VILL FLYTTA NUUU

Men tyvärr så går ju inte det. Får inte nycklarna förräns slutet på oktober! Men men det blir väl desto roligare då istället!! Sitter och beställer lite prylar på nätet som ska med till huset!! Kommer bli såå mysigt när jag är färdig med det :) Längtar så mycket!

Helgen har varit bra. I fredags var vi hemma hos Johns föräldrar och mamma, kalle, Malin kom också dit och vi firade att vi hade blivit husägare :)

Igår var vi först och hälsade på Jimmy och Mimmi i deras nya jätte fina lägenhet :) Får bli en längre visit nästa gång!! Sen bar det direkt iväg till karlshamn där det var kalas :) Det blev grillat och tårta så det var jätte trevligt!! Barnen skötte sig jätte bra. Bara Ebba som fortfarande verkar ha lite ont i magen, då det fortfarande inte har kommit igång efter förstoppningen!! Får se lite vad vi ska göra, om vi får åka in med henne igen kanske!?

Idag skulle John jobba en stund så jag är hemma med alla barnen :) Felicia kollar på nalle puh och twinsen sover!! Inatt sov dem jätte bra. Vi la dem vid 10 och dem vaknade vid 2 och ville ha lite mat. Sen sov dem till 9!! LYX :)
Får se vad som händer resten av dagen!! Nu ska jag iallafall leta vidare lite på nätet efter massa fina grejer.

Ha en bra söndag. Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0