Dessa förkylningar!

Då har man åkt på det igen. Man blir ju aldrig frisk!! Felicia drar hem massa från dagis och twinsen blir ju aldrig riktigt friska känns det som! Och nu börjar ju RS säsongen igen så det är bara och hoppas att barnen slipper det!

Jag tycker allt att solen kan komma fram lite nu. Trött på detta vädret! Grått och tråkigt...

Ebba kämpar med sitt krypande iallafall! =) Blir frustrerad när hon inte kommer någonstans så hon slänger sig på golvet och ålar istället. Alltid slutar det med att hon fastnar under bordet och blir skit arg haha!! Så söt är hon =)

Igår kom vi rätt så långt i huset. Står inte kartonger överallt nu iallafall! Är så himla nöjd med vardagsrummet. Blev så himla fint med alla nya grejer!

När John slutar jobba idag så ska vi åka och kolla på lite kakel och sånt. Längtar verkligen tills vi börjar göra om köket, det kommer bli så himla fint!

Nu har jag börjat längta lite till julen faktiskt. Kommer bli så mysigt med alla lampor och sånt vi ska sätta upp i trädgården.

Och snart är det äntligen helg igen! Ska bli så himla skönt! Blir nog en ganska lugn helg så vi ska försöka bli helt färdiga här hemma!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Angelica (träffades på Öland på midsommar för en massa år sen)

Lite bilder på huset hade varit roligt :)

2010-11-18 @ 16:46:00
URL: http://dancergirl85.blogg.se/
Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

Vilken fin bild på barnen i headern!!



Ja förkylningar är inte kul! Själv håller jag oss inomhus. Tråkigt men orkar inte att de blir jätteförkylda hela tiden. Hade två veckor för en månadsen och de har inte riktigt blivit friska eller om de blivit snoriga igen.



Ha en bra dag, kram!

2010-11-19 @ 11:11:35
URL: http://sunkiissed.blogg.se/
Postat av: Helen

Bilder tack!!!! Vill se nya huset!!!!!!!!!!

2010-11-19 @ 20:37:23
URL: http://mufflonmedm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0