Lucia + Helgen

Igår var det lucia! Gjorde inte så mycket på dagen mer än att vara i stan. På kvällen åkte vi hem till mamma och gick lucia tåg. Jag, John, Felicia, Sandra, Malin, Mattias och Thelma. Felicia var en liten tomte. såå söt! Det gick jätte bra ända tills vi skulle börja sjunga.. Då kom vi på att vi knappt kunde en enda hel låt! Tänk va man har glömt från när man själv var liten! Får nog ta och öva upp dem igen tror jag :) Hos mamma så åt vi gröt och sen fika med lussebullar!! *mums* Satt och drack lite vin och sen åkte vi hem! En trevlig kväll.

Idag gick vi en runda runt sjön vid middagstid med Emine och William. Sen gick vi hem till dem och fikade lite! Så himla kallt var det runt sjön, ända tills man hade fått upp flåset iallfall. Man skulle ju egentligen gå ett varv varje dag, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig!!

Nu är vi iallfall hos Johns föräldrar och ska alldeles strax åka hem! Har ätit lite middag - Potatisgratäng med fläskfilé och sås. Mycket gott! Och till efterrätt blev det frukt i ugn med riven vit choklad på och glass till det! mums säger jag bara!

Får se vad som händer denna veckan. Ska ju posta julkorten iallfall och plocka upp granen och lite så, träffa lite kompisar m.m, men annars så får vi se!

Nähä dax för hemfärd!

P o K



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0