Helgens händelser

Lite uppdatring på helgen hade jag tänkt och skriva nu!

Fredag: var jag i stan hela dan med katta och Wictoria. Mycket trevligt var det. Var ju ett tag sen man träffade dem nu, men det får inte dröja lika länge till nästa gång! Senare på kvällen åkte jag, John och Felicia till Johns färäldrar där vi åt god middag! Sen åkte vi hem och hade myskväll.. :)

Lördag: hade vi storstädning här hemma och hängde upp alla julgardiner och satte upp alla ljusstakar och tvättade alla fönster m.m. Väldigt duktiga var vi! På kvällen kom Anna och Yvonne hit och vi satt och snackade massa skit och sen blev det utgång till oléo. Kul att gå ut och dansa ibland faktiskt!! Felicia var hemma och hade myskväll med sin pappa!!

Söndag: idag har vi varit hos min farmor och farfar och ätit adventsmiddag. Efter det var vi på julskyltningen nere på stan. Var mest kallt och grått tycker jag. Inte så mycket att ha! Men det är kul att gå och kolla på allt folk och se hur många man känner :) Nu har vi precis varit och handlat lite och John står och lagar mat, så ikväll blir det god middag och lite tv-mys!

Ja detta var nog det hela tror jag! Som om inte det vore nog.. *hihi* Vi har beställt en ny bilbarnstol till Felicia. Den hon har börjar nästan bli för liten nu. Men den som vi har beställt kan hon ha tills hon är 4 år sen. Såhär ser den ut. Så det ska nog bli jätte bra! Imån blir det f-gruppen igen och sen mamma på kvällen! Nu ska vi äta!

P o K



















Go kväll.. Eller god natt kanske!?

Usch vilken kväll.. Felicia ville absolut inte sova.. skrek hela tiden i sängen och när man plockade upp henne så var hon hur glad som helst.. är helt slut nu.. konstiga lilla bebis.. Men älskar dig mest ändå!

Imån ska jag till stan med katta och eventuellt några fler mammor..ett tag sen man träffade henne nu så det ska bli skoj!
Nu kommer snart äntligen älsklingen hem.. *miss you* Han e ledig i helgen.. Skönt! så imån kväll blir det lite familjemys!!

På lördag ska jag ut med Yvonne, Anna och kanske Emine.. ett tag sen man var ute nu men man har ju en familj och tänka på, men kul att gå ut nån gång ibland bara.. :) Ska adventsstäda på lördag me ju.. kan behövas.. *hihi*

På söndag blir det fullt upp.. först hjälpa en kompis att flytta, sen till farmor på advents middag och sen till julskyltningen!

Nu ska jag glo på tv en liten stund och sen sova... Natti, Natti!

P o K




Hej Hopp!

Tänkte passa på att skriva lite nu när Felicia ligger och sover! Var nere på stan igår med Lisa, Hennes dotter stella och Gabriella, Hennes dotter Tindra! Det var riktigt trevligt. Tog en runda runt sjön och sen ner till stan och fikade!
Felicia var jätte ledsen i vagnen när vi gick runt sjön men sen blev hon tyst när vi fikade. Då satt hon och lekte och tog Stellas leksaker hela tiden. Hennes egna är ju tydligen inte roliga.. :) Köpte en julklapp till Felicia igår! Det var en nallebjörn som sjunger, pratar, Säger olika rim och ramsor. Tycker inte hon om den så får väl jag leka med den! Haha :)

Mamma satte in en insändare i tidningen och skrev om bilen att hon var kränkt och ledsen m.m, för att man bara sticker iväg sådär. Och det var nog tur att hon gjorde det för sen ringde smp upp henne och sa att en man hade ringt in och sagt att han hade kört på en bil på maxis parkering och han lämnade alla sina kontaktuppgifter m.m! Det var verkligen ärligt tycker jag. Tack för att du inte förstörde mammas jul! Blev så glad när mamma sa det.

Idag är det verkligen trist väder och John jobbar hela dan så jag vet inte vad jag ska hitta på! Tvätta och städa lite får det nog bli. Tycker man gör inte så mkt annat nu för tiden. Men det hör väl till att vara mamma.. :) Men jag klagar inte.

Nähä nu får jag nog ta och väcka Felicia tror jag så hon inte sover bort hela dan! Fast hon är så trött nu när hon är så förkyld! *stackarn*

P o K



Borta bra - Hemma bäst

Ja det är väl så.. :) hade super trevligt i göteborg! Var jätte mysigt inne på liseberg. Saknade ju lillan såklart! Men det var ändå skönt att bara komma iväg lite jag och John! Var ju ett tag sen som man bara var 2 nu! men det är ju såklart MYCKET bättre med 3!! Men iallfall så hade det gått jätte bra med Felicia hemma hos farmor och farfar! Skönt det iallafall. Man är ju alltid lite extra orolig när det är så över natten om hon är snäll eller om hon bara skriker. Men hon hade vart jätte snäll! Såå skönt! Nu sitter hon och leker i sin säng.. Min lilla sötnos!
Imån ska jag träffa mammorna och fika och gå en runda! Ska bli trevligt. Bara hoppas att felicia inte är så himla förkyld imån så vi måste stanna hemma, men det visar väl sig! Nähä nu kommer det lite bilder från göteborg m.m!!

Måste bara tillägga att vi hade inga batterier till kameran så vi fick köpa det inne på liseberg! 4 pack batterier för 69 kr! måtte det vara under batterier!






Fredag hela veckan!

Ja det känns nästan som det. Antingen så är det måndag eller så är det fredag. Finns inget där emellan.. :)
Sitter hemma hos mamma nu med familjen. Felicia sitter ute i köket och pratar med mamma och jag satte mig här en stund!

Skrev ett jätte långt inlägg nyss, men när jag tryckte på spara så försvann alltihop.. SÅ J*VLA TYPISKT. Man blir så arg när sånt händer. Och det sparades ju såklart ingenstans heller ju.. *typiskt*.

Imån blir det ju göteborg iallfall. Längar, längtar, längtar!! Bara jag och älsklingen. Men kommer ju sakna Felicia så mycket men hon får det bra hos farmor och farfar!

Ska ta och beställa julkort på Felicia snart också. Får nog bli nån dag nästa vecka kanske. Men än är det ju ingen superpanik. Men det går ju fortare än man tror. Undrar hur det ska gå med julgranen i år om Felicia har lärt sig att krypa tills dess. Men vi får väl hålla henne borta därifrån.. :)

Var i stan i dag en runda med Fis-lisa. Så mysigt med alla julgrejer och lampor överallt i hela stan! Det tycker Felicia också. Hittade en SUPERSNYGG tröja på HM som jag bara MÅSTE ha men hade tyvärr inte råd med den just nu, men det är ju snart julafton så jag får väl önska mig den i julklapp.

Var hos Emine en runda igår.. Hon har en såndär lära-gå-stol som Felicia tyckte var superkul. Fanns en liten tuta på den som hon tryckte som sjutton på och skrattade som fasen.. *hihi* min lilla sötnos! Hon önskar sig en sån i julklapp sa hon till mig, Eller nåt.. :) Har nästan köpt klart alla julklappar nu. Skönt! Ska köpa lite till, till Felicia och någon till men sen e jag klar!!

Nähä nu ska vi äta.. Får hoppas att det går bättre med detta inlägget då!
Trevlig helg!

P o K



Tjolahopp!

Har varit och hämtat Felicias nya säng idag. Den var helt perfekt och madrassen är så mjuk och skön! Var och hämtade den hemma hos Yvonne och fikade lite där me.

Efter det var vi hos mamma och lämnade jultidnings pengarna och sen åkte John till jobbet!

Imån blir det kyrkans barntimma. Ska möta Lisa och Stella vid 9.00 så ska vi gå dit tillsammans. Ska bli mysigt med alla bebisarna och alla sångerna som man sjunger där. Felicia älskar ju när man sjunger för henne så det blir nog väldigt uppskattat tror jag!

Ska till Emine en runda imån me efter kyrkans barntimma. Alltid kul att snacka lite skit med henne.. :)

Nu äntligen somnade Felicia. Men inte konstigt egentligen att hon somnade så sent för hon har ju sovit mer eller mindre hela dan idag. Vet inte varför hon har varit så trött idag. Första gången vaknade hon vid 07.00  och var vaken till ca. 8.30. Sen somnade hon och vaknade inte förräns 13.00! Hon måste ju ha varit supertrött. Sen har hon halv sovit mest hela dan tycker jag! Jaja vissa dagar är väl sådana antar jag. Kanske för att det är så mörkt ute om dagarna nu.
Hon är så go min lilla tjej. Hon bara skrattar och gosar hela dagarna. ♥

Jag bara undrar en sak. Varför ska ALLA räkningar komma såhär precis innan jul. Jag fattar inte det. Så himla typiskt. Och varför ska det alltid hända någonting som kostar väldigt mkt pengar!? Det är ju en fråga som man kan fundera lite på..

Nu kommer snart John hem ♥ Så tråkigt att vara hemma själv. Speciellt när Felicia sover också! Men han är ju ledig i helgen iallafall! Och då blir det ju göteborg. Längtar om möjligt ännu mera nu! Men tyvärr så ska vi inte ta med våran lilla bprinsessa. Hon ska vara hos farmor och farfar. Första natten borta på 6 månader. Kommer bli jobbigt att vara utan henne så länge, men vi får åka hem tidigt på söndag! Och som tur är så har jag ju så mycket annat att tänka på! Och det bästa är nog att hon är hemma för det kanske blir jobbigt för henne med allt folk m.m!!

Nähä nu var det färdigskrivet för idag.

P o K



Rum byte

Usch då har den dagen kommit. Felicia ska börja sova i sitt eget rum. Hon är ju nästan förstor för vaggan nu och man vill ju inte att hon ska försöka resa på sig och ramla ut! Så därför är det bäst att hon börjar sova i spjälsängen på sitt eget rum. Det kommer kännas så tomt och tyst på nätterna när man inte hör hennes snarkningar längre, men jag får väl lägga baby monitorn vid mitt öra och en vid hennes mun så hör jag henne ändå. *tihi* Det är ju så fridfullt när dem små sover. Nu har hon vaknat iallfall och sitter här jämte mig och äter på ett rån! Min sötis. Har inte hunnit laga någon mat till mig ännu, ska mata Felicia lite först men sen ska jag äta. Idag blir det Kotletter med potatisgratäng och kantarellsås!
Lyxigt värre. John hade med sig lite mat hem från jobbet igår. *mums*
Undrar vad Felicia vill äta för nåt idag. Får nog bli lite lasagne tror jag.
Vinki, Vink



Jobbat

Var och jobbade en timme innan idag.. Hjälpte till att servera lite! En hundring och lite mat fick man för det. Men det är alltid nåt! Dem pengarna får gå till göteborgs resan.

Vi ska köpa en ny säng till snuttisen. Den är superfin! eller vi ska byta oss till den rättare sagt. Blir billigare så! Den passar mycket bättre till möblerna i hennes rum än den sängen som är där nu.

Nu ligger Felicia och vilar lite. Hon var supertrött och bara skrek. Jag gav henne lite mat och då deckade hon med en gång i min famn. Så gosigt! Det finns inget bättre än när hon somnar i famnen.

Idag händer inte så mkt annars. Ska bara ta det lugnt och mysa med Felicia. John är ju och jobbar så han kommer väl hem vid 23.30 eller nåt sånt! Man kan ju inte gå ut och gå heller för det är ju så satans tråkigt väder ute! Kan det inte sluta regna nån gång!?

Nu ska jag försöka fixa lite mat innan Felicia vaknar!

P o K


Tuffz ligger och myser med Felicia




Fullt upp!

Idag har jag haft massor att göra. Dagen började med barnkalas hos Kevin! Kunde typ bara stanna i 10 minuter för sen skulle jag till MVC och kolla mitt HB! Det såg bra ut idag och det hade stigit till 122! Skönt det iallfall, men jag måste ändå fortsätta att äta mina järn-tabletter. När vi hade varit där så åkte vi tillbaka till kalaset och fikade och satt och snackade lite skit. Det var trevligt! Sen åkte vi till makke donkan och käkade. John började jobba vid 14.30 så han gick till jobbet när vi hade käkat. Jag kom på när jag skulle köra hem att jag måste ju köpa frallor. *typiskt* men men sånt är livet! Skynde mig som sjutton iallfall för att hinna till f-gruppen som började kl.15.00! Men jag kom i tid. Felicia var helt underbar på f-gruppen. Hon skrattade och pratade och när hon la sig på mage så gick hon upp i "kryp position", så nu dröjer det nog inte länge till innan hon börjar krypa! Sen när det var slut så stog vi mammor och pratade en stund och bestämde att vi ska ses på kyrkans barntimma på torsdag! Sen iallfall så var det bara att jäkta vidare hemåt och baka en ananas paj. Mamma, mormor, Sandra och Helen har ju varit hos mig ikväll! Vi har börjar med att ses varannan måndag och antingen sy, sticka, virka eller vad man känner för! det är faktiskt supertrevligt. Dem gick för bara en liten stund sen så nu har jag nattat Felicia och satt mig här och pustat ut lite.. :) Alltid ska allting hända på samma dag! Men det gör ingenting för jag tycker om att ha mycket och göra! Längtar som sjutton till helgen nu. Ska bli så mysigt!
Nähä nu ska jag slänga mig framför tv:n en stund innan jag ska sova!

P o K



Manikyr!

Japp. Det har jag fixat idag! Kul att se lite fin ut ibland me. Nu ska jag bara se till så att Felicia inte äter upp mina händer som hon brukar göra! *hihi*

Nu ligger snuttis och sover och jag satte mig här en stund. John är nere i förrådet och krabbar lite. Man har ju alldeles för mycket grejer så man måste ju rensa lite ibland me! Måste ta upp alla vinter jackor och lägga ner sommar jackorna också ju! När John kommer upp ska vi ta en runda runt sjön! Mysigt väder är det idag!

Imån ska jag på återkontroll på MVC igen och kolla så att mitt järn-värde har stigit. Var ju så himla lågt sist jag var där så jag har fått käka äckliga järn tabletter i 3 månader nu. + Dem tabletterna som jag fick äta när jag var gravid också! Det är ju vanligt att det sjunker när man är gravid, men det brukar stiga efteråt. Men det har det inte gjort på mig. Men vi ska se imån iallfall om det har stigit!

Felicia ser ut som en liten tant i min mössa :)



Vi fick en ny, SUPERSÖT mössa av Johns föräldrar!







Chips + Cola

Det är riktiga grejer det.. *mumma* Sitter och glor på Sing a long och väntar på att jag ska hämta John från jobbet!
Nu börjar det igen. Tjingeling!





Japp!!!

Trist lördag idag.. Lämnade av John på jobbet kl. 15.00 sen åkte jag till syrran en runda! Satt och snackade skit i ett par timmar och sen åkte jag och lillan och handlade lite mat och sen åkte vi hem och myste lite.. :) Hon e så go när hon är på det där humöret! Gav henne välling nyss och då somnade hon i min famn.. Så himla mysigt!! Men man blir så trött själv när dem somnar i ens knä!

Ska hämta John på jobbet sen vid 23.00.. Sen är han ledig imån iallfall! får se vad vi hittar på då för nåt!

Längtar som attans till nästa helg! Då blir det Göteborg. Ska bli så himla mysigt!! Ska bli så himla skönt att få komma bort lite och bara få va med varandra! *mys*

Tycker så synd om min mamma. Det är nån J*vel som har kört in i hennes bil så hela framsidan på bilen är helt intryckt. nummerskylten är helt böjd och kylarn är sönder! Vad f*n tänker folk med egentligen? Såna människor borde f*n inte få ha körkort när dem inte ens kan köra bil. Och sen bara sticka dessutom. J*ävla idioter är vad dem är! Och det var ju ingen liten smäll heller! Och självklart så får ju mamma betala detta eftersom dem inte kunde stanna och vara lite ärliga! Jag blir så arg på sådana människor! Tyvärr finns det ju inte så mycket att göra åt det =/

Nu ska jag mysa lite framför tv:n i min ensamhet.

Dagens tanke går till Helen: Allting kommer fixa sig, det vet jag! *kramisar*

P o K





Fredag

Lägenhets koll idag på morgonen.. Måste säga att den var sådär! Inget som man ger upp allt man har här på öster och flyttar dit iallfall! Måste nog tacka nej till den. Men bättre lycka nästa gång!

Igår var vi hemma hos Johns föräldrar en sväng. Fick lite god mat och var ute och gick en runda. Dem har däremot en attans fin lägenhet. Men vår tid kommer nog den med. Måste ju dock få ihop lite mer poäng på boplats först men det kommer!!

Nu står John och steker korv med bröd - dagens lunch! Går snabbt och enkelt. och det är ju gott dessutom! Vissa dagar bara orkar man inte stå framför spisen hela dan! Sen börjar John jobba kl. 15.00. =( Får se vad jag hittar på då!
Kanske åker hem till mamma ikväll och är lite social! kan ju va trevligt ibland me ju! Och glo på idol ska jag me göra!

Får väl åka och handla en runda sen när jag har släppt av John på jobbet! Lite mat och lite gott till i kväll.. På helgen får man gotta sig lite tycker jag!

Nu får man väl ta och diska och tvätta lite.. tråkigt men tyvärr ett måste! och gör man det inte nu så är det ju bara ännu mer i morgon.

Nu är maten klar iallfall..
Trevlig helg!

P o K



Kul dag!

Idag är John ledig. Felicia väckte oss vid 9 och då steg vi upp allihopa! Jag gjorde pannkakor till frukost *mums*.
Efter det så gick vi en runda runt sjön och ett varv inne i stan.. Gick och lekte lite i linné parken också! Felicia tyckte att det var super kul att gunga! :) Det är så skönt att va ute och gå nu med Felicia för hon tycker verkligen om att sitta i vagnen och titta på allting. Min lilla sötnos! Nu ska vi bort till Johns bror en runda. John ska hjälpa han med hans dator.. Sen vid17-tiden ska vi åka till husebys julmarknad. Så himla mysigt är det där! men John får ta Felicia i bärselen där inne för det kan ju va lite svårt att komma fram med vagnen! Och gissa vem som ska köra? Jo jag såklart.. :) så himla skönt att man äntligen har tagit körkort. Bättre sent än aldrig! Nu Ska vi åka.

P o K






21.04

Nu har vi kommit hem från huseby.. Var super mysigt! Som vanligt.. Och Felicia tyckte det var jätte kul med all jul musik som spelades så hon skrattade och var så glad! Hon somnade i bilen hem men vaknade när vi var hemma så nu har hon ingen alls lust att somna om.. Nähä nu blir det lite mys pys med familjen innan vi ska sova!
Tjingeling.



Mys bilder


Sötnosen själv


Världens sötaste


Ligger och filurar lite


Goooos


Mamma och Felicia busar


Titta va duktig jag är



KÖRKORT!!!!

JAAAAAAAAAAAAAA..  Jag fick mitt körkort idag.. Äntligen! hade uppkörningen kl. 10.00 och det gick hur bra som helst! Så nu är det ju bara ut å köra en himla massa. Körde John till jobbet så jag kunde ta bilen! Får se om jag kör till mamma en runda sen kanske.. Kunde verkligen inte sova inatt! Var så hyper nervös.

Var på Johns jobb och firade med lite middag. Sen kom dem ut med glass till mig och ett kort där det stog Grattis till körkortet.. :) det var inte helt fel!

Igår var det ju fars dag. Jag köpte strumpor till pappa. Det enda han ville ha.. Haha! Så det fick duga. John fick några trisslotter och vann 100 kr. inte så pjåkigt!

Nu vill Felicia att jag ska prata lite med henne. Hon har blivit så himla pratglad på sista tiden. Hon är knappt tyst en sekund. Men det gör ingenting för det är så himla mysigt!

P o K



Boda Borg

Idag har jag vart på boda borg med Attention Kronoberg! Det var skoj!! Sa när jag kom dit att jag ska göra alla svarta banor (de är dem svåraste banorna) Men det slutade med att vi gjorde de gröna (som är de lättaste banorna) Hade verkligen glömt hjärnan hemma idag.. och det gäller verkligen att tänka till inne i de olika rummen! Men kul var det iallafall.. Man ska sammanlagt samla ihop 21 bokstäver.. Vi fick 3!! Duktiga vi är va!?

Imån är det fars dag! får se vad Felicia har hittat på till sin pappa.. :) *tss* Ska hem till pappa kl.15.00 och fira honom lite med tårta m.m!! Alltid skoj och träffa pappa. Händer ju inte allt för ofta nu för tiden.. :( Men sånt e livet!

Nu ska vi laga lite mat och natta Felicia..
Trevlig helg!

P o k




Grattis!!

Idag blir Felicia 6 månader.. Tiden har verkligen gått så fort.. känns som igår man kom hem från BB med en pytteliten bebis i famnen.. men nu e hon inte så liten längre.. :)

idag slutar John vid 15.00! får se vad vi hittar på då! Blir nog att handla lite och ut å gå en sväng kanske.. får se om man hälsar på lite folk m.m.. !!

Näe nu är det städdax och tvättdax!!

P o K





14.04

Nu är John på väg hem från jobbet! Han slutade visst redan kl.14 idag!!
Jag har både hunnit städa och tvätta idag.. ska snart diska lite med men det går snabbt för det är inte så mkt.. Ska bara vänta tills Felicia har vaknat så jag inte väcker henne i onödan! Hon ligger ju och vilar i sin babysitter!

Usch mina katter har vart fem jävliga idag.. blää.. Den ena lyssnar inte för fem öre.. Dumma katt! synd bara att han e så jäkla söt så man kan ju inte bli arg på han.. :)

Näe nu ska jag hänga upp lite tvätt!!

P o K



4 år!!

japp. idag har jag och älsklingen vart tillsammans i 4 underbara år! tiden går fort när man har roligt. och på dessa 4 åren har vi hunnit förlova oss, flytta ihop, skaffa jobb, få barn! ja mycket har hänt helt enkelt. Och vi älskar fortf. varandra lika mycket! :) Jag fick en jätte stor blom bukett idag av John när han kom hem på lunchen! Men vi kunde ju tyvärr inte fira det idag eftersom han jobbar, men vi ska fira det den 21:a istället. Då ska vi till göteborg och gå på lisebergs julmarknad, ut och äta och sen sova på hotell! *längtar*  Nu ska jag ge Felicia lite välling!

P o K



God Morgon!

Tidigt idag.. körde vid 07.45 och då får man stiga upp ganska tidigt för att hinna allt som man ska göra.. :)
Men måste man så måste man!

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har inte orkat skriva nåt! Har vart ganska så seg! Det har väl inte hänt så jätte mkt.. har vart ute och gått lite, framkallat en massa kort, umgåtts med familjen, lite f-grupper m.m!!

Felicias svamp blir bättre men den är inte borta ännu! men vi får koka alla nappar m.m flera gånger om dan så ska det nog gå bra, och smörja såklart! Hon verkar helt klart störas lite av den för hon har ju inte ätit så mkt nu på ett par dar men det blir nog bättre får vi hoppas!

Längar tills helgen.. Då blir det boda borg.. :) Man blir barn på nytt.. haha!!
Nu jobbar John 2 heldagar i rad.. blää.. så tråkigt utan honom.. men jag får väl umgås med en massa vänner istället.. :)Det går ju bra det me!!

Nu ligger Felicia och ropar på mig i sin babysitter.. hon pratar på som sjutton nu för tiden. och hon sitter och sjunger me om man har musik på typ i bilen eller nåt! Hon e så goo.. Love you!
Näe det är väl bäst jag går och busar lite med henne!

P o K



Fattig

Jaha då var man på ullared igår, så nu e man fattig igen.. :) men jag har ju iallfall handlat nästan alla julklappar + en massa grejer till Felicia.. köpte inte så jätte mkt till mig men vi kanske åker dit en gång till innan jul. Men vi får se!
Idag har vi vart på hundutställning en runda.. Felicia bara älskar att kolla på alla hundarna! Sen har vi handlat lite och vart hos mamma en sväng! Nu håller vi på att frosta av frysen.. det behövdes kan jag säga! Ja just det jag har ju klippt John idag! han köpte en sån där hårtrimmer på Ge-kås så jag klippte det lite och sen tog jag med trimmern.. det blev faktiskt skit bra! jag e en riktig naturbegåvning. (om jag får säga det själv) Haha! Men satan vad man tjänar in massa pengar om man kan göra det hemma lixom! Nähä nu ska vi laga mat och sen blir det familjemys framför tv:n.. :)
Puss & Kram


Här Är bilderna på Johns frisyr! Och en liten bus bild på vår busunge.. :)




RSS 2.0