som jag vill... den bilden längst ut till höger ska ju inte va där.. bläää..
ajja får fixa imån.. Godnatt!

Färdigt!

Nu är bloggen färdig.. ganska bra för första gången va!? hehe :)  okej ska jag va ärlig så har John gjort det.. haha!
Idag har jag haft körlektion. Felicia var hos sin gammel mormor under tiden!! det gick jätte bra.. Annars har det inte hänt så mkt idag.. har vart å handlat lite, tvättat och städat lite har jag me gjort.. :)
Tjolahopp!

Uppdatering pågår!

Sidan är inte färdig ännu men det kommer! fixar resten imån..
Natti, Natti

Bilder på Felicia hos Farmor och Farfar





Ny vecka, Nya tag!

Hej.. nu har jag och lillan stigit upp, ätit och klätt på oss.. :) *hihi* vi sov ända till 11 idag!! Nu sitter hon med mig vid datorn och sjunger med till Idas sommarvisa.. =) hon älskar den låten hehe!
Klockan 15 ska vi till föräldrargruppen sen ikväll ska vi på tupperwere party! Kan ju bli skoj! är nåt jubileum typ så det kommer nog lite folk =) Nu ska vi ut och gå en sväng!
Tjolahopp!

Söndag!

Hej hej.. idag när jag vaknade hade jag så jääävla ont i ryggen.. bläää!! bar väl för mkt på bröllopet igår!
Kom nyss hem från johns föräldrar!! söndagsmiddag.. *hihi* Annars har vi mest bara tagit det lugnt idag.. har vart å handlat och vart en sväng på tassar och morrhår!! Ska natta Felicia nu och sen blir det film :) Imorgon är det föräldrargruppen igen men skriver mer om det imån!!

HomeSweethome

Äntligen hemma. har jobbat precis hela dan.. är helt slut i hela kroppen nu!! och har saknat min älskling sååå mycket idag.. *buhu* men men!! nu e hon ju hemma iallfall..
Igår var mammorna på stan!! 7 barnvagnar var vi allt som allt tror jag.. haha!! Vi käkade på hong kong och gick en sväng på stan.. =) trevligt. trevligt!! Imån får bli en slappdag.. lär inte orka göra så mycket annat antar jag.. kommer nog ha ganska ont i kroppen!! men men.. det är ju pengar iallafall :)
Näe nu ska jag och bubben mysa lite och sen ska vi sova..
God natt!

Heeej.. :)

Idag har jag haft körlektion igen.. gick ganska så bra =) Sandra och mamma passade Felicia så länge.. :) sen åkte dem hem men jag gick vidare på stan.. träffade Katta och Wictoria så vi gick och fikade.. trevligt som attans.. :) ska ses imån igen!! Träffade Elin på stan me.. det var inte igår.. hehe! alltid skoj å träffa henne!! Sen var vi hos Johns chef och hämtade en sån där hoppgunga som man hänger i taket till Felicia.. =) hoppas hon tycker om den!!
Nu har vi bytt till sittvagnen.. känns mkt bättre! hon e inte så långt bort då lixom.. hehe! man kan ju titta på henne hela tiden!! Näe nu ska jag gå och lägga Felicia.. hon ligger och sover i Johns knä.. *tihi*

Min Bebis :)

You're so beautiful , so sweet and just adorable.
You are a miracle, simply irresistable





Städ dag





Godmorgon.. eller godmiddag kanske?? hehe! snart ska jag börja med middagen.. håller på att städa och tvätta me.. =) Felicia är på bra humör idag =) kanske går en sväng sen!






20.16
Nu har snuttan somnat och jag får vila.. hehe =) men jag har hunnit med enhel del idag! städa, tvätta, laga mat.. det är inte varje dag man hinner med det!! :) på lördag ska jag jobba igen och på fredag ska vi kolla på hus.. :) *wee* skulle va skönt och ha nåt eget lixom.. med en liten trädgård m.m..

Jag e inte trött!




Felicia inbillar sig att hon inte alls e trött.. :)





 


Dinner time :)

Sähär ska man se ut när man äter middag!!




Vagnen!!

Dem ringe från babyproffsen igår och sa att dem hade hittat en åkpåse som var likadan som vagnen.. kan man ha mer tur eller? och det var dessutom 30% rabatt på den.. *wee* enda kruxet är ju att vagnen är blå.. men det får väl funka antar jag.. :) hehe! men såhär ser den ut iallafall!!




Åkpåse!!

Idag har vi vart och köpt en åkpåse till Felicias sittvagn... hon kan ju inte ha liggvagnen i vinter och då kan det ju bli lite kallt utan åkpåse!! men den va jättemysig.. men vi köpte 2 olika för det fanns ingen som passade 100 % till vår vagn men vi får se vem som passar bäst och sen lämna tillbaka den andra!!
Nu ska jag snart till föräldrargruppen.. Vi ska ha babymassage idag!! kan ju bli skoj.. :)  Men bäst och ge snuttan lite mat innan vi går!! :) men hon sover ju nu.. vill inte väcka henne.. *tihi* men men..
Simma lugnt..

21.44
Nu e jag hemma hos mamma.. hon ringde och frågade om jag ville ha middag och jag e ju inte den som e den.. haha.. :) John hämtar mig här sen när han slutar jobba!! Felicia somnade kl.20.15 idag.. =) Hon tyckte inte alls att babymassagen var skoj.. haha!! hon ville bara ligga och vrida å vända på sig.. sen började hon gallskrika mitt i allt också.. men hon var jätte trött.. föräldrargruppen är ju då hon vanligtvis brukar sova middag typ.. men men!! Näe nu får jag prata lite med mamma me..
Bye!


Söndag

Idag har inte hänt sådär mkt.. har vart å handlat lite.. Nu håller John på att laga mat!! e så hungrig.. Sen ska vi kolla på film och mysa.. :) Finns inte så mkt annat å göra på en söndag.. :( inte såhär dax iallafall! men men... ska jag duka..
Puss å hej!!

Bilder från igår


John Kittlar Yvonne.. :)


Glader


Lilla Helen


Världens sötaste

Vinkväll

Nu vart vinkvällen över... det var jag, helen, sandra, yvonne, john och mattias som var här.. superskoj!! bara snackat massa skit hela kvällen.. =) Felicia somnade kl.20.00 idag!! så duktig e hon.. *älskar dig* Nu ska jag me sova.. klockan e mycket... skriver mer imån.. Ciao

Hemma Igen

Åhh då var denna dagen över.. har jobbat precis hela dagen idag.. nu e jag helt slut.. länge sen man jobbade nu och jobbar man då en hel dag så tar det på krafterna.. =/ men men.. det får man leva med.. men nu e jag iallafall hemma.. å imån e jag ledig.. då ska jag å några kompisar sitta hemma hos mej och dricka vin å snacka skit.. :)
Men nu ska jag sova.. John ska ta Felicia imån bitti så jag får vila lite.. *tihi* han e så snäll..
Sov Sött!! :)

Återträffen med mammorna

Det var väldigt trevligt idag.. måste göras om.. =) Vi var ett gäng som gick på stan innan vi skulle mötas allihopa.. Vi fick lite blickar på oss.. så många vagnar.. haha!!
Har även jobbat ikväll.. det gick jätte bra men jag saknade ju snuttan såklart!! :) Ska jobba imån me.. men det bli hela dan.. hur ska jag kunna va utan Felicia så länge... :( men men!!
Nu är det läggdax..
Natti, Natti!


Jätte glad gullunge.. :)


Här står vi på rad utanför MC-Donalds!

Idol

Fy satan va hon var duktig.. Anna den 16-åriga tjejen som sjöng idag.. Tänk om man kunde sjunga så.. hehe!!
Imån är det iallafall återträff med mammorna.. ska ju jobba imån men ska se om jag kanske kan gå en stund iallafall! hade vart skoj.. Sen ska jag ju jobba hela fredagen me... men men det löser väl sig.. kommer bara sakna min älskling nåt så fruktansvärt mycket.. men men.. ha det gutt!

Heeej.. :)

Hej hej!! Sitter och väntar på att john ska sluta jobba... tänkte åka ner på stan eller nåt en sväng.. =) Vill köpa nåt till lillan!! tänker knappt på att köpa nåt till mig nu för tiden.. hehe! mkt roligare att köpa till felicia ju.. Fasar för julafton.. hon kommer nog få enhel del.. *hihi* fast det är nog bara pappret som är roligt för hennes del då!! :)
tråkigt väder det är idag iallfall.. :( Men det är väl bara att vänja sig för nu är väl hösten här.. blää!
Nu är det väl bäst att jag gå å busar lite med lillan annars blir hon väl arg på mig..
Adios!

23.58
Kväll igen.. Helen å Samuel har vart här idag.. skojsigt värre.. =) men nu är det nanedax!! John e ledig imån så vi ska väl hitta på nåt skoj. =) sen på torsdag blir det jobb! Men på lördag har vi bokat vinkväll.. *hihi* alltid lika skoj..
Tjolahopp!


Min Goding.. :)

Måndag igen

Då var även denna helgen över!! Det har hänt enhel del i helgen faktiskt.. I fredags tog vi det ganska så lugnt.. I lördags var vi på kräftskiva.. *mums* Himla trevligt!! sen i söndags så var vi på kalas.. vissa helger händer det massor och vissa händer det ingenting.. kan inte folket dela upp det lite.. hehe!! :)
Idag har det vart föräldrarträff! Trevligt idag me.. roligt folk!! På torsdag e det ju återträff med mammorna men jag kan nog inte gå.. ska ju jobba just den dagen.. hehe! blir väl troligtvis jobb i helgen me.. men lite extra cash är ju aldrig fel.. =)
Nu sover lillan..!! hon va så trött idag.. men ganska skönt att ha kvällen själv så hinner man göra allt som man inte hinner annars.. hehe!!
Vinki, Vink


Dålig dag!

Idag har vart en sån där dålig dag då bara allting går fel.. Felicia har vart jätte gnällig idag och jag har inte heller vart på bra humör så hon kanske märker av det!?
Dagen började väldigt tidigt idag iallafall när snuttan inte ville somna om på morgonen.. morgontrött e man ju också.. hehe! och sen började hon gnälla.. Ibland vill man bara gå och gömma sig men då kommer det där lilla leendet fram och då glömmer man allt :) Sen kom john hem på lunchen och då tänkte jag va snäll å laga mat till honom.. men det gick ju också åt hel***e.. Brände fast i formen och allt.. Åkte in till stan en runda me innan han började jobba igen och provade lite kläder.. Men inget som passar.. man blir ju så sne.. Sen åkte vi hem igen och John åkte till jobbet.. Sen kom han tillbaka igen en snabbis och då hade han vart och köpt blommor till mig för att få mig på lite bättre humör.. och det lyckades en stund iallafall.. men sen började ju såklart gnällandet igen.. Det e ju så jobbigt när man inte vet vad dem vill.. men det kommer väl de me.. Hon somnade iallafall vid 20.15!! helt utmattad av allt gnällande.. hehe! Vid 20.00 började Idol idag.. Och Yazmina var ju me.. *hejar på dig* så kul att kolla på det när man känner någon..
Nä nu blir det lite tv-tajm innan sängen-tajm.. :)
Natti!

Köra biil..

idag har jag vart å övningskört!! går mycket bra faktiskt.. så snart så.. hihi!!
sitter här med felicia i famnen.. hon vet inte riktigt vad hon vill idag.. sova eller äta eller busa.. haha!! har vart och hälsat på på jobbet idag me.. alltid lika trevligt!! Ska snart till stan å fika lite!! men nu är det våra bästa år.. måste titta!! man blir helt fast!!  puss å hej..

21.50
Sitter nu hemma hos min kära mor.. har knappt vart hemma på hela dan idag.. inget kul hemma när john jobbar ändå ju!! var ute och gick en runda innan.. så skönt!! kollade på Idol me...
Nu sover lilla flisan.. :) skönt att kunna andas lite ibland också.. men jag kan absolut inte tänka mej ett liv utan henne.. vad gjorde man om dagarna innan man fick barn? stort mysterium.. hehe! Tycker john kan sluta jobba nu så han kan komma och hämta mig.. vill hem å sova.. *tihi* Snart är det återträff med föräldrargruppen.. ska bli skoj att träffa alla igen... med barn denna gången.. hehe :) jaja nu är det tv dax..
Natti, Natti

BVC Idag

Nu har vi nyss kommit hem från BVC! det gick bara bra.. nu är hon 63 cm lång och väger 7040 gr.. hon är så stor min lilla tjej.. Idag händer nog inte så mycket tror jag.. kanske ska fika med syster eller nåt.. bubben slutar vid 16.00 så vi får la se vad som händer då..
Föräldrargruppen var bra igår... trevligt folk och söta bebisar så det ska nog bli bra =)
Nu ligger min sötis och sover middag.. så söt så..
näe äta lite kanske..
Simma lugnt

16.00
Nu har anna vart här.. alltid skoj med lite besök och skitsnack.. haha!! Nähä nu hann man inte skriva mer för nu skriker Felicia.. ha det gutt!

23.01
Hej hej.. Då var det kväll igen.. dagarna går så satans fort.. hinner inte med ju!! men men.. ikväll har inte heller hänt så mycket.. har vart hos johns föräldrar en runda och vart ute och gått en långrunda! riktigt skönt väder ikväll faktiskt =)
Nu sover Sötnosen.. hon ville inte riktigt somna idag men tillslut så gick det.. och är hon så duktig alla andra dagar så får hon va gnällig ibland... hehe
nää nu är det väl sovedax..
Natti, Natti

Föräldrargruppen börjar idag!!

Ska bli skoj att gå på.. och träffa alla andra små söta bebisar.. =) börjar klockan 15 idag!!
Nu sitter jag här med lilla älsklingen i knät.. det gör det hela mycket svårare att skriva.. haha!!
hon tycker inte alls det är kul att sitta vid datorn idag.. får väl gå och klippa hennes naglar.. dem växer ju som ogräs.. och sen ska hon bada.. Ciao

RSS 2.0