Pyttesmå öron

Idag har vi varit hos öronläkaren med Clara igen. Hon har så små och trånga öron så dem har svårt att få någon signal. Idag gick det väl bättre än sist iallafall. Apparaten pep ju inte att det var ok, men den gav utslag så vi vet ju att hon hör iaiiafall. Hon var ju inte så glad på apparaten heller så hon ville inte ligga still. Men vi ska dit om någon månad igen och kolla läget, men dem trodde absolut inte att vi behövde oroa oss!

Ebba har fortfarande ont i magen. Fick hjälpa henne att få ut allt idag igen, så vi ringde till barnakuten. Hon fick höja dosen på medicinen och blir det inte bättre tills på onsdag så skulle vi åka in och då får hon lavemang! Så jag hoppas verkligen att magen kommer igång nu innan onsdag. Får så små barn lavemang kan de få andnöd och sånt :( Vill bara att hon ska må bra. Man känner sig så hjälplös när hon har så ont :(

Imorgon blir det mammafika igen. Ska bli superkul, och nu har det ju fötts ytterliggare några nya bebisar. Visst mina är ju inte större än en nyfödd, men dem känns ju ändå äldre :)

På kvällen ska vi ut till billa och fira Anton och Joel för att dem har slutat skolan. Ska även fira deras försenade födelsedagar då hela familjen var i Australien när dem fyllde år. Passar väl på att ta oss en liten titt på vårt FINA hus när vi ändå är i krokarna :)

På onsdag ska vi fira Malin för hon slutar 9:an. Redan?? Vart tog den tiden vägen? Går så snabbt så man hinner inte med.

Vi har köpt 2 jätte fina ramar som man sätter in en bild + hand/fotavtryck på barnen. Så det ska vi nog försöka hinna med i morgon också. Ska försöka hinna färdigt med inbjudningarna till dopet också denna veckan!

Nu ska jag sova lite innan twinsen vaknar!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0