GOTT NYTT ÅR!!!

På er allihopa. Skriver det här för det är ju lönlöst att skicka sms klockan 00.00!!
Nähä nu ska vi åka och hämta Erik och Emma och sen bär det av mot högstorp!

P o K



Fullt upp!!

Idag har det varit fullt upp. Vi började dagen med att städa hela lägenheten! Så nu är det minsann rent och fint här.. :)
Sen åkte vi och handlade en massa. Både mat till oss själva och till nyår så det blev endel!

Ikväll kommer Johns föräldrar hit och vi ska äta middag och spela bingolotto. Inte för att man kommer vinna nåt, men man kan ju alltid hoppas!! Vi ska laga lax med pasta! Riktigt mumma!

Nu har vi iallfall bestämt oss vad vi ska göra imorgon (nyårsafton). Vi ska till högstorp med Erik, Emma, Anders och ca 10 pers till och alla ska ha med sig lite mat så det blir nåt buffé liknande. Och det blir 3-rätters också :) Inte illa! Så det blir nog superkul tror jag allt! Skulle ju till systemet med idag och köpa lite vin men det var ju för sjutton ca 15 minuters väntetid bara för att komma in på systemet! Men när man väl var inne gick det ganska fort sen! Hur mycket folk som helst som handlar och så idag! Inte så konstigt kanske.. :)

Nu ska vi börja fixa maten tills ikväll!

P o



Hej Hopp!

Ett par dagar sen man skrev här nu. Men jag har faktiskt inte haft tid med det.. Vi har varit iväg och Felicia har varit lite gnällig m.m!! Men nu iallfall så fick jag lite tid. Felicia ligger och äter välling hos sin pappa!

Igår var det ju då nöjesnyttfesten. Var trevligt men ganska så segt. Väldigt dumt att ha den på en söndag när folk ska upp och jobba dagen efter. Vi träffade allt möjligt folk b.la. Gabriella och Tobias från F-gruppen!! Sen träffade jag Lina och Sara och några till!! Vi var nog kvar till 23.30 tror jag och sen gick vi hem! Felicia sov hos sin farmor och farfar. Kändes så tomt när man kom hem och man inte hade henne med sig. Men nu är hon ju hemma iallafall! :)

Måste tillägga att jag åt min första semla i lördags! Mycket gott :) Kanske lite tidigt men va f*n.. Det är ju gott ju!!
Idag har vi bara vart hemma hela dan. Ganska skönt faktiskt! Man kan behöva det ibland. Men imån får vi nog åka och handla lite tror jag!

Vi var en runda hos Yvonne igår me och Felicia och Kevin bytte julklappar. Felicia fick 2 bodys, 1 kofta och en docka! Kevin fick grejer till playdo och ett wall-e dataspel!!

Snart är det nyår också. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra. Antingen ska vi vara med Kristian, Mariell, deras dotter, Yvonne, Kevin och 3 till! Eller så blir det med Erik, Emma, Anders och några till! Men vi får se. Det kanske dyker upp något ännu roligare.. :) Men det kommer bli ett lugnt nyår med god mat och lite dricka.

Nu ska jag ta och ringa min syster!

P o K



Då var julen över

Så mycket slit och så snabbt över! Ganska ironiskt egentligen :)
Julen gick bra iallafall. Felicia fick många fina saker!! Jag fick också enhel del!! Men nu är det faktiskt ganska så skönt att det är över. Har ätit julmat i 3 dar i rad och Felicia har knappt sovit någonting på 3 dygn. Hon vill ju vara med hela tiden för annars kan hon ju missa något!! Hon e för go! Felicia fick iallfall en lek stol, läragå vagn, kläder, leksaker, presentkort, böcker, och en hel massa annat!!

Idag har vi varit i karlshamn med Johns familj och hälsat på Johns farmor som fyller 80 år idag! Så vi fikade lite och sen åkte vi och käkade pizza :) *Yammie* Men nu är vi hemma och har vart och handlat lite kvällsmat! Det blir bakad potatis med lövbiff!

Imorgon ska vi ner på stan och shoppa upp alla våra julklappspengar! Mycket rea nu ju! Får se vad som händer på kvällen. Det är ju redan lördag imån! Jag har ingen dags uppfattning denna veckan känner jag för idag har det kännts som att det är söndag. Men julafton brukar ju vara på helgen känns det som! Men jag vet inte. :)
Jaja det ska nog fixa sig det också!

På söndag ska det bli skoj. Då är det nöjesnytts festen. Det är där man utser årets bartender, servitris etc.
Så jag och John ska dit. Gratis mat, Gratis dricka. Gratis är bäst :)

Nää nu vill John att jag ska duka, så jag får väl ta och göra det!

P o K




Irriterad

Åhh jag blir så jävla förbannad på den här satans försäkringskassan.. Kan dem aldrig göra något rätt. Det är ju så jäkla krabbigt det här med alla föräldrardagar hit och dit och det är lägstanivå och det är sjuknivå och bla, bla ,bla!! Fan kan dem inte göra det lite enklare.. Dem krabbar ju bara till det själva sen för dem fattar ju inte sitt eget jävla system! SKÄRP ER!! Är trött på detta nu!



Dan, före dan, före dopparedan!

Bara 2 dagar kvar till jul nu!
Blir så trött på allt stress och jäkelskap som alltid infaller sig vid juletider! Jag tror att man har missuppfattat det här med julen lite, Det ska inte vara en högtid med stress och bråk utan det är ju en högtid med familj, vänner och folk som man älskar! Förstår inte varför det ska vara såhär varje jul. SLUTA STRESSA och va lite glada istället, koppla av. Min julkänsla = 0 iår! Och det är verkligen supertråkigt. Jag hoppas att det blir bättre. Tycker bara att det ska bli kul att fira jul med min underbara dotter! Hennes första jul. Vill ju att den ska bli perfekt. Inte för att hon förstår så mycket utav det men det är ju ändå hennes första jul! Jaja nog tjatat om detta!

Igår satte vi upp julgranen. Först blev Felicia jätte rädd när hon såg den, men sen när allt hade kommit i den så blev hon glad :) Min lilla älskling! Hon kommer få så mycket julklappar.

Såhär ser julen ut för min del! Först till min farmor och farfar på förmiddagen. Efter det ska vi hem till Johns föräldrar och lite senare blir det hos mina föräldrar! På juldagen ska vi till min mormor och på annandagen ska vi till Johns farmor. Så det blir fullt upp som ni ser. Och man känner ju lite att man måste behaga alla för alla vill ju fira jul med Felicia så det blir ett himla farande! Men det ska nog bli bra!

Imorgon kommer en tjej hit och ska hämta Tuffz! (våran katt). Han kräver lite mer uppmärksamhet än vad vi kan ge honom så det blir bäst för alla om han får komma till en ny familj. Tråkigt men sant! Han är verkligen en supergo katt men nu har vi ju Felicia att tänka på me så vi kan ju inte ge han 100 % uppmärsksamhet hela tiden! Men hon som ska hämta honom verkade supertrevlig och hon var jätte glad att vi hade honom kvar! Får hoppas att allt funkar!

Ska hem till mamma imån me och spela bingolotto på uppersittarkvällen! Spelar alltid bingolotto då. Det är lite som en tradition.. *hihi* Jag älskar traditioner. Synd bara att man aldrig vinner något! Men kul att spela ändå.

Får väl ta och slå in de sista julklapparna imån me som jag har köpt! Och jag måste ju göra en potatisgratäng me. Oups! Haha! Men det fixar nog John!

P o K

Våran gran!!




Redan 4:e advent

Tiden har verkligen gått superfort! Bara 3 dagar kvar till julafton nu ju!! Tur att jag är färdig med alla julklapparna. Nu är det bara granen som ska upp. Får väl se när vi hinner med det :) Men blir väl antingen idag eller imån!

Idag fick jag våfflor till frukost. Det var smaskens, och nu håller John på att göra en god stek som vi ska ha till middag sen! Kl.16.00 ska vi hem till Johns chef då han bjuder alla anställda + respektive på glögg. Sen ska vi ut och äta! Så det blir nog himla bra tror jag..

I går var vi ju på Kosta outlet. Hittade massa fina saker. Inte så mycket till mig själv men Felicia fick lite nya kläder m.m. POP är ju så himla billigt där!! :) Och jag är ju inte den som klagar!! Vi var där med Sandra och Mattias. Jo jag köpte ju en kjol till mig själv. Supersnygg var den! blev helt paff för det var 2 såna kjolar för 150 kr så jag och sandra köpe en var! Vi åkte hem vid 17.30 och då åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem och lagade mat och kollade på film!

I fredags när vi hade vart hos mamma så åkte vi hem till Yvonne en runda och jag drack ett glas vin och vi satt och
pratade lite! Vi åkte nog hem vid 23-tiden tror jag. Då var Felicia jätte trött. Men hon vägrade att somna där men så fort vi satte henne i bilen så somnade hon!! Inte kul att sova med massa folk omkring sig. Hon kan missa nåt kul ju! Hon är för söt! Nu reser hon sig hela tiden upp i sängen. Jätte duktig är hon!

Nu ska jag snart ta och klippa John. Han har ju tjatat så, så jag får väl ta och göra det då. *hihi* klart mycket billigare än att gå till frisören iallafall.

Måste bara säga att jag kollade på twilight här om dagen. Peter pattinson var ju hur söt som helst.. :) Jag vill också ha en vampyrpojkvän.. haha!! Näe jag vill ju bara ha min John! Han kan va min lilla vampyr!!

Näe nu vill han att jag kommer.

P o K



Fredag 19/12-08

Idag var jag i stan igen!! Med massa mammor. Himla trevligt som vanligt!! Köpte inget men tittade bara på lite julklappar till mig själv, från mig själv! Nån gång. :)

Sitter nu hemma hos mamma och har ätit middag! Så tänkte passa på att blogga lite också! John och Felicia sitter och glor på tv! Ska eventuellt åka hem till yvonne en runda och snacka lite skit sen.. :)

Det var Johns sista dag på jobbet nu så nu har han semester!! Han börjar inte jobba förräns den 7 januari igen så nu har vi mycket tid ihop. *glad*

Denna helgen är fullpackad. Imån blir det kosta outlet iallfall. Får ta en dag i taget!! Ska handla den absolut sista julklappen där hade jag tänkt mig. Får se om jag hittar nåt litet till mig kanske!

Nu har jag iallafall bestämt mig för att gå ner i vikt. Har slutat äta godis och dricka cola och jag äter på regelbundna tider och motionerar! Får bara hoppas att jag håller det denna gången, men jag är så motiverad till att gå ner i vikt nu så det ska nog gå bra!! Och John ska ju me gå ner i vikt så jag slipper kämpa ensam iallfall!!

Nä nu ska vi åka!

P o K



Go kväll!!

I morse slängde vi äntligen den där dumma datorn som bara stog och skräpade. Skönt!! Nu är det lite mer plats i vårat lilla datarum iallafall!! :)

Efter det åkte John och jobbade och då kom mormor hit med en liten julblomma till mig! så snällt. Efter det så åkte jag in till stan med Emine och William och köpte en julklapp och ett par skor till mig. Var rea på dem från 599-99 kr! Ett himla kap.

Sen åkte vi hem och jag lagade mat till mig och Felicia. För mig blev det schnitzel och pommes och Felicia fick kallops idag. Det tyckte hon var jätte gott! Nu sitter hon här i min famn och busar! Nu hittade hon lampknappen och den var himla intressant.

Jag tycker att John kan komma hem nu, men han slutar inte förräns 23.00 idag. Men sånt är livet ibland. Ska gå och busa med Felicia nu iallafall!

P o K




Hej, hej!

Det blev inget stan idag.. Har varit supertrött idag så jag orkade inte! Men får bli en annan dag. Eventuellt imorgon faktiskt för jag kom på att jag måste köpa en till julklapp inne i stan och jag vet precis vilken :)

Klockan 16.00 så slutade john jobba och då hämtade jag han på jobbet. Vi åkte och kollade på en bil till mig men den var inget och ha tyvärr =/. Efter det åkte vi och storhandlade iallfall. En himla massa mat blev det *mums*

Sen har jag badat Felicia idag me. Hon älskar att bada och hela badrummet är dyngsurt när hon är färdig! Hon blöter ner överallt min lilla prinsessa! Men det gör ingenting. Det är ju bara vatten!

Har ägnat resten av kvällen åt att slå in alla julklapparna! Trodde inte att det var så himla många men jag satt nog i 2 timmar med dem tror jag! Men nu är det iallfall färdigt. Skönt som sjutton!

John lagade god middag till mig idag! Chicken thai med ris! Supergott var det. Ibland är det tur att ens älskling är kock!

Nää nu ska jag glo klart på bodu guard!

P o K



Hemma igen :)

Kom nyss hem från mormor och vårat "sy möte"!! Lika trevligt som vanligt var det. Mormor bjöd på mat idag me! Också blev jag lite barnledig för John hade Felicia och han och Samuel hade sin berömda "glögg kväll". Och dem gjorde jätte fina pepparkakshus :)

Innan idag var jag i stan med katta och lilla söta Teo.. Det var riktigt najs. Letade lite julklappar men hittade ingenting =(  men har ju fortf lite tid på mig iallfall! Sen fikade vi ju lite också såklart!!

Tror jag ska dra med mig John till kosta i helgen och handla de sista julklapparna. Får nog blir så! Men det ska han nog inte ha något emot!

Imån blir det nog stan med Sandra och sen när John har slutat jobba ska vi åka och handla. Det behövs ju alltid!
Nu ska jag sova!

P o K





Lucia + Helgen

Igår var det lucia! Gjorde inte så mycket på dagen mer än att vara i stan. På kvällen åkte vi hem till mamma och gick lucia tåg. Jag, John, Felicia, Sandra, Malin, Mattias och Thelma. Felicia var en liten tomte. såå söt! Det gick jätte bra ända tills vi skulle börja sjunga.. Då kom vi på att vi knappt kunde en enda hel låt! Tänk va man har glömt från när man själv var liten! Får nog ta och öva upp dem igen tror jag :) Hos mamma så åt vi gröt och sen fika med lussebullar!! *mums* Satt och drack lite vin och sen åkte vi hem! En trevlig kväll.

Idag gick vi en runda runt sjön vid middagstid med Emine och William. Sen gick vi hem till dem och fikade lite! Så himla kallt var det runt sjön, ända tills man hade fått upp flåset iallfall. Man skulle ju egentligen gå ett varv varje dag, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig!!

Nu är vi iallfall hos Johns föräldrar och ska alldeles strax åka hem! Har ätit lite middag - Potatisgratäng med fläskfilé och sås. Mycket gott! Och till efterrätt blev det frukt i ugn med riven vit choklad på och glass till det! mums säger jag bara!

Får se vad som händer denna veckan. Ska ju posta julkorten iallfall och plocka upp granen och lite så, träffa lite kompisar m.m, men annars så får vi se!

Nähä dax för hemfärd!

P o K



Fredag 12/12-08

Lillan vaknade inte förräns 10.30 idag.. en riktig sovmorgon fick man.. :) Fast hon somnade ju inte förräns ca 00.00 inatt! Hon var så övertrött inatt men hon vägrade att sova. Hon var så arg så hon (från liggandes) så ställde hon sig upp i sängen! Hon är så duktig min lilla prinsessa!

Idag jobbar John hela dan.. Var och åt på hans jobb innan. *mums* Men sen är han ledig lördag-söndag iallfall!
Och ikväll blir det idol. Kanske kollar med Sandra men den som lever får se!

Var och handlade lite välling m.m innan men jag glömde ju handla mat till mig ikväll så jag får väl åka och handla igen antar jag! 

Fy sjutton va det snöar ute nu. Det slutar ju aldrig! Lite läskigt att köra när det är så halt, men det får väl gå det me!

Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen ännu men jag tror att vi kommer hitta på nånting iallfall! Var ju jätte länge sen vi var lediga båda två en hel dag nu, så det ska bli skönt! Saknar ju han som in i bombens mycket!

P o K




BVC

Då har man vart på BVC också. Nu väger hon 8540 gr och är 68 cm lång! Hon blev lite rädd för BVC- tanten för hon har börjat tykännas lite! Men det gick bra ändå bara hon såg mig hela tiden. Det är en sån underbar känsla att mitt barn är så tryggt hos mig och känner sig säker hos mig! Man känner sig så speciell på nåt sett.. :)

Nu kommer snart John hem på lunchen och sen ska vi åka och hämta bilbarnstolen! Fy sjutton va det snöar ute idag fast tyvärr så blir det ju bara blask utav det! Hade inte rätt skor på mig när jag gick till BVC så jag blev dyngsur om fötterna!

Nu ligger flisan och sover. hon somnar alltid mellan 12.30-13.00 och sen sover hon i kanske 2 timmar!

Nähä nu kom John hem!

P o K



Jobb, Jobb, Jobb!!

Väcktes av att telefonen ringde idag.. Då var det jobbet som undrade om jag kunde jobba lite i januari.. Och det är väl klart :) Tvättade lite på morgonen och gosade med fis-lisa, fast hon var super gnällig! Trött som sjutton var hon men hon ville ju inte sova. Jaja så kan det va!

Åkte iallfall till Emine vid 14-tiden och kom hem vid ca. 20.30!! Lagom till desperate housewifes! Satan också att det var sista avsnittet denna säsongen bara! Men iallfall! Jag och Emine tog en runda ner till stan och hon hämtade ut ett paket och lite så. Sen gick vi hem till henne igen och käkade middag! Spagetti med köttfärssås. *mums* Felicia fick lite västkustgryta idag men det var inte alls poppis. Hon verkar inte vara så förstjust i fisk =/

Hon var snäll hela eftermiddagen/kvällen iallfall. Skönt det! Men hon sov i vagnen när vi var ute så det gjorde nog susen!

Imorgon kommer förhoppningsvis bilbarnstolen som vi har beställt. Ska bli skönt att byta för det känns ju knappt som om hon får plats i den andra med alla tjocka vinterkläder på sig.. Det blir även BVC imorgon och mäta och väga! Jag tippar på att hon väger runt 9 kg nu men vi får se imån! Och på kvällen så ska vi hem till mamma och baka pepparkakor! Ska bli skoj. Fast degen är ju godare än dem färdiga pepparkakorna.

Simma lugnt!
P o K



Inget bak idag!

Det blidde inget bak idag.. Gabriella blev sjuk! Men det är inte så mycket att göra nåt åt, så det får bli nästa vecka istället! Jag var på stan med Sandra idag istället. Köpte en jätte fin tröja och någon liten julklapp! :) Nu är det ju inte alls långt kvar till jul!

Jag la nyss Felicia och hon somnade med en gång! Inte ens minsta lilla gnäll. Vi har busat hela kvällen! Man blir verkligen så glad när hon skrattar med hela ansiktet. Hon är mitt lilla solsken.

Var och handlade lite innan me. Var på netto och Willys! Dem har fått in jätte söta barn grejer på netto. b.la en jätte söt ram som man kunde göra gips gjutning på ena sidan och ha ett foto på andra sidan! Jag köpte 2 stycken :) Lika bra att passa på ju.

Tror jag ska gå och ta en dusch snart faktiskt.. Och snart kommer John hem. Nu jobbar han ända tills på Fredag kväll, men sen är han ledig i helgen iallfall! Alltid nåt. Så då ska vi nog hitta på nåt iallafall. Är hemskt sugen på att åka till ikea och köpa lite skit. Man hittar ju alltid nåt där! Köpa lite julgrejer och lite nya saker till Felicias rum kanske :)

Nu har Felicia ändrat sina rutiner. Innan somnade hon alltid vid 20.00 och vaknade mellan 7-8! Nu somnar hon mellan 22-23 och vaknar mellan 9-10! Bättre det kanske! hehe. men hon sover ju hela natten fortfarande iallfall så jag klagar inte!!

Igår blev Felicia 7 månader. Min stora tjej! kan knappt fatta att det redan har gått 7 månader sen vi låg på BB. Som tur är så kommer man ju inte ihåg något av det onda iallfall. Hade man gjort det så hade jag aldrig skaffat barn igen! haha :)

Nähä dax för duschen!

P o K



Förändring

Då har man städat hela lägenheten nu! Och tvättat och allt sånt. Har precis tagit en låååång dusch! Så himla skönt. Var och handlade lite god mat till mig innan.. Ska göra karré med klyftpotatis och bearnaisesås. *mums*

Hoppas det går några bra filmer på tv ikväll, annars får det väl bli till att glo på Narnia. Den är ju alltid bra :) Ska hämta john när han slutar jobba och sen ska vi åka och hämta Felicia hos sin farmor. Nu får hon komma hem till en alldeles nystädad lägenhet..!!

♥Jag satt och tänkte på häromdan hur mycket Felicia har förändrats bara sen hon föddes, och hur mycket hon kommer förändras under alla år. Hon kommer bli världens vackraste lilla prinsessa! *älskar dig* Imorgon blir hon redan 7 månader. Och tänk va mycket hon har lärt sig under dessa månaderna. Hur mycket som helst ju! ♥

Imorgon jobbar John bara ett par timmar mitt på dagen så vi hinner ju umgås på kvällen iallafall.. :) Får se om det blir söndags middag imån eller vad som händer!! Nähä nu ringer det! Bäst och svara..

P o K

                   Helt nyfödd                                                                Idag
          



IDOL

Japp. det blev som jag trodde! Kevin och Alice gick vidare till final i globen. Jag har tyckt hela tiden att dem är bäst. Förutom när Yazmina var me då såklart.. Jag har blivit värsta idol freaket. Har aldrig brytt mig så speciellt mycket alla andra år. Men, men så kan det va!

Kom nyss hem från Sandra iallafall.. Mycket trevlig kväll, och Felicia har varit jätte snäll. Så skönt att hon inte panik skriker klockan 20.00 längre som hon alltid gjorde innan för hon var jätte trött vid den tiden! Men nu för tiden så somnar hon lite senare.

Imorgon ska Felicia till sin farmor en stund på kvällen.. :) Jag har så himla mycket att fixa känns det som. Ska städa och krabba en massa och John jobbar typ hur många dagar som helst i rad nu så hon ska bara vara där i ett par timmar så jag hinner med lite.

Nu kommer snart John hem iallafall. Men god natt på er

 P o K



Freeeedag idag!

Jaha då var det fredag igen.. Har inte gjort så jätte mycket idag! Var och hämtade Johns cykel som han har köpt i förmiddags. Senare ska jag hem till Sandra och glo på idol! Håller på Kevin. Han är ju så satans duktig!!

Har tagit lite söta kort på Felicia i sin tomtedräkt. Ska skicka iväg ett som julkort! Det kommer bli superbra. Hon är verkligen duktig på att posera min lilla älskling!

Ja juste vi var ju på baby and kids idag me och la undan en bilbarnstol. Ska bara få pappret från folksam och sen är det bara att hämta ut den. Och den kunde hon ha ända tills hon är 4 år! Så då behöver man ju inte tänka på det iallfall.

Längtar tills på måndag. Då blir det julbak med mammorna och bebisarna! Bebisarna kanske inte bakar så mycket men vi mammor iallfall.. :) Så då ska vi hem till Gabriella allihopa.

Nu sitter Felicia i sin säng och leker lite. Tror faktiskt att jag ska börja laga lite mat till mig, nu när hon ändå är så lugn och snäll. Ska ladda upp lite bilder först bara!

Trevlig helg

P o K





Tjolahopp

Idag på morgonen åkte vi till Johns föräldrar en snabbis. Brände över lite bilder på skiva och John skulle hämta lite grejer. Sen åkte John till jobbet och jag åkte till Maxi och handlade lite mat till Felicia och lite andra grejer. Efter det så tog jag en liten tripp ut till mamma och då hade hon lagat middag =) så vi åt och pratade lite och sen åkte jag och Felicia hem igen.. Täkte åka innan det blev för sent för det ska ju tydligen komma en snöstorm idag, men vi får väl se vad som händer!

Felicia slocknade i bilen på väg hem och sen när vi var hemma så gjorde jag lite välling till henne som hon åt upp. Sen tyckte jag att hon skulle sova, men det tyckte inte hon! Hon gallskrek när jag la henne i sängen, men hon var ju trött så jag lät henne ligga en liten stund. Men sen stod jag inte ut längre. Tog upp henne och satte henne i hennes stol men det dög inte heller. Tillslut iallfall så fick hon ligga i mitt knä och då somnade hon!! Hon ville ju bara ha lite närhet min lilla älskling. Men det är ju tyvärr inte alltid så lätt att förstå!

Nu sitter jag här och väntar på John och kollar runt lite på lägenheter och hus. Har faktiskt hittat några som verkar lovande så vi får väl se! Man kan ju hoppas att det är nåt och ha. Är verkligen såå sugen på att flytta nu. Så jobbigt att konka på allt hela tiden när man bor på andra våningen. Men till slut så ska väl även vi ha tur!

Det är iallfall så skönt att ha körkort nu så man kan komma någonstans när John jobbar. Visst det går ju bussar m.m, men det är ju inte alltid att dem gå de tider som man vill. Och John har ju börjat cykla till jobbet varje dag (han är så dukitg), så jag har ju bilen varje dag!! Kan inte blir bättre :)

Nu ska jag glo lite på 2,5 men lite..

P o K



Hej hopp!

Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft tid! Har inte inte hänt så mkt egentligen dessa dagarna men ibland har man så mkt annat och göra.. :)

Idag har det snöat iallfall... Var nere på stan innan och försökte hitta de sista julklapparna, men istället blev det lite smink till mig och ett par röda sammetsskor till Felicia som hon ska ha på sig på julafton!!

Rensade ur Felicias garderob idag. Massa kläder som hon har växt ur! Nu har hon ju storlek 74. I vissa fall även 68! Dem växer ju så fort! Man fattar det inte egentligen. Det känns som Felicia aldrig har varit sådär pytteliten!!

Var och hälsade på Johns föräldrar en runda idag me och efter det så var vi och handlade. Mat behövs ju alltid! John har ju varit ledig idag.. :) Men han jobbar hela helgen tyvärr, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Får väl umgås lite med min familj kanske. Kanske drar till ikea eller nåt men jag får se! Nu ska jag iallfall sova men jag ska ladda upp några bilder från helgen först! God natt!!

P o K






RSS 2.0