Lucia!

Idag är det lucia! Felicias dagis hade lussefirande förra veckan!! Funderar dock på att gå till domkyrkan idag och kolla på lucia tåget där! Får se om man orkar ställa sig i den satans kön bara!

I helgen har vi varit på dop. Lilla Doris har döpts och vi fick god mat och och en trevlig dag! Igår var vi på Leo's lekland med Mange, sara, Ellie och Elias. Var skoj att träffa dem och samtidigt fick Felicia springa av sig lite!! På kvällen var Johns föräldrar här och åt lite och när dem hade åkt började vi med sortering av barnens kläder! Har inte hunnit med det på ett tag så det var ju enhel del!! Satta upp lite tavlor också så nu är det jätte fint =)

Imorgon blir det ullared. Ska köpa (nästan) alla julklappar och en massa nya kläder till barnen. Dem växer ju så det knakar! Fast tur är väl det.

Ebba rör på sig mer och mer! Nu sitter hon nästan och hon har börjat resa sig upp i sängen så det var bara till att sänka den =)



Kan man va sötare än så eller =)

Ikväll jobbar John lite längre eftersom han ska vara ledig imorgon! Men jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt. Finns ju alltid nåt att göra när man har hus! Men gud så underbart det är! Längtar så mycket till sommaren nu så man kan sitta ute på våran inglasade altan och bara njuta av alla underbara sommarkvällar! Och jisses vad vi kommer grilla om jag känner oss rätt! Grillat kan man äta varje dag hehe!

Bjuder på en liten luciabild på barnen också!



Barnens farmor som har photoshopat ihop denna bilden! Så fint =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0