Grattis Noah!

Idag fyller bästaste Noah 1 år! Tänk va tiden har gått. Igår var det kalas för Noah och han fick smaka lite tårta. Det tyckte han var smaskens =)

Igår var det även första advent och julskyltning i stan! Vi åkte ner en runda efter kalaset men tyckte det var ganska så tråkigt i år! Fast det är ju alltid lika mysigt att träffa folk och gå runt och titta lite! Twinsen är så snälla & goa och sitter tyst och snällt i vagnen hela tiden. Så skönt att dem tycker om vagnen =)

Nu har Anders varit här och tapetserat våran fondvägg i sovrummet. Blev superbra och tapeten var verkligen jätte fin! Det valde vi bra =)

Ebba är så himla glupsk. Hon kan äta hur mycket som helst! Fast det är jätte skönt att hon tycker om man och tycker om att äta mat. Men Clara är det lite värre! Man får truga lite där hehe.

Ikväll ska jag hem till mamma på plastparty. Får se vad man kommer hem med för roligt idag då!!

Denna veckan är ganska så uppbokad. Imorgon är det babysång och handla som gäller. På onsdag kommer ett härligt mammagäng hit med alla söta barn, på torsdag blir det Harrys med mammagänget! Ska äta och spela musik quiz. Kommer bli superskoj! Helgen får vi se vad som händer!!

Dags och fixa lite mat nu, men ska lägga upp lite bilder på Noah's kalas först =)

Puss & Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0