Midsommardagen!

Igår var det en helhärlig dag :) Klockan 11 åkte vi till risinge och dansade runt midsommarstången! Var jätte mysigt och det fanns ponnyridning, fiskedamm och tipsrunda till alla barnen! Ja och vuxna för den delen! Sen åkte vi hem och jag gjorde kransar till barnen! Blev inte så bra kanske men ändå :P Vid ca 14.30 kom hela familjen hit och vi gick bort till masugnen och dansade runt den midsommarstången också! Var jätte mysigt och vi åt varsin våffla. Felicia hade superkul och dansade som bara den!

På kvällen var vi alla här och grillade och hade det jätte trevligt! Återigen såå skönt med hus :)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Var inne och åt på Fanten och åt för vi orkade inte laga mat idag! Men till kvällsmat blir det kycklinggryta som John håller på med nu!

Jag hade världens finaste midsommartjejer igår! Ebba och Clara gick runt i sina kransar och var så himla stolta! Tror dem kände sig riktigt fina.

Idag har twinsen börjat göra slängpussar! Så söta är dem. Clara har verkligen kommit ifatt Ebba utvecklingsmässigt. Så himla kul är det. Behöver ju knappt gå på återkontroll med Clara, men det är väl lika bra ändå antar jag!

Vi har bestämt oss för att köpa en ny vagn till twinsen! Vi väljer mellan 2 stycken och vi kan verkligen inte bestämma oss. Båda är Acta Graco och båda två har ju både för och nackdelar! Men vi får se helt enkelt. Kanske någon som har någon av dem som ni kan rekommendera!?

Graco Geschwisterwagen Quattro Tour Duo Completo Mode Noir

Jag har kokat äppelmos till sessorna nu! Blev med en touch av kanel! Superenkelt att göra.

*Ta ett gäng äppel, skala och kärna ur (ca 1,5 äpple/portion till efterrätt)
*Koka upp med lite vatten i ca 20 min (eller tills äpplena är mosiga)
*Lägg i en kanelstång under kokningen
*Mixa om det är bitar kvar efter kokning

Perfekt till efterrätt, på gröten eller mellanmål :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0