Hujedamej!!

Har varit på mamma/bebis fika idag. Jisses va vi är många nu hihi :) alltid lika roligt att träffa alla goa mammor och bebisar!

Ebba och Clara har fått världens hosta nu. Vet inte var den kom ifrån. Mina stackars små flickor. Och hostmedicinen tycker dem inte om. Igår när vi var på banken fick Clara en hostattack och spydde ner hela mig. Tyckte så synd om henne!!

Nyss var pappa här en runda. Fikade och pratade lite! Alltid lika trevligt. Ska snart åka och hämta John så ska vi fixa bilen IGEN! Blir så trött på dessa satans bilar. Dem gör ju inte annat än å krabbar. Jaja man ska väl vara glad att man har en bil ändå kanske!

Måste hitta något att ha på mig imorgon också :):)

Vet ni vad!? Nu är det bara 1 månad kvar tills vi får nycklarna till VÅRT hus *wiiiii* Längtar som tusan.

Sen håller min älskling på att fixa en ny bloggdesign till mig. Så snäll är han! Kommer antingen upp ikväll eller imorgon.

Nähä nu vill twinsen gosa!

Puss & Kram

Allt och ingenting!

Mycket har hänt på senaste tiden! Har knappt varit hemma någonting känns det som! I helgen var vi på Elias dop! Var jätte fint och god mat fick man på det :) Ordnade barnvakt till tvillingarna så bara Felicia följde med! Hon var så duktig i kyrkan och efteråt på festen också!

Måste bara skryta lite! Felicia har varit blöjfri i snart 2 månader och det går jätte bra *stolt*, så nu har jag skrytit klart!

Och ett Stort Grattis till Jimmy & Mimmi som fick en liten Doris i förra veckan! En riktig liten sötnos =) 

Clara har sagt två ord. Ebba och Pappa! Tror inte att det är speciellt medvetet men ändå. Så gulligt! Hon brukar ligga i sin säng innan hon somnar och ropa pappa, ebba hela tiden ♥
Ebba är mera åt det rörliga hållet. Hon ligger inte stilla 2 sekunder längre. Och hon avskyr att ligga på mage men ändå ska hon dit! Tokiga unge ♥

Sjuka har vi också varit hela gänget! När vi äntligen blev friska så blev jag och Felicia superförkylda igen! Har nästan hellre feber än är förkyld. Men nu börjar det försvinna igen, sakta men säkert!

Veckan/helgen som kommer är helt fullbokat. Det blir kalas och mammaträffar och sånger och fikor och allt man kan tänka sig! Lite shopping ska vi väl kunna klämma in också!

Tänk att twisen redan är 7,5 månad. Tiden har gått helt sjukt fort! Ska fixa en tavla och ge till Neo, ska bara ha tiden också! Alla som har varit inlagda där med för tidigt födda barn (eller de flesta) har gjort en tavla där man ser lite om utvecklingen, hur länge dem fick vara kvar osv. Var superstor hjälp för oss iallafall, för man var alltid ute i korridoren och kollade på alla fina tavlor!

Jisses nu ligger dem här och pratar för fullt med varandra. Så söta är dem!

Vi träffade en bitter tant i affären häromdagen. Hon tittade på twinsen och sa usch va ni har och göra nu! Fy va jobbigt för er. Ja min dotter har också tvillingar och dem är bara sjuka och skriker och dem är så jobbiga.

Jaha tråkigt att du tycker så sa vi, men vi har det faktiskt inte så jobbigt!! Tråkigt att folk måste anta att det bara är eländigt och jobbigt att ha tvillingar! Tänk bara vad mycket glädje dem skänker oss! Dem är så underbara och tänk va roligt dem kommer få med varandra när dem blir äldre sen ♥

Ska fixa lite mat nu!

Puss & Kram



Fullt upp!!

Idag har det varit fullt upp hela dagen! På förmiddagen var vi på mamma/bebis fika. Jätte mysigt var det och alla bebisar har blivit så stor nu! =)

Efter fikat tog vi oss en liten tripp till babysången i högstorps kyrka. Ebba och Clara tyckte det var jätte roligt. Dem busade och skrattade och var så glada så :)

Sen blev det en runda till farbror doktorn också som skulle kolla Claras ena öra igen, men även denna gången var hörselgången alldeles för trång för att få tydliga signaler så det fick bli ytterliggare ett återbesök i november!! Men det trodde inte att det är nåt fel på hennes hörsel utan bara att hörselgången är så himla trång, så vi får hoppas på att det är så! Hon var så ledsen när dem var tvugna att hålla fast hennes huvud och kolla i örat! Stackars liten som inte förstår. Ebba däremot var glad i mammas famn och satt och skrattade. Skadeglädje!

Sen blev det en liten runda till samarkand för att handla lite! Är ju alltid behövligt, men nu ropar sängen på mig!


Puss & Kram




Underbara barn!

Dem börjar bli stora nu. Dem som var så små! Rensade i deras byrå häromdagen! Inte har dem haft på sig de små kläderna som man nu fick lägga undan! Känns lite sorgligt att dem blir stora så fort, fast samtidigt underbart att få vara med och få se dem utvecklas och bli stora fina tjejer.

Det där första skrattet gör ju så att hjärtat smälter. Inte trodde man att det fanns någon sådan stor kärlek innan man fick barn. Och första gången man får höra mamma! hur underbart är inte det! Man har någon som behöver en och man ska vara en stöttepelare och beskyddare genom hela livet. Underbart!

Ibland kan man sitta flera timmar och bara titta på dem när dem sover! Ser så fridfullt ut och man vet att dem är trygga. Att bara en sån sak som att snurra runt från rygg till mage och tillbaka kan vara en sån stor grej! Det är de små sakerna som räknas. Skulle inte vilja byta ut 1 minut av tiden med mina barn mot något annat.

Felicia är verkligen stor nu. Hon kan så mycket och hon är så medveten om allt! Hon är ett lyckligt barn, det ser man i hennes ögon! Vad hade jag gjort utan henne? Hon vet precis hur hon ska få mig glad när jag är ledsen. Min älskade dotter!

Tänk vad ett litet barn kan ge. Dem ger oss så mycket lycka och dem vet inte ens om det! Man får så mycket tillbaka hela tiden, varje dag.

Jag älskar er mina fina barn! Ni är mitt liv.

RSS 2.0