Jobb, Jobb, Jobb!!

Väcktes av att telefonen ringde idag.. Då var det jobbet som undrade om jag kunde jobba lite i januari.. Och det är väl klart :) Tvättade lite på morgonen och gosade med fis-lisa, fast hon var super gnällig! Trött som sjutton var hon men hon ville ju inte sova. Jaja så kan det va!

Åkte iallfall till Emine vid 14-tiden och kom hem vid ca. 20.30!! Lagom till desperate housewifes! Satan också att det var sista avsnittet denna säsongen bara! Men iallfall! Jag och Emine tog en runda ner till stan och hon hämtade ut ett paket och lite så. Sen gick vi hem till henne igen och käkade middag! Spagetti med köttfärssås. *mums* Felicia fick lite västkustgryta idag men det var inte alls poppis. Hon verkar inte vara så förstjust i fisk =/

Hon var snäll hela eftermiddagen/kvällen iallfall. Skönt det! Men hon sov i vagnen när vi var ute så det gjorde nog susen!

Imorgon kommer förhoppningsvis bilbarnstolen som vi har beställt. Ska bli skönt att byta för det känns ju knappt som om hon får plats i den andra med alla tjocka vinterkläder på sig.. Det blir även BVC imorgon och mäta och väga! Jag tippar på att hon väger runt 9 kg nu men vi får se imån! Och på kvällen så ska vi hem till mamma och baka pepparkakor! Ska bli skoj. Fast degen är ju godare än dem färdiga pepparkakorna.

Simma lugnt!
P o K



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0