Varmt idag

Idag har det varit jätte varmt! Vet att man inte ska klaga på värmen men antingen så är det kallt eller så är det äckligt varmt! Tycker temperaturen kan ligga runt sådär 22-23 grader året runt :)

Vi har vart på grand samarkand idag en runda! Jag köpte ett par skor till mig och en massa kläder till barnen! Det är ju rea överallt nu =) Det gillas starkt! Plånboken håller nog inte med!

Sen åkte vi hem och då kom Mange, Sarah och barnen hit och grillade. Pratade om våran roadtrip som vi ska göra nästa vecka! Kom fram till tosselilla! Kommer bli superkul =) Felicia älskar ju sånt där så nu hoppas vi bara på fint väder nästa vecka också!

Har märkt att jag har brännt mig på ryggen och axlarna av solen. Jag som inte ens har solat ryggen, men solen tar verkligen superstarkt nu! Smart som man är så smörjer man in barnen men glömmer sig själv! DUMT.

Nu blir det lite soffhäng innan sängen och imorgon ska vi på 1-års kalas hos Ulle och lilla Vera :)

Puss & Kram

Allsång på skansen

Nu är det sommar på riktigt. Allsång på skansen har alltid varit mig varmt om hjärtat! När jag var liten så satt hela familjen framför tv:n och sjöng, åt massa gott och hade det jätte mysigt! Var där själv och tittade faktiskt för sådär en 2 år sedan! Inte alls som man har föreställt sig att det ska vara men ack så mysigt :)

Längtar tills allsång i linneparken börjar :)

Äntligen!

Ja äntligen har vi lagt ut massa grejer på blocket som ska säljas! Så skönt.. Det har faktiskt redan ringt enhel del och det är ju aldrig fel!

Just nu står älskling i köket och lagar mat! Är väldigt nyfiken för jag fick inte veta vad han skulle göra för nåt. Hoppas att det är gott bara =) Aldrig fel att ha en kock till sambo!

Och måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Idag kom det hem massa kläder på posten till mig!
Klänning, shorts, linne, underkläder m.m! Så snäll är han =)

Sötaste tvillingarna som finns ♥


Öland

Igår packade vi in oss i bilen och tog en liten roadtrip till öland! Vi badade, solade, shoppade, åt god mat och glass och barnen var så snälla och glada hela dagen! Kan ju inte bli mycket bättre :) Det kommer bli många mer roadtrips i sommar!

Nu ska vi fixa lite mat och sen ska vi fixa och dona lite i huset (som vanligt), men har man hus så har man ju alltid nåt att göra!

Imorgon kommer Mange, Sarah och barnen hit och grillar också ska vi planera våran lilla roadtrip med dem! Kommer bli superkul!

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen!




Första doppet i havet blev det minsann! Var faktiskt riktigt varmt. Blir nog att åka ut till evedel i morgon kanske och bada lite =)

Så jäkla bra!


Världens finaste


Midsommardagen!

Igår var det en helhärlig dag :) Klockan 11 åkte vi till risinge och dansade runt midsommarstången! Var jätte mysigt och det fanns ponnyridning, fiskedamm och tipsrunda till alla barnen! Ja och vuxna för den delen! Sen åkte vi hem och jag gjorde kransar till barnen! Blev inte så bra kanske men ändå :P Vid ca 14.30 kom hela familjen hit och vi gick bort till masugnen och dansade runt den midsommarstången också! Var jätte mysigt och vi åt varsin våffla. Felicia hade superkul och dansade som bara den!

På kvällen var vi alla här och grillade och hade det jätte trevligt! Återigen såå skönt med hus :)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Var inne och åt på Fanten och åt för vi orkade inte laga mat idag! Men till kvällsmat blir det kycklinggryta som John håller på med nu!

Jag hade världens finaste midsommartjejer igår! Ebba och Clara gick runt i sina kransar och var så himla stolta! Tror dem kände sig riktigt fina.

Idag har twinsen börjat göra slängpussar! Så söta är dem. Clara har verkligen kommit ifatt Ebba utvecklingsmässigt. Så himla kul är det. Behöver ju knappt gå på återkontroll med Clara, men det är väl lika bra ändå antar jag!

Vi har bestämt oss för att köpa en ny vagn till twinsen! Vi väljer mellan 2 stycken och vi kan verkligen inte bestämma oss. Båda är Acta Graco och båda två har ju både för och nackdelar! Men vi får se helt enkelt. Kanske någon som har någon av dem som ni kan rekommendera!?

Graco Geschwisterwagen Quattro Tour Duo Completo Mode Noir

Jag har kokat äppelmos till sessorna nu! Blev med en touch av kanel! Superenkelt att göra.

*Ta ett gäng äppel, skala och kärna ur (ca 1,5 äpple/portion till efterrätt)
*Koka upp med lite vatten i ca 20 min (eller tills äpplena är mosiga)
*Lägg i en kanelstång under kokningen
*Mixa om det är bitar kvar efter kokning

Perfekt till efterrätt, på gröten eller mellanmål :)




Busunge


Onsdag 22/6-2011

Sitter här och väntar på pizza! Ska bli riktigt gott :) Twinsen sover och Felicia ville följa med pappa så det är bara jag här! Skönt, men väldigt tomt!

Vi har sålt twinsens prematurkläder idag! Så sorgligt känns det och vilka minnen man fick när man kollade på alla kläderna igen. Men jag sparade några särskilt utvalda plagg som kändes lite extra speciella! Dem kunde jag bara inte sälja. Ska ge dem till twinsen sen när dem är stora! Har sparat lite allt möjligt som dem ska få sen. Lite blandade saker och minnen från neo tiden.

Vi har varit hundvakter idag åt lilla Våfflan! Eric och Emmas nya valp och hon är ju såå söt :) Här ligger hon och myser i mitt knä!



Tisdag 21/6-2011

Idag har vi hunnit med en massa skoj :) Åkte in till stan ganska så tidigt och köpte lite grejer! Åt på mc donalds gjorde vi på begäran av Felicia! Sen åkte vi till Leos lekland och träffade Marie, Manne och Maries syster! Barnen hade superkul och lekte och tjoade hela tiden! Ebba var faktiskt inte alls så mammig idag på Leos så det var himla skönt! Gick runt och lekte som bara den. Det är så bra att de har en liten lekhörna för de mindre barnen!

Efter Leos åkte vi hem till syster och fikade lite. Lämnade lite lakan och sånt som Noah skulle ha också :) Och till sist åkte vi hem till Johns föräldrar och åt mat! Mycket gott var det.

Imorgon ska vi på 1-års kalas hos Sofie och lille Wilhelm. Vi ska även vara hundvakter imorgon åt Eric och Emmas nya valp. Den är såå söt! Ser ut som en liten nallebjörn!

Mamma och Sandra och mormor kommer på fika imorgon! Ska bli himla trevligt.

Blir en himla massa fika imorgon. Men man lever ju bara en gång :)



Ikea

Ja idag blev det en sväng till ikea! Köpte lampor och madrasser till barnens framtida sängar! Passade på då det var halva priset idag! Det gillar vi :)

När vi kom hem kom Fredde och hans flickvän hit en runda och pratade lite och när dem gick packade vi upp linneskåpet! Äntligen... Alla gardiner och handdukar och allt har legat i svarta säckar ända sen vi flyttade in så det känns väldigt skönt att ha det gjort! Anledningen till att vi inte packat upp det tidigare är för att vi inte har haft några hyllplan i den garderoben, men det har vi fixat nu :)

Har även rensat bland allt skit man har överallt och det blir fortsättning på det imorgon!! Man har enhel del skit faktiskt! Men det blev inga fönster tvättade idag så det får också göras imorgon!



2 styckens sådana lampor blev det att ha i vårt sovrum! Blev jättefint :)

Puss & Kram

Lördag 18/6-2011

Då var det lördag kväll och familjen sitter och myser i soffan framför AFV! (sambons favvoprogram :P). Det blev tacos till kvällsmat idag och det är ju inte helt fel! Snart ska vi ut i garaget en runda och ta kort på massa grejer som ska läggas ut på blocket. Så onödigt när allt bara står och samlar damm, men man hinner ju aldrig lägga ut det på blocket!

Idag har vi haft Andreas, Marie och Manne här på besök! Vi fikade lite och pratade! Alltid så trevligt :)

Nu blir det lite efterrätt i form av



Mums säger jag bara :) Imorgon ska vi tvätta fönster! KUL!! eller inte, men det behövs. kletiga barnfingrar på vartenda fönster känns det som!

Mysig lördagskväll på er!


Nu gick dem

Mamma och Malin har varit här och fikat och passat barnen så jag kunde åka och handla lite! Var så trevligt så :) 

Twinsen var supertrötta ikväll så jag la dem och dem somnade med en gång! Felicia ville följa med mormor hem så nu är det bara jag kvar! John kommer ca 20.30 och då ska vi laga lite mat :) Sen blir det nog att lägga sig tidigt ikväll.. Så trötta båda två och John har ju jobbat 17 timmar idag! Pust säger jag bara ;)

Vet inte riktigt vad som händer i helgen! På söndag kommer iallafall Fredde och hans flickvän hit och grillar lite!

Puss & Kram


Såhär bra går ebba nu!


Oj, oj, oj

Dessa barn, dessa barn! Så underbara dem är. Dem får mig att skratta hela tiden! Innan var alla 3 barnen i lekrummet. Felicia spelade piano och stog och dansade samtidigt! Clara slängde alla leksakerna på golvet men då blev Ebba arg och gick och plockade upp alla leksaker igen och la dem där dem skulle vara! ♥♥♥

Igår var vi ju hemma hos mamma och grillade, spelade fotboll, badminton, kubb och massa annat! Var jätte skoj och barnen var så snälla och glada. Ebba traskade runt hela tiden och gick och flörtade med alla! Sötisen :) Clara plockade sten och gav till alla. Inte lika charmigt kanske! Clara vill verkligen gå nu, det märks på henne för hon ställer sig upp och försöker hela tiden, men hon kommer bara något/några steg och sen ramlar hon på rumpan igen! men hon är allt för söt när hon försöker!

Snart kommer mamma hit och fikar lite! John jobbar hela dagen idag så han lär ju vara lagom trött när han kommer hem! Men sen är det semester =) Tjohoo! Ska bli så skönt och bara slappa och åka iväg och ha roligt!

Nu ska jag och Felicia leka med fingerfärg!

Ha en trevlig helg.


Soliga torsdag

Det blir nog sådär lagom varmt idag. Skönt! Ikväll ska vi hem till mamma och fira alla skol/dagisavslutningar! Hoppas på att vädret håller i sig då vi ska vara ute!

Annars blir det en lugn dag. Har alla barnen hemma så vi kanske går till någon lekpark eller nåt!

Ebba går nästan hela tiden nu! Kryper mest bara om hon vill hinna ikapp Clara, fast hon kan gå ganska så fort faktiskt! När hon ser mig så försöker hon springa till mig haha!! Det ser så sött ut! ♥

Nu ska jag fixa till lite mat till oss =)

Puss & Kram

Avslutning på dagis

Idag var det fest avslutningsfest på dagis så nu har Felicia sommarlov! Det var så mysigt så och alla barnen sjöng och gjorde uppträdanden och efter det blev det kaffe, tårta, godis, bullar, kakor.. ja en massa gott =)

Efter dagis åkte vi till tassor och morrhår och köpte en klösbräda till katterna och sen åkte vi och handlade lite!

När vi kom hem så knackade det på dörren och då kom en granne och bjöd med oss på cykelfest! Så det ska vi självklart vara med på! Är en massa par som cyklar runt och äter hos varandra och tillslut så samlas alla på samma ställe och partajar :) Kommer bli hel kul!

Bara två dagar kvar tills John har semester nu! wiee =)

Puss & Kram

Ny design

Vad tycks? Älskling fixade den till mig igår och jag är helnöjd :)

Idag har John hittat på någon överraskning eller nåt som vi ska göra ikväll! Har ingen aning om vad vi ska göra men han har iallafall fixat barnvakt, så mycket vet jag! Spännande, spännande! Och det skulle tydligen hålla på långt in på natten också! Hmmm.. Jaja jag får väl se vad det är helt enkelt!

Nu sitter twinsen och leker inne på lekrummet och jag kunde sitta och blogga lite :) Dem leker så snällt och fint och ibland sitter dem och leker i flera timmar!

Om man skulle ta och göra sig i ordning kanske. Han hämtar oss vid 17.00, men med barn kan det ju ta sin lilla tid att göra sig i ordning!

Hoppas alla får en toppentisdag, det ska jag ha iallafall (hoppas jag hihi)


Första stegen!

Tjohoo Clara tog sina första riktiga steg igår utan stöd! 4 små steg blev det. Hon var så stolt över sig själv! Och en mycket stolt mamma såklart! Ebba traskar runt som bara den nu. Mina tjejer är så duktiga ♥



Igår kollade jag på "Den sköra tråden" på svtplay! Handlar om för tidigt födda barn nere på neo i lund! Tänk så nära det var att vi också hamnade i lund! Inte ett öga var torrt när jag kollade på detta! Så många minnen som kom tillbaka och man vet precis vad alla föräldrarna går igenom! Och att vi hade den turen att få behålla båda våra flickor här hos oss, det är en stor gåva! Det var b.la en liten flicka född v.24 som hade samma problem som Ebba, men då hon var så extremt tidig så orkade hon inte kämpa mera! Mina flickor är så starka. Är så glad varje sekund som jag får ha dem här hos mig! Så gå in och kolla på 
http://svtplay.se/v/2448650/dokumentar__den_skora_traden 

Blir alltid så sentimental när jag ser för tidigt födda barn. Är så tacksam till alla läkare och sköterskor som är så duktiga på det dem gör och att faktiskt nästan 90% av alla för tidigt födda barn överlever. Underbart!




Tänk va lång vi har kommit! Nu kan mina små gå! GÅ?? Det är helt ofattbart. Från att vara så liten till att gå! Det är helt otroligt!

Tyst det blev!

Jag satt och kollade på film och John och Felicia låg på filten på golvet och lekte med lego! Helt plötsligt blir det helt tyst och då kollar jag dit och såg det här



Det måste ha vart jobbigt och leka med lego ♥

Jag kollade förresten på Red riding hood. Helt okej film faktiskt! Och snart ska älskling upp och jobba igen! Tur jag har barnen här hemma när han är iväg!

Men snart har John semester. Tjohoo va kul vi ska ha! åka hit och dit och hitta på en massa skoj!

Natti, natti

Regn och regn och åter regn!

Fast det kan nog vara ganska bra med lite regn nu när allt är så torrt! Fast bara i en dag eller två och sen räcker det! Fast det är ju typisk svensk sommar det här!

Dagen började med att Felicia väckte mig! "Ska du stiga upp nu lilla mamma"? Så vi gick ner och åt rostad macka och drack oboy! Lite fredagsmys såhär på morgonen! Kan faktiskt tycka att det är ganska mysigt med lite regn ibland när man sitter inne och tänder lite ljus! :)

Idag ska vi kolla på en bil. Är bara orolig att den kanske är för stor! Men vi får väl se.

Just för tillfället kryper Clara runt med ett litet grytlock i munnen (från Felicias leksaker). Hon verkar ha bytt ut nappen. Tokiga barn man har! Men visst funkar det så är jag glad =)

Nu vill Felicia bada så det är väl bäst jag häller upp vatten till henne! Hon visar även hur duktig hon är som kan stå på ett ben!

Simma Lugnt


Åskoväder

Fy vilken åskoväder det var inatt! Och John var ju och jobbade så det var bara jag och barnen hemma! Felicia kom in till mig och sa; mamma jag är lite rädd! Får jag sova hos dig? Älskade unge ♥ Man blir så glad när barnen ser upp till en så mycket och att de är så trygga hos sina föräldrar! Att man kan skydda sitt barn när hon/han är rädd är en helt underbar känsla! Man vet att man skulle göra allt för sina barn vad det än gäller! Ens kärlek till sitt/sina barn är det starkaste som finns! ♥♥♥

Läste en blogg innan om en 15-årig tjej som har obotlig blodcancer! Hon har skrivit en lista på vad hon vill göra innan hon dör och hennes blogg har blivit väldigt uppmärksammad
http://alicepyne.blogspot.com/ Livet är så orättvist ibland! Jag hoppas på att de en dag finner ett botemedel på cancer.

Idag har vi varit och handlat lite och kikat på lite bilar ;) Måste eventuellt köpa ny bil igen tyvärr då airbagen inte gick att koppla ur fram (som det stog att det gjorde i annonsen innan vi köpte bilen). Och vi får inte plats med 3 stora stolar i baksätet på bilen om man samtidigt ska ha vagnen där bak också. Så vi får väl se lite, men de bad om ursäkt iallafall och de ska hjälpa oss att hitta en annan bil och byta rakt av så det är ju skönt iallafall! Synd bara att jag tycker så mycket om den bilen vi har =/

Imorgon är det iallafall fredag! Underbara fredag. Jag har alla barnen hemma så vet inte riktigt vad vi ska hitta på under dagen! Kanske blir Leo´s eller nåt annat kul! Felicia tjatar ju om detta Leo´s så det börjar väl bli dags att åka dit igen!

Nu blir det lite Criminal Minds innan sängen och hoppas på att det inte åskar inatt också!

Puss & Kram

Onsdag 8/6-2011

Hej å hå vad tiden går... Helgen tog slut himla fort tycker jag och snart är det ju helg igen =)
Fullt upp hade vi i helgen! Jimmy, Mimmi och doris var här och grillade! Alltid lika trevligt!, vi var på gekås i ullared och shoppade lite. Också alltid lika trevligt! Sen åkte vi runt lite överallt, hade picnic i det fina vädret och på måndagen bjöd mamma på mat! Supergott vill jag lova. Vi var och grillade hos Johns föräldrar i helgen också! Supergott det också =)

Veckan som har gått hittills har vi varit på 1-års kalas hos Carolina och Harry, solat, badat, busat och i helgen blir det 3-års kalas för att fira Teo! Blir nog en runda in till stan imorgon för att köpa present och lite andra grejer!Resten av helgen ska vi fixa i trädgården, städa garaget, lägga ut massa grejer på blocket. Och i dagarna kommer skattepengarna också Wihuuu =) Och jag fick ju tillbaka i år och John också! Så jäkla gött.



Mina underbara tjejer ♥

Torsdag

Då har långhelgen börjat! Och fullt upp har vi också :) Idag har vi varit och ätit middag hemma hos pappa! Gott var det =) Imorgon kommer Jimmy, Mimmi och lilla Doris hit och grillar lite! Ska bli skoj. På lördag är det nog inget planerat än tror jag. Pratade lite om ullared, men vi får se! Kanske åker någon annanstans i detta avlånga land. På söndag kommer det eventuellt hit ett par kompisar och äter middag och på måndag ska vi äta middag hemma hos mamma =) Så fullt upp som sagt.

Ebba går mer och mer. Några få steg varje dag, men det går framåt iallafall! Clara börjar nog snart hon också.



Mys dag ute i sandlådan =)

Puss & Kram

RSS 2.0