Måndag 28/3 2011

Dagen började med snö, men nu ser det bättre ut =) Längtar tills på lördag då det stog att det skulle bli 13+! Me like.

Helgen har varit toppen. I fredags var jag och twinsen nere på stan med Sandra, Noah, Mamma och Malin! Gick runt och kikade lite och tog en fika på coretto! Sen kom John och hämtade oss efter jobbet och då åkte vi och handlade lite! På kvällen åkte vi hem till Syster och åt våfflor.. Mycket gott! Drack lite vin och hade det trevligt!

I lördags var Johns föräldrar här på dagen och fikade lite och lämnade Felicia! På kvällen målade vi färdigt trappan så nu är den äntligen färdig! Och det blev såå fint! Känns som en helt ny hall =)

Igår fixade och donade vi lite här hemma. Och våran dator kraschade också! Satan... Så nu lånar vi en dator! Hoppas på att det inte är något allvarligt fel! Som tur är så har vi ju back up på alla bilder, filmer, musik och sånt men det är ju tråkigt ändå! På kvällen åkte vi iallafall till Johns föräldrar och åt söndagsmiddag! Passade på att sno med oss lite bilder också som de har tagit på barnen. Tur att någon är bra på att fotografera iallafall! Så nu ska vi bara gå igenom sisådär en 6000 bilder till haha =) Underbart!

På hemvägen hyrde vi en film som hette Dear John! Var helt okej. Och nu var det måndag igen!

Denna veckan ska jag på pomp de lux party hos Tina, det blir 25-års kalas och massa annat skoj!

Puss & Kram

Färdiga resultatet



Myspys i babygymmet


Clara busunge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0