1 vecka kvar

Mammaledigheten börjar gå mot sitt slut. Den 23/1 börjar jag jobba igen, så det är ju bara en vecka kvar. Kommer bli både roligt och jobbigt då jag kommer sakna mina små troll hela tiden.

Inskolningen på dagis började förra veckan och det går faktiskt riktigt bra! Kan vara lite gnäll när jag lämnar, men sen är det inga problem. SÅ SKÖNT! Då vet man att man kan lämna barnen med gott samvete sen. Tänk att jag har varit hemma i över 2 år. Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Denna tiden för 2 år sedan var man mest bara orolig hela tiden då man inte visste vad som skulle hända med twinsen. Och nu har dem börjat dagis. Inga bebisar jag har längre.

Har börjat planera dagistider och sånt också, men det blir inte så mycket tid på dagis för barnen så det känns skönt. Jag jobbar ju lite konstiga tider. Antingen 7-14, 7-15, 7-19.30, 13-19.30, 14-19.30, 11-19.30 eller 8-18. Så vissa veckor är jag ju hemma nästan hela veckan, fast då jobbar jag ju helgen. Jobbar många heldagar också.

Och snart fyller man år. The Big 25! Sen kan jag stanna där. Har lixom inget behov av att bli äldre än så. Fast det är klart, någon dag vill ju jag också ha barnbarn ♥

Denna veckan fortsätter inskolningen och på eftermiddagarna ska jag bara mysa och leka med barnen hela tiden och verkligen ta vara på sista veckan som mammaledig.

Dags att återgå till busandet.

Puss & Kram


RSS 2.0