Allt och ingenting!

Mycket har hänt på senaste tiden! Har knappt varit hemma någonting känns det som! I helgen var vi på Elias dop! Var jätte fint och god mat fick man på det :) Ordnade barnvakt till tvillingarna så bara Felicia följde med! Hon var så duktig i kyrkan och efteråt på festen också!

Måste bara skryta lite! Felicia har varit blöjfri i snart 2 månader och det går jätte bra *stolt*, så nu har jag skrytit klart!

Och ett Stort Grattis till Jimmy & Mimmi som fick en liten Doris i förra veckan! En riktig liten sötnos =) 

Clara har sagt två ord. Ebba och Pappa! Tror inte att det är speciellt medvetet men ändå. Så gulligt! Hon brukar ligga i sin säng innan hon somnar och ropa pappa, ebba hela tiden ♥
Ebba är mera åt det rörliga hållet. Hon ligger inte stilla 2 sekunder längre. Och hon avskyr att ligga på mage men ändå ska hon dit! Tokiga unge ♥

Sjuka har vi också varit hela gänget! När vi äntligen blev friska så blev jag och Felicia superförkylda igen! Har nästan hellre feber än är förkyld. Men nu börjar det försvinna igen, sakta men säkert!

Veckan/helgen som kommer är helt fullbokat. Det blir kalas och mammaträffar och sånger och fikor och allt man kan tänka sig! Lite shopping ska vi väl kunna klämma in också!

Tänk att twisen redan är 7,5 månad. Tiden har gått helt sjukt fort! Ska fixa en tavla och ge till Neo, ska bara ha tiden också! Alla som har varit inlagda där med för tidigt födda barn (eller de flesta) har gjort en tavla där man ser lite om utvecklingen, hur länge dem fick vara kvar osv. Var superstor hjälp för oss iallafall, för man var alltid ute i korridoren och kollade på alla fina tavlor!

Jisses nu ligger dem här och pratar för fullt med varandra. Så söta är dem!

Vi träffade en bitter tant i affären häromdagen. Hon tittade på twinsen och sa usch va ni har och göra nu! Fy va jobbigt för er. Ja min dotter har också tvillingar och dem är bara sjuka och skriker och dem är så jobbiga.

Jaha tråkigt att du tycker så sa vi, men vi har det faktiskt inte så jobbigt!! Tråkigt att folk måste anta att det bara är eländigt och jobbigt att ha tvillingar! Tänk bara vad mycket glädje dem skänker oss! Dem är så underbara och tänk va roligt dem kommer få med varandra när dem blir äldre sen ♥

Ska fixa lite mat nu!

Puss & Kram



Kommentarer
Postat av: maria

idiot kärring!!! blir så trött på sånna.... tänkte på er idag på morgonen när jag lämnade grabbarna på dagis...där är ett tvillingpar på stoffes avdelning och pappan själv visste inte vem som var vem!!vid 2 tillfällen...hahahaha skrattade så jag höll på att dö när jag kom ut... :P

2010-10-13 @ 18:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0