!!!!!!!!

Jobbhelgen är över och idag har jag bara sålt semlor, semlor och semlor!! Kommer drömma om semlor inatt. Imorgon är jag ledig och då ska jag umgås med mina underbara barn. Som jag har saknat de i helgen.

På eftermiddagen blir det fika med fina flickorna Anna och Maria :) Alltid lika kul! Sen blir det jobb igen på tisdag, onsdag och är ledig torsdag, fredag :)

Nu ska vi kolla på Dirty Dancing. En klassiker som man aldrig tröttnar på! + att Patrick Swayze var ju så satans snygg i den filmen :)

Puss & Kram


Jobb och melodifestivalen

Idag har jag jobbat hela dagen!! Men dagen har gått jättefort och det var riktigt skoj på jobbet idag :) Jobbar hela dagen imorgon också. Lär ju dock vara enhel del att göra imorgon då det är semlesöndagen!

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, men vilken skit!! Vad har hänt lixom? Ska man hålla på någon så får det vara på Molly sandén eller Andreas Jonsson isåfall! Björn ranelid ska vi ju inte bara prata om! Blää..

Alla sover utom jag. Ska väl dock gå och lägga mig om en stund jag också!

Puss & Kram


Bloggtorka!

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag har fyllt 25 år, twinsen 2, jag och älsklingen har varit i Italien som jag fick i 25 års present utav honom ♥ Det har varit alla hjärtans dag, massa kalas, fikor, jobb och massa annat :) Har jobbat i ca 3 veckor nu och det går jätte bra! Kommit in i det helt och det känns inte som att man har varit hemma i 2 år!

Det går bra på dagis för barnen. I början var det lite skrik och gråt för twinsen, men när jag lämnade de förra veckan vinkade de glatt och gick iväg. Jag fick en chock, haha!! Men skönt att lämna de med gott samvete och det gick så mycket lättare att jobba den dagen! För det mesta är det John som lämnar på dagis dock och då går det alltid bra.

Idag är det fredag och jag är ledig. Jobbar lör, sön! Sitter i soffan med Felicia och kollar på lilla sjöjungfrun. Twinsen tar en liten förmiddagslur. De vaknade på fel sida idag så jag hoppas de är på bättre humör sen! Annars ska vi nog inte hitta på så mycket idag. Kanske en runda till stan sen när John slutar jobba då jag behöver köpa nya jeans. Alla andra jeans har blivit för stora! :)

Födelsedagsbarnen:


RSS 2.0