Måndag 28/2-2011

Nej nu vill jag inte ha mer sjukdomar i den här familjen! Ebba är piggare nu men Clara har feber och hostar och har sig! Jag har fått öroninflammation AJ. Trodde trumhinnan skúlle sprängas på mig natten till söndagen! Hade superont. Knaprar alvedon och ipren men tycker inte att det hjälper så mycket! Hoppas på att det försvinner snart!

På onsdag vill vi vara friska för då ska vi hem till Ulrika och fika och kolla på pompdelux kläder! Gillar verkligen de kläderna så jag hoppas, hoppas att vi är friska då!

Hade ju velat gå på sången imorgon också, men får nog skippa det och vara hemma och kurera oss istället!

Idag jobbar John heldag så han kommer inte hem förräns 23-tiden ikväll! Jobbigt när man inte är helt frisk själv, men men det får gå!

Hoppas alla andra får en mysig måndag!

Puss & Kram

Fredag 25/2-2011

Idag fick Ebba behålla maten! Framsteg, men däremot kräktes Clara upp all mat hon har ätit idag plus lite till! Usch mina stackars små tjejer. Det räcker nu!

Vi ringde till barnakuten och de tyckte att vi skulle komma in med Clara också nu ikväll och undersöka henne ifall hon har samma som Ebba! Så det blir provtagning och hon ska ventileras!

Imorgon blir det Grand Samarkand med Marie och säkert några till! John får vara hemma med våra sjuklingar. Felicia har klarat sig än så länge iallafall och det är skönt!

Funderar på om man skulle börja slipa och måla trappan i helgen kanske!? Har ju köpt såna här trappmattor också och det kommer bli superfint på våran vita trappa! Längtar till det blir färdigt, och jag längtar tills barnen blir friska!

Har lite planer på att mura lite inne i huset också! hehe.. Planerar och spekulerar! Har många planer i mitt huvud som jag vill göra. =)

Puss & Kram


onsdag 23/2-2011

Här är vi fortf sjuka. Jag har blivit dunderförkyld och Ebba är fortfarande inte bra. Hon vill helst bara ligga i famnen hela tiden! Har aldrig sett henne sånhär innan. Det värker i mammahjärtat! Önskar jag kunde ta över hennes sjukdom på något sett så att hon blir frisk iallafall ♥

Clara och Felicia är pigga iallafall! Skönt det! Och idag är det f-möte på Felicias dagis men vi kommer nog inte gå dit eftersom vi inte är friska och John skulle skynda sig hem från jobbet och avlasta mig lite! Jag hade hemskt gärna suttit med Ebba i famnen hela dagen, men då blir ju Clara ledsen.

Jag är så sugen på att åka iväg någonstans och bara va. Hade varit så skönt så vi får väl se vad som händer.

Dags att äta något kanske.

Puss & Kram

barnakuten igen

Då var Ebba på barnakuten igen! John åkte in med henne och jag är hemma med Felicia och Clara. Blev enklast så. Men usch va jobbigt det är att inte vara hos henne när hon inte mår bra.

De skulle snart ner till röntgen för att kolla om det kan vara lunginflammation också. Hon hade massa slem i lungan som doktorn inte alls tyckte om. Hon var även snabbandad och hjälpte till med magen när hon andades. Usch jag hoppas inte det är något allvarligt.

Kommer inte få en blund i ögonen förräns de är hemma igen. Så förhoppningsvis kommer de hem ikväll/natt för annars blir det jobbigt!


21.03

Puh, det var inte lunginflammation. Hon hade dock trånga luftrör så hon fick inhalera mot slemmet plus att hon fick kortison. Så nu hoppas vi på att hon ska må bra igen! ♥

Är så trött på alla dessa sjukdomar nu så jag tycker att vintern bara kan fara och flyga åt hel****....
Vill ha SOL och blå himmel och höra fågelkvitter och springa barfota och leka med barnen i trädgården. Åh, underbara tanke, jag tror jag stannar kvar här :)

Puss & Kram



Barnakuten

Tillbringade hela kvällen på barnakuten med Ebba igår! Hon har inte varit sig själv, bara velat ligga i famnen och sova (inte likt henne). Sen har hon haft feber, hosta, kräkningar, ja allt! Hon har inte ätit som hon ska heller så vi fick åka in! Nån form av RS-virus var det så hon fick matas med sond igen. Alla minnena kom tillbaka och jag tyckte så synd om min lilla tjej! Hoppas på förbättring idag, annars får hon läggas in! Har gått ner mycket i vikt också och det är ju verkligen inte bra på någon som redan är så liten! Så det blir en hemma dag idag och ska kämpa som tusan med att få i henne mat! Vällingflaskan hon fick i morse bara kastade hon bort =( Mat bara spottar hon ut, men jag ger mig inte!


En slagen hjälte ♥

Nu har hon somnat. Hon fick alvedon och molipect så förhoppningsvis mår hon bättre när hon vaknar!




16.28

Just som man börjar tro att Ebba börjar bli iallafall lite bättre så spyr hon upp all mat hon har fått i sig idag! Usch jag tycker så synd om henne. Får ringa barnakuten igen och se vad dem säger! Så jobbigt att se ens barn sjuka. Man känner sig så hjälplös!

Snart kommer John hem. Skönt att få lite hjälp. Så svårt när barnen är sjuka och vill vara i famnen hela tiden. Skulle vara skönt att kunna dela på sig ibland och kunna ge båda två lika mycket uppmärksamhet.

Host och snörvel!

Usch nu har även vi gått och blivit sjuka. Jag och twinsen! Hosta och förkylda. Misstänker även magsjuka på twinsen. Clara kräktes upp all mat i lördags och Ebba kräktes igår. Men de mår bra och är pigga båda två så jag vet inte. Ebba har sån satans hosta också! Tycker så synd om henne. Tur att hon tycker om hostmedicin =)
Jag börjar också få hosta och ont i halsen har jag så det blir till att stanna hemma och kurera oss idag!

Helgen var iallafall toppen. Det blev utgång efter vinkvällen i fredags! Hade superskoj som vanligt med mammorna =) Nästa gång får väl utgången bli lite mer planerad dock hehe!

I lördags var vi hos Johns föräldrar en runda och sen började John jobba och jag åkte hem till mamma! Var där en stund och sen åkte jag och twinsen hem! Felicia ville vara kvar hos mormor, men de kom till oss lite senare för att kolla på melodifestivalen. Sandra och Thelma var också här! Tyvärr var det ju bara skitmusik bara. Men men bättre lycka nästa gång! Jag håller iallafall på Brolle!

Igår var jag och Felicia på ljusparty hos Katta. Var skoj att träffa henne. Blir ju alltför sällan tyvärr! Köpte lite doftljus också =)

Sen åkte vi och handla lite och åkte hem och lagade lite mat och kollade på film.

Och nu var det måndag igen. John jobbar heldag idag så jag får försöka kämpa mig igenom dagen. Hur nu det ska gå, men det visar väl sig! Bara jag inte får feber och sånt där för då är jag inte med!

Puss & Kram

fredag 18/2-2011

Och ikväll vankas det vin och mat med mammorna!! Kommer bli så skoj =)

Nu sitter jag här med en halvsjuk Felicia och två superpigga tvillingflickor! Felicia vaknade med ont i öronen men det är bättre nu! Sen har hon varit så blek i ett par dagar och knappt ätit någonting men vårdcentralen säger ju som vanligt att det är bara att avvakta och se! Man ser ju själv som mamma att ens barn inte mår som hon ska, men men! Jag får väl vänta och se då!

Snart kommer iallafall John hem så då ska vi ringa VC igen och se vad dem säger!

Jag har ingenting att ha på mig ikväll. Måste in till stan och köpa något. Hur nu det ska gå till!? Men det löser sig säkert det också! =)

Imorgon kommer troligtvis syster med fam hit och ska kolla på melodifestivalen och laga lite mat! Längesen dem var här nu så det ska bli skoj! Har inte sett någon deltävling ännu så det ska bli kul att se första imorgon!

Nähä ska bada Felicia nu och börja göra mig i ordning!

Puss & Kram


Gå in och vinn!

http://linassverigeresa.se/c/785


Barnkalas!

Idag har vi haft ett gäng med härliga mammor och barn på besök för att fira Ebba & Clara. Var jätte trevligt och de fick så fina saker! Varsin Jätte mysig rosa cardigan och varsit set med tallrikar och mugg!! Tack fina ni!

 Cardigan rosa
 Melaminset galna ögon grön

Twinsen var jätte trötta efter kalaset så de ligger fortfarande och sover! ♥ Jag är också jätte trött så det blir till att lägga sig tidigt ikväll så man är pigg och utvilad imorgon för då är det ju vinkväll med mammorna =)

Puss & Kram

Onsdag 16/2-2011

Vilken grå dag! Jag vill ha lite sol nu så energin kan börja sprudla igen =) Tur att man har barn för annars hade man väl blivit en soffpotatis så här på vinterhalvåret!

Idag ska vi nog inte göra någonting. Eller jo jag ska baka lite senare för imorgon kommer en massa mammor och barn hit och ska fira twinsen lite granna! Kommer bli skoj =) Ska försöka komma på nåt riktigt gott att baka och jag tror jag vet vad!

Annars blir det nog en lugn vecka. Fast det är ju iofs alltid nåt som dyker upp! På fredag blir det vinkväll med mammorna! Kommer bli superskoj. Ska äta mat också! Så kul att vi är ett sånt härligt gäng =) På lördag jobbar John =/ Så då får jag hitta på nåt. Kanske åker hem till någon eller bjuder hem någon hit!
På söndag är det ljusparty hos Katta!

Jag hade visst lite att göra! Jag sa ju det alltid nåt som dyker upp hehe!

Nähä om man kanske skulle passa på att städa lite nu när twinsen ändå vilar lite!

Puss & Kram


1 år ♥

Grattis världens bästa tvillingar på 1-års dagen!! känns helt underbart att fått ha firat eran 1-års dag! Det hade man inte vågat hoppas för ett år sedan. Ni är de finaste och bästa som finns och som har hänt oss! (tillsammans med storasyster såklart) Älskar er av hela mitt hjärta ♥♥♥


Bilden är gjord av tvillingarnas farmor =)

Alla ♥-dag idag!

Denna dagen kommer jag nog alltid att minnas med blandade känslor tror jag! Förra året på alla hjärtans dag skulle jag in till sjukhuset kl.8.00 på morgonen! Skulle ta en kortisonspruta för att påskynda lungmognaden på twinsen! Sen när man väl var där så togs ju urinprov och blodtryck! Havandeskapsförgiftning jahapp! Men jag kände inte för att bli inlagd just då så åkte till farmor och farfar och åt middag för att få fira lite iallafall! Vi fick lova att vara tillbaka på sjukan senast 20.00 då spruta nr.2 skulle tas och sen fick jag stanna på sjukhuset!

Kommer ihåg att jag tänkte hela tiden hur länge jag skulle vara inlagd men det blev ju bara ett par timmar!

Och inatt kl.01.02 kom de underbaraste små tvillingflickor man kan tänka sig! ♥♥♥



Fler bilder kommer sen!


Ja och igår var det 1-års kalas för twinsen med släkt och vänner! De fick jätte fina saker och jag är väldigt nöjd med dagen! Förutom allt kaos i början typ att läsken hade fryst i bilen osv.. haha men det löste sig! Huvudsaken är att twinsen hade en bra dag då är jag nöjd! Och så mycket tårta som de åt så var de nog väldigt nöjda tror jag haha =)

Bjuder på denna =)


Fredag 11/2-2011

Då var födelsedagen över! Hade en toppen dag! Fick många fina paket också =) Och snart är det twinsens tur. Längtar nästan mer efter deras födelsedagen än vad jag har längtat till min egen hehe! Konstigt det där att ju äldre man blir desto mindre bryr man sig om att man fyller år på något sett! Tänk om man var barn igen :) Fast då hade jag ju iofs inte haft egna barn och det hade ju varit väldigt tråkigt! ♥

Idag ska jag iallafall klippa mig. Fick presentkort på det så det ska bli skönt att bli fin igen! Vet inte riktigt hur jag ska klippa det bara. Hmm får fundera lite! Ikväll sen ska vi baka till kalaset på söndag. Får se vad vi hittar på för nåt gott!!

Nu funderar jag på att åka upp till grand samarkand en runda. Men det visar sig! Ser ju så kallt ute med den satans snön som var tvungen att komma igen!

Imorgon ska jag till Anna och dricka vin! Förhoppningsvis kommer Maria också! Ska bli riktigt skoj. Får se om det blir utgång också men om jag känner oss rätt så ja, troligtvis =)

Och på söndag är det ju kalas för twinsen! Kommer bli en toppen helg det här.

Puss & Kram


Jamå hon leva, jamå hon leva

Jamå hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år :)

Imorse kom Felicia och John in och sjöng för mig! Eller ja John sjöng iallafall men jag fick en bamse kram av Felicia! Det kan man leva på hela dagen. Hon sjunger nog för mig när hon kommer hem från dagis sen =)

Varför skulle det snöa inatt för? Var ju så himla skönt ute igår, men jag hoppas att det försvinner fort som attan nu! Jag är trött på snö och kyla och slibb och slabb och allt vad det heter! Jag vill ha vår och sooool =) NU tack.

Nähä dags och laga mat till mig och twinsen =)

Puss & Kram


1-års kontroll på Neonatalen

Idag var vi på kontrollen på neo. Ebba fick ett OK i rumpan, men Clara ville han träffa en gång till vid 1,5 års ålder. Han var inte orolig eller så utan ville bara se att hon börjar krypa och resa sig som hon ska! Men han såg ju att hon vill uppåt så jag är inte heller orolig!

Dem blev superglada för tavlan som vi hade gjort till dem!! Så nu kommer den sättas upp på väggen vid alla andra tavlor och förhoppningsvis hjälpa någon annan som har det jobbigt!

Var och handla lite till twinsens kalas innan så nu är vi redo =) hehe! ♥ Nu har vi ätit lite och snart är det läggdags. Och imorgon fyller jag år =) Ett år närmare tant. Men sålänge jag håller mig under 30 så är det lugnt =)

Natti, natti



Välkommen till jorden ♥


Tisdag 8/2-2011

Idag har vi haft finbesök av Marie och Julia med barnen!! Himla trevligt att dem tittade förbi en liten runda =)
Imorgon blir det neo med twinsen! Är faktiskt lite nervös, fast jag vet att allt kommer gå bra men man får tillbaka alla minnen från neo tiden när man åker dit! Nu har vi även gjort färdigt tavlan som vi ska ge till neo och såhär blev den:



Får hoppas att dem blir glada för den!!

Nu är vi nästan färdiga med lekrummet! Blir jätte fint och Felicia är överlycklig över sitt nya lekrum!
Nä nu väntar sängen. Mycket och göra imorgon!

Puss & Kram

Måndag 7/2- 2011

3 dagar kvar tills jag fyller år, och 8 dagar kvar tills twinsen fyller år =)

Helgen har varit bra som vanligt. Har haft lite kalas för mig med släkten, shoppat lite, träffat vänner osv..

Igår påbörjade vi förvandlingen i barnens lekrum! John håller på att måla omgång 3 nu så snart är det klart! Sen ska alla nya och gamla grejer in igen! Kommer bli superfint när det är färdigt! Och bättre sent än aldrig. Har inte haft det rummet som prio ett direkt men nu känns det verkligen superskönt att vi tog tag i det!

Idag när John kom hem från jobbet åkte vi direkt till ikea. Köpte massa nytt till barnrummet och lite andra grejer som man alltid hittar når man är där!

SKOJIG Plafond vit Diameter: 46 cm Höjd: 21 cm  KRITTER Barnstol vit Bredd: 27 cm Djup: 29 cm Höjd: 53 cm Sitsbredd: 27 cm Sitsdjup: 29 cm Sitshöjd: 30 cm  IKEA PS FÅNGST Förvaring med 6 fack, hängande rosa Längd: 168 cm Diameter: 29 cm  MÅLA Ritstativ vit Längd: 43 cm Bredd: 62 cm Höjd: 118 cm
Lite av grejerna vi köpte!

Imorgon blir det en promenad runt sjön med Marie och Sofie! Hoppas på att det blir fint väder. Får se om jag kanske går på sången imorgon också!

Sen ska vi försöka hinna färdigt med tavlan som vi ska ge till Neonatalen på onsdag. Försöker komma på vad man ska skriva för fint till dem då de faktiskt har räddat våra barns liv ♥ men det finns inte ord till hur tacksamma vi är!

Efter Neo på onsdag så blir det fika med Anna =) Blir nog en runda på stan också!

På torsdag blir det nog mammafika hos Emelie och sen var det helg igen =)

Veckorna går så fort, dessvärre helgerna också! Man hinner ingenting av det man vill göra. Tänk om helgen bara kunde vara lite längre. Sådär en 2-3 dagar till kanske hehe!

Tycker så synd om alla som är magsjuka nu! Jag har klarat mig än så länge och jag hoppas verkligen att jag slipper skiten. Och barnen hoppas jag verkligen inte att dem får det!

Nähä nu var målningen färdig så nu är det bara det roliga kvar!!

Puss & Kram


Torsdag 3/2-2011

Fullt upp idag!! Började dagen med lite mamma/barn fika hemma hos Kim! Supertrevligt som vanligt =) Vi är ett sånt härligt gäng =) Gick en runda på stan efter det och kikade runt lite! Försöker hitta lite söta kläder till twinsen som de kan ha på sig när de fyller år!!

Efter stan blev det en sväng hem till syster för att planera kalas för mig och Mattias på lördag. Passade på att handla allt också så det är skönt att det är klart. Nu är det bara resten också =)

Senare åkte vi hem till mamma och åt middag! Jätte gott var det och Felicia ville sova hos mormor inatt! Min lilla sötnos. Hon är nog den artigaste 2,5 åringen jag känner hehe! ♥

Mitt efterlängtade paket från Jotex kom idag också! Jippie, som jag har längtat! Ska bli så kul att få allt på plats.

Och imorgon är det äntligen fredag igen. Önskar att det kunde vara fredag hela veckan!

Puss & Kram

Tisdag 1/2-2011

Då har man klarat av januari också!! Känns skönt så nu tar vi nya tag!! Idag ska vi åka och hämta nya bilen. Ska verkligen bli skönt att ha en bil som fungerar haha :)

Helgen har varit toppen! Fredagen tog vi det lugnt och kollade på film. På lördagen var vi inne i stan en runda och på kvällen kom Jimmy, Mimmi och doris hit! Åt mat och hade jätte trevligt. I söndags kom Tomas, Emine och deras barn hit på lite fika! Roligt att träffa dem =) Det blir ju inte så ofta tyvärr! På eftermiddagen var jag på blingoparty hos My! Köpte en supersöt klänning till Felicia! Fick god fika även där! På kvällen var vi hemma hos Johns föräldrar och åt god mat. Ebba & Clara tyckte också om maten och glufsade i sig som bara den =)

Imorgon kommer Anna hit på fika! Ska bli skoj, och på torsdag är det fika hos Kim =) Jisses vad jag fikar hela tiden! Men skoj är det!!

Och snart fyller man år också! Ett år närmare tant :P Ska ha lite kalas för mig och Mattias på lördag!

Imorgon ska vi till tandläkaren med twinsen också! Dem har ju inte fått några bissingar ännu, men antar att de ska prata om skötsel osv. Blir nog bra med den saken också!

Dags för tvillingmys =)

Puss & Kram

RSS 2.0