Leos lekland!!

Vi hade superkul på leo's och Felicia var jätte glad hela tiden.. Hon hade verkligen superkul!! Absolut ett ställe för både små och stora. Jag hade lika kul som henne tror jag.. hehe :) Jag och Yvonne var ju tvungna att prova alla rutschekanorna!! Sen tog vi oss varsin hamburge tallrik och slappade lite, och sen var det bara till att leka ännu mer!! Man är ju inte äldre än vad man gör sig.. hehe!! Kommer massa bilder sen!

Var på barnsången idag me.. Jätte mysigt som vanligt!! Så kul att träffa alla andra mammorna och de supersöta bebisarna!!

Nu på lördag kommer det en tjej hit som ska titta på våran lägenhet om ett eventuellt byte :) Den vi ska byta till isåfall är en 4:a marklägenhet, 2 våningar. Ligger på Teleborg och det är ju precis där vi vill bo med så vi får hoppas att hon gillar våran lägenhet!! :) Är så himla sugen på att flytta ju.. Men den som lever får ju se..!

Om en stund kommer Eric och Emma hit och fikar lite! Alltid kul med lite besök.. Ja jag måste ju skriva att Felicias första tand är äntligen på väg upp nu! Bättre sent än aldrig.. hehe.. Men hon har ju vart tidig med allt annat så det är väl inte mer än rätt antar jag.. hehe! Men hon verkar inte reagera så mycket på det för hon sover lika bra som vanligt och hon dreglar inte så mycket heller så det är ju skönt!!  



25 Februari

Och då vet vi vad det betyder!! Det är ju löning idag.. *wee* Då blir det nog till att storhandla.. Kan ju behövas!!
Felicia vaknade för bara 10 minuter sen så nu ligger hon och äter sin välling i sängen.. så duktig är hon :)

John slutar kl.16.00 idag så jag får nog hämta han då!! Sen imån så är han ledig =) Då ska vi till leos lekland med Yvonne och Kevin och eventuellt Kristian och Ellen!! Ska bli superkul. Har aldrig vart där förut, men nångång måste ju vara den första!

Igår träffade jag Anna och vi tog ett varv runt sjön.. Efter det gick vi in mot stan och hälsade på Elin som jobbade.. Satt där en liten stund och snackade skit och sen tog vi en repa på stan me!! =) Hittade inget men alltid kul å glo lite..

Nu är det exakt 1 vecka kvar tills jag börjar jobba.. Måtte den gå lååångsamt.. Jag har lixom snart vart hemma i 1 år men det känns ju typ som 1 månad eller nåt.. Tiden går skrämmande fort..

Nä nu tror jag att Felicia har ätit upp.. Hon sitter i sin säng och pratar iallfall =)



23 Februari

Helgen var lugn.. Tog en hel helg med familjen =) Vi körde lite film maraton och bara umgicks.. Så mysigt!! Ibland behöver man verkligen det.. Nästa helg jobbar ju John så då lär det inte bli mycket familjemys.. :) Får väl bli en helg med massa vänner istället då.. =) Hihi

Nu kom vi nyss hem från f-gruppen.. Pratade lite om barnens utveckling idag.. Alla barnen har ju blivit så stora och duktiga från första gången man såg dem när ingen kunde göra nånting typ.. haha! Bara vara väldigt söta då förstås.. Det är alla bebisar väldigt duktiga på!! Var en liten pojk som tog Felicias leksak och då blev hon så ledsen.. :) Stackars liten.. Hon har blivit så mammig nu så det är nästan bara jag som duger.. Hoppas det går bra sen när jag börjar jobba och John ska vara hemma med henne! Men det blir nog inga problem..

Denna veckan ser väl hyfsat lugn ut än så länge.. Blir väl till att umgås med Anna imån och på torsdag är det barntimman.. Är väl vad jag har planerat än så länge, men det dyker väl alltid upp nåt!! Som vanligt..

Jag och Felicia ska snart ta och gå bort till mormor där vi ska ha lite "symöte" Hoppas hon bjuder på lite mat idag :)
Får nog ta och mata henne lite innan vi går!

Igår när vi var hos Johns föräldrar (som vi är varje söndag) fick felicia jätte söta moccasiner.. Det är nån skoliknande strumpa om man kan säga så.. hehe! Halkfria dessutom så nu behöver hon inte halka runt.. hihi!

Skulle ju vara kul att träffa mammorna nån dag me men vi får väl se vad som händer!

Nää nu ska jag fixa lite mat till min prinsessa och sen ska vi gå!!


18 Februari

Inte många dagar kvar tills man börjar jobba nu.. Fast det är ju klart skönt att få ordning på ekonomin igen iallfall!!
Kan ju inte påstå att jag längtar jätte mycket direkt.. hehe :)

Jag och John kanske äntligen ska få köpa våran dröm lägenhet!! Är så glad.. Det är en 4:a, marklägenhet med inglasad altan och helt nyrenoverat kök.. kan ju inte bli mycket bättre! Vi känner han som bor där nu och han letar nytt så när han hittar nåt så är det bara för oss att flytta in.. :) Man ska ju ha råd också i ock för sig men vi får ta oss råd helt enkelt!! En sån chans kan man ju helt klart inte bara missa!!

Idag har vi bara haft en slappdag.. John började jobba vid 15.00 och jag och Felicia har bara lekt och myst!! Nu sitter hon på sitt rum och leker med alla sina leksaker.. Hon kan sitta och leka ganska så länge själv, bara hon är på rätt humör så!

Funderar på vad jag ska göra till mat idag... orkar inte laga nån mat så det får väl bli nåt färdigt!! Funkar det me ibland..
Idag har jag städat, tvättat, diskat.. Ja sånt som måste göras varje dag typ.. Tråkigt men sant.. hehe

I helgen har jag lust att åka iväg nånstans.. Alltid skönt att komma iväg lite, men vi får väl se vad som händer!! Vi brukar ju vara så påhittiga.. NOT!! Heheh :) Inte våran starka sida kanske.

Tänkte skriva några ord som Felicia kan säga:

Mamma
Pappa
Tutte (napp)
Hej, hej
Tack, tack
Lampa

Sen finns det säkert nåt mer som jag inte kommer på.. Men duktig är hon iallfall!!  *love*
Tror jag ska rota igenom frysen och se om det finns nåt ätbart.. Så tråkigt att stå och laga mat till sig själv ju.. Ja och Felicia såklart men hon äter ju inte speciellt mycket..



Ingen blogg lust!!

Har inte haft det på ett par dar nu, men får väl hoppas att den kommer tillbax!! Händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än att jag börjar ju jobba igen om 2 veckor.. Blää! Fast det blir väl bättre sen när man väl har kommit in i det igen!!

Jag har köpt skor idag =) Love, love, love!! Jag är helt tokig i skor. skorberoende =) Köpte 3 par för jag fick ju 2 presentkort på skor när jag fyllde år!! Dem är superfina!

Nu står John i köket och fixar mat. *mums* Felicia står jämte han och tittar på! Hon står ju jätte bra nu. Eller har gjort det ett tag men det var bara ett par dar sen som hon kom på hur hon ska sätta sig ner när hon väl står upp! Innan kunde hon stå upp i kanske 10 min och sen blev hon jätte ledsen för att hon inte kunde sätta sig igen.. Men nu kan hon det iallfall! Så duktig är hon min lilla prinsessa!!

Om en stund så kommer Eric och Emma hit med lilla Kiwi! Deras nya hundvalp. Dem ska vänja valpen vid katter och barn för det är ju alltid bra!!

      Sen var det ett par vanliga gympadojer me.. :) Nähä nu ska vi äta!!




Hahahaha

Hörde att Felicia satt och skrattade inne på sitt rum och när jag kom dit så satt hon med en leksak i handen och den leksaken lekte rambo (katten) med och då gapskrattade hon.. Såå söt :)


Födelsedagen!!

Födelsedagen blev toppen! Dagen började med att jag åkte till Johns jobb och åt lunch.. Sen slutade han vid 15.00 och då körde vi till frisören (så nu är man snygg i håret). När det var klart åkte jag hem till mamma en snabbis och fick paket.. När jag kom hem igen så hade John lagat mat och mina vänner var där och överraskade mig! Det var superkul.. Han är ju så underbar min älskling som gör såna saker... *love you* Sen var den dagen slut...

Idag så blir det manikyr och bio som jag fick i present :) Trevligt värre.. Skulle ju vart på sången idag me men jag glömde helt bort tiden.. Typiskt! Men så kan det gå ibland..

Till helgen så blir det kalas för släkten. Då blir det ju ännu mer presenter.. Hihi!! Sen blir det eventuellt utgång efter kalaset, så Felicia får sova hos farmor och farfar då :)

Lite saker som jag har fått än så länge är:

Presentkort på manikyr
Presentkort på skor
Biobiljetter
Klippning + färgning
Soda streamer
Blommor
Kroppschoklad
Fint te
Smink
Överraskningsfest

Det var vad jag kom på iallfall.. Felicia var så söt när jag hade klippt mig för så fort hon tittade på mig så började hon att skratta.. Jag måste ju ha sett himla rolig ut.. Haha!! hon var så glad och snäll hela min födelsedag!!

Dax för att fixa lite mat kanske..



Grattis till mig

Jamå hon leva, Jamå hon leva till mig.. :) För idag minsann fyller jag 22 år.. hemskt va tiden går fort.. känns som man blev 18 igår *hihi* Nähä nu ska jag underhålla min bebis..


Dan före dan :)

Imorgon är ju då den stora dagen här.. Ja juste! Min födelsedag.. :) *hihi* Vet ju inte vad vi ska hitta på för John har planerat hela dagen och jag får inte veta någonting... Men snart får jag ju veta iallafall! Så jobbigt att vänta! Men det är ju som man säger. Den som väntar på nåt gott väntar ALLTID förlänge :P

Jag ska ha mitt kalas i helgen för släkt och vänner.. Efter det blir det troligtvis utgång men vi får se!! Man vet ju aldrig vad man känner för och isåfall så måste vi ju fixa barnvakt till Felicia och sånt me!!

Nu sitter Felicia inne på sitt rum och leker.. Hon springer runt med sin läragåvagn! Så duktig är hon..

Helgen blev lugn.. John jobbade och jag var mest med familjen. Var på kalas i lördags och sen glodde jag på melodifestivalen på kvällen, men det var verkligen inget och ha. Helt värdelöst var det ju! Fast man får väl ändå säga att de bästa av de sämsta gick vidare. Det var bättre förr, det är ju ett som är säkert!

Nu ska jag ta och lägga Felicia och se om hon vill vila lite för hon gnuggar ögonen hela tiden!



HOPPAS

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!!!


Min älskling!!



Mammas lilla tok.. Du är ju så hopplöst underbar så det finns inte.. :)
You're so beautiful , so sweet and just adorable.
You are a miracle, simply irresistable




Nu vet jag...

Vad som händer idag iallafall... När jag har kört John till jobbet så ska jag och Felicia åka och handla lite och sen ska vi hem till min syster som ska laga lite mat.. :) Ska bli trevligt.. Kanske går en runda på stan innan jag åker dit me.. Men den som lever får se!!





Fredag

Vad händer idag då? har ingen aning faktiskt.. John står och lagar mat nu.. Stuvade makaroner med köttbullar.. :) Sen börjar han jobba vid 15.00.. Får väl hitta nån och umgås med!!


Ny design!

Nu har John fixat min blogg.. Visst blev den fin!! Fast den är inte riktigt klar än.. Lite som ska finslipas, men det tar sig iallfall!!


Onsdag

Idag är det onsdag. Endast 6 dagar kvar tills jag fyller år! John planerar någonting men jag får inte veta vad *typiskt* hihi! Jobbigt sånt där när man inte får veta nåt.. Man han är ju för söt :)

Felicia går runt här med sin läragå vagn. Hon är så duktig min lilla tjej. Dröjer nog inte länge tills hon kan gå!
Imorgon är det kyrkans barntimma igen :) Ska möta Lisa och Stella här utanför vid 10.15 imorgon så ska vi gå dit tillsammans!

Vi var och kollade på ett hus idag, men tyvärr så var det lite för mycket att göra på det! Och det var även lite för många rum för min smak. Hade ju inte vågat gå runt i det huset själv på kvällarna.. Mörkrädd som man är! Men bättre lycka nästa gång kanske.. :) Ska ju till kärnhem imorgon och prata med dem och se om dem har något intressant.. Så det löser sig nog det också!

Idag gjorde vi mos med korv till middag.. mycket gott blev det! Det tyckte Felicia också. Hon åt som bara den. Sen lutade hon sig tillbaka i stolen och rapade.. Haha! Sådan far sådan dotter :) Älskar er iallfall.

Nu har vi iallfall blivit av med vårat gamla tv-bord och fått upp det nya.. Det blev superbra!! Nu ska vi bara byta ut resten av möblerna också. Men tids nog!

Sitter här och lyssnar på hallelujah med Jeff Buckley. Mycket bra låt! John och Felicia ligger och busar på golvet med katterna. Dem tycker Felicia är jätte roliga. Fast dem bryr sig inte som tur är.

Nu ska vi glo på film.

P o K







Ännu en dag är över!!

Puh. Ännu en fartfylld dag är nu över!! Jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte tar på krafterna, för det gör det!! Men det är verkligen värt det.

Idag var vi hemma hos Ella (chefen) och hämtade det nya schemat som jag ska ha nu när jag börjar jobba i mars! Helt okej var det, men ganska så många heldagar tyvärr, men det får väl funka ett tag iallfall! Man har ju ett jobb iallfall.

Efter det tog vi en fika nere på stan och då gav jag Felicia en puss och jag fick massor med pussar tillbaka och sen sa hon mamma och då kände man att hon verkligen visste vad det betydde :) Blev så glad.. *hihi*

Snart fyller jag ju år också. En massa födelsedagar är det detta halvåret.. Hur ska man bara hinna med alla?? Fast den allra viktigaste födelsedagen är ju iallfall den 7 maj för då blir Felicia 1 år. Så stor blir hon ju då! Jag hoppas att hon hinner få lite mer hår tills dess så hon kan ha en liten tofs :)

Var ju somsagt på BVC för ett par dar sen och allt såg bra ut. Felicia är lika utvecklad som en 10-månaders bebis så det var ju väldigt kul att höra.

Denna veckan blir nog ganska så lugn för omväxlings skull. Blir ju lite f-grupper och sånt som vanligt bara. Och John jobbar ju till helgen me så den blir nog också ganska lugn. Fast det kan va jäkligt skönt ibland det me. Fast man har ju såklart alltid saker att göra här hemma med Felicia. Hon håller ju igång hela dan.. hihi!

Nu bär det av mot dushen innan det blir för sent!

P o K



RSS 2.0