Grattis Noah!

Idag fyller bästaste Noah 1 år! Tänk va tiden har gått. Igår var det kalas för Noah och han fick smaka lite tårta. Det tyckte han var smaskens =)

Igår var det även första advent och julskyltning i stan! Vi åkte ner en runda efter kalaset men tyckte det var ganska så tråkigt i år! Fast det är ju alltid lika mysigt att träffa folk och gå runt och titta lite! Twinsen är så snälla & goa och sitter tyst och snällt i vagnen hela tiden. Så skönt att dem tycker om vagnen =)

Nu har Anders varit här och tapetserat våran fondvägg i sovrummet. Blev superbra och tapeten var verkligen jätte fin! Det valde vi bra =)

Ebba är så himla glupsk. Hon kan äta hur mycket som helst! Fast det är jätte skönt att hon tycker om man och tycker om att äta mat. Men Clara är det lite värre! Man får truga lite där hehe.

Ikväll ska jag hem till mamma på plastparty. Får se vad man kommer hem med för roligt idag då!!

Denna veckan är ganska så uppbokad. Imorgon är det babysång och handla som gäller. På onsdag kommer ett härligt mammagäng hit med alla söta barn, på torsdag blir det Harrys med mammagänget! Ska äta och spela musik quiz. Kommer bli superskoj! Helgen får vi se vad som händer!!

Dags och fixa lite mat nu, men ska lägga upp lite bilder på Noah's kalas först =)

Puss & Kram




Lördag!

Idag ska John jobba. Han börjar vid 15.00 och sen jobbar han hela kvällen, så jag och barnen ska hem till mamma ikväll och bli bjudna på middag =)

Var en sväng på tippen innan och slängde en himla massa grejer! Känns så himla skönt att ha blitt av med skiten. Efter det var vi på Mc-donalds och idag hade de ansiktsmålning så Felicia fick bli en liten tiger, och hon satt helt stilla hela tiden!

Nu ligger twinsen och pratar lite och Felicia har fått sitt lördagsgodis så hon lagar mat med godiset på sin spis=)

Imorgon ska John jobba frukost på scandic och efter det ska vi på kalas hos Noah som fyller 1 år på måndag! Efter det blir det julskyltningen inne i stan! Ska bli mysigt att gå runt lite där och träffa massa folk =)

Nähä nu blir det film med Felicia innan vi åker till mormor!

Trevlig Helg!


Godmorgon!

Jisses va snö det är ute nu!! Tycker allt att det kan sluta snöa nu för det som redan ligger på marken räcker =)

Idag blir det nog en runda in till stan (om man nu kan köra i detta vädret). Det är ju löning idag och sen ska jag till jobbet och hämta lite papper också!

Igår kom alla julstakar och gardiner upp! Blev så fint! Målade en vägg här hemma igår också och jag skottade snö, inte för att det syntes idag men ändå!

Ikväll ska vi fira Johns bror som har fyllt år!! Får väl se hur slirigt det är på vägarna ikväll och hoppas att det slutar snöa tills dess!

Nähä dags och göra mig och twinsen iordning

Ha en bra dag!

Lussebullar

Jag blev helt sjukt sugen på lussebullar! Det är ju såå gott. Jag och John brukar köpa nygräddade på statoil och dem är verkligen supergoda! Skulle kunna äta hur många som helst, eller nästan iallafall!

Nu har vi vart och hämtat bilen i tingsryd. Ett jäddra väder att köra i men det fick gå! Var ju så illa tvugna. Var och handlade på vägen hem också så nu står maten i ugnen. Fick bli en sen middag idag!

Och idag är det ju Desperate Housewives igen. Bästa tv-dagen på hela veckan =)

Jag ska ta lite bilder på huset också och lägga ut på bloggen hade jag tänkt så att nu får se hur fint vi har fått det =)

Dags för mat!

Ser inte detta underbart gott ut!?


Måndag

Då var helgen slut igen! Men mycket har vi hunnit här hemma i helgen! Tack vare min underbara sambo ♥
Vad mer har vi gjort i helgen då? I fredags var Jimmy, Mimmi och lilla Doris här en snabbrunda!
I lördags kom syster med familj på besök och vi bjöd på våfflor! Mycket trevligt =) På kvällen åkte vi hem till svärföräldrarna och bytte däck på bilen och fick även lite mat!!
Igår fixade vi en massa här hemma och var och handlade lite!

Idag när John slutar jobba ska vi till tingsryd och lämna in bilen så därför måste vi köra med båda bilarna dit så han kommer hem också! På hemvägen ska John släppa av mig hos Marie som har Mykidoo party, om det inte blir allt för sent!

Imorgon kommer Katta och Teo på besök =) Ska bli kul.

Ebba kämpar mer och mer på sin krypning och Clara pratar mer och mer =) Så söta är dem! Clara ligger och säger pappa, ebba, pappa, ebba! Innan när Ebba var ledsen så hör man inne från rummet: Ebba, Ebba! ♥

Annars blir det nog en relativt lugn vecka. Blir lite kalas och sånt till helgen då lilla Noah fyller 1 =)

Puss & Kram


Jag ser det snöar...

Vilket mysväder det blev! Synd bara att det var så blaskigt, men hoppas det ligger kvar i morgon så kanske barnen kan få åka lite pulka =)

Nu har vi haft mamma + mormor på besök! De hade med sig fina blommor och fika. Inte helt fel! Och snart kommer John äntligen hem från jobbet. Blir fredagsmys idag med god mat och bra film!

Ebba ålar sig runt här på golvet, Clara sover och Felicia kollar på tv! Lugna familjen. Ska se om man hinner få upp lite fler tavlor ikväll kanske. Blir nog en runda till Maxi och handla lite också!

Hoppas ni får en mysg helg allihopa!





Dessa förkylningar!

Då har man åkt på det igen. Man blir ju aldrig frisk!! Felicia drar hem massa från dagis och twinsen blir ju aldrig riktigt friska känns det som! Och nu börjar ju RS säsongen igen så det är bara och hoppas att barnen slipper det!

Jag tycker allt att solen kan komma fram lite nu. Trött på detta vädret! Grått och tråkigt...

Ebba kämpar med sitt krypande iallafall! =) Blir frustrerad när hon inte kommer någonstans så hon slänger sig på golvet och ålar istället. Alltid slutar det med att hon fastnar under bordet och blir skit arg haha!! Så söt är hon =)

Igår kom vi rätt så långt i huset. Står inte kartonger överallt nu iallafall! Är så himla nöjd med vardagsrummet. Blev så himla fint med alla nya grejer!

När John slutar jobba idag så ska vi åka och kolla på lite kakel och sånt. Längtar verkligen tills vi börjar göra om köket, det kommer bli så himla fint!

Nu har jag börjat längta lite till julen faktiskt. Kommer bli så mysigt med alla lampor och sånt vi ska sätta upp i trädgården.

Och snart är det äntligen helg igen! Ska bli så himla skönt! Blir nog en ganska lugn helg så vi ska försöka bli helt färdiga här hemma!

Puss & Kram

Vilken grå dag!

Jag vill ha sol. Man känner sig inte alls motiverad till att göra någonting när det är så grått och trist ute!! Jag skulle ha fortsatt att packa upp idag men istället så kröp jag ner med twinsen i soffan och myste och kollade på film! Var ju inte helt tokigt íofs. Får ta och packa upp när John kommer hem istället!!

Idag ska jag prova på att göra hemmagjorda piroger så vi får hoppas att det går bra =) Ska komma på nån god sallad eller nåt som man kan ha till också!

Igår var vi ju på julbord. Var supertrevligt med god mat, dessert och live band! Felicia hade superkul och dansade runt och charmade alla. Hon är mitt lilla charmtroll ♥ Idag sa hon att hon skulle rita en teckning till mig på dagis =)
Ha en trevlig onsdagskväll!

Julbord

Ikväll blir det julbord på Sandras i Kalmar =) Ska bli jätte trevligt och julbord är ju aldrig fel! Twinsen ska vara hos farmor och mormor och Felicia tar vi med oss!

Ska försöka ta lite bilder ikväll om jag kommer ihåg det så räkna inte med några :P

Nähä om man skulle ta och göra sig iordning!

Bvc

Idag har vi hunnit med mycket! Först var vi på BVC med twinsen. Dem växer på jätte bra och Ebba är uppe i normalkurvan! Dagens vikter:

Ebba: 6440 gr 65 cm
Clara: 5690 gr 63 cm

Så det tar sig minsann! Efter BVC hämtade vi Felicia på dagis och efter det åkte vi till babyproffsen och köpte åkpåsar till vagnen. Twinsen vill ju inte ligga ner längre nu så det var lika bra =)

Sen åkte vi och handlade och till sist hem och lagade mat!! Ebba tog sitt första kryptag ikväll *stolt* Får se hur det utvecklas. Hon står på knäna och gungar hela tiden nästan så det dröjer nog inte länge förräns hon kryper riktigt.
Då får man ännu mera fullt upp!! =)

Imorgon är det babysång som jag nog ska gå på. Tar nog en liten promenad med twinsen dit!
Sen är det nog ganska så lugnt imorgon (än så länge iallafall)!

På onsdag blir det mammafika igen =) Resten av veckan har jag inte i huvudet men det händer nog en massa roliga saker!!

Såhär ser åkpåsarna ut!! Tog röda till den svarta vagnen. Kommer bli fint!


Puss & Kram

Gårdagen!

Vilken lyckad kväll det blev igår! Vi var totalt 13 mammor som var hemma hos Tina igår! Jag har nog aldrig förr sett så mycket snacks på en och samma fest förut =)
Vi åt god mat, sjöng singstar, spelade spel och drack en massa vin och hade hur kul som helst! Ett riktigt härligt gäng =) Fick många goa skratt!

Idag ska vi fira pappa på fars dag, och sen ska vi fixa en massa här hemma! Känner för att bli färdig nu.
Nu blir det våfflor =)

Puss & Kram

Husebys julmarknad

Idag har jag och twinsen bara myst hela dagen! När John kom hem så gjorde vi oss i ordning för att åka till husebys julmarknad med min mamma och syster med fam! När vi väl sätter oss i bilen för att köra (redan sena) ja då startar ju inte bilen. JIPPIE va glad man blir då! Inte ens ett litet surr. Tillslut fick vi iallafall igång den när vi hade kopplat ihop den med våran andra bil, men vi tror inte att det är batteriet det är fel på så vi får väl fylla på lite glykol och sånt där =)

Vi kom iallafall fram till slut (45 min sena) men vad gjorde det. Så himla mysigt att gå där och man får sån julkänsla. Twinsen var supersnälla bara Felicia som var lite gnällig i början men det gick över!

Medans vi var där så tapetserade dem här hemma. Blev nästan färdiga bara pyttelite till som ska göras. Så himla skönt =)

Imorgon blir det Leo's med Katta, Wictoria och barnen! Ska bli skoj. Vi har även besiktning på lägenheten imorgon så vi får hoppas att det går bra men det tror jag! Mamma och mormor har ju varit där och städat och det ska ni ha ett STORT tack för! verkligen guld värt.

På lördag ska jag hem till Tina med en massa andra mammor och äta mat, dricka vin och ha en supermysig kväll!! Kommer bli superkul =) På dagen ska vi få i ordning lite här hemma. Sätta upp tavlor och lite sånt! Eventuellt åka till ikea också och inhandla våran fina tv-bänk som vi har valt ut! Kommer bli så fint, så fint!

BESTÅ BURS Tv-/ förvaringskombination vit Bredd: 180 cm Djup: 40 cm Höjd: 48 cm

Och på söndag är det fars dag! Ska hem till pappa en runda och fira honom och sen ska vi säkert hem till Johns pappa och fira honom =) Så det är fullt upp hela helgen men så himla skoj!

Nu ska jag ta och sova!
Puss & Kram




Duschproblem :P

Är det bara jag som tänker på det eller är det så att när man flyttar så är man (iallafall jag) aldrig nöjd med duschen i början. Det är ju inte alls samma stråle eller nånting. I-landsproblem jag vet =) När jag duschade i huset första gången så var jag iallafall helt överens med mig själv att jag ska köpa nya duschmunstycken!!

Jag är så sugen på chips och jag vet att i någon låda någonstans i huset finns det chips. Tror jag får ta och leta upp dem =)

Puss & Kram

Onsdag 10 november

Japp då var det dags för Grey's Anatomy =) Barnen sover så gott och John är i lägenheten och fixar lite så jag har det väldigt lugnt och skönt!!

Imorgon ska vi till Husebys julmarknad =) Är så mysigt att gå där och man får sån julkänsla!!

Bara längtar så tills vi får färdigt här i huset! Bara trappan som ska tapetseras + en fonvägg i vårat sovrum och sen ska lite lister och sånt upp också, men det är ju alltid lite småplock men hus =) Och tur är väl det för annars blir vi bara uttråkade och vill flytta hehe. Ska lägga in lite bilder på huset sen också när vi är färdiga.


dagens

DAGENS KLÄDER: Jeans, tröja
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS SMINK: inget
DAGENS VILL HA: Städat
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS PLANER: Laga mat, plocka i ordning, städa lägenhet, ev träffa syster
DAGENS BÄSTA: Mina fina barn
DAGENS SÄMSTA: Trött
DAGENS ROLIGASTE: Att vara i vårt fina hus
DAGENS TRÅKIGASTE: Städa
DAGENS MISSLYCKANDE: -
DAGENS HUMÖR: Bra
DAGENS SJUKA: -
DAGENS LÄNGTAN: 
Efter Felicia och John 
DAGENS FUNDERING: När ska vi bli färdiga med huset
DAGENS BEROENDE: Fanta
DAGENS SAKNAD:
DAGENS LÅT:  http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&ob=av2e
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: Greys Anatomy
DAGENS MÅSTEN: Städa
DAGENS MOTION: Haha
DAGENS VÄDER: Grått, regningt
DAGENS GODIS: Inget ännu!

Kartonger!

Just nu lever vi i en värld av kartonger!! Men vi har ändå fått upp enhel del och tapetseringen är snart färdig =) Idag ska vi låna ett släp och köra en satans massa grejer till tippen! Sen blir det lite städning i lägenheten, men vi är snart färdiga där också =)

Imorgon är det mammafika hemma hos Camilla! Ska bli skoj. Har så mycket och göra just nu så jag kommer inte ihåg hälften! Massa fikor, sånger, upp packande, träning, ja och massa annat :)

Vi hoppas att vi blir färdiga med huset tills i helgen och efter det är det bara köket som ska fixas! Kommer bli så fint när det är färdigt!

Ska försöka hinna med att åka till ullared någon dag snart också! Julhandla + grejer till barnen som man alltid behöver!

Nähä dags å börja packa upp en massa lådor!

Puss & Kram

Lugnt och skönt

Nu sover alla barnen och jag kollar lite på tv. John är i huset och spacklar!! Kan inte vara där med barnen då för det dammar så mycket när man slipar sen! Men jag och barnen har haft mys kväll här hemma. Twinsen somnade vid 19.30 men Felicia och jag har kollat på pippi och ätit chips :)

När John kom hem idag så fick jag jätte fina blommor utav honom!



Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en bra bok och glass :)





Imorgon ska jag och John gå på sound of music och sen ut och äta! Kommer bli jätteskoj :)



Puss & Kram

6 år idag! ♥♥♥♥♥♥

Ja tänk va tiden går, men tänk va mycket vi har hunnit med! B.la fått 3 underbara barn ihop och det är inte illa! Är lika lycklig nu som jag var för 6 år sedan. Ja om inte lyckligare då förstås!!

Men vi ska inte fira förräns imorgon. Då ska vi gå på musikal och sen ut och äta!! Har skaffat barnvakt så det blir skönt. Skönt att få en paus ifrån huset också med allt spacklande och målande.

Inatt kom vi inte hem förräns 2. Felicia sov hos mormor inatt! Man märker att hon inte mår så bra av all stress med flytten osv så därför får hon göra lite roligare saker! Bara hoppas att vi blir färdiga snart så kan vi mysa hela tiden sen! Igår när vi hämtade henne på dagis hoppade hon upp i Johns famn och gav honom en stor kram och sen tittade hon på mig och klappade mig i ansiktet och gav mig en stor puss! Det är kärlek det.

I helgen kommer en snubbe som ska tapetsera så vi hoppas på att kunna flytta in alla grejer på söndag och måndag! Sen blir det städning i lägenheten tis, ons, tors och överlämning på fredag! Så det ska nog funka.

Snart kommer mamma och lämnar Felicia. Som jag har saknat min älskling. Abstinens får man!

Ska fixa lite mat till twinsen nu!

Ha en trevlig helg!


Mammafika

Nyss hemkommen från en trevlig mammafika! Är så himla trött och seg idag. Måste vara vädret, och stressen kryper sig sakta på en när man tänker på allt som ska göras! Jaja jag ska iallafall åka ut till huset en runda snart och städa lite. Får se om jag hinner måla lite också kanske!

Imorgon ska vi hämta våran nya soffa. Kommer bli så himla fint!! Ska köpa ny tv bänk och matta till vardagsrummet också =)

I helgen ska vi förhoppningvis kommit så pass långt på huset så vi kan börja flytta in!


Nu äta sen åka!

Det finns många olika sätt att sova på!


En liten lista hihi =)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Nästan varje dag blir jag akut dålig någon gång.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Datorn, en kudde, Blomma, tv-kontrollen

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Greys anatomy

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
14.15

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Twinsen snarkar ikapp + tv:n

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår. Gick i min nya fina trädgård

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kollade runt lite på internet

8. Vad har du på dig?
Byxor, tröja, strumpor, ja det vanliga

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Nej

10. När skrattade du senast?
Igår åt Felicia =)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ganska så tomt faktiskt då vi har tagit ner allt. Det som finns kvar är tapeterna

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmm inte vad jag vet

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ganska så rolig

14. Vilken var den senaste film du såg?
Ehm? I rymden finns inga känslor tror jag det var

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj det får jag inte plats med att skriva

16. Tycker du om att dansa?
Ja

17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Felicia, Ebba & Clara skulle passa jätte bra =)

20. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
Hmm inte hela livet kanske men ett par månader helt klart!


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e


Tissel och tassel

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting!! Det var ju inte riktigt sant kanske. Jag busar ju med mina små tjejer =) Snart ska jag åka ut till huset också och se om jag kan bli färdig med tapetrivandet. Inte alls mycket kvar nu ju!

Fick sovmorgon idag. Ända till 10! Så skönt =) Vaknade av att twinsen låg och tjattrade med varandra. Lät som ett väldigt intressant samtal och när jag gick in i rummet blev dem tysta. Hmmm!

Snart dags att börja handla julklappar. Har ingen aning om vad jag ska köpa till alla i år. Brukar ju ha ett litet hum iallafall, men jag har väl helt enkelt haft lite annat att tänka på i år!

Ha en härlig måndag!

Prematurbandet

Den lilla foten på Prematurbandet symboliserar de små stegen det för tidigt födda barnet tar i livet. Fotavtrycket är ett kärt minne som många föräldrar bär med sig av sitt nyfödda barn. Nära och kära som får se avtrycket förstår lättare hur litet barnet var när det föddes.

När du köper Prematurbandet bidrar du till att Sveriges föräldraföreningar för prematurfödda barn kan driva sitt arbete för att stötta drabbade familjer. En del av överskottet går till föreningarna och en del går till forskning kring för tidigt födda barn och nyföddhetssjukdomar.

Den 17 november är den internationella prematurdagen och uppmärksammas för första gången nu år 2010. Hela november månad skulle kunna bli en tid för ökad medvetenhet om våra älskade prematurbarn och om våra hjärtefrågor angående neonatalvård. Bär bandet så att det syns och berätta för alla som undrar vad den står för.



Bandet köper du här http://www.pytteliten.net/

Världens underbaraste

Jag har världens underbaraste barn. Älskar er så oerhört mycket! Så snälla och glada hela tiden. Bara man tittar på twinsen så skrattar dem. Och när twinsen tittar på varandra så gapskrattar dem. Samma sak när Felicia busar med dem! De bara älskar det. Felicia är en sån snäll och duktig stora syster och hon tycker verkligen om sina små syskon.


RSS 2.0