Pyttesmå öron

Idag har vi varit hos öronläkaren med Clara igen. Hon har så små och trånga öron så dem har svårt att få någon signal. Idag gick det väl bättre än sist iallafall. Apparaten pep ju inte att det var ok, men den gav utslag så vi vet ju att hon hör iaiiafall. Hon var ju inte så glad på apparaten heller så hon ville inte ligga still. Men vi ska dit om någon månad igen och kolla läget, men dem trodde absolut inte att vi behövde oroa oss!

Ebba har fortfarande ont i magen. Fick hjälpa henne att få ut allt idag igen, så vi ringde till barnakuten. Hon fick höja dosen på medicinen och blir det inte bättre tills på onsdag så skulle vi åka in och då får hon lavemang! Så jag hoppas verkligen att magen kommer igång nu innan onsdag. Får så små barn lavemang kan de få andnöd och sånt :( Vill bara att hon ska må bra. Man känner sig så hjälplös när hon har så ont :(

Imorgon blir det mammafika igen. Ska bli superkul, och nu har det ju fötts ytterliggare några nya bebisar. Visst mina är ju inte större än en nyfödd, men dem känns ju ändå äldre :)

På kvällen ska vi ut till billa och fira Anton och Joel för att dem har slutat skolan. Ska även fira deras försenade födelsedagar då hela familjen var i Australien när dem fyllde år. Passar väl på att ta oss en liten titt på vårt FINA hus när vi ändå är i krokarna :)

På onsdag ska vi fira Malin för hon slutar 9:an. Redan?? Vart tog den tiden vägen? Går så snabbt så man hinner inte med.

Vi har köpt 2 jätte fina ramar som man sätter in en bild + hand/fotavtryck på barnen. Så det ska vi nog försöka hinna med i morgon också. Ska försöka hinna färdigt med inbjudningarna till dopet också denna veckan!

Nu ska jag sova lite innan twinsen vaknar!

Puss & Kram

Här kommer lite bilder


:) :)

Jag är med och tävlar om en goodiebag :)

http://fattybom.se/2010/june/vinn-en-lyxig-ask-och-goodiebag.html?_tmp=4bf0996166e011ea69841704ffbfce10b956d729

VILL FLYTTA NUUU

Men tyvärr så går ju inte det. Får inte nycklarna förräns slutet på oktober! Men men det blir väl desto roligare då istället!! Sitter och beställer lite prylar på nätet som ska med till huset!! Kommer bli såå mysigt när jag är färdig med det :) Längtar så mycket!

Helgen har varit bra. I fredags var vi hemma hos Johns föräldrar och mamma, kalle, Malin kom också dit och vi firade att vi hade blivit husägare :)

Igår var vi först och hälsade på Jimmy och Mimmi i deras nya jätte fina lägenhet :) Får bli en längre visit nästa gång!! Sen bar det direkt iväg till karlshamn där det var kalas :) Det blev grillat och tårta så det var jätte trevligt!! Barnen skötte sig jätte bra. Bara Ebba som fortfarande verkar ha lite ont i magen, då det fortfarande inte har kommit igång efter förstoppningen!! Får se lite vad vi ska göra, om vi får åka in med henne igen kanske!?

Idag skulle John jobba en stund så jag är hemma med alla barnen :) Felicia kollar på nalle puh och twinsen sover!! Inatt sov dem jätte bra. Vi la dem vid 10 och dem vaknade vid 2 och ville ha lite mat. Sen sov dem till 9!! LYX :)
Får se vad som händer resten av dagen!! Nu ska jag iallafall leta vidare lite på nätet efter massa fina grejer.

Ha en bra söndag. Puss & Kram

Rising girl :)

http://www.youtube.com/watch?v=sQ62554RVCA

Barnakuten

Nyss hemkomna från barnakuten. Ebba har bara ätit ca 20-50 ml mat i 3 dagar medans hon brukar äta 120-140 ml! Sen har hon haft feber och varit allmänt konstig, så dem tyckte vi skulle komma in med henne! Det var inget allvarligt för hon var mest bara förstoppad!! Eller det kan vara illa nog för en sån liten om man inte upptäcker det!! Men dem hjälpte henne och sen fick hon lite medicin mot förstoppning och förhoppningsvis försvinner febern nu också!! De tog ett infektions prov också, men det hade hon ingen som tur var :)

Igår hade Felicia avslutning på sitt dagis. Dem hade uppträdande och tipsrunda och sen fick alla popcorn och fika :) Riktigt trevligt. Synd bara att det regnade för vi var ute hela tiden!!

Igår var vi även och fixade allt med banken också. Så nu ska vi bara prata igenom besiktningen med anticimex och skriva på kontraktet så är huset vårt sen :) Ska bli suuuperskönt att flytta till hus. Längtar som satan.

Nu är John ute och bygger en bänk till Felicia! Felicia hjälper till så gott hon kan :) hehe. Hon var så himla söt härom dagen. Då satt jag och John och åt (Felicia hade ätit) och John frågade om Felicia ville smaka. Då sa hon "Nej tack, Felicia har ätit, Felicia är mätt"!! Såå söt är hon. Igår skulle hon och John cykla till dagis, men då började det regna och då sa hon "Inte cykla idag, det regnar! Cykla en annan dag istället" Vad får dem allt ifrån??

Nähä dags att börja städa.. Tråkigt, men tyvärr så måste det göras! Tråkigt väder är det ju också, så då kan man ju lika gärna städa.

Puss & Kram

De finaste!




Jag letar efter ett ord
ett helt nytt ord
ett ord som ingen

någonsin hört
Jag letar efter ett ord
som betyder
att du är det finaste




Husägare!

Jippie nu vart man husägare också!! :) Ska bli såå underbart att flytta dit!! Är ett helt underbart litet hus i åryd :) Vi ska renovera köket lite och toaletten uppe. Förutom det är det bara lite tapeter som ska bytas!
http://www.pontuzlofgren.se/bilder.aspx?guid=3P5BSDIOFNBAL4KC&typ=CMVilla

Idag har jag varit i strandbjörket halva dagen med mammorna!! Var jätte mysigt. Så skönt väder och alla söta bebisar :)

Lite senare blir det grillning *yammie*, men nu ska vi nog åka en liten sväng.

Puss & Kram



RSS 2.0