Midsommar, öland och kalas!!

Så var midsommarhelgen snart över!! Har verkligen haft en toppen helg :)

I fredags kom Jimmy och Mimmi hem till oss och vi grillade, drack, spelade spel och hade supertrevligt.. :) En väldigt lugn och skön midsommar!! Fick även reda på att Sandra och Mattias äntligen har förlovat sig.. Stooort GRATTIS till er!!
Se hela bilden
I lördags tog vi vårt pick och pack och åkte till öland!! Mamma och Kalle var där med sin husvagn så vi åkte och hälsade på.. När vi kom så åkte vi in till borgholm och satte oss och åt på pappa blå.. Supergott var det!! :) Sen gick vi lite inne i borgholm och jag köpte b.la en supersnygg klänning och ett par nya solglasögon :) När vi var färdiga där så åkte vi till husvagnen och spelade kubb och sen grillade vi lite senare!! Sen var det dax att åka hem!!

Idag har vi varit på 1-års kalas hos lilla Teo!! Mycket trevligt var det med god fika :) Blev ju superfint väder också så vi satt ute och alla barnen kunde springa och leka av sig lite hehe :) Sen lekte vi lite lekar och dansade runt midsommaratången!!

Nu kom vi nyss hem från Johns föräldrar.. Har vart och ätit lite mat och blivit lite ompysslade.. Alltid skoj :) Kan ju behövas ibland.. Men måste sammanfatta det med en mycket trevlig helg!!

Imorgon börjar jobbet igen och målarna kommer förhoppningsvis och tapetserar färdigt lägenheten för dem var ju och spacklade hela lägenheten i fredags.. Himla snabba är dem!! Det är annat än där vi bor nu.. Här fick vi vänta 6 månader innan dem gjorde ett skit.. Men men så kan det va!!

Veckans tider är:

Måndag: 7-20
Tisdag: Ledig
Onsdag: 7-20
Torsdag: 7-15
Fredag: Ledig
Lördag: 7-18
Söndag: 8-18

Jobbigt, Jobbigt, men sen är det semester :) Ska försöka flytta endel denna veckan också.. Men vi får se lite vad vi hinner med!! Nu blir det lite mys i soffan innan sängen!! Ska lägga ut lite bilder först bara!!

Puss & Kram

Midsommar:



                                             Jag gjorde kransen :)


                                            Världens finaste




Teo's kalas:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0