Tisdag 1/2-2011

Då har man klarat av januari också!! Känns skönt så nu tar vi nya tag!! Idag ska vi åka och hämta nya bilen. Ska verkligen bli skönt att ha en bil som fungerar haha :)

Helgen har varit toppen! Fredagen tog vi det lugnt och kollade på film. På lördagen var vi inne i stan en runda och på kvällen kom Jimmy, Mimmi och doris hit! Åt mat och hade jätte trevligt. I söndags kom Tomas, Emine och deras barn hit på lite fika! Roligt att träffa dem =) Det blir ju inte så ofta tyvärr! På eftermiddagen var jag på blingoparty hos My! Köpte en supersöt klänning till Felicia! Fick god fika även där! På kvällen var vi hemma hos Johns föräldrar och åt god mat. Ebba & Clara tyckte också om maten och glufsade i sig som bara den =)

Imorgon kommer Anna hit på fika! Ska bli skoj, och på torsdag är det fika hos Kim =) Jisses vad jag fikar hela tiden! Men skoj är det!!

Och snart fyller man år också! Ett år närmare tant :P Ska ha lite kalas för mig och Mattias på lördag!

Imorgon ska vi till tandläkaren med twinsen också! Dem har ju inte fått några bissingar ännu, men antar att de ska prata om skötsel osv. Blir nog bra med den saken också!

Dags för tvillingmys =)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0