Barnakuten

Nyss hemkomna från barnakuten. Ebba har bara ätit ca 20-50 ml mat i 3 dagar medans hon brukar äta 120-140 ml! Sen har hon haft feber och varit allmänt konstig, så dem tyckte vi skulle komma in med henne! Det var inget allvarligt för hon var mest bara förstoppad!! Eller det kan vara illa nog för en sån liten om man inte upptäcker det!! Men dem hjälpte henne och sen fick hon lite medicin mot förstoppning och förhoppningsvis försvinner febern nu också!! De tog ett infektions prov också, men det hade hon ingen som tur var :)

Igår hade Felicia avslutning på sitt dagis. Dem hade uppträdande och tipsrunda och sen fick alla popcorn och fika :) Riktigt trevligt. Synd bara att det regnade för vi var ute hela tiden!!

Igår var vi även och fixade allt med banken också. Så nu ska vi bara prata igenom besiktningen med anticimex och skriva på kontraktet så är huset vårt sen :) Ska bli suuuperskönt att flytta till hus. Längtar som satan.

Nu är John ute och bygger en bänk till Felicia! Felicia hjälper till så gott hon kan :) hehe. Hon var så himla söt härom dagen. Då satt jag och John och åt (Felicia hade ätit) och John frågade om Felicia ville smaka. Då sa hon "Nej tack, Felicia har ätit, Felicia är mätt"!! Såå söt är hon. Igår skulle hon och John cykla till dagis, men då började det regna och då sa hon "Inte cykla idag, det regnar! Cykla en annan dag istället" Vad får dem allt ifrån??

Nähä dags att börja städa.. Tråkigt, men tyvärr så måste det göras! Tråkigt väder är det ju också, så då kan man ju lika gärna städa.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0